Nyt vituttaa!

  • 3 008 666
  • 11 368

KuumaaKamaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Nyt taas muistan miltä tuntuu kun vituttaa oikeasti!

EDIT: V-G:lle, ei tuossa oikeastaan mikään pitäisikään vituttaa varsinkaan kun tuo kanava löytyikin omasta kanavalistasta. Noh, ehkä parempi, että sitä ei olisi tänään edes löytynyt.
 
Viimeksi muokattu:

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | is
Miksi tuon Viasat XTRA:n pitäisi olla mikään ongelma? Kuvanlaatu ei ole HD, mutta sama se, koska ei se tuolla Venäjällä ole sitä kuitenkaan. Viasatin sivuilta TV-oppaassa tuo kerrotaan normaalisti joka päivä. Kanavapaikka on mulla 167...
 

Baroni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, sympatiaa Lukolle
Kun nyt vituttaa-ketju ei riitä enää tunteiden kertomiseen niin voiko avata kenelle kenkää-ketjun?
Missä joukkueelle pelaaminen? Missä valmennus? Ja kohta joku tulee kertomaan, että tämä on vain huono vaihe pitkässä sarjassa...
 

Mordjinn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ollaan aika lähellä sitä pistettä ettei noita matseja jaksa enää katsoa. Pelissä ei ole liikettä, ei ole taistelua, ei ole tunnetta, ei ole onnistumisia. Pelkkää harmaata tuskaista puurtamista ja virheitä joista taitavat vastustajat tekevät naurettavan helppoja maaleja.

Voisiko Narriradio ottaa Erkan piinapenkkiin? Mitä vittua siellä oikein tapahtuu kun pelimiehet eivät pelaa kiekkoa? Maksetaanko niille palkkaa?
 

Valle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit. SJK.
Luistin ei liiku mihinkään, Taistelutahto on tipotiessään, pelissä ei ole mitään järkeä, Kiekkoa ei saada mistään maaliin kun saadaan paikka, Avainpelaajat alisuorittaa, Valmennus ei tee mitään hädän hetkellä. Listaa voisi jatkaa loputtomiin. Joukkueessa on pakko olla tapahtunut jotain. Ei tätä touhua selitä mikään. Onko palkat myöhässä vai? Turha puhua että tähtäin on keväässä kun tällä pelillä ei tulla sinne edes selviämään. Kohta voi oikeesti ruveta harkitsemaan valmentajan vaihtoa ja tämä ei ole mikään vitsi. Vituttaa yli kaiken että valmennus ei tee mitään peliliikkeitä kun vastustaja karkaa. Saatanan suolapatsaat vaan seisoo ja ihmettelee että peli karkaa käsistä. Jokerit on tällä hetkellä sekaisin kun seinäkello ja sormia napsauttamalla tuo peli ei tosta parane mihinkään.
 

Memotuss

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks, Messin joukkue.
Vituttaa et Erkka luulee että puukäsijengistä jossa 3 sentteriä voisi väsätä Kanadan.
Vituttaa et siellä on vapaamatkustajia jotka voisi lähettää kotiin.
Vituttaa et Rotta omistaa SKAn ja meidät. Vain toisen kyntämiseen reagoidaan rahalla. (Ei yllätä ofc)
Vituttaa et tollakin jengillä vois pärjätä jos niitä vaan kiinnostaisi yhtään.
Olisikohan suurin syy että valmennusta ei kiinnosta saati pelaajia se tieto että eivät jatka ensikaudella?
Välikautta näyttäisi puskevan, vähän kuin viimeinen liiga kausi.
 

Flameberg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Mieleen on syöpynyt kuva oksennuksesta, jonka rykäisin ajat sitten Roskilden festivaaleilla syötyäni kourallisen ylipitkiä tanskalaisia nakkeja. Joukkueen tämänhetkinen olomuoto muistuttaa mielikuvaa erehdyttävästi.
 

blue line

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Erkka ei halua mennä loukkaantumisten taakse tai vajaan kokoonpanon taakse, mutta menee ottelun jälkihaastattelussa kuitenkin. En ole ollut koko kautena lainkaan vakuuttunut Erkan tekemisistä. Aina voiton jälkeen Erkka muistuttaa, että vielä on paljon työtä edessä ja häviön jälkeen löytää sen olemattomankin hyvän. Ei tollanen jaarittelu tehoa loputtomiin pelaajiin. Välillä pitää vittu iloita, kun on sen paikka ja välillä jakaa paskaa kovalla kädellä, kun on sen paikka. Erkka ei osaa kumpaakaan.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Miksi tuon Viasat XTRA:n pitäisi olla mikään ongelma? Kuvanlaatu ei ole HD, mutta sama se, koska ei se tuolla Venäjällä ole sitä kuitenkaan. Viasatin sivuilta TV-oppaassa tuo kerrotaan normaalisti joka päivä. Kanavapaikka on mulla 167...

Miksei pitäisi vituttaa? Ylöspäin skaalattu sd on hd kanavalla paremman näköistä kuin standardi sd sd kanavalla. Ja sieltä Sport Finland hd kanavalta tuli niinkin tärkeää kuin uusintana jotain nhl-matsia. Eli toki suora Jokereiden khl-matsi kannattaa siirtää kura sd kanavalle.

No jotta vitutus olisi täydellinen niin Jokereiden peli on täyttä kuraa.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | is
@flintstone Tavallaan samaa mieltä, ja ylipäätään kanavia pitäisi olla aivan hirvittävä määrä enemmän, tai ainakin ottaa ne seitsemän NHL-kanavaa käyttöön päivisin/iltaisin. Nythän syy oli varmaan näissä UCL-matseissa, jotka alkoivat vähän ennen Jokereiden matsin loppua. Varsinkin jatkossa, kun Viasatille tulee Premier-liiga, La liga, Serie A, Ligue 1 ja ties mitä korista ja golfia, niin olisi varmasti syytä laajentaa kanavien määrää.

Mitä tulee kuvanlaatuun, niin eivät ne keskisen Venäjän alueelta tulleet vieraspelilähetykset olleet likellekään noin hyvälaatuisia kuin tänään oli saatavilla, vaikka silloin olikin HD-kanava.
 

Lätkäkala

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KHL:n ja NHL:n suomalaiset sekä Leijonat.
Rotta sanoi taannoin että kaikki pitäisi nyt laittaa siihen että Jokerit voittaa mestaruuden. Ja SKAta vahvistetaan minkä keritään. No ei siinä, en minäkään yllättänyt ole.

Onkohan tässä joukkueessa minkäänlaista kuria? Kun loukkitilanne on mikä on niin pelipaikoistakaan ei juuri kilpailla. Mutta että fleguillaan semisti laumassa niin...
 

syndi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, HJK-Hockey, NHL
Nyt tuli mitta täyteen!

Vituttaa, että kentällä näyttää olevan joku koohottajalauma.
Vituttaa, että asenteesta ei ole tietoakaan! Kuka helvetti siellä kopissa pitää jöötä!
Vituttaa, että täysin munattomista esityksistä jätkillä on hälläväliä asenne.
Vituttaa, että Valmennuskin näyttää tyytyneen kohtaloonsa.
Vituttaa, että fanien täytyy muistuttaa mitä Jokereissa pelaaminen yleensäkkin tarkoittaa.
Vituttaa, että pelaaminen Jokereissa on joillekkin näköjään välttämätön paha, on etuoikeus edustaa Jokereita. Me fanit olemme täällä vielä, kun te olette lähteneet!

Ugh!
 

RaveN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Flyers
3-0-tilanteessa laitoin tv:n kiinni. Heti helpotti vitutus. Ei noita matseja kattele enää sellasella kiimalla ku alkukaudesta. Ei enää ees jaksa huutaa ku maali syntyy. Joka päivä oottelen jotain viestiä joukkueessa tapahtuneesta muutoksesta. Keurulainen vois haastatella Kurria.. Me vaaditaan vastauksia!! Joku vois printata pienen kollaasin näistä vitutusketjun viesteistä ja teipata ne pukukopin seinään. Saatana!
 

YamahaGPR

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tuossa 3-0 maalissa oli kyllä Jokereilla niin lapsusmainen puolustuspelaaminen että miten vitussa tolla tasolla 2 vs 2 hyökkäys voi päättyä niin että toinen hyökkääjä aivan vapaana. En muista kuka jäätyi aivan täysin mutta todella harvinainen tilanne. Ziisus!
 

Ice raven

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit & Liverpool
Vituttaa johtajuuden,sitoutumisen,reagoimisen,taistelun ja pelipaikoista kilpailun puute. Mietyttää että onko kulisseissa tapahtunut jotain vai eikö vaan jaksa kiinnostaa. Kuinkakohan monta matsia pitää hävitä putkeen ennen kuin Mr Rot/Mr Kurri aukaisee sanaisen arkkunsa ilman jargonia? Ehkä vaan laitetaan silmät kiinni.kielletään ongelmat ja toivotaan parasta...
 

attendo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hyvinkään Ahmat
Vituttaa kun tähän KHL-romanssiin on nyt tullut ensimmäinen särö. Viime kausi oli oikeastaan pelkkää juhlaa, mutta nyt on taas arki palannut tähän kannattamiseen. Peli on puuroa ja tappiot seuraa toisiaan, perkele tää on taas ihan niinkuin liiga-aikaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös