Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Leijonamiehistö
Olisihan NHL-pelaajat olympialaisissa sellainen markkinointitempaus NHL:lle että pakko ihmetellä omistajien ja muiden päättäjien vastustusta asiassa.
Näin aina puhutaan, mutta toisaalta tuossa organisaatiossa on varmasti tehty analyyseja olympialaisten suhteen.

Positiivista että KOK on valmis tulemaan vastaan neuvotteluissa. Korean kohdallahan KOK saneli ehdot, joten siellä on tajuttu että se tarvitsee enemmän NHL:ää kuin änäri olympialaisia. Toivottavasti sopu syntyy ja huipputurnaus saadaan aikaan, sillä World Cupista ei ole maailman ykkösturnaukseksi ainakaan nykymuodossaan (yhdistelmäjoukkueet, järjestetään epäsäännöllisesti).
 
Löikö Mörkö sisään?

Lauriman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalpa
Olympialaisiin on enää kaksi vuotta aikaa. Teen hahmotelman isäntäjoukkue-Kiinan kokoonpanosta. Tämä kokoonpano sitä silmällä pitäen, että Kiina joutuu kansalaistamaan lähestulkoon koko joukkueensa kanadalaisista/yhdysvaltalaisista jotka ovat tällä hetkellä sopimuksenalaisina kiinalaisseuroissa ja omaavat kiinalaisjuuria. Kuten jo aiemmin sanottu, Kiina ei pärjää kotoperäisillä pelaajilla edes Suomi-sarjan joukkueita vastaan.

Brandon Yip - Ethan Werek - Tyler Wong
Cory Kane - Lucas Lockhart - Spencer Foo
Garet Hunt - Brandon Magee - Greg Squires
Chris Seto - Alex Riche - Dustin Mowrey
Ylim. Yang Hu, Rudi Ying

Victor Bartley - Brayden Jaw
Zach Yuen - Jason Fram
Mikael Tam - Ty Schultz
Mike Chen - Austin Cho

Jordan Liem - Paris O´Brien - Zehao Sun

Hyökkäyksessä kotoperäisiä nimiä vain Rudi Ying, joka on kautta aikain ensimmäinen ja ainut khl-pelin pelannut Kiinassa syntynyt kiinalainen. Puolustus menee täysin importeilla. Maalivahdit menisivät myöskin täysin importeilla, onhan ORG Beijingissä VHL:ssä pelaava Derek Dun myös kiinalaisjuuria omaava. Uskon kuitenkin että jo useamman vuoden Kiinan maajoukkuetta edustanut Zehao Sun nähdään mukana. Jordan Liem on näistä maalivahdeista ainoa joka on VHL:ssä aloittavana joukkueessaan.

Mikäli olen laskeskellut oikein, tänä keväänä 2A-divisioonan kisoissa importeista hyökkääjät Brandon Yip, Cory Kane, Lucas Lockhart sekä Turun oma poika Greg Squires ovat edustuskelpoisija. Puolustuksesta Zach Yuen ja Brayden Jaw. Kiinan kansalaisuuslainsäädännön omintakeisuuden vuoksi tämä on kuitenkin epävarmaa. Huonossa tapauksessa Kiina lähtee turnaukseen edelleen ilman importteja ja edessä voi olla jopa putoaminen 2B-divisioonaan. Se oli viime vuonnakin enemmän kuin lähellä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy