Nyt vituttaa!

  • 3 010 238
  • 11 368
Suosikkijoukkue
HIFK
Viafreen klipeistä näin äsken Grantiin ja Eroseen kohdistuneet taklaukset. Pulssi tiheni adrenaliinin erittyessä, kun katselin hidastuksia. Molemmille mulkuille pitkän kakun paikka, mutta etenkin tämä jälkimmäinen kusipää, joka taklaa hyppäämällä ja kyynerpää pystyssä, ja sitten vielä vittu naureskelee ja mussuttaa ylimielisenä tuomareille.. vituttaa tää venäläinen mentaliteetti. Häpeällistä. Kunnolla pelikieltoa saatana.

Savinaiselle kuitenkin todella iso käsi! Tällaisilla hetkillä, kun tarvitaan kovuutta, vaikka sitten ihan vaan nyrkkien muodossa, niin on hyvä että joukkueessa on joku joka uskoltaa nousta esiin. Cmon!
 

Sämppäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Yön yli nukuttu, mut ei voi mitään. Vituttaa ja vituttaa nuo rottailut. Se kun oli Grantin kausi siinä, niin huhheijjaa.

KHL on saanut kitkettyä hyvin päähänkohdistuneet taklaukset vrt NHL tai varsinkin Liiga, ja nyt olisi hyvä paikka laittaa lisää steitmenttiä pöytään pitkällä pelikiellolla.

Mä en jaksa uskoa noihin SKA käskytyshommiin. Vitjaz pelasi voitosta vielä Artyikhinin sikailuun asti. Sika näytti itse hämmästyneeltä tai yllättyneeltä, että pommi osui päähän, eikä suostunut menemään pukukoppiin. En tiedä, musta vähän kaukaa haettu teoria tuolle sikailulle. Jos peli olisi ollut ohi tuossa vaiheessa, niin sitten..
 

Jara76

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Sika näytti itse hämmästyneeltä tai yllättyneeltä, että pommi osui päähän, eikä suostunut menemään pukukoppiin.
En tiedä mitä arpoi koppikäytävän oven suulla kun kaverilla naama auki hedelmäpelit pyörien silmissä. Mä taas näin sen taklauksen jälkeisen kaukalon tilanteen niin, että Arttu vähän yllättyi ettei kukaan Jokereista tulekaan moukaroimaan kostoksi. Kääntyi taklauksen jälkeen heti sen näköisenä että tiesi mitä tuli tehtyä. Ilmeisesti tottunut maan tapoihin, jossa yleensä neljällä tullaan yhden kimppuun. Tuo ryökäle on sen verran urallaan aiheuttanut harmia, että tuskin nyt suuresti yllättyi itsestään mitäs tuli tehtyä.

Hyppytaklaaja nyt oli aivan omassa kastissaan tarkoituksellisessa vahingoittamisessa. Hyi helvetti.
 

Buster

Jäsen
Pikkasen kyllä nousi verenpaine eilen.

Eikös tuossa viime pelissäkin Vityazia vastaan vähän ollut sellainen fiilis loppupuolella pelin ratkettua Jokereille, että jotain rumaa voisi tapahtua. Kapteenin natsoja Seminin poisollessa kantanut Artyukhin taisi ainakin alkaa kolmannessa erässä hakea vähän enemmän vain paikkoja taklata kuin pelata ja sai sitten kakkosen poikittaisesta mailasta. Golovkov ei tuolloin ollut kokoonpanossa.

Riikalaisillakin meni kuppi nurin reilu 1,5 viikkoa takaperin, niin että sanoja taidettiin vaihtaa vielä kättelyssäkin tuomareiden rauhoitellessa vieressä.
 

vetti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, CAR, HIFK (salaa)
Joo, ei voi vieläkään hurrata. Positiivistakin: Kapu, Jensen, Lehtonen, Nelli ja Jänis säilyi. Kaippa tuossa sitten -2pakkia selvitään jotenkin to, kun siellä on vielä Sleni varastossa. Ja vknloppu vapaa. Mut silti, vitun ryssät, vieläkin.

Mut jos pidemmät saikut... sit ei veri enää kierrä.
 

AC/DC MAN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Manchester United
Kyllä tuo Artjuhinin teko oli raukkamainen. Missä on vastustajan kunnioitus. Törkeasti taklaus päähän. Ja se kuka ajoi Erosen. Hyppytaklaus. Toi ei ole enää mitään jääkiekkoa. Vaan sikailua.
Toivottavasti saa kunnon pelikiellon. Mut KHL :n tuntien niin sielt tulee se 1-2 peliä.
 

Sämppäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Viasat Urheilun Facebook sivun lätkätietäjän palkinto goes to.......
 

Liitteet

  • Screenshot_20200115-095841_Gallery.jpg
    Screenshot_20200115-095841_Gallery.jpg
    145,5 KB · kertaa luettu: 325

Hevi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Vituttaahan tuo eilinen peli vieläkin. Vitjaz palasi Chehov aikoihin rottailuillaan. Vituttaa vielä pitkään varsinkin jos Grant ja Eronen olisi loppukauden saikulla. 5 pakkia + Räsänen pleijareissa...
 

Letkuspede

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit Pens
Tuosta varmaan sisuunnutaan ja huomenna otetaan työvoitto mutta pitkässä juoksussa eilinen peli oli paha rasti. Vituttaa jo valmiiksi ennen huomista, onko ykkösyv-pari Skalla. Olenin-Gofman Gofman-Frano vai taas Olenin-Frano
 

SirKepola

Jäsen
Suosikkijoukkue
AS Roma
Vituttaahan tuo eilinen peli vieläkin. Vitjaz palasi Chehov aikoihin rottailuillaan. Vituttaa vielä pitkään varsinkin jos Grant ja Eronen olisi loppukauden saikulla. 5 pakkia + Räsänen pleijareissa...

Olisi siellä muuan herra Reinikin, mutta ilmeisesti nuo pari näyttöpeliä meni liian hyvin valmennusjohdon mielestä, kun piti haudata takaisin K-Vantaan puolelle. Pitäisi olla kerran kerrasta kentällä ennemmin kuin tuo parimetrinen pehmeä bambi.
 

Sämppäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Vituttaa jo valmiiks tuo pelikielto. Ryssät onanoi Faselin ja IIHF:n sääntöjen kanssa, jossa päähän taklatulla on ensisijainen vastuu pitää pää ylhäällä
 

Sämppäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Hulkea Liiga, joka rankalla kädellä karsii päähänkohdistuneet taklaukset pois
Mitä te saatte tästä KHL:n jatkuvasta dissaamisesta? Itselläni ois helvetin rankkaa jos suhtautuisin noin vihamielisesti tähän sarjaan. Jumalauta NHL:ssä vedetään harva se ilta pommeja päähän joista ei anneta mitään. Liigassa kehiteltiin kesken kauden uudet säännöt kysymättä pelaajayhdistykseltä mitään, koska pääpommit olivat olleet epidemia jo pitkään. Se ei tee sarjasta sen paskempaa, vaan noista päättäjistä jotka päättää noita asioita. Artyikhinin olisi pitänyt saada +10 peliä ja toisen +7 peliä. Kurinpito on täysin kuutamolla näissä.
 

Sako

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Miten noi kakut on suhteessa KHL:n kurinpidon linjaan?

Molemmat oli tahallisia vahingoittamisyrityksiä. Pidempää olisi pitänyt tulla.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Luultavasti todellisia laji-ihmisiä ja pelinymmärtäjiä näiden pelikieltopäätösten takana. Montako peliä ovat pelanneet? Mä häpeän. (Tammisen äänellä) Minkä takia nää päätökset on melkein aina sellaisia, että meillä kiekkoihmisillä jää silmät ja suut isosti auki, kun kuullaan niistä?
 

RoundUp

Jäsen
Kyllä vaisut kiellot tuli. Jokereiden pelejä on hieno seurata, tempo on yleensä kova ja peli rullaa. Miten toi Lehtosen sopimustilanne, kai siellä jokin NHL pykälä on ? On huikea pelimies...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös