Olympiafinaali Suomi-Ruotsi su 26.2.2006

  • 111 670
  • 662
Tila
Viestiketju on suljettu.

Karzan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uisge beatha
Mikä on kun ei taidot riitä, mikä on kun ei onnistu.
 

eagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Pittsburgh
Torsti kirjoitti:
Suomella ensimmäinen ottelu, jossa oikeasti näkyi, ettei kaikki parhaat pakit olleet mukana. Lydman ja Berg etenkin suurissa vaikeuksissa.

Niin ja Nummelin&Niemi myös. Kyllähän sen huomasi että ei ole totuttu vääntämään näitä järkäleitä vastaan. Kanada ei saanut painetta, mutta Ruotsi sai ja heti alkoi karuselli pyörimään.
 

Co.

Jäsen
krobbe kirjoitti:
Kiitos Leijonat, hieno taistelu harmi vaan ettei kiekko pomppinut tänään(kään) meille. Hopea on hieno saavutus!

Jos kolmannen erän loppua ei lasketa, niin mikä hieno taistelu? Hieno turnaus, mutta surkea päätös surkeimmalla pelillä.
 

-40

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalevan Pallo feat. Veljmiehet
Ei vittu. Näin kävi. Hiljaiseksi vetää ison miehen kun Ruotsi voittaa arvokisojen loppuottelussa. Ottelusta surullisen tekee se, että hävisimme ruotsille. Minulle olisi käynyt tappio vaikka Kazastanille, mutta Ruotsille ei.

Olisin toivonut Teemulle yhden ison voiton uralleen...
 

jtuominen

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS(+Länsirannikko)
Hieno turnaus..

... Suomelta, heikko viimeinen peli. Paska maku jäi, ei auta mikään. Vielä 400v niin sitten ei enää harmita.
 
Suosikkijoukkue
TPS
Hyvä se hopeakin on, mutta harmittaa vaan niin paljon kun RUOTSILLE piti mennä häviämään. 4 vuoden päästä voidaankin sitten hakea se kultainen mitali.
 

Skeletor

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, urheilullisesti avoin sarja
Miksi Suomen jääkiekkomaajoukkue jäätyy aina ratkaisevalla hetkellä? Ei ollut ensimmäinen eikä varmaan viimeinen finaalitappio. Tämä oli ensimmäinen ajatus mielessä, mutta hopea on kuitenkin mahtava saavutus. Kiitos turnauksesta ja hienosta saavutuksesta Leijonille!
 

Pena

Jäsen
Kaikenkaikkiaan hyvä turnaus jellonilta. Saksa-peli nyt oli mitä oli, ja finaaliin mennessä oli näemmä jo päätetty, että "hopea riittää, kiitos", mutta muuten. Olympiahopea on hieno saavutus, mutta jää toki vähän paha maku koko hommasta, kun finaalissa ei viitsitty yrittää. Maallikkona sitä joutuu kummastelemaan, että jossei olympiafinaali sytytä taistelemaan, niin mikäköhän sitten sytyttäisi?
 

L4E

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauma Luk
Olipa taas niin tyypillistä kiekon pomppista svedupelleille. Ensin Suomi tekee omiin ja sitten vaan heti kolmannen erän alussa täydellinen laukaus Suomalaisten puolustuspelin pikku uinahduksesta. Lopussa ei tietysti millään voi edes onnikaan olla mukana ja OJ:n kädet jäätyvät ja kiekko ei nouse tarpeeksi.

Paska tuomari tosin sekoitti tätä hienoa olympiafinaalia. Olisi vaan antanut poikien pelata.

Selänne sitten voitti ilmeisesti turnauksen pistepörssin suuremman maalimäärän johdosta ennen Sakua.

Fobba muuten pelasi uskomattoman surkeasti ja ihmettelen miksi moista keskenkuntoista edes peluutettiin.
 

Panzerfaust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Die Endlösung...für alle Probleme
Ei vituta niin paljon kuin pitäisi. Johtuu siitä, kun Suomi ei hävinnyt millään yhden tai kahden tekijän sattumalla, vaan oli finaalissa kaikilla osa-alueilla enemmän tai vähemmän huonompi kuin Ruotsi. Tähän fiilikseen ehti valitettavasti varautua viimeistään toisen erän aikana.

