Olympiakisat 2014: Suomi

  • 2 236 465
  • 6 559
Tila
Viestiketju on suljettu.

Jokeriarska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ihmettelen syvästi jos Ossi Väänänen pelaa yhdenkään pelin kisoissa. Tässä on kyllä tod. näk. Erkan isoin virhe.
EDIT:

Perustelut jäi. Tänään hemmetin huono, eilen hemmetin huono, aiemmin tällä kaudella nähdyissä peleissä hemmetin huono.

Ja tätä minä myös ihmettelin aiemmin, että onko Suomen pakkitilanne todella näin huono. Kun olisikin kyse vain tämän illan pelistä, mutta kun Ossi pelaa nyt oikeasti huonointa kautta mitä olen häneltä nähnyt. Kokemusta kovista peleistä kyllä on, mutta se ei nyt paljoa auta.
 

GT

Jäsen
Suosikkijoukkue
ACO
Pari muutosta kiitos:


Bergenheim -> Aaltonen (Barkoville tutkapari, Pilhström voisi olla ok roolipelaaja)


Ristolainen -> Väänänen (Tulevaisuus)


Nummelin -> Hietanen (vaihtoehto ylivoimaan, leijonaikoni)

S. Koivu -> Lehterä (Ratkaisevan paha menetys, joku puhumaan ympäri ja äkkiä jos millään vielä mahdollista)

Eipä näitä enää vaihdella. Sääntöjen mukaan pelaajan täytyy olla loukkaantunut, jotta muutoksia voidaan tehdä.
 
Suosikkijoukkue
JYP, GKS TYCHY, Puolalainen lätkä, Boston Bruins
Täällähän on kirjoiteltu ihan urakalla, kaikkeen ei ehdi paneutua, mutta yleiskatsauksen luon minäkin.

Ensiksikin näyttää siltä, että Kukkonen on edelleen sylkykuppi. Koittakaa nyt tajuta, että vaikka Erkka arvostaa Lassea, hän ei ole ajatuksensa kanssa yksin.Ammattilaiset suitsuttavat häntä, ovatko he kaikki väärässä ja Jatkoajan enemmistö oikeassa?Miettikääpä sitä. Lasse on mukana siksi, että suurempaa taistelijaa saatte hakemalla hakea, tarpeen vaatiessa hän ns. vaikka syö kiekon. Paras roolissaan.

Kirjoitin jo aiemmin, että jos Konna on mukana, niin sitten on Aaltonenkin. Tätä tutkaparia ei voi hajoittaa ja Erkka sen tajuaa.Bergenheimin olisin halunnut nähdä Barkovin kanssa, mutta pärjään kyllä tämänkin valinnan kanssa.Kyllä meillä on mahdollisuudet mitaleille.Mokeista olisin ottanut yhden silti Euroopasta ihan aikaeroviiveen takia.

Jotenkin on silti sellainen fiilis, että änäripakeista Salo ja Timonen eivät enää häikäise. Ikä tulee kuvioihin Selänteen tavoin, mut riittää kun tekevät työnsä riittävästi.Luotetaan siihen. Tykkään, että pelaajia on paljon muualtakin, sillä iso kaukalo on kuitenkin erilainen alusta änäriläisille, siitä ei mihkään päästä, vanhemmalle porukalle voi tulla väsy ja siksi en usko kultaan.Uusi polvi alkaa tulla esiin ja hyvä niin!

Oma vastenmielisyyteni kohdistuu kurpitsapäähän. Äijä on aina ylimielisen oloinen ja jotenkin vajakintuntuinen. Noo..lätkähän ei tunnetusti ole rakettitiedettä, joten peukut tällekin silti pystyyn, kun maamme värejä kantaa.Älkää silti ihmeitä odottako.

Ensiksi hienoa että puolustat Kukkosta, itselläkin Kukkonen oli ehdottomissa top6 pakeissa asenteensa ja meriittiensä ansiosta.
Tuohon MV-Euroopasta juttuun totean kuin Antti Mäkinen, "kun pelataan Maailman kovinta kiekkoturnausta tulee valita kolme kovinta maalivahtia". Sellaista ei Euroopasta löydy.

Sitten nuo Salon, Timosen ja O.Jokisen pelaamiset mitkä nostit esille. Ihan vilpittömästi kysyn kuinka paljon seuraat NHL:ää? Ennen loukkaantumistaan Salo oli todella vakuuttava ja ansaitsi täysin paikkansa "boltsin" kakkosparista ja pelasi karvan alle 20min iltaan. Olen ihan satavarma että Salo jaksaa pelata enemmänkin Sotshissa vaikka kuinka on iso kaukalo. Timosen alkukausi ei ollut mitenkään loistelias mutta selvästi askeleita parempaan mennyt koko ajan ja jääaika onkin jo yli 20min, myös Timonen tulee jaksamaan kyllä kovalla tasolla isossa kaukalossa.
Olli "päällikkö" Jokisen puolustamisen olen ottanut tehtäväkseni näköjään Sotshin alla. OJ on tällä hetkellä todella hyvä, parempi kuin vuosiin. OJ on nykyään loistava kahden suunnan sentteri ja tulee olemaan iso lisä Suomelle. Jokisen pelillinen taso on itse asiassa tällä hetkellä huomattavasti kovempi kuin esim. T.Ruudulla! Tiedän että ovat täysin erilaisissa rooleissa ja erilaisia pelaajia mutta tarkoitan ihan peruspelin tasoa.

Tämä ei siis mikään hyökkäys "noitarumpua" kohtaan, vaan yleisesti näistä kun jonkun verran on epäilyksiä Suomen kokeneemman kaartin esityksistä niin katsooko ne ihmiset noita NHL-pelejä lainkaan jotka arvostelee nyt sitten esim.O.Jokista?
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Jos nyt ihan tosissasi vedät Jormakan mukaan keskusteluun, kun puhutaan Hartikaisesta, niin et kyllä tuijota kuin pistepörssiä kirjoittaessasi näytöistä. Jormakka on ihan hyvä pelaaja, mutta kyllähän Hartikainen on esim. neloskentän rooliin (,johon hänet olisi laitettu, jos olisi mukana), huomattavasti sopivampi kuin "mikkihiiri" Jormakka...

Hartikainen on isompi pelaaja kuin Jormakka, mutta en nyt puhuisi kuitenkaan mistään "mikkihiirestä". Käsittääkseni Jormakka on fysiikaltaan erinomaisessa kunnossa ja voimatasot on Liigan kärkeä.
 
Näytetäänkö tänäkin vuonna kaikki ylivoima kuviot (ja onko niitä useampi kun yksi?) tuleville koville vastustajille heti kahdessa ensimmäisessä alkusarjan pelissä ?
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Mutta jos ottaa Jormakan ylipäätään mukaan, niin osoittaa olevansa melko pihalla tai pelkkä provo.

Eikö kysymys ollut EHT:llä annetuista näytöistä? Käsittääkseni erku ei ollut nostamassa Jormakkaa olympiajoukkueeseen tai oikeastaan edes vertaamassa Hartikaiseen vaan kommentoi EHT-pelejä näyttöpaikkana.
 

chauron

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIMARS
T. Ruutu - M. Koivu - V. Filppula
M. Granlund - A. Barkov - T. Selänne
L. Korpikoski - O. Jokinen - J. Jokinen
A. Pihlström - P. Kontiola - L. Komarov
JM. Aaltonen

K. Timonen - S. Salo
O. Määttä - S. Vatanen
S. Lepistö - J. Hietanen
L. Kukkonen

T. Rask
K. Lehtonen
A. Niemi


Tässä ihan vihoviimeiset pyöritykset. Pakkien kätisyydet on nyt oikein eli left ja right. Näillä voitaisiin alustavasti lähteä kokeileen itävaltaa ja norjaa vastaan.
 
Viimeksi muokattu:

Aatelinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Glen Metropolit, New England Patriots
Oma sommitelma valintojen perusteella:

Jokinen J. - Koivu - Ruutu
Granlund - Filppula - Selänne
Korpikoski - Barkov - Jokinen O.
Pihlström - Kontiola - Komarov
Lehterä

Timonen - Vatanen
Määttä - Salo
Kukkonen - Hietanen
Väänänen - Lepistö

Rask
Lehtonen
Niemi
 

Viper

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Melko odotetunlaiset valinnathan sieltä tulivat. Suomella ei kuitenkaan pelimerkkejä niin paljoa ole, että ihan valtavan erilaisia poimintoja joukkeeseen kukaan voisi järjellisesti tehdä. Innolla jälleen kisoja odotan ja ihan sitä kultaa minun silmissäni lähdetään jälleen tavoittelemaan. Jokainen ottelu on mahdollista voittaa ja toivottavasti näin tehdään.

Ilmeisestihän nämä valinnat on tehty pääosin jo jonkin verran julkistamista aiemmin ja näin ehkä Bergenheimin hyvät otteet viime peleissä eivät ehtineet valintoihin vaikuttaa. Muuten tuntuu kyllä oudolta jättää selkeästi maalintekotaitoinen pelaaja (ja Barkovin tutkapari) pois joukkueesta. Mutta tuskin se Suomen menestys yhden pelaajan vaihdoksesta on kiinni. Tärkeintä minun silmissäni on se, että saatiin kuitenkin ne parhaat terveenä olevat pakit tuolta rapakon takaa mukaan.

Väänäsen valinta hieman ihmetyttää itseänikin. Ei mitenkään erityisen hyvin ole Ossi pelannut missään vaiheessa. Varmaan vähintään yhtä hyvin olisi suoritunut lähes minkä tahansa liigajoukkueen profiilipuolustaja. Heitetään nyt nimenä vaikka Kärppien Atte Ohtamaa. Niissä peleissä, mitä minä olen nähnyt, on pelannut hyvin varmanoloisesti. Pärjää laitaväännöissä ja kiekkokin tuntuu pysyvän lavassa. Tilastoista lunttaamalla on reilunlaisesti plussalla plus/miinus -tilastossa.

Tapaus Tuomo Ruutu ihan aavistuksen mietityttää. Rikkonainen kausi alla ja pistepussi on jäänyt laihanlaiseksi. Onko mies varmasti ihan parhaassa terässä tällä hetkellä? Itse olen aika vähän NHL:llää seurannut tällä kaudella, niin en juuri tilastoita kummempaa analyysia osaa asiasta tehdä.

Aaltosta on hurjasti parjattu täällä(kin) palstalla. Kyllähän tuosta kaverista on mieleen jäänyt hukatut läpiajot ja liian monet ylimääräiset kikat, mutta toisaalta kaveri on kuitenkin useampana kautena mättänyt KHL:ssä yli 20 maalia ja on kiistämättä yksi luovimpia ja taitavimpia kiekollisia pelaajia, mitä Suomelta löytyy. Roolia on vähän vaikea joukkueesta löytää, mutta stunttaisi hienosti kärkikentissä lokkaantumisia, tai mahdollisia floppaavia pelaajia.

Maalivahtien suhteen ei taaskaan ole ongelmia. Suomelta löytyy niin paljon hyviä veskareita, että enemmänkin se on päivän vireestä kiinni, kuka sinne maalinsuulle kannattaisi laittaa. Ehkä sinne kolmoseksi olisi voinut ottaa jonkun Euroopasta - Vehanen pelastamaan kisat, jos kaksikko edellä epäonnistuu…

Summa summarum: Hieno joukkue, jonka edesottamuksia odotan innolla!
 

chauron

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIMARS
Tuomo Ruutu aloitti käsittääkseni hitaammin mut tuloskäyrä osoittaa ylöspäin. Vähän samantyylinen kausi kuin Bergenheimillä.
 

Ostoskassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkueet, Boston Bruins, suomalaiset
Ossi Väänästä on täällä ihmetelty jostain kumman syystä, mutta olisi kiva kuulla olisiko Väänäsen tilalle heittää jotain vaihtoehtoa jonka näytöt kansainvälisiltä kentiltä olisi yhtä vakuuttavat? Ei ole. Väänäsen valinnan puolesta puhuu niin moni asia etten voi käsittää miten se on tullut ihmisille yllätyksenä. Kuinka usein Ossi on onnistunut maajoukkueessa? Lähes aina, ainakin tällä vuosikymmenellä. Westerlundin tuttu vuosien takaa maajoukkueesta kuin seurajoukkueesta. Kaikkein tärkeimpänä valintakriteerinä on varmasti ollut onnistuminen Karjala-turnauksessa, eli Ossi siis onnistui loistavasti maajoukkueessa niiden kavereiden kanssa joiden kanssa hän tulee pelaamaan olympialaisissa, maajoukkueen pelitavan toteuttamisessa ja pelasi erittäin hyvin niitä samoja kavereita vastaan mitä olmypialaisissakin vastaan tulee (Tikhonovit, Kaberlet jne.). Väänänen Vatasen pariksi kolmanteen pariin ja homma varmasti luistaa. Paperilla tämä on match made in heaven, ja uskon erittäin vahvasti että sitä se tulee olemaan myös kentällä. Väänäsen kansainvälisellä tasolla annetut näytöt ovat vain aivan omaa luokkaansa muihin samasta pelipaikasta kilpailevien kanssa, ja näitä näyttöjä nyt vielä sattuu löytymään ihan tämän kuluvan kauden marraskuulta.
 

Boltning

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampa Bay Lightning
Monilla tuntuu ketjusommitelmissa olevan trio Granlund-Barkov-Selänne. Itse en laittaisi kahta, verrattain kokematonta junnua ja fleguilevaa Selännettä samaan ketjuun. Recipe for disaster kun sieltä tulee joku isokokoinen, kulmapelivahva ja nopea Kanada tai USA vastaan. Sama pätee pakkipariin Vatanen - Määttä, mitä on näkynyt.

Bergenheim-Barkov-Selänne olisi taas näyttänyt omaan silmään paremmalle mutta....

Oma lotto:

J.Jokinen - Koivu - Granlund
Ruutu - Filppula - Selänne
Korpikoski - Barkov - O.Jokinen
Aaltonen - Kontiola - Komarov
Pihlström

Timonen - Salo
Kukkonen - Vatanen
Määttä - Lepistö
Hietanen - Väänänen
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
... Väänäsen kansainvälisellä tasolla annetut näytöt ovat vain aivan omaa luokkaansa muihin samasta pelipaikasta kilpailevien kanssa, ja näitä näyttöjä nyt vielä sattuu löytymään ihan tämän kuluvan kauden marraskuulta.

Eilen kentällä taisi Liigapelissä olla yhdeksän parempaa pakkia, Ässien Uusitalo ja Jokereiden Niemi oli heikompia. Käsittämättömän heikkoa peliä Väänäseltä nimenomaan omilla vahvuusalueillaan. Hävisi kaksinkamppailuja kulmissa, oli jalalla todella heikko, Ässien laiturit ravistivat Väänäsen yhdellä suunnanmuutoksella selästään.

Jotain loukkaantumista yms. täytyy olla, sillä Väänänen oli todella heikko.
 

erku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Eikö kysymys ollut EHT:llä annetuista näytöistä? Käsittääkseni erku ei ollut nostamassa Jormakkaa olympiajoukkueeseen tai oikeastaan edes vertaamassa Hartikaiseen vaan kommentoi EHT-pelejä näyttöpaikkana.

Monesti on tullut oltua "tukkanuottasilla" TosiFanin kanssa, mutta kyllä hän sentään on ihan tolkun nimimerkki, jota arvostan. Samaa ei voi sanoa jostakin MegaForcesta, joka näkee provoamista siellä, missä sitä ei ole tai luulee jonkun halunneen Jormakkaa olympiajoukkueeseen, vaikkei näin ollut. Kerrassaan uninen nimimerkki on tämä MegaForce.

Minuthan on tässä keskustelussa leimattu EHT-faniksi, joka antaa liian suuren painoarvon niille näytöille. Nyt kuitenkin toin esiin sen, että ei niillä tämän kauden EHT-näytöillä pelkästään europelaajia laiteta järjestykseen, vaan vaikuttaa siihen paljon aiemmat maajoukkuenäytöt ja myös tietysti seurajoukkuenäytöt. Tämä analyysi ei tuntunut monelle kelpaavan. Jännä juttu. Ilmeisesti he ovat sitten jotakin todellisia EHT-faneja. Jos puhtaasti tämän kauden EHT-näyttöjä tuijotettaisiin, niin Jormakka ja Hartikainen olisivat laitureista todennäköisesti kärkikaksikko.
 

Schadowan

Jäsen
Monilla tuntuu ketjusommitelmissa olevan trio Granlund-Barkov-Selänne. Itse en laittaisi kahta, verrattain kokematonta junnua ja fleguilevaa Selännettä samaan ketjuun. Recipe for disaster kun sieltä tulee joku isokokoinen, kulmapelivahva ja nopea Kanada tai USA vastaan.

Näin on. Ainoa oikea vaihtoehto on laittaa MG Jokisen ja Korpikosken/Ruudun kanssa samaan ketjuun (kolmoseen). Pari rymistelijää ja Granlund taiteilemaan viereen, siinä voisi olla ideaa.

Selänteen viereen Filppula ja Barkov sekä 83:set ykkösketjuksi.

Iso ei myös Vatanen-Määttä parivaljakolle. Määttähän on pelannut parhaimmat pelit tällä kaudella Robert Bortuzzon kanssa ja huonoimmat Matt Niskasen ja Letangin kanssa. Olli on parhaimmillaan silloin, kun saa olla kiekollisessa roolissa.

Salo-Timonen
Vatanen-Väänänen
Kukkonen-Määttä

EDIT: Vatanen kehiin puolustukseen.
 

Tornados

Jäsen
Maalivahtien osalta asettaisin Raskin selkeäksi ykkösmaalivahdiksi. Itse olisin ottanut muut maalivahdit KHL:sta (Vehanen ja Koskinen), jotka olisivat olleet lähinnä valmiita loukkaantumisen tai Raskin täydellisen epäonnistumisen varalta.

SM-liigasta valitut puolustajavalinnat eivät minua miellyttäneet ja valittujen pelaajien osalta joutuisin siten pelaamaan melko hyökkäävää pelisysteemiä (tiedän, että ei tule toteutumaan). Omat puolustajaparini olisivat siten:

Timonen - Salo
Lepistö - Vatanen
Määttä - Hietanen

Hyökkäyksessä en oikein saa sopimaan aiempia tutkapareja samoihin kenttiin joten omat ketjuni olisivat:

O. Jokinen - Koivu - Granlund
Filppula - Kontiola - Selänne
Korpikoski - Barkov - Ruutu
Komarov - Lehterä - Aaltonen

Ketjujen tavoiteltu peliaika olisi ilman yli- ja alivoimapelejä keskimäärin 18,16,14 ja 12 minuuttia.

Ylivoimamuodostelmat (ovat varmaankin jo lähempänä Erkankin ajatuksia):
O. Jokinen - Koivu - Granlund - Timonen - Salo
Filppula - Kontiola - Selänne - Lepistö - Vatanen

Alivoimamuodostelmat:
Korpikoski - Barkov - Määttä - Salo
Filppula - Komarov - Timonen - Hietanen

Olisin kaavaillut Sakulle isoa roolia kisoihin ja joukkueen roolittaminenkin olisi ollut huomattavasti helpompaa mutta näillä mennään.
 

Schadowan

Jäsen
Luuletteko siis oikeasti, että turnaukseen, jossa joukkueet saavat alle max 2-3 jäätreeniä ennen ensimmäistä peliä, lähdetään täysin "uusilla" ketjukoostumuksilla?

Sille on syynsä, että Kanada esimerkiksi valitsi Kunitzin tähän turnaukseen Girouxin ja kumppaneiden sijasta. Ei ole aikaa etsiä uusia ketjuja tai hakea pelaajien välistä kemiaa.

Edellisellä kirjoittajalla on O. Jokinen ja M.Koivu samassa ketjussa, miksi? Paperilla ihan kiva kun on pelintekijää ja maalintekijää, mutta ei se nyt ihan niin mene. Ykkösketju on 99% varmuudella J.Jokinen-M.Koivu-T.Ruutu. Olli Jokinen tulee luultavasti olemaan kolmosen keskellä ja Valtteri Filppula kakkosen laidassa. Siitä voi sitten lähteä rakentamaan.
 

Tornados

Jäsen
Edellisellä kirjoittajalla on O. Jokinen ja M.Koivu samassa ketjussa, miksi? Paperilla ihan kiva kun on pelintekijää ja maalintekijää, mutta ei se nyt ihan niin mene. Ykkösketju on 99% varmuudella J.Jokinen-M.Koivu-T.Ruutu. Olli Jokinen tulee luultavasti olemaan kolmosen keskellä ja Valtteri Filppula kakkosen laidassa. Siitä voi sitten lähteä rakentamaan.

En yrittänyt arvata Erkan ketjukoostumuksia vaan hahmottelin miten itse muodostaisin joukkueen valituista pelaajista. Mielestäni Jussi Jokinen ja Ruutu eivät ole olleet tällä kaudella siinä kunnossa, että ansaitsivat paikan ykkösketjussa ja heidän pelityylinsäkin sopii ehkä paremmin alempiin ketjuihin.
 

ZayWest

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
Rosteri vaikuttaisi olevan ihan yes yes eikä siitä tuon parempaa kaiketi kasaan olisi voinut saada. Pari ujoa kyyneltä kuitenkin löytyy, muttei mitään ihan katastrofaalista.

Bergenheim? Hivenen outoa jos roolituksien perään mainostamisen jälkeen Barkovin rikoskumppani ei mahdu tiimiin. Erkalla on ilmeisesti melkoinen kani hihassa. Hyökkäyksestä ei muuten mitään pahaa sanottavaa. Koivun poissaolo tietenkin menetys.

Juuso Hietasen koti, paikka ja maksimi on mielestäni kevään semistarakisoissa ja siellä hänelle voi naureskella enemmän tai vähemmän aiheesta. Siellä hän myös väläyttelee toisinaan. Nyt ollaan kuitenkin kekkereissä mihin tällä kaverilla ei pitäisi olla mitään asiaa jo pelkästään roolia katsellessa. Timonen, Salo, Määttä sekä Vatanen ajavat luonnollisesti kaikilta osin ohi, mutta edelle menee vielä Lepistökin(näistä kekkereistä kokemusta+NHL).

Hietanen on ainakin omissa papereissani Lepistön varamies. En uskonut tätä sanovani, mutta tälle paikalle olisi helposti voitu ottaa Ristolainenkin aistimaan tunnelmaa(mitä neljän vuoden päästä luvassa). Toinen on kolmekymppisiään lähentelevä KHL-pakki ja toinen parikymppinen "suur"lupaus isojen poikien liigaan. Vaikea sanoa miksei jälkimmäinen olisi ihan yhtälailla kuulunut mukaan. Ehkä paremminkin.

Oli miten oli, mutta näinkin turhasta asiasta kyynelehtiminen kertoo kaiken olevan niin hyvin kuin voi ollakin.
 

erku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Edellisellä kirjoittajalla on O. Jokinen ja M.Koivu samassa ketjussa, miksi? Paperilla ihan kiva kun on pelintekijää ja maalintekijää, mutta ei se nyt ihan niin mene. Ykkösketju on 99% varmuudella J.Jokinen-M.Koivu-T.Ruutu. Olli Jokinen tulee luultavasti olemaan kolmosen keskellä ja Valtteri Filppula kakkosen laidassa. Siitä voi sitten lähteä rakentamaan.

Milloinkas tuo 1983 syntyneiden ketju on viimeksi pelannut keskenään yhdessä? Itse muistelisin, että vuoden 2008 MM-kisoissa ja sielläkin se hajoitettiin kesken turnauksen, kun OJ tuli Jussin tilalle vasempaan laitaan. Noita kisoja ennen edellinen kerta tuossa koostumuksessa taisikin olla sitten joskus nuorten maajoukkueessa. En nyt sitten tiedä, kuinka vahvoista tai tuoreista kemioista voidaan puhua. Esimerkiksi Vancouverissa ykkösketju oli muotoa Filppula-Koivu-Ruutu ja 2012 MM-kisoissa taas Filppula-Koivu-Jokinen. En ymmärrä, miksei se ykkösketju voisi näissä kisoissa olla jompi kumpi näistäkin.

Itse olen sitä mieltä, että jos Filppulaa todella aiotaan peluuttaa laidassa, niin kyllähän hänen paikkansa on silloin ykkösen vasemmassa laidassa eikä missään kakkos- tai kolmosketjussa. Oikeaan laitaan sitten jompi kumpi näistä kasikolmosista, kaiken järjen mukaan Ruutu, joka nyt on ollut se Mikon vahva tutkapari ihan eri lailla kuin Jokinen.
 

Ydinmasa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, NY Rangers
Tässä ketjukokoonpano kisoihin:
(Joudutaan kuiten puolustuskannalle vastustajien ykköskenttiä vastaan, niin hoidetaan se sitten kunnolla).

Korpikoski - Koivu - Komarov
Aaltonen - Kontiola - Filppula
Ruutu - Barkov - Selänne
J.Jokinen - O.Jokinen - Granlund

Kukkonen - Määttä
Timonen - Salo
Väänänen - Vatanen
 

erku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Ne ovat minusta olleet ihan parhaita viestejä, missä ensin ihmetellään Bergenheimin pois jättämistä, koska hän muodostaisi tutkaparin Barkovin kanssa, ja sitten suunnilleen heti perään todetaan, että mitä vittua Aaltonen tekee joukkueessa. Tuollainen ajatuksen juoksu on niin jäätävää, että oksat pois. Eihän se Aaltonen tietenkään joukkueessa ole nimenomaan sen tutkapariajattelun takia, ei, ei missään tapauksessa. Näin asia on jämpti.
 

Stonewall

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi, Liverpool
Edellisellä kirjoittajalla on O. Jokinen ja M.Koivu samassa ketjussa, miksi? Paperilla ihan kiva kun on pelintekijää ja maalintekijää, mutta ei se nyt ihan niin mene. Ykkösketju on 99% varmuudella J.Jokinen-M.Koivu-T.Ruutu.

Juu ei. Tutkapareja ovat Koivu - Filppula ja Kontiola - Aaltonen. Nämä pelaavat yhdessä. Koivun ja Filppulan kaverina aloittanee Ruutu, Konnan toinen laituri on todennäköisesti Komarov. Sitten on selvää, että Barkov ja OJ ovat ne kaksi muuta sentteriä, mutta kumpi kakkonen (OJ) ja kumpi kolmonen (Barkov) sekä kuka muutenkin kenenkin kanssa pelaa jää nähtäväksi.

Ja tosiaan KHL kentällinen saanee ekoissa peleissä Itävaltaa ja Norjaa vastaan huomattavasti enemmän peliaikaa kuin aikaerosta vielä toipuvat änärimiehet. En tiedä nimetäänkö kenttää jopa ykköseksi, mutta käytännössä kuitenkin. Kolmannessa pelissä Kanadaa vastaan voi olla jo aika eri juttu.

Kaavailtu ykkösvahti aloittaa Itävaltaa vastaan. Kakkonen saa pelata Norjaa vastaan ja ykkönen loput pelit ellei sitten alakin imuroimaan.
 

Atthe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoon Blues
Ne ovat minusta olleet ihan parhaita viestejä, missä ensin ihmetellään Bergenheimin pois jättämistä, koska hän muodostaisi tutkaparin Barkovin kanssa, ja sitten suunnilleen heti perään todetaan, että mitä vittua Aaltonen tekee joukkueessa. Tuollainen ajatuksen juoksu on niin jäätävää, että oksat pois. Eihän se Aaltonen tietenkään joukkueessa ole nimenomaan sen tutkapariajattelun takia, ei, ei missään tapauksessa. Näin asia on jämpti.

Monen mielestä tämä BB-pari on tehokkaampi, parempi puolustamaan ja pelaajat ovat monipuolisempia. Kai sitä nyt saa vielä parempaa tutkaparia ehdottaa? Toki Aaltonen ja Kontiola pelaavat hyvin yhteen mutta Barkov ja Bergenheim tekevät sitä illasta toiseen maailman kovimmassa jääkiekkoliigassa, ja minun mielestäni ehkä vielä paremmin. Eli kaikki ymmärtävät että Aaltosen mukanaolon perustelu nro. 1 on tutkapari Kontiolan kanssa, mutta ihmettelevät miksi kovempi tutkapari jäi käyttämättä. Niin kuin minäkin hieman, mutta en valita koska valmennusjohto on näitä sumplinut varmasti ihan riittävästi.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös