Ollakko vai eikö olla – kärppähuhut ja mutut

  • 4 171 173
  • 17 617

Zinetula

Jäsen
Mitä siitä Kärpät hyötyy tai me Kärppien kannattajat, jos joku Aho nuorena lyö lävitse itsensä änhooällässä?
Se on taas toinen juttu. Toisaalta yhtä erikoinen kysymys, että mitä Kärpät hyötyy jos joku lopettaa jääkiekkouransa Kärpissä 19-vuotiaana ja siirtyy muihin haasteisiin. Kärpät hyötyi Ahosta mm. muistaakseni reilun 200 000 siirtokorvauksen myötä (toki isompikin voisi olla ja nämä ovat olleet keskusteluissa pinnalla). Kärpät hyötyy myös kun pikkujunnut katsovat Ahosta esimerkkiä ja ompa Kärppiin ollut vetoa myös muiden junioreista ulkomaita myöten, kun täällä tehdään hyvin asiat.

Aho voi tulla pelaamaan Kärppiin työsulkukaisilla ja kesäisin tuo harjoituksiin ammattimaista asennetta. Ja kyllähän Kärpät on jo hyötynyt Ahosta mm. yhden mestaruusmaalin verran ja kyllä hän viime kaudellakin tarjosi aika paljon elämyksiä meille kannattajille. Eikö mikään riitä? Oletko sitä mieltä, että olisiko hänen velvollisuus ollut jäädä vielä tänne pelaamaan vai mitä haet?

Ja kyllähän nämä Jokisjussit, Rinteet ja muut ovat esimerkillisesti tuoneet esille Kärppäläisyyttään. Voiko enempää vaatia? Se on vaan niin, ettei me olla se maailman kovin ja parhaiten maksava liiga ja siksi on inhimillistä parhaiden lähtö sinne. Toki otetaan heidät sitten vanhoilla päivillä takaisin tuomaan sitä johtajuutta ja osaamista. Jokinen ja Rinne varmasti ovat lähivuosien aikana molemmat varmasti mahdollisia.
 

Zinetula

Jäsen
Ei pistelingot ja taiteilijasielut ihan mielellään tule tänne hakkaamaan kypärää träppiin. Noita CHL yms. Pelejä on paljon mielenkiintoisempaa seurata,kun tilanteita on molempiin suuntiin. Mutta miten tuosta "meidän pelistä" päästään eroon, kun se on niin tehokasta ja tavoite on kuitenkin pärjätä
Samaa mieltä kyllä! En kyllä osaa sanoa, kumpi oli tässä tapauksessa ensin, muna vai kana eli nykyinen keskialueen puolustustrappi vai meidän peli hitaine lähtöineen ja voiko niitä tällä tavalla eritellä. Olihan tuo Marjamäen pelitapa täsmälääke toimiessaan tuolle ainaiselle trapille, mitä nähtiin/nähdään Kärppiä vastaan, niin puisevaa kun se välillä olikin kun maalin takana odoteltiin parit vauhtikierrokset. Siinä kun ei menetelty hajanaisella viisikolla kiekkoja siihen keskialueen sumppuun ja näin vaarallisia vastahyökkäyksiä tuli vähän tai ei ollenkaan. Myös vaihtorytmi säilyi ja päästiin aina hyökkäämään tuoreella viisikolla vaikka sitten päädyn kautta. En tiedä auttaisiko tuohon trappiin mikään sääntömuutoskaan tai mikä lie? Ruotsissa sitä kuitenkin nähdään harvemmin tai ei ollenkaan, mistä vaikkapa Siim Liivik viikolla iloitsi iltapäivälehdessä. Eikä tosiaan CHL:ssäkään.

Ps. nyt kyllä pitää siirtää nämä keskustelut muualle, siis jos jatketaan tätä. Vähän ohi tämä menee, vaikka aika mututuntumaltahan tässä poristaan.
 

Imagined

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jesse Puljujärvi, Jari Viuhkola, Kärpät
Zinetulan ja JPL:n pohdintaan ratkaisuksi käy 26metriä leveä kaukalo, eikö? ja mielellään ennen muita sarjoja jolloin saadaan liigana etulyöntiasema muihin kasvattajasarjoihin verrattuna.
 

Koffi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Niin, tähän Kärppähuhut ja mutut (?) otsikon alle muutama sana uudesta "vahvistuksesta". Löysin hieman arviota tästä yllättävästä uudesta vahvistuksesta. Seuraavaa arvio Välimaasta löytyi vanhasta julkaisusta: "Hidas ja kankea. Pelikäsitys puutteellinen, mutta tekee paljon töitä ja käyttää jättimäistä kroppaansa hyödykseen. Parhaimmillaan kulmissa ja vastustajan maalin edessä"....En ymmärrä tätä liikettä ollenkaan organisaatiolta. Ilveksen rosterista pudonnut pelaaja nyt Kärpissä??
 

Zinetula

Jäsen
En ymmärrä tätä liikettä ollenkaan organisaatiolta. Ilveksen rosterista pudonnut pelaaja nyt Kärpissä??
Itseäni toistaen, Välimaa tuli eittämättä hätäpaikkaukseksi neloseen ja minuutit lienevät sitä luokkaa, ellei sitten ihan näytä uusia puoliaan. Eli ilman Anttilan loukkaantumista olisi hyvin tiistaisessa CHL-pelissä esiintynyt ketju Anttila-Metsävainio-Kestilä voinut ihan hyvin jatkaa liigassakin. Anttila tipahti kuitenkin kuukaudeksi, joten se siitäkin. Välimaalle propsit kahdesta erästä. Ei hän tuo nyt järkyttävän hidas ole kaksimetriseksi ja hyvin käyttää ulottuvuuttaan ja kroppaansa hyväkseen. Toi just noita taklauksia ja hänelle kuuluvia elementtejä. Aika hyvä lähtö ekaksi peliksi tryoutmieheltä.

Meillähän on kolmen vakihyökkääjän lisäksi myös pari omaa Hokkilainaakin saikulla, joten ihan ok paikkaus näin lyhyellä varoitusajalla. Saarinen sitten koetetaan paikkailla muiden voimin. No, onneksi Olausson palasi, joten se tuo lisää mahdollisuuksia hyökkäyspelille. Tänään on ihan hyvin toiminut kaikki ketjut!
 

Koffi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Jotenkin on sellainen fiilis nyt, että nuoret muissa joukkueissa on suorittaneet jämäkämmin kuin Kärpissä....vai onko meillä edes käytetty oikein ja kaikkia mahdollisuuksia nuorista Kärppäpelaajista? Toka erässä ei kyllä Kärppien ketjut toimineet mielestäni mitenkään hyvin...Kalpa vei erää...minun mielestäni.
 

JPL

Jäsen
Suosikkijoukkue
Semo tutti parrucchieri.
Tenkrat? Tämmöstä huhua liikkunut..
No toisaalta tulisi jengiä kerran hallille, ja Junno voisi vihdoin myydä sen Tenkin game-wornin mulle, jota kolme kertaa toimistolta yritin edellisen paluun yhteydessä kysellä, ilman vastausta. Ehkä olisi pitänyt selittää mikä game-worn on.

Ja sopisi nykyiseen värväyspolitiikkaan, Tsekin kakkosliigasta vanha hiipunut kohta nelikymppinen tähti.
 

Zinetula

Jäsen
Ja sopisi nykyiseen värväyspolitiikkaan, Tsekin kakkosliigasta vanha hiipunut kohta nelikymppinen tähti.
Toisaalta Tenkin hommaaminen neloseen tryoutille 8 minuutin peliajalle ja siten Anttilan korvaajaksi olisi aika kaukana nykyisestä värväyspolitiikasta, jos tarkoitat nykeisellä värväyspolitiikalla tuota Välimaan muutamassa tunnissa tapahtunutta pestausta. Nykyinen käytäntöhän on ollut viime peleissä CHL:ää myöten junnunelosketju ja nelosketjuksi pestattu Humalojan vitja on siirretty yhtä pykälää ylemmäksi. Kaikille on siis jaettu tasaisesti kolmen hyvän hyökkääjän vajetta, mikä on rosterissa. Mielestäni hyvä käytäntö kun äijät ovat takaisin jopa parin viikon sisällä paitsi tietenkin Mäenalanen. Toinen juttu, että ne parit vahvistuksetkin pitäisi löytyä mieluiten pian ja epäilempä toimistolla tehtänen parhaansa sen eteen.
 

Paksuerkkari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Todella eeppinen huhu ja mielenkiintoinen ajatus mutta eiköhän me muistella Tenkiä jatkossakin niistä hyvistä ajoista. En kiistä elleikö Tenki voisi 39v vielä laukoa ja syöttää yv:ssä hyvin mutta tuskin on niin nopea kuin 5 vuotta sitten viime visiitillä... Pelaa kotimaansa 2-sarjaa joten tuskin kovin kova boogie enää lähtä Ouluun tai hankkia Ouluun. Mutta Junno on taikuriluttinen
 

jussimy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Pesonen jatkaa Sveitsissä ja Pillu Jokereihin. Vieläkö on monta maajoukkuetason suomalaista hyökkääjää vapaana, edes epätoivoisen teoriatason huhuna :)
 

Elmox

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Onkohan oikeasti ketään tulossa ?
Siis oikeita pelimiehiä ?
Toivottavasti toimistolla oikeasti haetaan oikeita vahvistuksia.
 

outolintu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Muutama sm -liigasta
Joo, naamakirjassa tosiaan on se, että Kärppiin tulee vahvistus. Olisipa oikea vahvistus - Hagman?
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
En sanoisi. Karalahtea ei tänne pelkän periaatteen takia.
Mulla ei sinänsä olisi Karalahden hankintaa vastaan mitään, koska edellisellä visiitillään oli kuitenkin pelillisestkin ihan hyvä ja eihän se mitään rötöksiä tehnyt enää Oulussa, mutta vanhoista jutuista oli niin vähän aikaa että joutui boseen sen vuoksi. Toki kyllä ymmärrän että ei hirveästi riemunkiljahduksia herättäisi ja en siis minäkään kyllä missään nimessä usko että sieltä mikään Karalahti olisi tulossa.

Eiköhän sieltä joku hyökkääjä tule, ja luultavasti kuitenkin joku edes vähän parempi nimi kuin Tommi Välimaa tai Aleksi Rekonen (kuten viime vuonna kävi), koska tuosta ihan erikseen tiedotetaan. Tai siis oikeastaan tiedotetaan siitä tiedottamisesta.
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Kyllähän tässä toisaalta tuli vähän sellaista kylmää hikeä pintaan kun alkoi kaikkia kamalimpia vaihtoehtoja miettimään, niin ekana tuli kolme nimeä mieleen:

-Pirnes
-Tenkrat
-Vallin

Tärkeitä pelaajia nimenomaan Kärppien historiassa, mutta ei kai sentään enää. No Pirnes voisi ehkä vielä ollakin kelpo pelimies, mutta Tenkrat ilmeisesti pelaa jossain Tshekin kakkosliigassa ja eikai se Svängikään enää mikään supervahvistus olisi.
 

Kalabalik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki, Luleå, Kärpät, Donskoi
Hakki kelepais
 

Frostbite

Jäsen
Suosikkijoukkue
Оулун Кäрпäт, Фц Барцелона, РоПС, Rive Kanerva
Haksu kotiin, maistuu!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös