Lämpimissä leivissä juuto olisi perusteltua laittaa alle, koska se sitoo sulaessaan leikkeleen yms. päällisen leipään kiinni. Tosin menettelee se päälläkin, mutta silloin täytyy olla varovainen, ettei kinkut lähde liukumaan.timmi kirjoitti:Tästä ollaan työpaikalla kinasteltu jo pitkän aikaa.
Ilman muuta levite ensin, sitten juusto ja lopulta leikkele päälle. Ainoan poikkeuksen muodostaa lämminvoileipä. Sekin ihan vaan käytännön syistä.
Voileivissä ei ole olemassa muuta vaihtoehtoa kuin juusto päälle. Syynä on täällä jo mainittu leikkeleen visvaisuus, jolta voi suojata sormensa juustolla. Tuo on järkevä ja täysin perusteltu syy, kun taas makkara päälle-pojilla ei ole esittää mitään fiksua perustelua toimilleen, kunhan vain räimivät.