Kaksinkamppailut ja etenkin aloitukset. Suomi hävisi aloituksia liikaa menettäen aloitteen ja kiekon liian helposti Ruotsille, eikä saanut lätkää isoilta ja taitavilta sveduilta takaisin muuten kuin mailalla ronkkimalla. Ja niistä sakotetttiin finskejä täysin turnauksen tuomarilinjan mukaisesti. Myös tiettyjen pelaajien huono paineensietokyky ja jännittäminen astui jälleen peliin. Ruotsi oli viileämpi ja pelasi paremmin omilla vahvuuksillaan. Finskien vauhtipeli ei toimi kiekottomana, jos ei taklata(ja miksi ei taklattu?) ja alistutaan vastustajan passiiviseen syöttöpelin perässä juoksemiseen.

Hieno jengi kuitenkin Suomella, kun pelasi yli teroeettisen tasonsa.
 

lihaani

Jäsen
Ei sitten yhtään maalia Suomen häkkiin viidellä viittä vastaan koko turnauksessa. Tosin Ruotsin voittomaali tuli tasavajaalla. Näin ajatellen Suomen puolustus ei ollut ollenkaan huono.

Se toisen erän jäähysuma tuli meille kalliiksi. Vaikka en suuremmin tuomareita viitsi haukkukkaan, melko hipaisujäähyjä pari niistä oli jopa nollatoleranssin kriteereillä.

Vituttaa!
 

krobbe

Jäsen
Co. kirjoitti:
Jos kolmannen erän loppua ei lasketa, niin mikä hieno taistelu? Hieno turnaus, mutta surkea päätös surkeimmalla pelillä.

Mutta kun se juuri lasketaan, koita myös ymmärtää, että vastassa oli selkeästi turnauksen paras joukkue. Taistelu suoritettiin juuri siinä mittakaavassa kuin vastustaja antoi siihen mahdollisuuden, Ruotsi pelasi Suomen "surkeaksi" varsinkin toisessa erässä.
 

McCracken

Jäsen
Suosikkijoukkue
Koiraporin Marsut
Hävittiin sitten joukkueelle, joka hävisi TAHALLAAN Slovakialle. Onnea Leijonat, hyvin te vedätte.
 

Lucky

Jäsen
Co. kirjoitti:
Jos kolmannen erän loppua ei lasketa, niin mikä hieno taistelu? Hieno turnaus, mutta surkea päätös surkeimmalla pelillä.

Olihan kaksi hienoa hetkeä: eka maali ja tasoitus.

Voisi toki jossitella Ruotsin ekaa maalia. Mutta totuus on, että Suomi aloitti jähmeästi eikä koko aikana pystynyt pelaamaan omaa peliään, vaan peli pelattiin Ruotsin ehdoilla. Miksi?
 

Rontti

Jäsen
Suosikkijoukkue
paska kiekko
Voi masennusten masennus! Voi vain kuvitella pelaajien mielentilan tällä hetkellä, kun itsekin kotisohvalla nielee kyyneleitä.

Ihan saatanan turhana, mutta mielenkiintoisena tilastonippelinä voisi mainita sen, että Suomelle ei tehty koko turnauksessa yhtään maalia viidellä viittä vastaan. Nii-in, mitäs sitten.

Onkohan sinne torille menossa kukaan? Toivottavasti.
 

Andi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Tappara
Kyllä vituttaa! Tuntuu ettei Leijonat saaneet peliään yhtään uomiinsa minkään erän alussa, joissa Ruotsi oli taas äärimmäisen terävänä. Toisaalta myös Ruotsi pelasi jälleen johtoasemassa vakuuttavasti koko kolmannen erän, eikä heillä ollut hätää viimeistä minuuttia lukuunottamatta.
 

tuuski

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pallo-Kärpät
Voin vain kuvitella, kuinka paljon pelaajia vituttaa mennä sinne torille joskus yöllä tärisemään kun känniäkään ei varmaan oikein voi vetää ja lento töihin lähtee 06:00 aamulla.

Ainakin Tepolla näyttää ottavan koville. Hattu päästä.

Joksin "voi sianleuka" sopii tähän aika hyvin.
 

Co.

Jäsen
krobbe kirjoitti:
Mutta kun se juuri lasketaan, koita myös ymmärtää, että vastassa oli selkeästi turnauksen paras joukkue. Taistelu suoritettiin juuri siinä mittakaavassa kuin vastustaja antoi siihen mahdollisuuden, Ruotsi pelasi Suomen "surkeaksi" varsinkin toisessa erässä.

Eli mielestäsi Suomi pelasi niin hyvin kuin se vain Ruotsia vastaan pystyi pelaamaan? Itse en näe asiaa ihan näin. Toinen erä oli varsinaista nukkumista, tosin tasoitus oli hieno maali ja tuli mitä parahimpaan aikaan, mutta kyllä joukkue olisi varmasti parempaankin pystynyt. Kolmannen erän alussa nukuttiin taas, ja siihen vielä yhdistettynä ruotsalaisten tuuri --> ei voi erä huonommin alkaa. Olisihan Suomi hieman paremmalla tuurilla tasoittanut ottelun niiden parin viimeisen minuutin aikana, mutta voi, miksi todellinen taistelu aloitettiin vasta silloin.
 

mixu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
Ruotsin selvästi vahvempi materiaali ratkaisi pelin.
Suomella pystyi koko turnauksessa vain kaksi kenttää ratkaisuihin muut olivat täysin täytemiehiä.
Myös Salon loukkaantuminen tuli pahaan paikkaan.
Lopussa nähtiin että 1 ja 2 kenttä alkoi olla pahasti puhki.
Ei voi olla pettynyt sillä ei juuri kukaan odottanut mitään.
Kaikki tehtiin mitä voitiin mutta toinen oli joka alueella hieman parempi.
Dallasin nelikkoon olen hieman pettynyt että ratkaisuihin ei enempään pystytty turnauksessa.
Pikku-Hakki ei tuu yhtään isäänsä eli ei saa mistään sisään.
Jussi Jokiselta odotin isossa kaukalossa parempia ratkaisuja, Lehtinen hyytyi sitä enemmän mitä pidemmälle mentiin.
Ja oli se Saku Koivu aika hyvä.
 

Olkku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen mestarit 20-21
McCracken kirjoitti:
Ha ha, hävittiin joukkueelle, joka hävisi TAHALLAAN Tsekeille. Onnea Leijonat, hyvin te vedätte.


Slovakialle ne muuten hävisi, seurasitko tämän ottelun yhtä tarkkaan?

No, ensin vitutti, mutta kun näki tuon kättelyn ja miten pelaajat asian käsittelevät, vitutus hälveni. Siinä kättelyssähän seurakaverukset onnittelivat ja halailivat, (Nieminen/Ljunqvist ja Sundin/Berg, sekä Nummista useampikin svedu taputteli ja jututti). Eipä paremmalleen mitään voi, pienellä tuurilla olisi tasoitettu, mutta kyllähän se on myönnettävä, että pelillisesti oltiin tänään jäljessä. Tältä porukalta ei kukaan odottanut mitään ja ne haki hopeaa, ei huono. Nälkähän kasvaa syödessä, mutta tänään ei vaan pärjätty Ruotsille, sillä hyvä. Tuomari oli täysin perseestä, mutta ei ratkaissut ottelua, yhtä käsittämättömiä vihelteli molemmin puolin.

Aurinko nousee huomennakin, kyllä se vitutus helpottaa, uskokaa pois.
 

Arttu#29

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Kiitos Suomi. Turha lähteä syyttämään ketään. Saa olla ylpeä olla Suomalainen.
Tätä turnausta ei unohdeta, minä ainakin olen ihan tyytyväinen. Tottakai kulta olisi ollut SE joka olisi tehnyt turnauksesta täydellisen.
Tulevaisuutta ajatellen todella sääli että ei nähdä esim. Teppo Nummista, Teemu Selännettä ja varmaan paria muitakin.
Tosin on ilo nähdä että sieltä "on tulossa" esim. Jussi Jokinen.
 

Leiska

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, SuKiKa
Onnittelut Leijonille olympiahopeasta.

Ennakkoon en tälle porukalle mitalitoiveita juurikaan asettanut, joten olympiahopea on hieno saavutus. Finaaliin kuitenkin päästiin, joten olisi tälle turnaukselle toivonut toisenlaista päätöstä. Ei se pää sitten vaan kestänyt ratkaisevassa paikassa, valitettavasti. Tunnustus toki myös Ruotsille.

Teppo Nummiselle täytyy hattua nostaa haastattelusta. Hieno mies.

Vituttaahan se, perkele.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös