Mainos

Olympiakisat 2014: USA

  • 92 051
  • 221
Tila
Viestiketju on suljettu.
Suosikkijoukkue
Hihasta vedetyt Ässät, Dallasin Tähdet & Sport
Pistetäänpä jenkkien joukkueesta myöskin omaa rosteria. Toteutuuko vuoden 1980 Lake Placidin kisojen "Miracle on Ice" kenties Venäjän kisoissa?

Kova joukkue tulee USA:kin Sotshissa jokatapauksessa olemaan, lisämausteen tuo samassa lohkossa olevan Venäjän kohtaaminen..

Zach Parise - Derek Stepan - Patrick Kane
Bobby Ryan - David Backes - Phil Kessel
James Van Riemsdyk - Ryan Kesler - Ryan Callahan
Max Pacioretty - Joe Pavelski - Dustin Brown

Ryan Suter - Kevin Shattenkirk
Ryan McDonaugh - Erik Johnson
Keith Yandle - Paul Martin
Alex Goligoski - Rob Scuderi

Jonathan Quick
Ryan Miller
Jimmy Howard
 
Viimeksi muokattu:
Pistetäänpä jenkkien joukkueesta myöskin omaa rosteria. Toteutuuko vuoden 1980 Lake Placidin kisojen "Miracle on Ice" kenties Venäjän kisoissa?

Kova joukkue tulee USA:kin Sotshissa jokatapauksessa olemaan, lisämausteen tuo samassa lohkossa olevan Venäjän kohtaaminen..

Zach Parise - Derek Stepan - Patrick Kane
Bobby Ryan - David Backes - Phil Kessel
James Van Riemsdyk - Ryan Kesler - Ryan Callahan
Max Pacioretty - Joe Pavelski - Dustin Brown

Ryan Suter - Kevin Shattenkirk
Ryan McDonaugh - Eric Johansson
Keith Yandle - Paul Martin
Alex Goligoski - Rob Scuderi

Jonathan Quick
Ryan Miller
Jimmy Howard

Hyvältähän tuo tosiaan näyttää, mutta tarkoitit varmaan Erik Johnsonia, etkä Eric Johanssonia? Myös Jack Johnson menee mielestäni heittämällä tuohon kahdeksikkoon, vaikka sitten Goligosken tai Scuderin tilalle.
 
Suosikkijoukkue
Hihasta vedetyt Ässät, Dallasin Tähdet & Sport
Hyvältähän tuo tosiaan näyttää, mutta tarkoitit varmaan Erik Johnsonia, etkä Eric Johanssonia? Myös Jack Johnson menee mielestäni heittämällä tuohon kahdeksikkoon, vaikka sitten Goligosken tai Scuderin tilalle.

Kyllä juurikin Erik Johnsonia tarkoitin. Itselläni oli ajatuskatko ja kirjoitusvirhe tuossa kohdin. Kyllähän Jack Johnson myös tuohon rosteriin mahtuisi puolustukseen, varsinkin kun esim. Goligoski ei ole Dallasin pakistossa ainakaan mitenkään loistanut..
 

Kumielvis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Paltamon Pantterit
Jack Johnson tuntuu aina olevan jenkkien joukkueessa mukana ja onhan tuo nyt jo pelkän nimen perusteella messissä, kunnon periamerikkalainen toimintasankarinimi. Toimintaa mies tarjoaakin, hyvässä ja pahassa. Kuitenkin uskoisin että oikein peluutettua (eli kaukana omasta puolustusalueesta, mielellään lähinnä ylivoimalla) saadaan hänestä paras anti irti. Lahjoja kyllä löytyy mutta käsittääkseni ei tuo varsinainen puolustaminen oikein suju. Tai ei ainakaan ykköspakilta vaadittavalla tasolla. Scuderi, jos vaan on ehjänä, on paljon arvokkaampi pelaaja nimenomaan puolustussuuntaan. Goligosken kausi ei ole oikein sujunut joten luultavasti JJ on hänen tilallaan.
 

Ralph

Jäsen
Tehdään samankaltainen juttu kuin joskus aikoja sitten Kanadan osalta. Eli uskon, että Yhdysvallat ottaa ryhmäänsä seitsemän ns. tulosyksikön pelaajaa ja viisi ns. työmiestä. Kaikki ovat toki NHL:n huippupelaajia ja kovia pistenikkareita, mutta viisi näistä on tässä joukkueessa myös työmiesroolissa. Tulosyksikön miehet ovat niitä, joilta odotetaan nimenomaan pisteitä, työmiehiltä niiden ohella myös pirusti duunia.

Tulosyksikkö: (15 kpl)
- Nick Bonino, Alex Galchenyuk, Brian Gionta, Chris Higgins, Patrick Kane, Phil Kessel, T.J. Oshie, Max Pacioretty, Zach Parise, Jason Pominville, Bobby Ryan, Paul Stastny, Lee Stempniak, Derek Stepan ja Blake Wheeler.
- Näistä seitsemän pitäisi valita. Selviä tapauksia on yllättävän monta, joten valinta on helppo. Phil Kessel ja Bobby Ryan righteista, lefteistä Zach Parise, Patrick Kane ja myös Paul Stastny. Lopuista kahdesta nostan esiin T.J. Oshien sekä yllätysnimenä Alex Galchenyukin. Antoi vahvat ison kentän näytöt keväällä ja on sen tyylinen pelaaja, että sopii isoon kaukaloon.
- Viimeisinä kisakoneesta putoaa tai varalle saapuu Derek Stepan, Jason Pominville ja Max Pacioretty.

Työmiehet: (15 kpl)
- Justin Abdelkader, David Backes, Dustin Brown, Ryan Callahan, Brandon Dubinsky, Nick Foligno, Ryan Kesler, David Legwand, Ryan Malone, David Moss, Joe Pavelski, Brandon Saad, James van Riemsdyk, Colin Wilson ja Tommy Wingels.
- Varmoja valintoja ei ole oikeastaan kuin vain David Backes. Joe Pavelski on lähes varma, mukana. Lisäksi Ryan Kesler ja Dustin Brown hiipivät heti perässä. Viimeisenä ottaisin harkinnan jälkeen Ryan Callahanin.
- Niukasti ulos putoaa James van Riemsdyk. Hänen ohellaan lähellä käy Brandonit Dubinsky ja Saad.

Puolustajia mukaan kahdeksan kappaletta. Nykytyylin mukaisesti mukaan kaikkiaan viisi yleismiesjuntusta. Lisäksi yksi ylivoimapelin ekspertti, hyökkäyspään valtias. Siihen päälle vielä kaksi puolustusvoittoisempaa kaveria. Tässäkin tapauksessa kaikki on NHL:n huippupelaajia ja kaikki osaavat kaikkea, mutta roolitus kuitenkin mukaan.

Hyökkäävä puolustaja: (5 kpl)
- Justin Faulk, Cam Fowler, Alex Goligoski, Torey Krug ja Matt Niskanen.
- Paha valinta, mutta Justin Faulk mukaan lopulta.
- Tiukimmin kampoihin laittavat Cam Fowler ja Alex Goligoski.

Yleispuolustajat: (10 kpl)
- Dustin Byfuglien, Matt Carle, John Carlson, Jack Johnson, Seth Jones, Paul Martin, Kevin Shattenkirk, Ryan Suter, James Wisniewski ja Keith Yandle.
- Ainoa päivänselvä nimi on Ryan Suter. Sitten seuraavaksi tulevat Keith Yandle ja Kevin Shattenkirk. Kahdeksi muuksi valitsin lopulta rightin ja leftin; John Carlson ja Matt Carle.
- Lähimmäksi pääsivät Jack Johnson ja James Wisniewski Blue Jacketsista.

Puolustavat puolustajat: (5 kpl)
- Zach Bogosian, Danny DeKeyser, Erik Johnson, Ryan McDonagh ja Brooks Oprik.
- Kirkas valinta on Ryan McDonagh, toisesta paikasta tiukempaa kisaa. Erik Johnsonin lopulta ottaisin mukaan.
- Zach Bogosian laittoi tiukalle, mainitaan myös Danny DeKeyser.

Maalivahdeista ei tarvinne oikein mitään jauhaa. Kaksi parasta mukaan ja kolmanneksi joku hyvä, mutta enemmän kuunteluoppilaana toimiva kaveri.

Maalivahdit: (7 kpl)
- Craig Anderson, Ben Bishop, Jimmy Howard, Ryan Miller, Jonathan Quick, Cory Schneider ja Tim Thomas.
- Selvä ykkönen on Jonathan Quick. Toinen on pahempi valinta ja lopulta päädyin Ryan Milleriin. Mukaan myös Ben Bishop.
- Tiukalle meni Craig Andersonilla ja Jimmy Howardilla.

Loppujen lopuksi kokoonpano:

#9 Bobby Ryan - #26 Paul Stastny - #88 Patrick Kane
#11 Zach Parise - #42 David Backes - #74 T.J. Oshie
#94 Alex Galchenyuk - #8 Joe Pavelski - #81 Phil Kessel
#23 Dustin Brown - #17 Ryan Kesler - #24 Ryan Callahan

#20 Ryan Suter - #12 Kevin Shattenkirk
#3 Keith Yandle - #6 Erik Johnson
#27 Ryan McDonagh - #2 Justin Faulk
#25 Matt Carle - #4 John Carlson

#32 Jonathan Quick
#30 Ryan Miller
#1 Ben Bishop

Ja kapteenisto vielä. C-kirjainta Bluesin miehen rintaan eli kapteeniksi David Backes. Varakapteenin A-kirjaimet sitten Ryan Callahanille ja Ryan Suterille.
 

RepoMies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maple Leafs
Jenkit saa kyllä erittäin mielenkiintoisen ja kilpailukykyisen porukan kasaan olympialaisiin. Ainut ongelma ehkä on eliittisentterien puute. Syvyyttä kuitenkin löytyy kaikille pelipaikoille riittävästi ja etenkin laiturit ovat ihan huippuluokkaa, ehkä jopa kisojen nimekkäimmät. Loistava asia on myös se, että jenkeillä on loistavia roolipelaajia alempiin kenttiin. Kokoonpanoa on kyllä vaikea veikata mutta yritetään jonkinlaista hahmotelmaa. Parivaljakoita jenkeillä on muutama ja luultavasti nämä tulevat pelaamaan yhdessä, mikäli vain kisoihin valitaan. Backes-Oshie, Stepan-Callahan, sekä Kessel-van Riemsdyk ovat kaikki potentiaalisia pelaajia kisoihin.

Varmoja nimiä ovat mielestäni hyökkääjistä Kane, Parise, Kessel, Ryan, Backes, Brown ja Callahan. Puolustajista varmimpina näkisin Suterin ja Yandlen. Hyökkääjät jotka tappelevat lopuista pelipaikoista ovat Stepan, Pavelski, Kesler, Stastny, Oshie, Okposo, Pominville, van Riemsdyk, Galchenyuk, Pacioretty ja Wheeler. Puolustajien valinta tulee olemaan, jos mahdollista, vieläkin tiukempi ja loput paikat menevät joillekin porukasta Shattenkirk, Faulk, McDonagh, J. Johnson, E. Johnson, Bogosian, Carlson, Martin, Jones ja Carle.

Oma kokoonpanoveikkaus tällä hetkellä:

Parise - Stastny - Kane
van Riemsdyk - Pavelski - Kessel
Ryan - Stepan - Callahan
Oshie - Backes - Brown
Kesler

Suter-Shattenkirk
Yandle-Bogosian
McDonagh-Faulk
Martin-Carlson


Maalivahdeista Quick on varma nimi ja Miller, Howard ja Anderson kisaavat kakkos-, ja kolmosvahdin paikoista.
 

ipaz

Jäsen
Mietin noita jenkkien maalivahteja. Jonathan Quick nyt taitaa olla selvä ykkönen, mutta tällä kaudella hienosti Tampassa pelannut tornin korkuinen Ben Bishop kuuluisi mielestäni ehdottomasti joukkueeseen. Kolmanneksi sitten Cory Schnerider tai Ryan Miller. Howard ja Anderson eivät tällä kaudella ole pelanneet ainakaan vielä olympiajoukkuepaikan arvoisesti.
 

Uniquewn

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames
Itselläni oli rosteriveikkaus tuolla Jatkoajan puolella lyötynä.

Maalivahdeista osui 2/3, Howardin tilalla itse pidin Schneideria. Kuitenkin aika epäolennainen juttu, sillä näillä näkymin kaksi pelaavaa veskaria ovat Miller ja Quick.

Puolustajista sain veikattua ainoastaan 5/8 oikein. Orpik, Fowler ja Martin puuttuivat meikäläiseltä, tilalla oli itselläni Erik Johnson, Yandle sekä Carle. Vähän ihmettelen kyllä, että miksei Johnson ja Yandle maistuneet.

Hyökkääjistä sitten meni 10/13 oikein. Niissä väärin olivat Wheeler, Stepan sekä Pacioretty, tilalla olisi multa löytynyt Ryan, Kessel sekä Galchenyuk. Eihän noista hyökkääjistä kukaan nyt varmastikaan mikään huono valinta ollut, mutta todella ihmeellistä, että Bobby Ryanin ja Phil Kesselin tasoiset hyökkääjät ovat ulkona. No, roolituksen mukaan varmasti jengi kasattu, mutta silti jaksaa toki hiukan ihmetyttää.

Olisiko sitten jotain tällaista:

Parise - Kesler - Kane
van Riemsdyk - Stastny - Wheeler
Pacioretty - Backes - Oshie
Callahan - Pavelski - Brown

Suter - Shattenkirk
McDonagh - Faulk
Martin - Carlson
Fowler - Orpik

Quick
Miller
Howard
 
Viimeksi muokattu:

Wiesellike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks & Kärpät
Ja kerran Kanada, niin miksei jenkitkin:

Parise - Kesler - Kane
Van Riemsdyk - Backes - Kessel
Saad - Pavelski - Ryan
Brown - Stastny - Oshie
Galchenyuk, Okposo

Suter - Shattenkirk
Yandle - McDonagh
Faulk - E. Johnson
Krug, Carlson

Quick
Miller
Bishop

Jos Callahan toipuu vammastaan olympialaisiin mennessä, niin neloseen Oshien tilalle ja Okposo tippuu joukkueesta.
 

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Zach Parise - Paul Stastny - Patrick Kane
Bobby Ryan - Derek Stepan - Phil Kessel
Dustin Brown - David Backes - Joe Pavelski
T.J. Oshie - Ryan Kesler - Ryan Callahan
Blake Wheeler
Max Pacioretty

Ryan Suter - Paul Martin
Ryan McDonagh - Justin Faulk
Keith Yandle - Zach Bogosian
Kevin Shattenkirk - John Carlson

Jonathan Quick
Ryan Miller
Cory Schneider

Siinä on kesällä tekemäni hahmotelma, eikä sinne muita muutoksia ole tarpeen tehdä kuin tiputtaa Stepan ylimääräiseksi hyökkääjäksi. Backes tai Kesler kakkoskentän sentteriksi, Pavelski kolmos-tai neloskentän sentteriksi, ja nostaa JVR tai Pacioretty pelaavaan kokoonpanoon. Okposo ja JVR/Pacioretty toki haastavat Wheelerin paikasta joukkueessa, mutta Wheeler hyvin luistelevana isona kaverina kyllä kuuluisi joukkueeseen.

Puolustuksessa EJ on ottamassa Bogosianin paikan joukkueesta, ja Faulk tippuu ylimääräiseksi puolustajaksi. Byfuglien myös vahvasti mukana edelleen.
 

JoukaHainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers ja Jaromir Jagr
Derek Stepan tosiaan ollut aika vaisu alkukauden. Viime kauden lentoon pitäisi mahdollisimman nopeasti päästä mikäli kisoihin haluaa mukaan. Ryan Callahan taas on kärsinyt loukkaantumisista koko alkukauden ja pelaamissaan muutamassa pelissä ei ole ollut oma itsensä, joten näkisin Callahanin paikalla vahvan alkukauden pelanneen Brandon Dubinskyn.
 

Uniquewn

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames
Tuli tuohon omaankin veikkausrosteriini muokattua Alex Galchenyuk 13. hyökkääjäksi. Ihan rankkarikisojen kannalta tuo kaveri on sellainen nimi, joka varmasti kiinnostaa jenkkien valmennusta valita mukaan. Vaikkei tällä kaudella olekaan tehnyt yhtään maalia rankkareista, niin Olympialaisten kaltaisessa turnauksessa se pääkopan merkitys on rankkareissa paljon suurempi ja ainakin MM-kisoissa (jotka eivät tietenkään vedä Sotshille vertoja) kaatoi Suomen kahdella viileällä rankkarimaalillaan. Ja onhan Galchenyuk nyt muutenkin suht lähellä kisapaikkaa.
 

Näkemys

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Brooks Orpik

Yllättävän vähän täällä on ollut mainintoja Brooks Orpikista. Käsittääkseni tämä kaveri on aivan saletissa top-6 pakki kisoissa.
 

Wild-Chester

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Yllättävän vähän täällä on ollut mainintoja Brooks Orpikista. Käsittääkseni tämä kaveri on aivan saletissa top-6 pakki kisoissa.

Ei ole mitään asiaa. Jos USA:n joukkueeseen otettaisiinkin puhdan shutdown-roolin puolustaja, niin samasta joukkueesta tuleva Rob Scuderikin olisi nokkimisjärjestyksessä ennen Orpikia. Lisäksi Thorntonin teloituksen jäljiltä ei ole harmainta aavistustakaan milloin Brooksie on pelikunnossa.
 

Le Dang

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins
Ei ole mitään asiaa. Jos USA:n joukkueeseen otettaisiinkin puhdan shutdown-roolin puolustaja, niin samasta joukkueesta tuleva Rob Scuderikin olisi nokkimisjärjestyksessä ennen Orpikia. Lisäksi Thorntonin teloituksen jäljiltä ei ole harmainta aavistustakaan milloin Brooksie on pelikunnossa.

Jep. Orpikin kisoihin toisi pelkästään joku aivan älytön Bylsman omiin poikiin luottaminen, jolloin Penguinsista otettaisiin myös Martin ja Scuderi. Näistä todennäköisesti vain Martin pääsee joukkueeseen.
 

Roo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara, Philadelphia Flyers
Vähän hahmotelmaa omaan silmään mielekkäimmästä lainapista:

Bobby Ryan - Ryan Kesler - Patrick Kane
Zach Parise - Joe Pavelski - Phil Kessel
Max Pacioretty - David Backes - T.J. Oshie
Brandon Saad - Paul Stastny - Blake Wheeler

Varalle jäävät JVR ja Stepan. Kovia naamoja jää jokatapauksessa ulos kisoista. Saadin tilalla nähdään luultavasti lopullisessa rosterissa Dustin Brown. Nick Foligno ja Kreider olisi hieno nähdä Sotshissa mutta näin ei varmaan tule käymään kun tunkua on muutenkin sen verran paljon.

Ryan Suter - Kevin Shattenkirk
Ryan McDonagh - Erik Johnson
Matt Carle - Justin Faulk
Matt Niskanen - Andy Greene

Viimeaikoina loistavasti pärjännyt Andy Greene voisi olla hyvä valinta isoon kaukaloon. Niskanen on pelannut loistavasti tällä kaudella saadessaan kunnolla vastuuta ykköspakkina loukkaaneiden Letangin ja Martinin tilalla. Jos Martin toipuu täyteen pelikuntoon ennen kisoja niin luultavasti hän vie Niskasen paikan olympialaisissakin. Yandle saatetaan hyvinkin nähdä kisoissa vaikka onkin jäänyt hieman Ekman-Larssonin varjoon Phoenixissa. John Carlson on myös lähellä paikkaa. Orpikia en näkisi isossa kaukalossa niin mielelläni kun tilalla voi olla nopeampiakin kavereita.

Jonathan Quick ykkösveskariksi toipuessaan täydellisesti, kakkoseksi Bishop parantamaan MM-kisoista ja kolmoseksi Ryan Miller.
 

Dragunov

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampa Bay Lightning
Heitetäänpä oma ketjuhahmotelma, USA tulee olemaan yksi suurista mestarisuosikeista Kanadan ja Ruotsin jälkeen, ja en näkisi yllätyksenä jos pelaisivat taas finaalissa.

Hyökkäys:
Zach Parise- Ryan Kesler- Phil Kessel
Brandon Saad- Joe Pavelski- Patrick Kane
James van Riemsdyk - Paul Statsny - Bobby Ryan
Max Pacioretty - David Backes - T.J Oshie

Varalle Dustin Brown ja Alex Galchenyuk

Puolustus:
Ryan Suter - Kevien Shattenkirk
Matt Niskanen - Erik Johnson
Nick Leddy - Andy Greene
Matthew Carle - John Carlson


Maalivahdit:
Jonathan Quick
Ryan Miller
Tim Thomas

1. Quick, 2. Miller, 3. Tim Thomas :)

God bless 'merica
 

juhna

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins & Jokerit
Kun Big Buffia ei ole vissiinkään kenenkään kokoonpanoissa, ja kaikki tietää Buffin puolustus halut, niin eikö voisi peluuttas hyökkääjänä? Kuitenkin Stanley Cupin voittanut hyökkääjänä.

Sent from my GT-P5100 using Tapatalk
 

Ralph

Jäsen
Ryan Suter - Kevien Shattenkirk
Matt Niskanen - Erik Johnson
Nick Leddy - Andy Greene
Matthew Carle - John Carlson

En oikein ymmärrä, miten saat esimeriksi Leddyn ja Greenen kisakoneeseen, mutta jätät sen ulkopuolelle mm. Ryan McDonaghin ja Keith Yandlen. McDonagh on Suterin ja Shattenkirkin kanssa selvimmät kolme jenkkipakkia kisoihin.
 

adetti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Buffalo Sabres, Ryan Miller, HPK
Mielenkiintoinen kaksikko siellä piilee USA:lla maalille. Uskoisin, että Quick ja Miller tulevat pelaamaan kaikki, ja toivottavasti Miller hoitaa enemmän. Täällä nyt näyttäisi olevan Quick edellä Milleriä, mutta vaikka värilasit onkin mukana, on Miller kovempi. Perustan siihen, että Miller pystyy tekemään niitä älyttömiä torjuntoja lähes joka pelissä. Sanokaa mitä sanotte!
 

Dissonanssi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Moderaattorit
Mielenkiintoinen kaksikko siellä piilee USA:lla maalille. Uskoisin, että Quick ja Miller tulevat pelaamaan kaikki, ja toivottavasti Miller hoitaa enemmän. Täällä nyt näyttäisi olevan Quick edellä Milleriä, mutta vaikka värilasit onkin mukana, on Miller kovempi. Perustan siihen, että Miller pystyy tekemään niitä älyttömiä torjuntoja lähes joka pelissä. Sanokaa mitä sanotte!

Kyllähän Miller on ruvennut pelaamaan nyt valintojen kynnyksellä sellaisella tasolla, että oksat pois. Washington-pelissäkin piti joukkuetta yksin tolpillaan torjuen 49 laukausta päästäen vain yhden ja torjuen kaikki 6 kappaletta rangaistuslaukauksia. Nolan totesi hyvin ottelun jälkeen, että ilman Millerin loistavaa rebound-kontrollikykyä olisi laukauksia tullut tuon 50 sijasta lähemmäs 100 kappaletta Buffalon maalille.

Eiköhän Quick ja Miller aloita siellä samalta viivalta ja sitten otteet määrittävät ykkösvahdin. Näillä otteilla en olisi lainkaan yllättynyt sen ollessa Miller.
 

Kyle

Jäsen
Tällähetkellä varmasti joukkueen kaikissa papereissa Miller on edellä, koska Quick ei ole pelannut marraskuun alun jälkeen yhtään ottelua loukkaantumisen vuoksi. Uskoisin että Millerin nykyisen vireen jatkuessa vaakakuppi on kääntynyt Olympiakisoihin mennessä siten, että Miller on varma valinta aloittavaksi vahdiksi ja aika näyttää millaiseen vireeseen Quick pelaa itsensä kisoihin mennessä.

Jos molemmat ovat 100% kunnossa, niin tällöin muutaman viimme kevään Quick on maailman paras maalivahti. Joka ei pelkästään torju kiekkoja, vaan on aktiivisuudellaan lähes kuudes kenttäpelaaja.

Quick ja Miller ovat joka tapauksessa kisojen ehkä vahvin tandemi ja etukäteen ehkä mielenkiintoisin kysymys tulee olemaan, pelaako mahdollisesti toinen kaikki ottelut tai uskalletaanko peluuttaa? Molemmat pelaavat paljon, eivätkä ole tottuneet seurajoukkueissaan vuorottelemaan peliajasta kakkosmaalivahdin kanssa. Olymppialaisissa aikataulu on tiukka, mutta niin on paikoin NHL:n runkosarjassa ja varsinkin Play-Offeissa, joissa molemmat maalivahdit ovat tottuneet pelaamaan kaikki pelit oli kyseessä peräkkäisten päivien peli tai ei. Quickia lähemmin seuranneena voisin sanoa että miehen suurimpia vahvuuksia on hänen kyky/urheilullisuus kasata itsensä heikon pelin tai päästetyn maalin jälkeen, vielä pykälää korkeammalle tasolle. Jännä nähdä mitä "helppo maali" tarkoittaa Olymppialaisissa, kummalle veskalle tahansa ja onko Jenkeillä uskallusta lähteä turnaukseen "yhden maalivahdin"-taktiikalla, mikä on mielestäni sopivin niin Millerille kuin Quick:kin.
 
Quick ja Miller ovat joka tapauksessa kisojen ehkä vahvin tandemi ja etukäteen ehkä mielenkiintoisin kysymys tulee olemaan, pelaako mahdollisesti toinen kaikki ottelut tai uskalletaanko peluuttaa? Molemmat pelaavat paljon, eivätkä ole tottuneet seurajoukkueissaan vuorottelemaan peliajasta kakkosmaalivahdin kanssa. Olymppialaisissa aikataulu on tiukka, mutta niin on paikoin NHL:n runkosarjassa ja varsinkin Play-Offeissa, joissa molemmat maalivahdit ovat tottuneet pelaamaan kaikki pelit oli kyseessä peräkkäisten päivien peli tai ei. Quickia lähemmin seuranneena voisin sanoa että miehen suurimpia vahvuuksia on hänen kyky/urheilullisuus kasata itsensä heikon pelin tai päästetyn maalin jälkeen, vielä pykälää korkeammalle tasolle. Jännä nähdä mitä "helppo maali" tarkoittaa Olymppialaisissa, kummalle veskalle tahansa ja onko Jenkeillä uskallusta lähteä turnaukseen "yhden maalivahdin"-taktiikalla, mikä on mielestäni sopivin niin Millerille kuin Quick:kin.

Ihan hyvä ja tärkeä kysymys tuo maalivahtien peluutus, mutta itse voisin lyödä aika ison summan vetoa, että se kakkosmaalivahti saa pelata yhden noista kolmesta alkusarjan "merkityksettömästä pelistä". USA pelaa ensin 13.2. Slovakiaa vastaan. 15. pvä vastassa on huippukamppailussa Venäjä. Heti seuraavana päivänä eli 16. pvä USA kohtaa alkusarjan päätöspelissä Slovenian. Jos nyt ajatellaan, että Miller on pelannut Slovakiaa ja Venäjää vastaan, niin en keksi yhtäkään syytä miksei Quickille annettaisi helppoa Slovenia-peliä. Tai päinvastoin. Sen jälkeenkin torjuntavastuu saatetaan jakaa molempien kesken jos USA ei etene suoraan puolivälieriin, vaan joutuu karsimaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös