Nyt vituttaa!

  • 3 009 921
  • 11 368

winston

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Sä et tunnu tajuavan lainkaan sitä, mitä meiltä Jokeri-faneilta on viety ja mitä itseasiassa myös sinulta on viety (ehkä ensi kaudella tajuat). Meiltä on:

1. viety tämä kausi
2. viety tämän kauden perseilyllä koko seuran identiteetti (taisteleva, nopea, viekas, rehti ja ennekaikkea viihdyttävää peliä pelaava jengi)
3. viety seura pois sm-liigasta
4. tapettu ehkä jopa koko seura loppuelämäksi pois - onko kohta enää mitä kannattaa

Vaikka en todellakaan ole mikään Jokeri-sympatioita tunteva ihminen Peltosen teloituksen jälkeen, niin pakko sanoa, että ei Jokerifanit tuollaista paskaa kuitenkaan ansaitse. Tai mikään muukaan fanijengi.

Ei silleen, että meillä olisi mitenkään varaa keulia. Katastrofaalinen kausi stadilais- ja hesalaisjengeillä.
 
Viimeksi muokattu:

winston

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
tämä tilanne ei alkanut Kärppä pelissä vaan se kulminoitui siihen peliin. Ihmettelen vaan suuresti miksei peliä ole vihelletty poikki aikaisemmin Kurrin toimesta.
No syy tuohon on yksinkertainen, Kurri kisoissa ,Kurri Ameriikoissa ,Kurri siellä ,Kurri täällä.

Mä luulen, että syy on se, että Kurrilla ei oikeasti löydy cojonesia. Helvetin hyvä pelaaja aikoinaan, mutta muuten täysin karismavapaa kaveri, joka ei tunnu edes välttävän terävältä. Legenda toki.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Tämäkin palsta taas täynnä tätä saatanan itkuvinkua.

Bannia kaikille.

Kansainvälisessä mittapuussa täällä on erittäin hillitty meno :)

Ja vaikka olisi kovempikin, se mitä on nähty viime peleissä Kärppiä ja HPK:ta vastaan ylittää perseilyllään kaikki itkuvinkumiset.

Kenkää kaikille. Äikäs takaisin.
 

Jupa

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Perinteiset pahoittelut vieraista pöydistä tähän alkuun.

Voin hyvin ymmärtää sen raivon ja tuskan, mitä täällä esiintyy. Ehkä tämä KHL-kuvio kääntyy lopulta pelastusrenkaaksi tunteillenne, kun uusi tarina alkaa. Ja toisaalta tänäänkin on jo uusi päivä.

Meidänkin leirissä on esiintynyt tyytymättömyyttä JYPIn kauden ailahtelevista otteista, mutta toki nämä vielä kärjistyneemmät tunteet teillä ymmärtää, koska paperilla teillä on vielä kovempi sakki kasassa. Löysin näitä yhtäläisyyksiä sen verran monta omaan tilanteeseemme, että listaan näitä. Puhdasta spekulointia, totuus on tuolla ulkona eli joukkueen kopissa.

- molemmilla on tulokasvalmentaja, joilla tuntuu olevan jonkin sortin auktoriteettiongelma

- molemmilla valmentajilla on jonkin sortin "äiijäprofiili": yleensä tätä voi kutsua johtamisessa menneen ajan johtajaprofiiliksi

- uskon/luulen, että tällainen leadershipin puuttuminen johtaa siihen, että näillä tämän profiilin johtajilla on vaikeuksia joukkueen painetilan purkamiseen ja silloin kun pitäisi keskittyä henkisen puolen tunnelukkojen avaamiseen, työkalupakista otetaan manageeraus leadershipin tilalle ja tämä entisestään syventää kriisiä

- keskinäiskunnioitukseen perustuva westerlundilainen organisaatiokulttuuri ei kehity ja tilalle nousee joukkue, jossa kukaan ei luota toisiinsa ja se näkyy jäällä

Hämmästelen, että jääkiekossa ei joidenkin organisaatioiden kohdalla osata oppia jo vuosia tehdyistä virheistä. Sen, mitä Kekäläinen rakensi teille, tuntuu olevan kulutettu loppuun tehokkaasti jo parissa vuodessa. Sen mitä JYP rakensi vuosia, loistaa melko samalla tavalla poissaolollaan tällä kaudella. Listaan voi lisätä HIFKin konttaamisen vuodesta toiseen enkä jättäisi Suikkasen TPS:ää myöskään listalta. Samanlainen "mies ei puhu eikä pussaa" -kulttuuri, samanlaiset tulokset."

Toisenlaisiakin esimerkkejä on. Marjamäen Kärpät, Ahon Blues, Kiven Ässät, Westerlundin maajoukkue. Kaikkia näitä yhdistää se henki, minkä osaavat joukkueilleen rakentaa.

Jääkiekkojohtamisen tulisi seurata muun maailman kehitystä myös johtamistyylin osalta. Auktoriteetti rakennetaan tänä päivänä aidon keskinäiskunnioituksen (mallia Kekäläinen, Westerlund...) eikä lapsellisen mesomisen (mallia Summanen, Tamminen) varaan.

Jupa
 
Viimeksi muokattu:

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Gemondo, näillähän me mennään ja sillä hyvä. Muutakin on tarjolla, mutta ei kelpaa, Jokerit perkele, nyt ja aina !

Ja vielä Jupalle, hieno viesti ja fiksua pohdintaa. Jotenkin noin se menee, kun vaan osaisi muuttaa asioiden kulkua. Nyt jo wanhana kiekkomiehenä voin edelleen allekirjoittaa että mikä menee ylös tulee myös alas ja toisaalta kukaan ei lennä ikuisesti..
 

Jupa

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Kiitos Bozik!

Tiivistän vielä: mielestäni SaiPa ja JYP ovat viime vuosilta hyviä esimerkkejä siitä, miten täydellisesti peliesitykset jäällä ovat suorassa suhteessa koko kiekko-organisaation hyvinvointiin. Kaikki lähtee omistajien toiminnasta, välittyy joukkueen johdon kautta pelaajiin. Silti jotkut jaksavat jauhaa pelikirjoista tai jostakin mystisestä asenteesta, nämä kun ovat vain pieniä osatekijöitä pinnalla, kun ne onnistumiset ja epäonnistumiset tehdään siellä taustalla, ei jäällä. Pelaajat ovat ihmisiä ja ilmapiiri työpaikalla vaikuttaa kaikkeen siihen, miten se työ siellä kentällä tehdään.

Jupa
 

tiamo

Jäsen
Suosikkijoukkue
giallorossot, 103:n paskasakki
Täsmälleen samoin!

Miten helvetissä tämä on mahdollista? Miten Valtonen ja Kurri voivat katsoa edes Kuhdan peiliin, perkele?

Haistakaa pitkä vittu niin pelaajat kuin Jokerien johto. Tämä perseily käy kalliiksi. Ketään ei kiinnosta mikään muu kuin päättyisi tämä kausi niin pääsee koko joukkueesta eroon. Ensi kausi ei kiinnosta enää kuin promillea. Niin hyvin olette perseilleet. Nyt vittu riitti. Kun teitä ei kiinnosta - Valtonen, Hjallis ja Kurri mukaan lukien - niin ei kiinnosta kyllä minuakaan.

Hävetkää, mutta ette edes sitä osaa.

Vuosiin ei ole tännekään tullut kirjoitettua, nyt lienee hyvä hetki päättää tämä elämän jatkoaika kokopitkään Cobol-lainaukseen (respect! - kannattajat ovat seura). Yhtään matsia en ole paikan päällä tänä vuonna nähnyt enkä näekään, vaikka tänään voitto jostain syystä tulisikin. En kaiken tämän itsetuhoisen toiminnan jälkeen. Kuten joku alla kirjoittaakin, on mahdottomalta tuntuvaa yrittää ymmärtää, kuinka hjallis on voinut tuhota kaiken vuosien saatossa rakennetun. Kaiken. Jäljellä on Rotenbergin suunnitelmat viihdeyrityksestä, jonka ylväinä verisuonina toimivat Jäämeren öljykentät ja Krimin kaasuputket. "Angry birds of Helsinki"

Vetää sanattomaksi.
 

gcz_

Jäsen
Suosikkijoukkue
JHC, NYI, Suomen NATO-jäsenyys
Itsellä kävi tuossa mielessä, josko sen tämänpäiväisen ottelun katsoisi vielä ruudusta. Tuossa joukkueessa on kuitenkin liian paljon sellaisia pelaajia, joiden näkeminen Jokeripaidassa vituttaa tällä hetkellä aivan liikaa, joten väliin jää tämä herkkupala.
 

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tiivistän vielä: mielestäni SaiPa ja JYP ovat viime vuosilta hyviä esimerkkejä siitä, miten täydellisesti peliesitykset jäällä ovat suorassa suhteessa koko kiekko-organisaation hyvinvointiin. Kaikki lähtee omistajien toiminnasta, välittyy joukkueen johdon kautta pelaajiin. Silti jotkut jaksavat jauhaa pelikirjoista tai jostakin mystisestä asenteesta, nämä kun ovat vain pieniä osatekijöitä pinnalla, kun ne onnistumiset ja epäonnistumiset tehdään siellä taustalla, ei jäällä. Pelaajat ovat ihmisiä ja ilmapiiri työpaikalla vaikuttaa kaikkeen siihen, miten se työ siellä kentällä tehdään.
Eipä taas voi kun allekirjoittaa, sukellettin aika perkeleen syvälle Jokerien kanssa. Sitten syntyi ja tuli Teemu, kaapattiin mukaan Otto. Se oli kauneinta Jokereita mitä minä olen elämässä nähnyt. Ja juuri siitä olet Jupa oikeassa, ei tuo ole se Jokerit. Ei se ole perhe, ei joukkue, itkettäähän tuon. Aina kun Otto tulee Suomeen se puhuu Jokereista kotona. Huonoa englantia, mutta silti haluaisin samaa asennetta, vaikka divarissa - ei väliä. Meillä on isolla liksalla kavereita, jee, tätä mä haluan.

Menkööt tähän. Rami Koivisto a la Rambo on mulle Jalin tapaan käsittämättöän hienon ajan hienoja Jokereita. Kun viimeksi Jokerien historia osioon (vitutus-sama asia) kirjoitin niin Rami oli tuossa vieressä katsomassa. Ramin (kaveri itse kertoo) maali, oliko 2-3 silloisella Turku areenalla. Sanoin Ramille, että piru hypittiin kuin sirkusapinat, Tepsi ei tule tasoihin.

Rami tuossa vieressä naureskeli,että Ara oli koutsina, kun Rami meni takaisin aitioon niin oli siellä tuuletellut. Ara pyysi istumaan ja sanoi Rambolle, et sä vielä mitään ole ratkaissut.

Sen jälkeen ukot Otolle "yökylään" ja Tepsiä kuuppaan ja kannu kotiin.

Tämän päivän Jokerit ei ole tuo sama. Silti, yhdessä mennään tappiin asti tai lomalle !
 
Suosikkijoukkue
Jokerit
Lasketaan tämän illan peli mukaan ja jos se päättyy kuten ennustin otteluketjussa eli 5-1 HPKn eduksi niin viimeisen kolmen pelin saldo on karsea...

Todennäköisesti tässä tulee käymään niin että näiden viime pelien takia kovinkaan moni ei jatka khl Jokereissa, ehkä Karalahti ja Väänänen on varmoja, Irvingia viedään eri suuntaan, harmi koska välillä tuntuu että hän on ainut joka pelaa jokeri-sydämellä ja marras - joulukuun pimeinä iltoina pitänyt joukkuetta yksin pystyssä ja antanut useita mahdollisuuksia voittoon, ei sitä suvaitsisi huippulahjakkaan Teräväisen liigan taipaleen näin päättyvän, puhumattakaan ikoni A-J niemestä.
Lupaan perua pahat puheeni jos tänään kammetaan voitto ja mennään vielä sääleistä jatkoon.

Kiitos Jupalle hyvistä viesteistä. :)
 

Isaksson

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
... että paras juttu liigalle ja HIFK:lle(uskoakseni myös Jokereille) olisi se, että KHL- reissu menisi vituiksi ja joutuisitte palaamaan liigaan.

Vaikea kuvitella enää tuollaista tilannetta. Joukkuehan on hetken päästä 100% venäläinen ryhmä, miten se voisi ikinä palata liigaan. Kyllä tilanne on ajettu nyt siihen pisteeseen, että Jokereiden taival kotimaisissa sarjoissa on lopullisesti ohi.
 

Kynäilijä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Vaikea kuvitella enää tuollaista tilannetta. Joukkuehan on hetken päästä 100% venäläinen ryhmä, miten se voisi ikinä palata liigaan. Kyllä tilanne on ajettu nyt siihen pisteeseen, että Jokereiden taival kotimaisissa sarjoissa on lopullisesti ohi.

Voihan se olla, että venäläisten kiinnostus lopahtaa jossain vaiheessa ja seura palautuu kokonaan suomalaisomistukseen. En nyt lähtisi tässä vaiheessa julistamaan että paluuta kotimaisiin sarjoihin ei ikinä tulisi. Eihän kukaan osaa sanoa 10 vuoden päähän edes varmuudella onko Liigaa ja/tai KHL:llää edes olemassa enää.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Mikko Kousa kokoonpanossa, Eronen ja Moses viltissä ja Hardt ilmeisesti pelikiellossa. Aika paljon isompia ja paremmin kohdistettuja muutoksia alisuorittajille olisi voitu tehdä, nyt otettiin sivuun joukkueen yksi parhaista maalintekijöistä ja pidettiin perseilijöiden kuningas ja joukkueen virnuileva syöpä Kousa kehissä.

Ei ihme että joukkueesta on ollut aistittavissa huono henki kun yhdellä näyttää olevan ihan eri säännöt kuin muilla ja yksi on tasa-arvoisempi kuin muut.
 

Jymäkkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
Vaikea kuvitella enää tuollaista tilannetta. Joukkuehan on hetken päästä 100% venäläinen ryhmä, miten se voisi ikinä palata liigaan. Kyllä tilanne on ajettu nyt siihen pisteeseen, että Jokereiden taival kotimaisissa sarjoissa on lopullisesti ohi.

Olen ehkä samaa mieltä siitä, että nimenomaan Jokereiden paluu voi olla mahdotonta. Jos homma ei toimi, ja ehkä joka tapauksessa, Venäläiset ottavat lopullisesti vallan, ja KHL- joukkue pysyy Helsingissä. Mutta miksei liigaan voisi tulla joukkue, joka on rakennettu Jokerien perinnön päälle, ja jonka nykyiset jokerifanit voisivat varmaankin helposti ottaa omakseen. Voisi ehkä kulkea jopa nimellä Töölön Vesa? Vai onko liian junttimainen nimi nykyaikana? Ei minusta ainakaan, ei tuo HIFK:n nimikään niin mediaseksikäs ole, jos aukaisee tuon kirjainlyhenteen.
 

kaspeerk

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Pittsburgh
Mikko Kousa kokoonpanossa, Eronen ja Moses viltissä ja Hardt ilmeisesti pelikiellossa. Aika paljon isompia ja paremmin kohdistettuja muutoksia alisuorittajille olisi voitu tehdä, nyt otettiin sivuun joukkueen yksi parhaista maalintekijöistä ja pidettiin perseilijöiden kuningas ja joukkueen virnuileva syöpä Kousa kehissä.

Ei ihme että joukkueesta on ollut aistittavissa huono henki kun yhdellä näyttää olevan ihan eri säännöt kuin muilla ja yksi on tasa-arvoisempi kuin muut.

Kousa pelasi ihan hyvin eilen, toisin kuin Ertsi. Siinä varmaan se syy. Ei kentälle pääse vain siksi, että on "oma poika".
 

SilkySmooth

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Arsenal FC
Mikko Kousa kokoonpanossa, Eronen ja Moses viltissä ja Hardt ilmeisesti pelikiellossa. Aika paljon isompia ja paremmin kohdistettuja muutoksia alisuorittajille olisi voitu tehdä, nyt otettiin sivuun joukkueen yksi parhaista maalintekijöistä ja pidettiin perseilijöiden kuningas ja joukkueen virnuileva syöpä Kousa kehissä.

Ei ihme että joukkueesta on ollut aistittavissa huono henki kun yhdellä näyttää olevan ihan eri säännöt kuin muilla ja yksi on tasa-arvoisempi kuin muut.
Minä ja muutama muu nimimerkki vastattiin sulle jo Kousaan liittyen tuolla kokoonpano-ketjussa, joten miksi sivuuttaa ne viestit ja jatkaa tuota paskapuhetta toisen ketjun puolella?

Mosesin olisi pitänyt saada jatkaa kokoonpanossa tuon eilisen 2+2:n jälkeen? Ihan oikeasti, jotain rotia nyt tuohon kuinka paljon sun mielipiteisiin vaikuttaa törttöilleen pelaajan selkää koristava nimi.

Tasa-arvoisuutta on se, että huonosti pelaavat jätkät viltitetään seuraavaan matsiin. Ei se, että joku saa jatkaa "oma poika"-statuksensa vuoksi viimeisimmän hyvän pelin sijoittuessa jonnekin ennen joulutaukoa. Eikä myöskään se, että on puolitoista vuotta sitten syksyllä pelannut hyvin huipputaitavien NHL-vahvistusten kanssa ja jotkut fanit symppaavat kaveria.

Eilisen pelin perusteella sieltä olisi voinut viltittää vaikka toistakymmentä jätkää, mutta varamiesten rajallisen määrän vuoksi sieltä lepäävät nyt flop-listan kärkipään seutuville sijoittuneet Eronen ja Moses.
 

Sako

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Otteluennakosta: "Eilisen pelin jäljiltä Nichlas Hardtin ja Steve Mosesin jäähyt on asetettu Liigan kurinpitokäsittelyyn, joten kaksikko ei tänään pelaa."

Steve hölmöili itsensä ulos.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Tasa-arvoisuutta on se, että huonosti pelaavat jätkät viltitetään seuraavaan matsiin. Ei se, että joku saa jatkaa "oma poika"-statuksensa vuoksi viimeisimmän hyvän pelin sijoittuessa jonnekin ennen joulutaukoa.

No sekin on huomattavasti lähempänä kuin Kousan viimeinen hyvä peli Jokereissa, koska Kousalta ei olla sellaista edes nähty. Kousa on ollut läpi kauden sysipaska ja jos tuossa joukkueessa oikeasti olisi tasa-arvoinen ilmapiiri Kousa olisi ollut katsomossa enemmän kuin kentällä. Eipä ole näkynyt tuota tasa-arvoa joten ihan turha väittää että Kousa ei olisi jostain syystä etuoikeutettu syöpäläinen Jokereissa, joka varmasti syö muiden yhteishenkeä kun yksi saa perseillä ilman mitään pelkoa viltityksestä ja joku toinen lähtee vilttiin heti kun sattuu joku virhe. Kousa on pelannut niin vihkoon että mies ei ole kehdannut edes turhautua kun se on se normaali suoritustaso millä palkkasoturi Kousa tänne on tullut pelaamaan. Hengetön ja virnuileva rahastaja pahimmasta päästä, joka varmaan nauraa matkalla pankkiin.

Moses on siis poissa koska HPK-Liusjärvi ei kerkeä käsittelemään asiaa ja ne poikkarit on pistetty kurinpitokäsittelyyn, naurettavaa.
 

Bremberg#19

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Tampa Bay
Mikko Kousa kokoonpanossa, Eronen ja Moses viltissä ja Hardt ilmeisesti pelikiellossa. Aika paljon isompia ja paremmin kohdistettuja muutoksia alisuorittajille olisi voitu tehdä, nyt otettiin sivuun joukkueen yksi parhaista maalintekijöistä ja pidettiin perseilijöiden kuningas ja joukkueen virnuileva syöpä Kousa kehissä.

Ei ihme että joukkueesta on ollut aistittavissa huono henki kun yhdellä näyttää olevan ihan eri säännöt kuin muilla ja yksi on tasa-arvoisempi kuin muut.

Oletko tosissasi? Millä helvetin ilveellä pudottaisit Kousan kokoonpanosta ennen Erosta? Katso Ertsin pelaamista 0-2 ja 1-3 maaleissa ja pohdi samalla, koska hän on viimeksi pelannut hyvän pelin.

Syytät, että Kousa on laiska, huolimaton, huono ja joukkueen syöpä. Analyysi on oikea, mutta pelaaja väärä. Kuvaus osuu paremmin tällä hetkellä Eroseen.

Ässät pelissä Kousa luisteli usemman metrin takaa-ajosta läpi päässeen vastustajan kiinni. Asennevammainen pelaaja näin tuskin tekisi.

Eronen on löysä floppi, joka muistetaan Jokeriajoiltaan ikuisena lupauksena, josta otsakkeenmukaisesti odotettiin kiekollista johtajaa, mutta saatiin aneeminen, pelokas ja ailahteleva kestofloppi.
 

Jupa

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Mulla on nyt sellainen kutina, että Jokerit nousee kuolleista tänään, vaikka ristiinnaulitsemisesta onkin vasta yksi yö takana.

Kyllähän täältä muiden joukkueiden faneiltakin löytyy sympatiaa pääasiassa asiallisille jokrufaneille; sama maa, sama valuutta.

Tottahan se on, että jos miettii kolmen kohdan katastrofia eli Helsingin herruuden menettäminen, karmea Kärpät-peli ja eilinen, niin vain täydellinen ryhtiliike ja min. HPK-sarjan voittaminen pelastaa teidät fanit armottomalta vittuilulta niiden suunnalta, joilla on pienet vehkeet tai heikko itsetunto. Harvinaista kyllä taidan olla tänään teidän puolella.

Jupa
 

SilkySmooth

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Arsenal FC
No sekin on huomattavasti lähempänä kuin Kousan viimeinen hyvä peli Jokereissa, koska Kousalta ei olla sellaista edes nähty. Kousa on ollut läpi kauden sysipaska ja jos tuossa joukkueessa oikeasti olisi tasa-arvoinen ilmapiiri Kousa olisi ollut katsomossa enemmän kuin kentällä. Eipä ole näkynyt tuota tasa-arvoa joten ihan turha väittää että Kousa ei olisi jostain syystä etuoikeutettu syöpäläinen Jokereissa, joka varmasti syö muiden yhteishenkeä kun yksi saa perseillä ilman mitään pelkoa viltityksestä ja joku toinen lähtee vilttiin heti kun sattuu joku virhe. Kousa on pelannut niin vihkoon että mies ei ole kehdannut edes turhautua kun se on se normaali suoritustaso millä palkkasoturi Kousa tänne on tullut pelaamaan. Hengetön ja virnuileva rahastaja pahimmasta päästä, joka varmaan nauraa matkalla pankkiin.

Moses on siis poissa koska HPK-Liusjärvi ei kerkeä käsittelemään asiaa ja ne poikkarit on pistetty kurinpitokäsittelyyn, naurettavaa.
Ootko kenties nukkunut tuolla peleissä? Käsitykseni mukaan olet kuitenkin jotakuinkin jokaisen pelin nähnyt. Kousa on ollut vähintään viimeiset 10 peliä joukkueen top-5 pelaajien joukossa joka ikisessä pelissä. Sitä ei alkukauden paskat otteet muuta millään lailla.

Edit: Väittäisin, että tätä havaintoa tukee aika hyvin näiden kuuluisien "Vittu Kousa"-huutojen täydellinen tyrehtyminen EP:ssä. Kousa oli kuitenkin tasonnostonsa jälkeen edelleen kaikkien (myös minun) jatkuvan suurennuslasin alla, mutta pari peliä tästä katsomossa tajuttiin että "hei, toihan pelaa oikeasti hyvin nyt". Pidän aika kummallisena, ettet perspektiiviä omaavana pitkän linjan Jatkoaika-kirjoittajana ole kyennyt samaan havaintoon.

Moseksen kurinpitokäsittely vaikuttaa kieltämättä hiukan omituiselta.
 
Viimeksi muokattu:

seeseeäm

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Hassu tunne kun vituttaa jo ennen peliä, kun yleensä on kuitenkin odottava ja hieman jännittynyt fiilis. Melko varmasti näemme tänään samanlaista kuraa, kun muutama viime peli, mutta pakko tämä matsi on kuitenkin katsoa. En tiedä minkä ketjut kamaa tämä olisi, mutta koko päivän on jo vituttanut illan matsi.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Ootko kenties nukkunut tuolla peleissä? Käsitykseni mukaan olet kuitenkin jotakuinkin jokaisen pelin nähnyt. Kousa on ollut vähintään viimeiset 10 peliä joukkueen top-5 pelaajien joukossa joka ikisessä pelissä. Sitä ei alkukauden paskat otteet muuta millään lailla.

Kyse ei ole tästä vaan siitä että jos pelaajien otteet olisi tasapuolisesti tienneet vilttikomennusta niin Kousalla ei olisi mitään asiaa pelaavaan kokoonpanoon. Se että viimeisessä kymmenessä pelissä otteet on olleet edes auttavasti sitä tasoa mitä olisi pitänyt vaatia koko kaudelta ei poista sitä faktaa että Kousa on isolla rahalla tänne hankittu floppi. Sitä ei viimeiselle 10 pelin kohtuullisella pelaamisella mihinkään muuteta, paljon odotettiin ja hyvin vähän ollaan saatu.

Ja edelleen Eronen oli eilen paska, mutta jätkä palasi juuri pitkältä loukkaantumiselta ja pelasi ensimmäisen pelinsä sen jälkeen. Ihan turha odottaa että loukkaantumisen jälkeen Eronen olisi heti pelillisesti huippuiskussa, ei sitä ole ollut kukaan meillä pitkän loukkaantumisen jälkeen palannut pelaaja. Ei ollut Moses, ei ollut Lahti eikä ollut Väänänen eikä siis myöskään Eronen.

Minä peräänkuulutan tasapuolisuutta tuossa, vapaamatkustajat on joukkueen syöpäläisiä. Kousa on ollut sitä suurimman osan kautta, vaikka on pystynytkin parantamaan kauden lopun lähestyessä - ehkä siksi että pitäisi saada pelipaikka ensi kaudeksikin jonnekin ja niillä reilusti yli puolen kauden otteilla se olisi löytynyt luultavasti Mestiksestä.
 

Rakettipulu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ja edelleen Eronen oli eilen paska, mutta jätkä palasi juuri pitkältä loukkaantumiselta ja pelasi ensimmäisen pelinsä sen jälkeen. Ihan turha odottaa että loukkaantumisen jälkeen Eronen olisi heti pelillisesti huippuiskussa, ei sitä ole ollut kukaan meillä pitkän loukkaantumisen jälkeen palannut pelaaja.

No nää on aika huonoja pelejä hakea pelituntumaa...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös