Ilmoitukset

Nimimerkki Räpylätassu on asetettu viikon pelikieltoon mainostamisesta ja oman taloudellisen edun tavoittelusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Roger Moore kirjoitti useamman hyvän maun vastaisen viestin yleisurheilun EM-kisojen liveseurantaan. Koska olemme kyseistä käyttäjää huomauttaneet vastaavista viesteistä jo aiemmin, palkitsemme kyseisen nimimerkin kisaurakastaan viikon pelikiellolla.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Ovhj:n kirjoitusoikeudet on poistettu. Hänen viestinsä olivat kieliasultaan heikkoja, eikä tähän asiaan ollut tullut parannusta huomautusten jälkeenkään.

Nimimerkki V-G- huilaa seuraavan viikon syyllistyttään henkilökohtaiseen hyökkäykseen.

Sulje ilmoitus

Olympialaiset 2022, Peking

Viestiketju osiossa 'Maajoukkue' , aloittajana Jäätyneet kädet, 25.02.2018 klo 13.27.

 1. Roger Moore Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, sympatiat Kalevan Pallo
  Lainaus:
  Lasse Kukkonen on noiden kisojen aikaan vasta 41-vuotias, joten eiköhän se "joku pelaaja Euroopasta" voida lukita jo tässä vaiheessa.
   
 2. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Tai sitten kun NHL tiedottaa, ettei NHL ole mukana Pekinginkään olympialaisissa, jokainen pelaaja tulee Euroopasta ja se kattanee "joku pelaaja Euroopasta" -kohdan.
   
 3. jalperi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa,sympatiat Itä-Kaakkois-Suomi-Turku akselille
  Lainaus:
  Olympiakiekko jää pois ohjelmasta? Pöydällä neljä vaihtoehtoa - kaikki riippuu NHL:n osallistumisesta | SuomiKiekko
   
 4. Thusberg Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat, Sisu Team, KalPa ja Jokipojat
  Saa nähdä, että mitä tuostakin tulee.

  Olympiakiekkoa toivottavasti tuskin suljetaan pois. Tietenkin mikäli Lohikäärmeen Pesästä eli tässä tapauksessa Kiinan Jääkiekkoliitosta keskimäärin vain nähdään menestysmahdollisuuksien olemattomuus, masennutaan siitä niin kuin ehkä joskus oltaisiin masennuttu tai mikäli Jään Lohikäärmeiden otteet jäällä huonotuisivat entisestään tai pysyisivät aivan liikaa paikallaan niin ehkä sitten niinkin pahasti voisi käydä.

  Hirvittävä arvovaltatappio lajille se kyllä olisi sillä onhan siitä pitkä aika kun viimeksi yleensäkin mikään edustaja (Mahdollisesta huonoudesta riippumatta.) on edes itse ajatellut sulkevansa lajin ulos kisoista.

  Muut vaihtoehdot...

  NHL:n osalta onneksi aikaa on vielä miettiä ja siten en ihmettele, että valitettavan kielteinen tuntuu olevan asenne sen näkymistä kohtaan Olympialaisissa.

  Itse pitäisin samasta vaihtoehdosta kuin miten nyt on pelattu kun ennen vuotta 2026 ei taideta miettiä tuota osaanottajien määrää.

  Nuorten päästäminen mukaan vuorostaan saattaisi muodostaa Olympialaisista lähinnä Kanadan tai Yhdysvaltain keskinäiset kultajuhlakamppailut.

  Toki mikäli alemmista tai jääkiekon nykyisistä keskikastin maista (Sveitsi, Saksa, Norja ja Tanska ja välillä Norjan ja Tanskan suhteen toisin päin.) tulee nuoria haastajia ja niitä kyllä näistä maista löytyy tai tulee löytymään kunhan kokemusta karttuu niin tilanne ei ehkä ole niin paha. Nämä maat eivät siis tietenkään Yhdysvaltoja tai Kanadaa haasta, mutta muille maille ne voisivat varsinkin jonkinlaisen ylimielisyyspuuskan sattuessa ainakin luoda jännitystä myös nuoremmillakin miehistöillään.

  Ja onhan Suomellakin mahdollisuus mikäli NHL ei edelleenkään tule tai mikäli kisat on rajattu vain nuoriin osanottajiin. Jääkiekon keskikastin maiden tilanne on menettelevän lupaava ja jopa erinomainen mikäli kaikki ennusmerkit toteutuvat joskin Jääkarhujen tilanne on mielestäni huolestuttava. Ei niinkään junioritasolla vaan ihan muilla tasoilla.
   
 5. Osvaldo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Siirretään jääkiekko kesäkisoihin niin ei tarvii kesken sarjakautta pelata. Toki silloin jäisi lomakausi vähän repalaiseksi, mutta pääsisi sentään Olympialaisiin mukaan.
   
 6. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Voi kun osaisivat ajoittaa seuraavan lockouttinsa olympialaisten ajaksi, niin ei tarvisi tätäkään vääntöä käydä.
   
 7. Timoteus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Itse kyllä uskon, että 90% varmuudella änärijannut on kisoissa, koska Kiina on sen verran iso markkina-alue ettei NHL voi olla käyttämättä tilaisuutta hyväksensä.
   
 8. Valapatto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Niin näin kyllä, mutta NHL varmaan haluaisi jotenkin saada itsensä näkymään myös olympialaisten aikana ja se voi olla kovin vaikeaa, jos se ei saa suoraan itseään mainostaa.
   
 9. RecordBreaker25 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lappeenrannan SaiPa & Los Angeles Kings
  Luulisi Kiinan suurten markkinoiden houkuttelevan taalaliigaa päästämään pelaajansa sinne. Jos asia vain tästä olisi kiinni, nähtäisiin parhaat varmasti siellä. Katseet kääntyvät nyt kuitenkin KOK:n suuntaan, joka ei viimeksi ollut enää valmis maksamaan pelaajien vakuutuksia. Sen lisäksi NHL:n täytyisi hyötyä jotenkin, kun laittavat sarjan kiinni keskellä kautta useaksi viikoksi. Tästähän ei KOK:n kanssa päästy sopuun. En tarkalleen muista, mutta olisiko Bettman ja muut vaatineet jotain rahallista korvausta ja isoa media/mainosnäkyvyyttä NHL:lle.

  Noista neljästä mainitusta vaihtoehdosta, en mitenkään jaksa uskoa, etteikö lajia kisoissa pelattaisi. Myös tuon alle 23-vuotiaat ajatuksen saa heittää välittömästi romukoppaan. Riittää kun jalkapallon puolella mennään noilla säännöillä. Tänään Iltalehdessä Kummola ehdotti World Cupin tapaan nuorten yhdistelmäjoukkuetta kisoihin. Ei missään nimessä kuulu Talviolympialaisiin mitkään all-stars joukkueet. Muoviset World Cupit on sitten asia erikseen.

  Hieman skeptisempi olen sen suhteen, että parhaat pelaajat ovat paikalla, kun Korean suhteen. Olisihan se aivan huutava vääryys Suomenkin kannalta, nyt kun meillä on kasautumassa vuosien myötä todellinen Dream Team, niin koskaan ei päästä sitä tasoa mittaamaan Olympiakaukaloissa. Toki satunnaisesti järjestettävä World Cup, eikä MM-kisoissa takuulla koskaan ole kaikki kärkinimet mukana. Osa playoffeissa, osa loukkaantuneena ja osa muuten vaan huilaamassa. Siksi olisi äärimmäisen tärkeää lajille pelata säännöllisin väliajoin todellinen huipputurnaus ja Talviolympialaisia parempaa vaihtoehtoa tälle ei ole.