Nyt vituttaa!

  • 3 009 448
  • 11 368
Vituttaa vieläkin niin ettei veri kierrä. Sitä on ihan pitänyt varoa ettei kirjoita aivan päättömyyksiä hetken mielijohteesta, koska näppäimistöltä jatkoaikaan ikuistettu ajatus on ikuinen, toisin kuin hetkessä koettu tunnetila. Melkein viikko mennyt jälleen kerran keväällä liian aikaisin tapahtuneesta täydellisestä sulamisesta, joten ehkä alkaa jo olemaan aika purkaa vitutus sanoiksi bittiavaruuteen. Suurimmat vitutuksen syyt:

-Täydellisen paska joukkueen asenne pudotuspeleihin lähdettäessä. Ei siinä mitään jos häviää paremmalle jne. Mutta Torpedo pelasi sillä joukkuepelaamisen ja uhrautuvuuden tasolla joka pudotuspeleissä pitää joukkueella olla. Blokatut laukaukset ja taistelu joka kiekosta, viisikkopelaamisen tiiviys, fyysisyys, kiekkoilkeys ja maalipaikoissa tiikerin silmä, ne ovat ja tulevat olemaan niitä ainoita keinoja joilla Jokerit voi tässä liigassa pärjätä parempiaan vastaan. Oli täydellinen pettymys että se puuttui kahta viimeistä peliä lukuunottamatta koko tämän kevään pudotuspeleistä Jokereilta.

-Edelliseen liittyen valmennus ja johtajuuden puute joukkueesta. Olin väärässä uskoessani Erkkaan vielä reilu kuukausi sitten. Tuolloin virkamieskiekko ja asennevammaisuus siirtyi hetkeksi syrjään ja Jokerit pelasi useita ryhdikkäitä otteluita niin KHL:n parhaita kuin heikompiakin joukkueita vastaan. Hetken aikaa näytti siltä, että Jokerit ei olisi asennevammainen joukkue josta puuttuu johtajuus ja luonne voittaa jääkiekkopelejä. Osoittautui että Jokerit oli keväällä 2016 joukko heikkoja lässyttäjiä jotka yllätettiin housut kintussa kun alettiin pelata tosipelejä. Erkalle kiitos hienoista hetkistä Jokeri-penkin takana, harmi että tämä viimeinen kausi Jokereissa oli käytössä olleet palaset huomioiden täydellinen rimanalitus peli-ilmeen, johtajuuden ja lopulta tuloksenkin osalta.

-Fanien ja kirjoittelijoiden tarkoitukellinen riidanhaluisuus ja muiden puolesta oikeata mieltä oleminen. Kun puhutaan toisten puolesta mitä mieltä pitää mistäkin olla, ollaan aikamoisessa kuplassa. Jokereihin liittyy niin paljon ei jääkiekkoon liittyvää aatteellista puhetta, että ihan vituttaa lukea kun jääkiekosta hyvin ymmärtävät ja siitä kirjoittamaan pystyvät lajiniilot, ja kunnon jokerimiehet, nolaavat itsensä suoltamalla tänne omaa ajatusmaailmaansa. Toki sana on vapaa enkä minä ole mikään mielipidepoliisi muuten kuin vitutuksen tunteissani. Pointti on siinä että voimakas asenteellisuus paistaa läpi jatkoajan jokeriosion joka puolella. Täällä pitää nyt olla joko "ottamassa ryssiltä kuivana kakkoseen" -mieshuora jos nautit KHL-lätkästä. Tai väärinajattelija ja peliä ymmärtämätön hölmö, jos pidät liigakiekkoa omasta näkökulmastasi viihdyttävämpänä kuin KHL-Jokereita.

Suvaitsevaisuus unohtuu heti kun näppäimistöjen takaa kirjoitellaan tietokoneen ruudulle omaa asiaa. Olisi ihan mielenkiintoista nähdä nämä Jokerikeskustelut niin että ihmiset puhuisivat asiansa toisilleen kasvotusten.
Onneksi Jokereiden peleissä käyminen paikan päällä auttaa tässä jatkoajan pahoinvoivan kuplan kestämisessä, Areenalla pelien katsominen ja Jokerihurmoksen kokeminen omakohtaisesti on jotain mitä ei ylianalyyttisessä viaplay-lähetyksessä tai jatkoajan asenteellisessa kirjoittelussa pääse kokemaan. Vain paikan päällä sen muistaa, miksi Jokereita kannattaa, siitä huolimatta millä sarjatasolla pelataan.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Harkimo pelasti Jokerit jo kerran ja siitä alkoi Jokeri-ilmiö.

Jokeri-ilmiö alkoi jo 1960-luvulla kun narrilogo sai sympatiaa ympäri Suomen. 1970-luvun alussa Jokerit oli myös suosittu, mutta se ei ollut mitään verrattuna 1980-luvun alkuun ja sen jälkeen - nyt jo Hjalliksen aikaan - 1990-luvun alkuun.

Jos katsotaan Jokerien tilannetta tässä ja nyt, Hjallis myi hallin venäläisille. Samalla sinetöityi Jokerien pelaaminen KHL:ssä. Venäläisiä ei Jokerien pelaaminen Liigassa innosta ja he omistavaat Jokereista 49 prosenttia ja hallista 100 prosenttia. Jos Hjallis toimisi vastoin venäläisten näkemystä, Arenan jäämaksut saattaisivat kymmenkertaistua sillä sekunnilla kun Hjallis päätöksensä kertoisi. Paluu Nordikselle ei ole bisnemielessä helppo eikä ainakaan pysyvä ratkaisu kun koko halli tullaan näillä näkymin purkamaan lähivuosina.

Tilanne on ehkä 3-5 vuotta se, että Jokereilla ei ole muuta mahdollisuutta kuin pelata KHL:ssä. Sen jälkeen tilanne voi olla monella tavalla erilainen jo yksin KHL:n ja Venäjän suhteen. Toki voidaan sanoa, että miksi ei III divariin Suomessa, mutta se ei ole liiketaloudellisesti varmaankaan vaihtoehto, jota Hjallis omistamalleen seuralle ja siihen sisältyvälle brändipääomalle hakee.
 

Max Power

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit 1967-2013
KHL:ssä on monta asiaa päin persettä, mutta kyllä aikamoista masokismia saa harrastaa jos haluaa mielummin katsoa Jokereiden pelejä liigan puolella. Onko aika jo kullannut muistot osalta, vai mistä johtuu tämä valtava hinkuminen takaisin aivan pohjamudissa rypevään kotiliigaan. Onko se nyt sitten niin siisti fiilis katsoa 4000 katsojan kanssa Jokerit vs Jukurit peliä?

Paljon parempi kuin olla nykyisessä tilanteessa venäläisen bisnesmiehen leluna ja Pietarin farmijoukkueena. Nämä matseissa käyvät unohtavat toki totuuden ja auttavat vihollista niin kauan kun peli on ''hyvää''. Sama porukka varmaan tukee myös Qatarin mm-kisoja, koska onhan työntekijöillä varmaan nyt jo vesitauot ja ''eihän niitä hei kuollut kuin joku tuhat''. Tärkeintä on kuitenkin pelin taso ja politiikka ei kuulu urheiluun eikö niin?

Ja kyllä mieluummin 4000 oikean kannattajan kanssa sitä Jukurit-peliä kotimaan sarjassa, joka on sentään meidän oma liiga. Mutta mitäs mieshuorat tästä tajuaisivat, ulkomailla kaikki on paremmin ja jos pelin taso on Kiinaan laajenevassa Venäjän korruptioliigassa hyvä niin hylätään vaan kaikki perinteet. Munattomuus jota täällä nähdään tämän oman joukkueen alistamisen edessä on aivan uskomatonta. Missä tahansa maassa, jossa on urheilukulttuuri ja perinteet kehittyneet pidemmälle olisi jo kunnon kapina pystyssä ja halli kauden alussa tyhjänä. Mutta vapaassa maassa ei voi ketään kieltää menemästä halliin. Siellähän sitten uskottelette miten KHL on hyvä juttu ja mitään politiikkaa ei ole tässä kuviossa mukana.
 

Deko

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Toisaalta kiinnostaako venäläisiä enää omistaa Areenaa siinä vaiheessa, kun hallissa ei KHL-joukkue pelaa.

Saataisiinkohan Tapiolan Areena vihdoin kannattavaksi, jos Jokerit ja Blues jakaisivat hallin? Toki Espoossa pelaaminen olisi kaukana ideaalitilanteesta, mutta vaihtoehtona minusta silti parempi kuin DDR-halliin palaaminen.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | is
Saataisiinkohan Espoonkin Areena kannattavaksi, jos Jokerit ja Blues jakaisivat hallin?
Burana on väärässä paikassa ja sen lisäksi myös kerrassaan huonossa paikassa.

Paluu Nordikselle siksi aikaa kunnes se Garden saadaan kasaan ja sitten Punatulkkujen kanssa sinne! Suhteet olivat huomattavasti paremmat silloin kun molemmat pelasivat Nordiksella; tuolloin vittuilu on veljellistä, ei veristä. Juha Lind ja Kimmo Kuhta ovat puhuneet asiasta paljon.
 

McMulligan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Runkosarjassa hän oli hyvä ja mittariksi voi laittaa kenet vaan. Niin että maailmanluokan molariin vertailet liigan ukkoja.

Olihan se hyvä, mutta ei nyt sentään mikään Jumala. Tai siinä tapauksessa on Liigassakin useampi Jumala. En edes usko Zapolskin olevan heikennys Karlssoniin verrattuna.
 

tmaz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit Helsinki
Onhan se Metro-areena toki väärässä paikassa, mutta jo ensi kauden alussa sinne pääsee metrolla. *offtopic
 
Suosikkijoukkue
Suomen suurin ja kaunein
Voitaisiinko kokeilla olla kuukausi tappelematta keskenämme. Vituttaa tällainen tilanne. Kuten aiemmin ounastelin niin jatkoa KHL:ssä on luvassa ja tilanne ei muutu kikkelimiekkailemalla. Mikäli joitakin tilanne ärsyttää tai huolestuttaa niin voisikohan olla joku muu keino vaikuttaa kuin vittuilla toisille Jokerifaneille. Vituttaa että tilanne on tällainen kuin se on.
 

# Seiskakasi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, #65, #86 #51, #8, #12 #18
Voitaisiinko kokeilla olla kuukausi tappelematta keskenämme. Vituttaa tällainen tilanne. Kuten aiemmin ounastelin niin jatkoa KHL:ssä on luvassa ja tilanne ei muutu kikkelimiekkailemalla. Mikäli joitakin tilanne ärsyttää tai huolestuttaa niin voisikohan olla joku muu keino vaikuttaa kuin vittuilla toisille Jokerifaneille. Vituttaa että tilanne on tällainen kuin se on.
Näin. Tästäkin on tehnyt mieli muutamankin kerran kirjoittaa. Minä ainakin pyrin olemaan provosoitumatta, etenkin jos kyseessä on palstaveli ja Jokereita fanittava hengenheimolainen. Sellaiseksi en tietenkään lue Jagsia, joka on myöhempien aikojen Johan Bäckmanin reinkarnaatio. Ja Max Power, joka taas on. No jotain.
 
Viimeksi muokattu:

Erkka Lapanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK - FC Liverpool

attendo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hyvinkään Ahmat
Vittu. Alkaa vähitellen menee koko Jokerit osio lukukelvottomaksi tästä antiKHL-proKHL taistelusta. Ja kumpikaan osapuoli ei minun mielestäni ole sen enempää syyllinen tai syytön tilanteeseen. Enkä tiedä millä tän tilanteen saisi rauhoitettua, ehkä sulkemalla koko Jokerit osion kesän ajaksi? Alkuun se nauratti, mutta jonkin aikaa se on jo puuduttanut. Tuntuu ettei siinä ole enää edes kysymys kannattamisesta tai mielipide-eroista, vaan se on mennyt ihan puhtaaksi riidan haastamiseksi. No ehkä se tästä kun minihameet tulee taas katukuvaan, niin saa porukat muuta ajateltavaa.
 

blue line

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Onnea matkaan.

Olemme olleet "matkalla" jo kaksi vuotta. Pitäisiköhän sinunkin jo päästää irti, eikä jäädä ulisemaan ex-miehen ominaisuudessa takapihalle uuden avioparin avio-onnea? Etsisit nyt itsellesi ihan rohkeasti uuden nartun ja jatkaisit elämää niin kuin mies.
 

syndi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, HJK-Hockey, NHL
Voitaisiinko kokeilla olla kuukausi tappelematta keskenämme. Vituttaa tällainen tilanne. Kuten aiemmin ounastelin niin jatkoa KHL:ssä on luvassa ja tilanne ei muutu kikkelimiekkailemalla. Mikäli joitakin tilanne ärsyttää tai huolestuttaa niin voisikohan olla joku muu keino vaikuttaa kuin vittuilla toisille Jokerifaneille. Vituttaa että tilanne on tällainen kuin se on.

Eipä tähän paljon kiteyttämistä ole. Hyvin sait tiivistettyä omia ajatuksia. Yläpeukkua täältä. Ehkä joskus.
 

PeteX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Töölön Vesa/Jokerit, Leeds Utd, Only Oranje
90% hallissa käyvistä tuntemistani jokerifaneista on lopettanut Jatkoajan lukemisen Jokereiden vaihdettua sarjaa. Välillä en yhtään ihmettele miksi.
 
P

Poistettu käyttäjä 113795

Tiedä sitten, mihin ketjuun tää kuuluis, mutta onkohan rotten berg kieltäny pretenderin soiton, kun se menee sille ihon alle?
 

Kanerva

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vegas Golden Knights
Kävin bissellä keskustassa ja kuppilassa oli aika paljon julleja värit päällä. Alkoihan se vituttamaan, kun me potkitaan rantapalloa maaliskuussa ja noi uunot saattavat nostaa pokaalia.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | is
Noista varsinkin tuo Sputnik-kaaos oli aivan hirveää koettavaa. Silloin vitutti kuin pientä oravaa. Tosin vielä enemmän vitutti kun Töpseli vei 2000 finaalin.
 

DR_J

Jäsen
Suosikkijoukkue
Huuhkajat, HJK
Noista varsinkin tuo Sputnik-kaaos oli aivan hirveää koettavaa. Silloin vitutti kuin pientä oravaa. Tosin vielä enemmän vitutti kun Töpseli vei 2000 finaalin.

Ylen juttua en jostain syystä saanut auki, mutta tuo SaiPa-sarja on syöpynyt ihan erityisenä mieleen. Kaksi ensimmäistä matsiahan pelattiin lappeenrannassa, koska purjehtija oli luvannut areenan tuolloin muuhun käyttöön (ratsastuskilpailut tms). Kolmas matsi pelattiin sitten helsingissä, mutta SaiPan voitettua kaksi ensimmäistä kotonaan, alkoi henkinen yliote olla sputnikeilla sitä luokkaa, ettei sieltä enää noustu. Tuossa kolmannessa matsissa muuten oli varmasti eniten vierasfaneja paikalla areenan historiassa. Eikä vitutusta ainakaan lievittänyt se, että joukolla pääkaupunkiin lähteneet lappeenrantalaiset miehittivät matsin jälkeen keskustan baarit.
 

iibor

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна, Jokerit
Eilen katselin IFK-Pelicans -peliä telkkarista....

Jumalauta, että tuli ikävä aikoja Liigassa ja pleijareita siellä ja kaikkia noita Ylen jutussa mainittuja pleijaripettymyksiä myös. Tänä keväänä en ollut edes pettynyt ja kun tarkemmin ajattelee, en ollut edes viime kaudella, jos vertaa siihen pettymykseen mihin Liigassa sai tottua. Siellä se tunne on.
 

attendo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hyvinkään Ahmat
Vituttaa jo nyt tuleva kausi, koska vituiksi menee taas kerran. Muutenkin mulla alkaa pikkuhiljaa takki kääntymään ja sekin vituttaa. Tolla takin kääntymisellä tarkoitan sitä, että alkaa olla liigaa ikävä. Niin se vaan näköjään on, että routa porsaan kotiin ajaa.
 
Ai sää odotit, että KHL:n mestaruus on helpompi voittaa kuin Liiga?
No siltä se nyt vähän näyttää, kun piti keisarikunnassa turvautua vilunkipeliin ettei pienen budjetin suomijengi olisi nolosti jo heti ensimmäisillä kausilla pelannut finaalissa. Liigassa taas budjettikuningas, mutta...

Ja...
Vituttaa jo nyt tuleva kausi, koska vituiksi menee taas kerran.
...tältähän se tulevaisuuskin nähdyn valossa valitettavasti vähän näyttää. Enpä olisi uskonut kaksi vuotta sitten tätä sanovani, mutta kaatuisipa jo koko paska (KHL).
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös