Ilmoitukset

Nimimerkki Evil on kirjoittanut useamman aivan turhan viestin ja samalla syyllistynyt myös asiattomuuksiin ja provosointeihin. Näiden seikkojen vuoksi asiantuntijaraati päätyi passittamaan hänet viikon rauhoittumislomalle.

Sulje ilmoitus

Paluun alkuvuodesta palstalle tehnyt nimimerkki Salmon ei osoittautunut hakemaksemme vahvistukseksi, vaan hän rikkoi jatkuvasti sääntöjä keskittymällä asiakeskustelun sijaan henkilökohtaisiin hyökkäyksiin. Tämän vuoksi hän ei jatka enää palstalla.

Nimimerkki Veli Kaleva puolestaan on vähäisissä viesteissään keskittynyt turhan usein flametukseen. Toivomme viikon kirjoitustauon muuttavan hänen kirjoitustyyliään parempaan suuntaan.

Nimimerkki JypFabu kirjoittaa toistaiseksi pelkästään kiekkokeskustelun puolelle, sillä vapaassa keskustelussa hänen kirjoituksensa menivät jatkuvasti henkilökohtaisuuksiin.

Sulje ilmoitus
Oatker
Viimeksi havaittu:
29.01.2018 klo 21.12
liittynyt:
19.01.2010
Viestejä:
66
Saadut tykkäykset:
0
Kaupunki:
Helsinki
Ammatti:
Myyntihommia

Oatker

Jäsen, sijaintina Helsinki

Oatker nähty viimeksi:
29.01.2018 klo 21.12
 • Jäsenen Oatker profiilissa ei ole vielä viestejä.
 • Lataa...
 • Tietoja

  Kaupunki:
  Helsinki
  Ammatti:
  Myyntihommia
  Suosikkijoukkue:
  HIFK, ManU, Real Madrid, Eagles, Nuggets
  Henkeen ja vereen punaisten mies.

  Käyn salilla 3-4 kertaa /viikko, talvella käyn läiskimässä lätkää sekä kesäisin pelaan monipuolisesti korista, tennistä, fudista sekä käyn fillaroimas. Viimeiset rahani käytän nettipokeriin sekä RAY:n pelikoneisiin.