Ilmoitukset

Nimimerkin Pompino jatkuva aggressiivinen ja henkilökohtaisuuksiin menevä kirjoitustapa on palkittu kuukauden pelikiellolla. Aiempi rikehistoria samasta asiasta pidensi pelikieltoa.

Sulje ilmoitus

Mauri-Antero pääsee viikon huilille Perussuomalaisten ketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi. Fantasiat koko mantereen tuhoamisesta eivät kuulu palstallemme.

Sulje ilmoitus

Olympiakarsinnat

Viestiketju osiossa 'Maajoukkue' , aloittajana Boomhauer, 11.11.2004 klo 15.17.

 1. Steegil Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit 1967-2014, Ducks sympatiat Coyotes & Jets
  Lainaus:
  Yksi Kopitar ei olisi paljon kesää tehnyt, jos Tanska olisi saanut parhaat voimansa paikalle. Todella harmittava tappio, joskin Slovenia ansaitsi voittonsa. Tanskan NHL-pelaajat pelaavat vielä suhteellisen hyvissä NHL-joukkueissa joten Tanska tuskin tulee koskaan saamaan parhaita voimiaan kasaan. Esimerkiksi paras mahdollinen Tanskan joukkue olisi huomattavasti kovempi joukkue kuin se Slovakia, joka sai viime vuoden MM-kisoissa hopeaa.
   
 2. Jaws Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, San Jose Sharks, Slovakia, Baltimore Ravens
  Lainaus:
  Höpö höpö. Tanska sai viime MM-kisoihin joukkueen, jossa pelasi lähes paras mahdollinen tanskalaiskoostumus. Kuinka ollakaan meinasivat pudota sarjasta. Matkaa on Slovakiaan vielä.
   
 3. Steegil Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit 1967-2014, Ducks sympatiat Coyotes & Jets
  Lainaus:
  Puuttui Regin ja Boedker eli kaksi todella kovaa tekijää. Lisäksi Nickas Jensen ei ehtinyt kuntoutua aivotärähdyksestään ajoissa, että olisi päässyt joukkueesseeen. Lisäksi sanoin, että paras Tanska olisi ollut sitä Slovakiaa parempi joka pelasi kisoissa.

  Viime vuonna joukkue kyllä alisuoritti pahasti ja pelasi alle tasonsa. Sen perusteella ei kannata tehdä liikaa johtopäätöksiä.
   
 4. J.J.Jasper Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hifk
  Lainaus:

  Siis, jos Tanskalla olisi ollut Regin, Bödker ja nyt näissä karsinnoissa tehoilla 0+0 dominoiva Jensen, niin se olisi ollut parempi joukkue kuin hopealle yltänyt Slovakia?

  Tanskan sijoitukset pyörivät sijoilla 10.-13. Lähinnä yksi ylisuorittaminen ja sitä myötä kahdeksan joukossa joitain vuosia sitten. Enemmän tuo viime kevät taisi olla sitä omaa tasoa.
   
 5. PJPT Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Habs, SaPKo & Latvija
  Kazakstan pyöritteli päivän ensimmäisessä ottelussa Britanniaa maalein 6-0. Näin ollen heillä on vielä mahdollisuus päästä kisoihin. Heille taitaa riittää Ranskan voitto Latviasta maalein 1-0, 2-1 tai 3-2. Jos nuo numerot ovat taululla pelin lopussa, mitataan valmentajien kantti; molempien pitäisi oikeastaan ottaa maalivahti pois...

  Tällä hetkellä Slovenia pyörittelee vapautuneesti Ukrainaa, peli on 0-3 7 minuutin kohdalla. Tuo taitaa riittää osaltani tuosta matsista, pitää estää lätkä-ähkyä tämän illan osalta; monta matsia vielä tulossa!
  Latvian pitää siis ottaa tänään ainakin piste Ranskan isäntänä. Odotan joukkueen laatupakiston (Pujacs,Kulda,Bartulis,Ozolins,Redlihs) ottavan vastuuta, tähän asti on menty vähän puolivaloilla.

  Hyökkääjistä ykköskenttä voisi ottaa entistä enemmän isännän otetta peliinsä, Latvia on voittanut tähän asti aika pitkälti alaketjujen ansiosta. Kyllähän sieltä löytyy KHL-tason peruspelaajia, ja he näyttävät tämän tason turnauksessa hyviltä; mutta ykkösmiesten pitäisi silti olla ykkösiä!


  Keskimmäisissä ketjuissa tekisin pieniä muutoksia. Mikelis Redlihs & Alexandrs Nizivijs menevät hieman hukkaan tasakentällisin, kun he joutuvat pelaamaan 3 - ja 4-ketjun materiaalin kanssa. SM-liigastakin tutut Berzins & Jekimovs miuluummin yhteen kolmoseen ja nuo laatulaiturit kakkoseen jonkun mukana olevan keskinkertaisen sentterin kanssa (Kenins).


  Illan ottelussa Latvia ei saa hävitä kriittisiä osa-alueita kuten "Masalskis vs Huet" & "yv vastaan yv". Jos nuo osat menevät tasan tai jopa Latvialle, kisapaikka alkaa olemaan enemmän kuin lähellä!!


  Tunnin päästä Saksa-Itävalta; hyvä matsi pitäisi olla tiedossa sielläkin!
   
 6. BitterX Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK ja FC Wacker Innsbruck
  Lainaus:
  Oliskohan kenelläkään vinkkejä, miten saisin tämän näkyviin?


  EDIT: löytyi :)
   
 7. Pardus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Laser HT
  Ensinnä oli filmiä mukana kaatumisessa Itävallan mokella -> Saksalle jäähy. Nyt törkeä taklauksen vastaanotto itävaltalaiselta, eikä jäähyä.
   
 8. Pardus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Laser HT
  Lainaus:
  OnHockey.RU

  Sivun alalaidasta saa tekstit näkymään länsimaalaisittain.

  Edit. Tai siis tuon striimilistan alapuolelta.
   
 9. BitterX Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK ja FC Wacker Innsbruck
  Lainaus:

  Kiitos paljon!

  Wir singen rot-weiss Österreich!
   
 10. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  Tanskan NHL-pelaajista vain Jannik Hansenille (Vancouver) voi ennustaa pitkää kautta. Muut tanskalaiset pelaavat joukkueissa, jotka ovat siinä ja siinä, että pääsevät ylipäätään pudotuspeleihin (Dallas, Montreal, Phoenix, Ottawa, NY Islanders).

  Muutenkin aika kovaa puhetta tuosta Tanskan tasosta. Heillä on kärkiosaamista, mutta se tietty rutiini puuttuu verrattuna noihin parempiin keskitason maihin. Tanska on ollut tasan kertaalleen 8 parhaan joukossa MM-tasolla. Muuten sijat ovat tasaisesti välillä 10-14. A-tasolla Tanska on vakiinnuttanut paikkansa ja tulee kyllä vielä nousemaan säännölliseksi puolivälieräjoukkueeksi, mutta ylläolevan kaltaiset puheet ovat kyllä liioittelua. Rutiinin puute näkyy juuri siinä, että Tanska kyllä pystyy yksittäisissä peleissä haastamaan ihan niitä kärkimaita, mutta ei kuitenkaan pysty voittamaan pienempiä riittävän kovalla prosentilla. Hyvänä esimerkkinä viime kevään MM-kisat, joissa Tanska hävisi Tsekille 0-2, Ruotsille 4-6 ja Venäjälle 1-3 eli tulosten valossa pärjäsivät ihan hyvin vaikka hävisivätkin. Sitten taas pienempiä maita vastaan Tanska hävisi niin Italialle, Saksalle kuin Norjalle ja onnistui voittamaan ainoastaan Latvian. Sama kaava toistui myös sen ainoan kerran kun Tanska on puolivälieriin päässyt eli keväällä 2010. Silloin Tanska kaatoi sensaatiomaisesti niin Suomen, USA:n kuin Slovakiankin, mutta hävisi totutusti Saksalle ja Valko-Venäjälle (sekä Ruotsille ja Venäjälle).

  Parin pelaajan poissaolollakaan on turha jossitella, sillä mikään maa maailmassa ei koskaan saa optimaalista joukkuetta mukaan. Jos Tanskan taso on tai olisi niin kova kuin annat ymmärtää, pystyisi se voittamaan useammin noita pienempiä maita. Ja se on juuri sitä rutiinia mitä Tanska tässä kerryttää vähitellen ja opettelee voittamaan.
   
 11. MustatKortit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
  Ja Saksa 1-0- johtoon Kohlin maalilla!

  Germaanit tarraavat kisapaikkaan kiinni.
   
 12. Preußen Danzig Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, HCK
  Itävalta-Saksa

  Jännä peli ja jännitys vain tiivistyy! Mieluusti näkisin Saksan olympialaisissa.
   
 13. Pardus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Laser HT
  Niinpä niin, Rekisin tyhmä keskialueen jäähy kostautui heti Ranskan yv-maalin muodossa.
   
 14. Preußen Danzig Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, HCK
  Mikä paikka Saksalla! Keskeltä läpi mutta ei maalia.
   
 15. Preußen Danzig Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, HCK
  Itävalta tasoittaa pelin 1-1. Panokset kasvaa.
   
 16. Pardus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Laser HT
  Ja Ranska menee 2-0 johtoon...
   
 17. Espen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Old time hockey like Eddie Shore
  Onneksi on useampi tietojenkäsittelylaite että molemmat ratkaisupelit näkyvät vierekkäin livenä.

  Todella tiukalta näyttää molemmissa lohkoissa.
   
 18. BitterX Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK ja FC Wacker Innsbruck
  Gregor Baumgartnerilla myös aivan avopaikka siirtää Itävalta johtoon. Tuo olisi jo likipitäen sinetöinyt Saksan kohtalon. Nyt tilanne on vielä aivan avoin - tällä tuloksella Itävalta lunastaisi lipun Sotshiin.

  Itävalta pelaa hyvin. Etenkin kun ajatellaan, kuinka suuri ennakkosuosikki Saksa tässä ottelussa on.
   
 19. Jaws Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, San Jose Sharks, Slovakia, Baltimore Ravens
  Oliko se niin, että jos Ranska pitää 2-0 -johtonsa, se etenee samalla kisoihin?
   
 20. PJPT Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Habs, SaPKo & Latvija
  Latvia-Ranska 0-2 20min

  Huhuh mikä erä; kyllä huomaa että on isot panokset! Erä aivan täysin Latvian, silti taululla 0-2. Ranska käytti molemmat ylivoimansa ihailtavasti hyväkseen, Masalskis imuroi myös ensimmäisen maalin todella helposti pienestä kulmasta! Ranska tehokkuus maalipaikoissa tässä erässä oli 50 %, tuo ei voi jatkua läpi koko ottelun!


  Latvian pitää keskittyä ratkaisuihinsa vähän paremmin 2 viimeisessä erässä, esim. pakit menettivät pari kiekkoa omissa helposti ilman pahaa painetta (tätä on tapahtunut ennenkin tässä turnauksessa). Ylivoima pyöri kotijoukkueellakin kauniisti, viimeiset ratkaisut olivat kuitenkin huonoja. Huet pääsi liian helpolla ottaen huomioon Latvian hallinnan. Joukkue hakee kauniita syöttöjä takatolpalle yms, ehkä suorat laukaukset olisivat välillä oikea ratkaisu?!?


  Latvian pitää nyt pitää pää kylmänä ja jatkaa samaa peliä, Ranskalla oli rutkasti onnea että selvisivät ilman takaiskuja; kotijoukkueelle ei maistuneet edes tyhjät maalit! Vieraiden pakisto oli myös suurissa vaikeuksissa Latvian nopeiden hyökkääjien kanssa, mailoja käytettiin paljon. Rikkeet otettiin myös tällä kertaa hyvin pois, ylivoimilla olisi vaan pitänyt tehdä maali tai kaksi...
   
 21. DAF Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  se kolmikirjaiminen. PISTI PALLON MAALIIN
  Nytpä se Saksa sitten jo johtaakin 2-1. Vähän helppo etukulmamaali ylivoimalla. Tiukkaa on kyllä, mutta Itävalta jäähyilee.
   
 22. DAF Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  se kolmikirjaiminen. PISTI PALLON MAALIIN
  Lainaus:
  Kahden maalin voitolla Ranska menee kisoihin. Yhden maalin voitolla joko 2-1 tai 3-2 menee kisoihin Kazakstan, 4-3 tai suurempilukuisella yhden maalin voitolla menisi Ranska. Jos mennään jatkoajalle tai Latvia voittaa, Latvia on kisoissa.
   
 23. Espen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Old time hockey like Eddie Shore
  Itävalta tasoittaa. Nyt tulee Saksalle kiire.
   
 24. DAF Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  se kolmikirjaiminen. PISTI PALLON MAALIIN
  Ai että, Itävalta kisoihin Saksan nenän edestä! Kävisikö jopa se ihme, ettei yksikään turnausisäntä mene olympialaisiin? Jatkoaika toki vielä pelaamatta tästä pelistä, motivaatio lienee molemmilla korkealla :)
   
 25. Pardus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Laser HT
  Jumankauta, EBEL näkyy tehneen ihmeitä Alppi-maille.