Nyt vituttaa!

  • 3 008 666
  • 11 368

Masentaja

Jäsen
Ymmärtääkseni maalivahtiin ei saa koskea missään tilanteessa?
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Ymmärrän kyllä hyvin ärsyyntymisen, mutta eihän se voi olla kenellekään yllätys, että ei-venäläisen joukkueen pitää KHL:n pudotuspeleissä pelata aina myös jossain määrin tuomareita vastaan. Jos Jokerit pääsisi jatkoon, lisääntyisi tuomaripeli entisestään.
 
Suosikkijoukkue
Venäjä, Lokomotiv Jaroslavl
Ymmärrän kyllä hyvin ärsyyntymisen, mutta eihän se voi olla kenellekään yllätys, että ei-venäläisen joukkueen pitää KHL:n pudotuspeleissä pelata aina myös jossain määrin tuomareita vastaan. Jos Jokerit pääsisi jatkoon, lisääntyisi tuomaripeli entisestään.
Jokerit ei pelannut eilen tuomareita vastaan eikä missään ottelussa tässä Torpedo-sarjassa. Ensimmäisessä pelissä Torpedo hyötyi tuomareista hieman Jokereita enemmän. Toisessa pelissä Jokerit hyötyi tuomareista hieman Torpedoa enemmän. Kolmannessa ja neljännessä pelissä kumpikaan joukkue ei hyötynyt tai kärsinyt tuomareista toista enempää.

Mutta mitään järjestelmällistä toisen joukkueen suosimista (tyyliin Don Koharski vuoden 1987 Kanada Cupissa) ei tässä sarjassa ole nähty.
 
Viimeksi muokattu:

Masentaja

Jäsen
Tuomarit voi tehdä hommasta hankalaa myös antamatta jäähyjä, kuten paitsiovihellyksillä, pitkätulkinnoilla, maalivahdin "häirinnällä", vaihtamalla aloittajaa jne, kiekko katsomoon tulkinnoilla, väärällä vaihdolla jne. Näitä kaikkia on Jokerit tehnyt enemmän kuin Torpedo, ainakin tuomareiden mielestä. Ja jos tulee vahingossa ihan väärä tulkinta, on maalitilanteessakin ainoa toimenpide uusi aloitus. Näillä saa sopivasti tulkitsemalla homman menee niin, että esim ylivoimahyökkäykset kuivuu kasaan "paitsion" takia.
 

JofaPlayer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Jaakolalle bannia, autistilaumalle ei kenellekään.

Jokereilta 3 pelaajaa loukkaantui, sen lisäksi Torpedolaiset sikailivat itselleen kaksi ulosajoa vielä muista tilanteista ja yhden tosiaan meidän parhaan pakkimme tahallisesta telomisesta.

Jaakola pelikieltoon "koska aiempi historia"... Taklasi Riika-pelaajan polvella syksyllä, taisi saada 3 peliä kakkua. Nyt Torpedon 13.hyökkääjä tuossa pelissä päästetään kentälle vain yksi asia mielessä. Meidän ykköspakin nouto. Playoffeissa game 4:n ollessa 2-2 ja ottelusarja 1-2.

Ei pelikieltoa. Sen sijaan Jaakola pelikieltoon jostain vahinkohuitaisusta rintaan. Kuollut kaveri taisi tulla pelaamaan vielä samaa YV:tä.

Millähänlailla nyt oli aivan eriarvoinen polvitaklaus kun runkosarjapelissä. Itseasiassa kyllä oli, kaiken järjen ja KHL-logiikan mukaan Larsenin telojalle olisi pitänyt tulla enemmän kuin 3 peliä....
 
Viimeksi muokattu:

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | is
^ Tuota tyhjentävämmin tätä tilannetta ei juurikaan voi purkaa. Vaikka kyse olisi säännöistä, jotka aivan oikeasti olisivat olemassa sellaisessa muodossa, että ne tukisivat tätä nyt nähtyä menettelyä, se vain alleviivaisi sitä kuinka paska liiga KHL on. Ei tällaista voi tapahtua!

Hyvä @JofaPlayer!
 

Ice raven

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit & Liverpool
Vituttaa jos illan ottelun alkulämmittelyssä ei kaikki laukauksia suunnata kohti Torpedon vaihtoaitiota.
 

sorza

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
Eihän tämä nyt vittu voi todellista olla, että Jaakolalle annetaan bänniä tuosta pikku sipasusta ja esim Larsenin metsästäjä selviää ilman puhumattakaan ihmisjätteen insesti- ja homopuheista. Jotenkin hiipii mieleen eräs tapaus, missä sarjan TJ soittelee kurinpidolle, että pakko sieltä on rangaistavaa löytyä.
 

Bremberg#19

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Tampa Bay
Alkoipa vituttaa lisää vaan entisestään, kun katsoin Kaskisen videohaastattelun. Voitot voisivat kuulemma olla 2-2 tai jopa 3-1, että kun vaan samalla tavalla jatketaan ja vähän hiotaan niin kyllä se siitä. Vastustajan pelitapa oli kuulemma jo ennestään tiedossa.

Herää kysymys mistä vitusta näille professoireille maksetaan palkkaa.

Saatana, että voi olla munaton valmennuskaksikko.
 
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Red Wings, #65
Ei näkynyt. Täysin samanlainen maali kun Torpedon vastaava lauantaina. Venäläinen järjestelmä päätti nyt näin.

Ei tosiaankaan täysin samanlainen maali, vaan paljon selkeämpi maali. Torpedon maalissa pelaaja itse aiheutti kontaktin Karlssoniin, selvä hylkäys. Jokerien maalissa mitään kontaktia ei edes tapahtunut, jos ei Joensuun olematonta käsien osumista lasketa, samalla kun Jesse TYÖNNETTIIN Torpedon pelaajien toimesta jäähän, täysin selvä maali.

Farssi.
 

teroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
Siis Faggot Skudralle ei tullut tuosta mitään? Jotenkin ei nyt ihan aukene asia ja Jokerit sai siitä kahakasta 600€ sakot? On kyllä meno sitä itseään.
 

Kyyberi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit,Preds,Jordin Tootoo,M.O.P.A.K.
Helvetti että toi Torpeedon paskasakki vituttaa joka pelin jälkeen enemmän. Nytkin pelin ratkettua siellä aletaan huitomaan mailoilla. Vittu kun peli on päättynyt se on päättynyt. Ikävä on viime kauden Radulovia joka pelasi kovaa mutta reilusti. Nää mulkut huitoo mailoilla tilanteiden jälkeen, en tiedä onko heillä sukulaisia Romaniassa: Hockey Mass Fight Romania - Competitive Men Romanian Sport Show - YouTube (linkki vie youtubevideoon Romanialaisesta lätkätappelusta, jossa rikotaan kirjoittamattomia sääntöjä aika reippaasti).

Jotenkin olisi kiva nähdä että Jokerit voittaisi sarjan ja kotona kättelyssä nuo pahimmat mulkut jätettäisiin tylysti kättelemättä. Ja Erkka voisi sanoa Skudralle suorat sanat, ja perään "antakaa sakkoa saatana!".
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Kun joukkue taistelee pelin 2-2 tilanteeseen niin yksi koko pelin ajan perseillyt jullipaska perseilee tottakai Karlssonin avustuksella pelin jälleen tappiolliseksi. Vittu että vituttaa.

Ei tarvitse taas hetkeen seurata kiekkoa, vittu tää Jokereiden seuraaminen on liigasta riippumatta yhtä samaa pettymyksestä pettymykseen matkaamista.

Leuka rintaan ja kohti uusia pettymyksiä. VITTU!

JA HAISTA WIRTANEN PITKÄ VITTU!
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | is
Vituttaa kun ei edes vituta. Jokerit on joukkueena täysin yhdentekevä niin kauan kuin pelaa KHL:ssä.
Juurikin näin. Se olisi kiva, jos olisi taas fiilistä pelissä muutenkin kuin korruptoituneen liigan tuoma vitutus. Taino, korruptoitunut ja korruptoitunut, mutta aivan vääriä asioita siellä ajetaan. Listaan KHL:n pahimmat ongelmat:

- Se ajaa Venäjän kiekkoilun etua
--> Runkosarja alkaa ja päättyy aivan liian aikaisin vain koska Venäjän pitää saada valmistautua rauhassa Berliinin 1936 olympiakisoihin kauden jälkeen.

- Venäläisen ja ei-venäläisen joukkueen kohdatessa on usein venäläiset tuomarit. Tämä on todella räikeä epäkohta.

- Palkkakaton ja -lattian puuttuminen aiheuttaa sen, että muutamalla joukkueella on kuusi ketjullista eliittipelaajia ja lopuilla ei ole mahdollisuuksia voittaa. Seitsemän KHL-kauden jokainen mestari on operoinut huimilla budjeteilla. Tähän samaan epäkohtaan liittyy mm. Kovaltsukin soppari, joka ei ilmeisesti mene SKA:n budjetista.

- Halleissa ei näytetä hidastuksia jäähyistä. Missä on joukkueen oikeusturva? Tämä on todella naurettavaa!

- Puitteet eivät ole kunnossa. KHL:ssä on karmea määrä aivan paskoja halleja ja toisaalta muutamassa hallissa ei ole tarjolla edes HD-tason TV-kuvaa.

Summa summarum, Jokereiden näkökulmasta KHL on sarja, jossa pelataan kyllä tasokkaiden pelaajien pelaamaa jääkiekkoa, mutta vastustajan, eli Venäjän, ehdoilla. Toiminta ei ole avointa, rehellistä eikä perustu urheilullisuuden periaatteisiin, kuten rehtiin kilpailuun. Fanille KHL:n seuraaminen näin demokraattisesta sivistysvaltiosta käsin on tuskallista usein TV-kuvan takia ja toisinaan kiusallista myös siksi, että pelejä pelataan aivan kummallisiin vuodenaikoihin.
 

faro

Jäsen
Vituttaa kyllä ihan helvetisti. Suuri pettymys, taas kerran. Yhtä suurta pettymystä tämä Jokerien seuraaminen näyttää kokonaisuudessaan olevan.

Ensi kaudella sitten...
 

JofaPlayer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Mites veskanalueella pelaaminen? Tai kiekon sulkeminen? Viittaan Wirtasen maalitilanteeseen joka olisi ollut 100% maali ilman edellämainittuja sääntörikkomuksia? Ja peli teoreettisesti 3-3 summerin soidessa.

Entäs #95 joka filmasi hienosti että vintti olisi pimeänä. Jään pinnassa vilkuilee mitä tuomarit arpoo. Noh, penkille istumaan ja kun "vain" 2+10 tällä kertaa niin kas kummaa siellä todetaan että tulikin niin paha tälli että täytyy pukkariin liukua todella hitaasti taluttajien kera, mielessä josko se vielä muutettaisiin femmaksi.

Hetken kuluttua palaa iskemään voittomaalin. Päähän kohdistuneista iskuista jos lähet koppiin KHL:ssä niin ei ole oikeutta tulla takaisin peliin. Miten nyt oli?

TOJ tuutko nyt perustelee miten edellämainitut voi olla mahdollisia ja kuinka Jokerit hyötyi taas tuomareista.
 

Loorz15

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit | Huuhkajat | Teuvo Teräväinen
Jokereissa on kyllä sellainen häviämisen kulttuuri että alta pois. Se vituttaa. Moni muukin asia vituttaa, mutta ei jaksa niistä avautua.
 

KuumaaKamaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Jokereissa on kyllä sellainen häviämisen kulttuuri että alta pois. Se vituttaa. Moni muukin asia vituttaa, mutta ei jaksa niistä avautua.

Vivestä puuttuu voittamisen kulttuuri. Jokereista puuttuu voittamisen kulttuuri. KTP:stä puuttuu voittamisen kulttuuri. Tosin Jokerit on näistä se ainut oikeesti merkittävä juttu.

Jokereista se katosi keväällä 2003, jolloin minä liityin remmiin. KTP:stä se katosi ysärillä jonka jälkeen minä liityin remmiin. Vivessä sitä ei ole ollutkaan. Kieltämättä penkkiurheilu on perseestä, etenkin Jokereiden kannattaminen. Pitäskö alkaa kannattaa Kärppiä niin nekin rupeis häviimään?

Ei paljon Suomen menestys kiinnosta vittuakaan ja vaihtaisin kaikki MM, Olympia ja kaikki mitalit Jokereiden yhteen menestyskevääseen. Nuortenkin kisat oli pelkkää gloryhunttausta koko paska.

Nyt alkaa nousemaan viina hattuun.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös