Nyt vituttaa!

  • 3 009 090
  • 11 368

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | is
Mun on vaikea keksiä osa-aluetta jossa Anttila olisi parempi kuin Mäki.

#freemäksä
Sillä on parempi rightin puolen laukaus. Tai ainakin yhtä hyvä.

Mutta olet tismalleen oikeassa.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Onhan tuo täysin ihmeellistä ettei Mäksää nähdä kentällä kotiavauksessa tai muutenkaan kentällä kun ei joku vitun roopetalaja, markoantila tai masimarjamäki tuo kentälle mitään mitä Mäki ei toisi. Ja on täyttä pelisilmän puutetta ettei Mäkeä nostettu kokoonpanoon kotiavaukseen.
 
Viimeksi muokattu:

Hande75

Jäsen
Suosikkijoukkue
LiverpoolFC, Jokerit, suomalaiset NHL:ssä ja Lauri
Vituttaa nuo vl-kisat kaudesta toiseen. Vastustajan valkku voisi harkita vittuilessa jo maalivahdin poisottoa jokerivetäjän vuorolla. Eihän he osu edes tyhjiin.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Jokereiden peliesitys ja se miltä tuo peli näyttää. Samoin yleisökin loistaa poissaolollaan.

Tuskaista.
 

Hande75

Jäsen
Suosikkijoukkue
LiverpoolFC, Jokerit, suomalaiset NHL:ssä ja Lauri
Jaaha. Välikausi. Taas.
 

Infinity

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, maajoukkue
Peli näyttää kamalalta. Kyllä on pitkä talvi kausikortin kanssa. Yleisö ei löydä paikalle edellisvuosien tapaan. Joukkue on hengetön, ponneton ja väritön. Vituttaa.
 

mutina

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Chicago Blackhawks, Fife Flyers
Järkyttävää paskaa. Kiekko ei mene vahingossakaan maaliin. Paitsi vastustajalla, tietysti.
 

Haastattelija

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Winnipeg Jets
Kyllä vitutti Jalostakin lehdistötilaisuuden perusteella. Ja hyvä niin.
 

Clubittaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Jokerien KHL-kupla alkaa puhjeta - KHL - Ilta-Sanomat

Vaikka onkin IS:n kolumni, niin täyttä asiaa. Etenkin viimeinen kappale:
"Päävalmentaja Jukka Jalonen kehotti vakavaan itsetutkiskeluun maanantain nöyryyttävän kotitappion jälkeen. Itsetutkiskeluun on syytä myös joukkueen kasanneella pukuosastolla. Jos joukkueessa ei ole tarpeeksi kärkipään taitoa, joukkue ei voi menestyä. Ja jos joukkueessa ei ole sellaisia pelaajia, joihin fanit voivat samastua, se ei kiinnosta yleisöäkään. On isot uhkakuvat olemassa, että Jokereille on käymässä juuri noin."

Olen sanasta sanaan samaan mieltä. Joukkueen rakennuksessa on epäonnistuttu käsittämättömän pahasti.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | is
Tuo Sepän teksti oli muuten osuva, mutta pelaaja-arvioinnit olivat outoja ja paskoja. Mutta siis ne keskeisimmät ongelmat olivat tuossa hyvin listattuna.

Ja tuo yleisömäärähöntsä on kyllä outoa. Keitä siellä luullaan kusetettavan?
 

Infinity

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, maajoukkue
Pakko tarttua tähän yleisökatoon. Ymmärrän, jos näiden 9 pelin jälkeen hallille ei sankoin joukuin jonetella, mutta onhan markkinoinnissakin epäonnistuttu aika pahasti. Ei suomalaisiin vetoa nämä YES!-kampanjat tai Joensuu poliitikkona. EI vaikka jälkimmäinen olisi hyvin toteutettukin. Lätkää sinne tullaan katsomaan, mielellään voittavaa sellaista. Peter Regin ilman paitaa ei kuvasta kovaa suomalaista seuraa kaatamassa Idän jättejä sitten millään lailla. Kyllä toimistolla voidaan katsoa omaan napaan sillä edellytykset parempaan olivat olemassa. Olihan viime kauden katsojakeskiarvo lähellä 10.000 per matsi. Nyt siitä ollaan dropattu jo parilla tuhannella. Jokerilähettiläät eivät nekään vedä väkeä paikalle jos kentällä oleva joukkue on keskinkertainen ja täynnä lähinnä maakunnista tuttuja suomalaisia- ns. suuret tähdet puuttuvat kokonaan (kotimaisiin tähtiin edellisiltä kausilta kuitenkin voidaan laskea esim. Hagman ja Kapanen, joiden nimet olivat tuttuja lähes kaikille jääkiekkoa koskaan seuranneille).

Ottaa päähän, että suosikkiseurassa hommat on nyt saatu näin surkeaan jamaan. Kahden pelillisesti ja yleisöllisesti hyvän vuoden jälkeen taidettiin toimistolla uskoa, ettei mitään uutta tai aiempaa parempaa tarvitse enää tehdäkään. Tuollaisella ajattelutavalla tuppaa vaan tänä päivänä jäämään pahasti jalkoihin.
 

Valle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit. SJK.
Jotenkin arvasin että iltapaskalta tulee joku päätelmä heti kun menee heikommin. Ensinnäkin kahden kotipelin jälkeen on turha vielä vielä tehdä päätelmiä onko yleisö kaikonnut Jokereiden peleistä. Viime kaudellakin alkuun oli heikkoja lukuja, mutta vähitellen ne luvut nousivat. Tuskin edellisen kausien keskiarvoihin päästään, mutta Jokerit vetää edelleen ylivoimasesti eniten yleisöä Suomessa. Joku paikalla olija voisi tulla nyt sanomaan oliko siellä se Sepän mainitsema 6000 vai tuo Jokereiden ilmoittama luku kun Seppä Jokereita selvästi syyttää valehtelusta. Larsenin ja Kozunin menetys oli tuntuva, mutta Genoway on ihan pätevä paikkaaja Larsenille vaikka ei ole ihan Larsenin veroinen. Yllättäen Seppä unohti mainita edes Genowayn nimen ja veti juttuunsa Lauridsenin jonka rooli on aivan toinen. Karlsson oli ihan hyvä molari, mutta hänkin epäonnistui täysin pudotuspeleissä eikä Jokereiden ongelmat ole maalivahdeissa. Sepän mukaan Jokerit menetti myös selkärankapelaajansa Väänäsen, Kapasen, Ridan ja Hagmanin. Anteeksi nyt vain, mutta kun asioita katsoo järjellä tuosta nelikosta ei toisena vuonna ollut muuta kun haittaa pelillisesti. Toki Jani ja Ossi ovat aitoja Jokereita ja sikäli tärkeitä organisaatioille, mutta pelllinen panos ei enää riittänyt. Uusista hankinnoista Seppä mainitsee että Salminen ja Niemi ovat onnistujia ja saavat puhtaat paperit. Jälleen kerran väärin. Salmista ei ole näkynyt yhtään missään kun hetkittäin ja on kuitenkin hankittu joukkueeseen kärkimiesten rooliin. Niemi on parantanut peliään, mutta ei häntäkään vielä onnistujaksi voi väittää. Seppä väittää myös että ei yllätä että herrat Anttila ja Marjamäki ovat vetäneet lähes kiikareilla. Vähänkin jääkiekosta jotain tajuava ymmärtäisi että näitä kavereita ei ole hankittu tekemään pisteitä. Marjamäki on hoitanut oman roolinsa mukiinmenevästi ja Anttila kun lopettaisi sen kiekon kuskaamisen niin pärjäisi ok roolissaan. Alan epäillä että tämä toimittaja ei ole edes katsonut pelejä ollenkaan vaan tehnyt päätelmät katselemalla tilastoja. Eli suurimmaksi osaksi täyttä paskaa koko juttu.
 

sekolust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна, Lostedt, Ben-Amor
Ihan hyviä huomioita Sepällä tuossa on, mutta ihan kaikkea en allekirjoittaisi.

Omalta osaltani erittäin paljon tällä hetkellä kiinnostukseen vaikuttaa se, että joukkue pelaa heikkoa lätkää. Jos tänään Jokerit olisi vienyt Sibiriä niin kuin Sibir vei Jokereita, olisi tästä illasta jäänyt hyvä fiilis. Ja väitän, että samoin olisi kokenut moni muukin hallissa ollut, mikä taas olisi vaikuttanut tunnelmaan. Pelin taso itsessään olisi pysynyt siis samana, mutta pelillinen anti olisi puhutellut paremmin kotiyleisöä. Yhden joukkueen heikkoa suorittamista pystyy katsomaan melko positiivisesti, kunhan vain se suoritus on oman suosikkijoukkueen vastustajalta. Plus 4-0 on vetoavampi mediankin välittämän kuvan kautta kuin 0-4.

Toisekseen, 2/30 kotiottelun jälkeen liian suurien johtopäätösten vetäminen on mielestäni melko turhaa. Tuo on niin pieni otanta, että tilanne ehtii muuttua niin tunnelman kuin katsojakeskiarvonkin osalta vielä monta kertaa. Jos nyt voin jossitella lisää, niin todennäköisesti väki olisi löytänyt paremmin hallille jos vieraskiertue olisi mennyt paremmin. Tuloksellisesti vierasreissut menivät kohtuullisesti, mutta itsessään peli ei sytyttänyt. Moni Riikaa vastaan matsin katsonut tuskin koki voitosta huolimatta palavaa halua päästä hallille. Samoin jos Keräsen hassi Sotshia vastaan keräsi suurimmat otsikot, niin kuinka moni tuli hallille katsomaan yksilöitä?

Kun joukkue menestyy, yksilöt tuppaavat nousemaan esiin. Moses oli 4.9.2014 rivimies Jokereissa, jonka nimellä ei myyty kuin korkeintaan yksittäisiä irtolippuja teinitytöille. Viimeistään joulun maissa hänen nimellään, maaleillaan ja lehtiotsikoillaan myytiin lippuja aivan jokaiselle asiakasryhmälle. Kozun oli hankintana samanlainen arpa kuin Hishon tai O'Neill nyt olivat, mutta Kozun nousi sille tasolle, että Seppä nimeää hänet erikseen artikkelissaan. Kosketuspinta noiden "omien poikien" osalta taas on mielestäni vähän comme ci, comme ca. Toki tärkeitä pelaajia yleisölle, mutta omilla pojilla ei kympin keskiarvoa saavuteta. Kympin keskiarvo vaatii toimivaa tuotetta kaikin puolin ja se sisältää muun muassa kiinnostavan joukkueen, yleisöön menevän pelin (sis. tuloksen), yksilöt, markkinoinnin ja tunnelman.

Jos Jalonen saa sapluunansa kuntoon, syksyllä 2017 toimittajat voivat parkua sitä, kuinka Genowayn ja kumppanien lähtö tulee syömään yleisömääriä. Suomalaisessa kiekossa karu fakta on se, että onnistujat lähtevät kovalla prosentilla ja korvaajat harvoin ovat ennakolta yhtä nimekkäitä. Näin tapahtuu Liigassa, Mestiksessä ja meille KHL:ssa. Kun Moses lähti NHL:ään, vain realitettit kadottanut uskoi markkinoilta löytyvän sellaisen nimen, että ennakkoon Jokerit ei olisi heikentynyt. Silti viime kaudella tuote oli kunnossa ja Mosesin lähdöstä selvittiin runkosarjan osalta kunniakkaasti, niin yleisömäärillä kuin sarjapisteilläkin mitattuna. On vain nykyisestä joukkueesta kiinni, saadaanko tästä kaudesta kunniakas Kozunin ja kumppanien lähdön jälkeen.

Mitä Sepän mainitsemiin pelaajiin tulee, niin tekisi mieli kysellä montako matsia hän on nähnyt tai miten paljon hän ymmärtää lajin lainalaisuuksia. Salminen ja Niemi jos saavat puhtaat paperit, niin tuossa on joku kirjoitusvirhe. Joko tarkoitus on ollut viitata joihinkin muihin pelaajiin kuin Sakari Salmiseen tai Mika Niemeen, tai vaihtoehtoisesti puhtailla papereilla tarkoitetaan jotain muuta kuin onnistumisia. Niemi on parantanut peliään kauden aikana ja Salminen on tehoistaan huolimatta ollut ihan pirteä, mutta kummallakin on huomattavan paljon varaa parantaa. Lauridsen puolestaan ei ole "selvästi paras puolustaja". Hän on pelannut itsensä liian usein ulos hakiessaan isoa pusua, liikkeensä takia ollut ongelmissa omassa päässä ja tehoissa on ollut aimo annos tuuria mukana. Iso-Late ei tule pitämään yllä tätä pistekeskiarvoa pitkään, vaan pisteet alkavat jossain vaiheessa paremmin vastata niin roolia, paikkoja kuin taitojakin. Pettymys Tanskan poika ei ole ollut, mutta mielestäni tuossa on nyt unohtunut Genoway aivan tyystin.

Jokerien markkinointi taas on itselleni ollut pienoinen pettymys. Noilla Jormakan ja Reginin "poseerauksilla" voidaan myydä tunnettuja poikabändeja, mutta ei kiekkojoukkuetta. Ei varsinkaan, kun esimerkiksi Reginin kasvoja tuskin edes satunnainen kävijä tunnistaa. Vaikka Jokerien pitääkin pystyä uudistautumaan markkinoinnin osalta, ei jokainen uudistus aina mene nappiin. Joensuun "puhe" oli varsin tyylikäs veto ja hyvä suoritus näyttel... pelaajalta, mutta ei kuitenkaan mikään repeatilla pauhaava tunnelmannostattaja. Tuon fani katsoo kerran ja that's it. Oikein käytettynä tuollainen on hyvä lisä repertuaariin, mutta yksinään se ei vain toimi.

Toki tässä on muistettava se, että Seppä tekee työtään. Tarkoituksellinen kärjistäminen ja värikynä kuuluvat repertuaariin jos tarkoituksena on saavuttaa lukijoita ja herättää keskustelua. Hän ei ole objektiivinen havainnoitsija, vaan ammatikseen kirjoittava ihminen.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit
Jokerien KHL-kupla alkaa puhjeta - KHL - Ilta-Sanomat

Vaikka onkin IS:n kolumni, niin täyttä asiaa. Etenkin viimeinen kappale:
"Päävalmentaja Jukka Jalonen kehotti vakavaan itsetutkiskeluun maanantain nöyryyttävän kotitappion jälkeen. Itsetutkiskeluun on syytä myös joukkueen kasanneella pukuosastolla. Jos joukkueessa ei ole tarpeeksi kärkipään taitoa, joukkue ei voi menestyä. Ja jos joukkueessa ei ole sellaisia pelaajia, joihin fanit voivat samastua, se ei kiinnosta yleisöäkään. On isot uhkakuvat olemassa, että Jokereille on käymässä juuri noin."

Olen sanasta sanaan samaan mieltä. Joukkueen rakennuksessa on epäonnistuttu käsittämättömän pahasti.
Jos joukkueessa ei ole leveyttä ei voida menestyä keväällä.

Asia loppuun käsitelty.
 

Masentaja

Jäsen
Vituttaa nuo vl-kisat kaudesta toiseen.

Tämä. Yksi helpoimmista keinoista tienata niitä extra-pisteitä. Jatkoajalla kukaan ei edes oikeasti yritä tehdä maalia, jolloin kaikki vaan odottaa rankkuja. Kyllä, on siinä maalivahdillakin iso osuus suorituksissa kuinka osaa tilannetta lukea mutta välillä ikävä tulee J. Ruudun rankkuja. Kaudesta toiseen, liigasta toiseen, nää hävitään hyvin usein. Tiedän että jos alkaa tilastoja katselee on siellä ollut hyviäkin kausia välissä mutta pääsääntöisesti ei.

Joku paikalla olija voisi tulla nyt sanomaan oliko siellä se Sepän mainitsema 6000 vai tuo Jokereiden ilmoittama luku kun Seppä Jokereita selvästi syyttää valehtelusta.

Normaalia kitinää anti-Jokereilta. Edelleen, Jokerit ei voi ilmoittaa paikalla olevaa määrää, koska heidän pitää ilmoittaa myydyt liput. Aikaisemmista vuosista on ainakin sanottu että ns. ilmaislippuja ei ole jaettu vaan jokainen lippu on jollakin tapaa ostettu, eli sponssisopparin kylkeen tai muuten. Mutta että raha olisi vaihtanut omistajaa. Se, että kuinka moni jättää lippu taskussa tulematta hallille ei taas ole Jokerien ongelma, koska näitäkin tulee varmasti. Kuten kaikki tietää. Aika hyvin sitä pystyi suuruusluokan sanomaan kun itse matsissa oli. EP:stä oli suht helppo arvioida kun yläpuolen giganttilounge vai mikä se on oli ainoa katsomo jota ei nähnyt. Sinällää en olisi näiden pelillisten esitysten jälkeen huolissani yleisömäärästä. Pelit on ihan jäätävää kuraa ja silti 9000 pilettiä myyty maanantaihöntsään jotain sibiriä vastaan joka ei kyllä puhuttele yhtäkään suomalaista mitenkään. Alkukauden ailahtelevien peliotteiden takia ei ole saatu ns. mediahypeä "sarjakärjestä" kuten aiemmin, joten ei ole ollut sitä ilmaista mainosta uutisten muodossa.

Kaikki vaikuttaa kaikkeen, mutta mieluummin hävitään nyt pelejä kuin helmikuun lopussa. Nyt on pari kautta nähty kun on oltu "valmiita" heti alusta, miten on käynyt kun oikeasti aletaan pelaamaan. Ei tuu mitään. Tyytyväisyys tappaa kehityksen. Malttia, malttia.
 

Max Power

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit 1967-2013
Jotenkin arvasin että iltapaskalta tulee joku päätelmä heti kun menee heikommin. Ensinnäkin kahden kotipelin jälkeen on turha vielä vielä tehdä päätelmiä onko yleisö kaikonnut Jokereiden peleistä. Viime kaudellakin alkuun oli heikkoja lukuja, mutta vähitellen ne luvut nousivat. Tuskin edellisen kausien keskiarvoihin päästään, mutta Jokerit vetää edelleen ylivoimasesti eniten yleisöä Suomessa. Joku paikalla olija voisi tulla nyt sanomaan oliko siellä se Sepän mainitsema 6000 vai tuo Jokereiden ilmoittama luku kun Seppä Jokereita selvästi syyttää valehtelusta.

Hienoa että pääsee näkemään miten totuus ottaa koville. Eiköhän kohta voida puhua varmana siitä, että näiden khl-''Jokereita'' tämän parin vuoden jakson ajan seuranneilla etäfaneilla on nyt alkanut viimeinen kausi toisilta varastamansa seuran parissa. Kyllä meinaan edellisestä matsista oli sen laatuista kuvamateriaalia, että tuskinpa edes oli tota 6000 katsojaa.

''Jokerit'' nostaa yleisökeskiarvoaan jälleen kerran maakunnista puoli-ilmaiseksi roudatuilla turisteilla ja muilla maksetuilla katsojilla. En tosiaan ihmettelisi vaikka olisi taas jaeltu vähän ilmaislippuja. Toki eräs kirjoittaja onnistui tämänkin kiistämään huutelemalla joidenkin lähteiden perään. Hyvät naurut siitä ainakin sai asioista vähänkään perillä olevissa piireissä.
 

pappi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tänään ottaa päähän se, että jäällä nähtiin eilen hengetön Jokerit. Jota ei tunnista enää Jokereiksi muuta kuin logosta. Muukalaislegioonahan se suoraan sanottuna minulle on.
 

McMulligan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Sepän kolumni nyt on sitä taattua Seppä-laatua, ettei noista voi oikeen edes provosoitua. Asiavirheitä ja anti-khl-kiihkoilua siinä määrin, että alkaa epäilemään Sepän kirjoittelevan jatkoaikaankin Max Power-nimimerkillä. Ne muutamat harvat faktaperäisetkin pointit kolumnissa jää täysin noiden sössötyksien varjoon Sepällä.
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
... Edelleen, Jokerit ei voi ilmoittaa paikalla olevaa määrää, koska heidän pitää ilmoittaa myydyt liput...

Mihin tämä pakko perustuu?

Ässien myyntijohtaja vastasi muutama vuosi sitten yleisömäärää koskevaan kysymykseen. Hänen mukaansa Ässät ilmoittaa scannattujen lippujen määrä, eikä esim. kaikkia myytyjä kausikortteja.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | is
Mihin tämä pakko perustuu?
Ihmettelen samaa!

Lisäksi ihmettelen noita yleisömäärien ilmoituksia yleisemminkin. Jos n. puolet aitioista on pimeänä ja vieraspäädyn yläkatsomoa ei ole avattu myyntiin, on mahdotonta, että paikalla olisi yli 11k katsojaa, mutta näitäkin on ilmoitettu viime ja toissa kaudella. Samoin vastaavissa tilanteissa on ilmoitettu yli 10k yleisömääriä, mikä sekin herättää valtavasti epäilyksiä. Samoin, kun kaukalokuuluttaja ilmoittaa, että ottelu on loppuunmyyty osan aioista ollessa tyhjillään, ristiriita on ilmeinen. Täytyy muistaa, että katsomoiden yhteenlaskettu kapasiteetti on suunnilleen 11 500 katsojaa. Tämä tarkoittaa, että aitioiden osuus koko kapasiteetista on varsin merkittävä.

Mitä tulee tuohon skannatut liput vs. lipunhaltija -asetelmaan, niin onhan se nyt aikamoista itsensä kusettamista, jos yleisömääräksi ilmoitetaan olemassa olevien lippujen määrä. Tämä etenkin, kun Jokereiden strategiaan on kuulunut jakaa ilmaisia lippuja kouluihin ja junioriseuroille sekä kylkiäisinä yhteistyökumppaneille, joista kaikki eivät suinkaan ole markkinayhteistyötä tekeviä instansseja vaan mukana on myös non-profit-organisaatioita.
 

faro

Jäsen
Jos n. puolet aitioista on pimeänä ja vieraspäädyn yläkatsomoa ei ole avattu myyntiin, on mahdotonta, että paikalla olisi yli 11k katsojaa, mutta näitäkin on ilmoitettu viime ja toissa kaudella. Samoin vastaavissa tilanteissa on ilmoitettu yli 10k yleisömääriä, mikä sekin herättää valtavasti epäilyksiä.
Missäköhän otteluissa?
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | is
Missäköhän otteluissa?
Siitä mulla ei valitettavasti ole koneella dataa. Olisi varmaan pitänyt listata ylös, nyt tämä jää muisteluun perustuvaksi. Jos joku haluaa sen vuoksi valita olla uskomatta, vapaasti. Olen kuitenkin listannut itselleni ylös jokaisen katsomosektorin yleisökapasiteetin ja käynyt muutamaa lukuunottamatta jokaisessa kahden ekan KHL-kauden kotimatsissa joten sikäli mulla on kompetenssia arvioida noita jonkin verran.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Mitä tulee tuohon skannatut liput vs. lipunhaltija -asetelmaan, niin onhan se nyt aikamoista itsensä kusettamista, jos yleisömääräksi ilmoitetaan olemassa olevien lippujen määrä. Tämä etenkin, kun Jokereiden strategiaan on kuulunut jakaa ilmaisia lippuja kouluihin ja junioriseuroille sekä kylkiäisinä yhteistyökumppaneille, joista kaikki eivät suinkaan ole markkinayhteistyötä tekeviä instansseja vaan mukana on myös non-profit-organisaatioita.

Viime kausina on menty parempaan suuntaan eli määrä on lähempänä skannattujen määrää. Jokerien osalta tapa juontaa juurensa SM-liigasta, jolloin tietyistä syistä ns. pohjalukuun laskettiin kausarit mukaan. Tällä oli - saa korjata jos muistan väärin - pientä merkitystä mm. mainossopimusten osalta ja tietenkin haluttiin saada SM-liigan selvästi suurin arvo selvästi suurimpaan halliin. Nyt on mielenkiintoista nähdä, miten menetellään, jos yleisömäärä putoaa tällä kaudella.

Noihin nykyisen Liigan ilmoittamiin määriin en ota kantaa ainakaan tässä, vaikka niistä jotain tiedänkin kun parikin tuttua on seurojen palkkalistoilla.
 

faro

Jäsen
Siitä mulla ei valitettavasti ole koneella dataa. Olisi varmaan pitänyt listata ylös, nyt tämä jää muisteluun perustuvaksi. Jos joku haluaa sen vuoksi valita olla uskomatta, vapaasti. Olen kuitenkin listannut itselleni ylös jokaisen katsomosektorin yleisökapasiteetin ja käynyt muutamaa lukuunottamatta jokaisessa kahden ekan KHL-kauden kotimatsissa joten sikäli mulla on kompetenssia arvioida noita jonkin verran.
Mä en kyllä usko, että olisi kertaakaan ilmoitettu yli 11 000 katsojaa siten, ettei yläkatsomon päätyä ole avattu. En usko siksi, koska olen itsekin melko tarkasti seurannut Jokereiden yeisömääriä ja myytyjä lippuja. Ja muka vielä monesti olisi näin tapahtunut. Ei ole.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös