Nyt vituttaa!

  • 3 009 650
  • 11 368

Pllnen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Penguins, #3 Määttä, #86 Teuvo Teräväinen
Miten muuten oli mahdollista että Kousa oli yksin puolustamassa kahden HPK maalin aikna? missä hitossa se Eronen oli?

Jossain ihan muissa maailmoissa seiskoeli aina vastustajan sinisellä. Vittu, että se oli paska tänään. Kousalle propsit siitä, että edes yritti jotain.
 

matpatt

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Katsomokulttuuri
Oksettavan näköistä kuraa alusta loppuun. KHL ei juuri nyt voisi kiinnostaa vittuakaan (annan kuitenkin mahdollisuuden) ja tuo jengi raiskaa kaunista narrilogoa minkä kerkeää. Hyi vittu!

Huomenna sitten varmaan taas kaikkien aikojen vierasesitys ja kaikki juhlii mestaruutta siihen asti kunnes päästään taas kotiin pelaamaan. Kidutan itseäni vielä huomenna menemällä hämptöniin.
 

pyyksteri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ducks, Jokerit
Kyllä vituttaa, tuntuu pahalta. Hämeenlinnalaisena fanina vitutus vielä kertautuu kun saa kuulla kaikkialta ja kaikilta miten pelissä kävi, ihan kun en sitä itse tietäisi. Puhelin huutaa tekstiviestiä, whatsappia sun muuta roskaa, kun kysytään miltä tuntuu ja haukutaan Jokerit sikailijoiksi ja ryssiksi.

Moseksella keittää, Nagylla keittää, Jerellä keittää, kaikilla keittää, mitä tapahtuu?! Huomenna ei pää kestä peliin mennä kun tietää mitä sieltä on tulossa, masentaa ja ennen kaikkea vituttaa niin suunnattomasti että tämän täytyy päättyä tällä tavalla Liigassa. Ei muuta sanottavaa.
 

C.Orr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menneisyyden kahleista vapaa Jokerit
Ei tarvitse ihmetellä Miksi HPK on voittojen tiellä, pelaa tuo jengi niin hyvää peliä. Vituttaa tämä itkeminen Jokereiden paskuudesta, kun tämän päivän esitys oli hyvin ptikälle kiinni siitä että HPK oli vaan niin hyvä.

Kaikkia kunnia HPK:lle, pelasi ilman muuta potentiaalinsa ylärajoilla hyvän matsin. Sokea täytyy sensijaan olla, jos näki Jokereiden suorituksen muuna kuin täysin luokattomana. Ainoa maali kahden miehen ylivoimalla onnenkantamoisella vastustajan pakista. Alivoima pelkkää seisoskelua ja tasaviisikoin jatkuvasti vastustajaa jäljessä. Rintamahyökkäykset yhden käden sormin laskettavissa ja matsissa taisi tulla jopa yksi kokonainen kolmekakkonen. Kun kaiken kruununa on pelaajien fokus epäolennaisissa, pelin ulkopuolissa asioissa sen konkretisoituen kurittomuutena ei tarvitse ihmetellä miksi kahteen viime peliin on tullut turpaan maalierolla 2-10 ja jäähyaitiossa on istuttu 106 minuuttia vastustajan 12 minuuttia vastaan.
 

Bremberg#19

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Tampa Bay
Aivan, eihän tuo ole mitään uutta Teuvon kohdalla. Ajattelin lähinna asenne puolta ku tuntui poika kuitenkin yrittävän aivan !00% lasissa. En minä ainakaan pysty noin voimakkaita sanoja käyttämään kenestäkään, joka selvästi yrittää.

Jos Teuvolla olisi edes 10% Eavesin sydämestä olisin kiitollinen. Valitettavasti näin ei ole.

Kuka voi rehellisesti sanoa olevansa sitä mieltä, että Rita ja Lahti kuuluvat enaikauden joukkueeseen?

Tomek lähe menee jo!
 

Ruutuässä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Turha pelaajia on syyttää, yhtä lailla niitä vituttaa kuin fanejakin. Jokainen haluaisi voittaa, mutta siihen ei tule valmennukselta mitään keinoja. Kun vastustaja johtaa ja kellossa on jäljellä 15 minuuttia, niin pelaajilla on kyrpä otsassa samaan tapaan kuin faneilla. Toiset vaan kiroilee katsomossa ja toisten pitää kurvailla jäällä. Johtajuutta tarvittaisiin niin valmennukselta kuin kapteeniltakin. Jengi ei ole yhtenäinen joukkue ja kevät jää siksi lyhyeksi.
 
Tomekki: kehtaako ihan oikeasti kutsua itseäsi valmentajaksi ja aiotko häslätä kuin Raato konsanaan Hifkissä, myös ensi kaudella Vaasassakin? Ei minkään sortin auktoriteettia, ei tietoakaan henkilöjohtamisesta eikä pätkääkään älyä! Mä säälin jo nyt Sportin-faneja, jotka ovat jo onnensa kukkuloilla kun pääsivät Liigaan, pitkääään tauon jälkeen. Tomekki ei nää Sportissa kauden loppua, sori vaan. Hyväähän tässä on se, että jos tänään saa kenkää niin pääsee jo huomenna Vaasaan.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Kuka voi rehellisesti sanoa olevansa sitä mieltä, että Rita ja Lahti kuuluvat enaikauden joukkueeseen?

Minä voin sanoa. Lisään vielä että myös Väänänen ja Mäki on niitä jotka kuuluvat mukaan.
 

KuumaaKamaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Kirottu seura, joka ei enää koskaan voita mitään. Hjallis, ehkä voisit luovuttaa seuran jo ammattilaisten (ei venäläisten) käsiin. Sä olet nostanut ton jengin suosta ylös aikanaan nopeasti, mutta vähintään yhtä nopealla tahdilla sä myös tuhoat Jokeriperheen totaallisesti. Anteeksiantamatonta amatöörimäisyyttä. Anna itsellesi potkut! Mielestäni Eteläpäädyn olisi pitänyt chantata koko voimallaan "kiitos Hjallis" chanttia koko viimeisen erän. Minun puolestani saat anteeksi erheesi ja nielen tämän kauden pettymyksen ainoastaan, jos et vie meidän rakasta seuraa suurempiin ympyröihin ja kohti tuntematonta. Peruuta tekosi!

Hjallis, olet tuhonnut kaiken sen yhdessä vuodessa mitä Jarmo Kekäläinen rakensi monta vuotta aikanaan. Rauniot on komeana vielä pystyssä, mutta kohta ei ole enää niitäkään. Hjallis, sinä tukehdutat Jokerit vielä kuoliaaksi palkkaamalla selänpesijöitä tärkeille paikoille, joiden tilalle tarvitaan rautaisia ammattilaisia menestystä haalitakseen. Meillä oli Erkka, meillä oli Keklu. Nyt meillä on ammattilaisjoukkueessa amatööri päävalmentaja, joka ei saa joukkuetta kuriin vaan antaa Nagyjen ja kumppaneiden hyppiä silmille sen minkä kerkiää. Oksettavaa toimintaa. Koska Kummola hyppää kyytiin mukaan? Sittenhän jokaiselle olisi selänpesijä.

Hjallis, kanna vastuu teoistasi ja myy Jokerit sellaiselle taholle, joka haluaa pitää Jokerit suomalaisena joukkueena ja olla ylpeä siitä.

Kuvitteliko Harkimo, Kurri ja Vuorinen tosissaan, että Valtosella päästään yhtään mihinkään tänä keväänä tai ylipäätään koskaan. Mielestäni aivan käsittämätöntä jättää päävalmentajan vastuu leikkitarhan johtajalle jäähyväis kaudella, jolloin todella pitäisi menestyä. Silläkö Jokerit kuvittelee haalivansa porukkaa halliin myös ensi kaudella? Anteeksiantamatonta toimintaa Kurrilta ja Vuoriselta.
 

juhana

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit 1975-2013, 2023-, Roihuttaret, K-Vantaa
Onhan tämä melkoinen paskakasa koko organisaatio ja hyvä vaan toisaalta jos kausi loppuu huomenna, on vaan todella karu päätös liigataipaleelle.

Sama fiilis kun monella muullakin, että itse asiassa aika väliinpitämätön olo. Tietenkään ei mitenkään miellyttävä ja Jokereita ei koskaan hylätä, mutta tämä jengi ja organisaatio vetää kyllä alle kaiken arvostelun.

Siksi paljon enemmän suretti ja pettymys oli kovempi viime keväänä, kun hävittiin Lukolle runkosarjan voittajana puolivälierissä. Silloin tuli vähitellen mieleen, että ensi kaudella sitten...no eipä ole paljon tässä kaudessa paikkailtu näitä haavoja. Koko kesä oli jo kurja ryssineen ja julleineen (Jeren siirto, ei tule, tuleekin...)

Ja tietysti sekin lisää v-tutusta, kun kaiken maailman jullit ja muut tulevat sitten tänne ketjuihin kirjoittamaan ettei tule ikävä kun paskasakki lähtee ryssiin. Tosin ei mullakaan tule ikävä tämän kauden osalta.
 

kaspeerk

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Pittsburgh
Jokereilla on sekä joukkueena, että organisaationa kaksi mahdollisuutta, miten pestä omia kasvojaan edes vähän.
1: Voitto huomenna ja tiistaina. Vaihtoehtoisesti jos turpiin pitää ottaa niin otetaan se asenteella. Kaksi viimeistä kotiottelua on ollut aivan käsittämätöntä, joukkueellinen viisivuotiaita hiekkalaatikon äärellä pelleilemässä.

2: Julkinen ulostulo siitä, mitä kopissa on tapahtunut. Me, fanit, olemme uhranneet valtavasti omaa aikaamme siihen, että raahaudumme hallille katsomaan kun jengi persraiskaa itsensä. Siksi joukkue saisi kertoa, miksi näin kävi.
 

liigajyrä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsinki Warriors
Niin

tämä tilanne ei alkanut Kärppä pelissä vaan se kulminoitui siihen peliin. Ihmettelen vaan suuresti miksei peliä ole vihelletty poikki aikaisemmin Kurrin toimesta.
No syy tuohon on yksinkertainen, Kurri kisoissa ,Kurri Ameriikoissa ,Kurri siellä ,Kurri täällä.
Tämä paska on elänyt joukkueessa koko kauden. Kuuluisa lause "Rutto siellä, kolera täällä" pätee tähän jengiin.

Tomekkiin en ota enää kantaa ne voi lukea tuolta aiemmilta sivuilta/vuosilta. Kuitenkin vielä huomenna on mahdollisuus jos sitä ei käytetä sitten vituttaa hetken.
 

Deko

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Turha pelaajia on syyttää, yhtä lailla niitä vituttaa kuin fanejakin. Jokainen haluaisi voittaa, mutta siihen ei tule valmennukselta mitään keinoja.

Näin. Suurimman vastuun tämän kevään mahalaskusta kantaa valmennus. Turha yksittäisiä pelaajia on syyttää, kun koko joukkueen yleisilme on täysin paska.
 

Jymäkkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
Tämä oli täyttä paskaa T: sen vastustajan kannattaja. Ruutu nimen omaan tänään pelasi joukkueelleen, sen vähän mitä sai pelata. Hoiti oman hommansa ja yhtään ylilöyntiä ei nähty.

Ehkä oli paskaa, eikä Jokerit minunkaan mielestäni tänään 25:seen kaatunut. Sinulta meni kuitenkin pointti täysin ohi. Ihan sama, mitä Ruutu tänään teki, kun kuitenkin säännöllisesti tekee listaamiani asioita. Oikeat johtajat ovat aina olleet periksiantamattomia, loppuun asti taistelijoita, jotka näyttävät kentällä oikeaa esimerkkiä. Ja nimenomaan täällä siitä saa ja pitää keskustella, jossa Jokerien asioista keskustellaan. Minä ainakaan mitään sääntöä ole lukenut, että täällä on vain jokerifaneilla oikeus valittaa tai vaihtoehtoisesti hehkuttaa. Ja ihan samoin olen itsekin huomenna mahdollisesti "kesälomille" lähdössä, joten mistään heikolla hetkellä ivailustakaan ei ole nyt kyse.

Valtonen on tapaus erikseen. Yhtä tyhmä kiinnitys ykköseksi kuin HIFK:lta Soppa. Täysin kypsymätön tuohon pestiin. Voi olla tietysti Mosesin omakin kilahdus, mutta pahasti haiskahti penkiltä tulleelta ohjeelta tuo Aarnion hivutus. Ei todennäköisesti suora käsky, mutta epäilenpä Valtosen jotain Aarniosta aitiossa meuhkanneen.
 

jeani

Jäsen
Keväällä 2012 Areenalla pelattiin pronssiottelu Jokerit-Blues. Jokerit voitti 4-3 jatkoajan jälkeen ja kaulaan ripustettiin pronssiset mitalit. Kaikista Jokerien pelaajista ja toimihenkilöistö yksi sai suurimmat suosionosoitukset yleisöltä: Harry Harkimo. Vaikea kuvitella samaa tänä vuonna, vaikka mitali vielä tulisikin. Harmittaa, koska Jokereita koko "Hjallis"-ajan seuranneena olen aina ollut yksi hänen kannattajistaan/tukijoistaan, nyt kuitenkin tuli monia mokia viime vuonna ja ne sitten kumuloituivat siten, että seura menetti kannattajiensa silmissä paljon kiinnostuksestaan.

Kaudet 2010-2011, 2011-2012 ja 2012 syksy olivat upeita jokerikausia. Erityisesti syksy 2011, kevät 2012 ja syksy 2012. Areenalla oli upea tunnelma ja itselläkin kiinnostus oli tapissa: joka ottelu oli nähtävä. Joukkue pelasi kotiotteluissa upeaa jääkiekkoa, pelillisesti kovatasoisinta mitä on SM-liigassa pelattu.

Nyt ei enää ole kiinnostanut samalla tavalla, mutta annetaan nyt KHL:lle mahdollisuus, mieluiten kuitenkin takaisin SM-liigaan muutaman vuoden päästä.
 

superpakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, NY Rangers, Patriots, Barca
Ehkä oli paskaa, eikä Jokerit minunkaan mielestäni tänään 25:seen kaatunut. Sinulta meni kuitenkin pointti täysin ohi. Ihan sama, mitä Ruutu tänään teki, kun kuitenkin säännöllisesti tekee listaamiani asioita. Oikeat johtajat ovat aina olleet periksiantamattomia, loppuun asti taistelijoita, jotka näyttävät kentällä oikeaa esimerkkiä. Ja nimenomaan täällä siitä saa ja pitää keskustella, jossa Jokerien asioista keskustellaan. Minä ainakaan mitään sääntöä ole lukenut, että täällä on vain jokerifaneilla oikeus valittaa tai vaihtoehtoisesti hehkuttaa. Ja ihan samoin olen itsekin huomenna mahdollisesti "kesälomille" lähdössä, joten mistään heikolla hetkellä ivailustakaan ei ole nyt kyse.

Valtonen on tapaus erikseen. Yhtä tyhmä kiinnitys ykköseksi kuin HIFK:lta Soppa. Täysin kypsymätön tuohon pestiin. Voi olla tietysti Mosesin omakin kilahdus, mutta pahasti haiskahti penkiltä tulleelta ohjeelta tuo Aarnion hivutus. Ei todennäköisesti suora käsky, mutta epäilenpä Valtosen jotain Aarniosta aitiossa meuhkanneen.

Sä et tunnu tajuavan lainkaan sitä, mitä meiltä Jokeri-faneilta on viety ja mitä itseasiassa myös sinulta on viety (ehkä ensi kaudella tajuat). Meiltä on:

1. viety tämä kausi
2. viety tämän kauden perseilyllä koko seuran identiteetti (taisteleva, nopea, viekas, rehti ja ennekaikkea viihdyttävää peliä pelaava jengi)
3. viety seura pois sm-liigasta
4. tapettu ehkä jopa koko seura loppuelämäksi pois - onko kohta enää mitä kannattaa
5. näytetty todella miten kaiken tämän jälkeen persraiskataan parin viime pelin otteilla se viimeinenkin hyvä mitä olisimme voineet vielä tältä kaudelta muistella

Tää jengi mitä tänään ja torstaina nähtiin ei ole Jokerit. Kaikki se mitä Jokerit on antanut tälle liigalle ja muille joukkueille vedetään pöntöstä alas muutaman kuukauden paskalla. Lähtö olisi voitu tehdä taistellen ja rehdisti pelaten.

Nyt lähtö on jotain muuta.

Tässä sitä identiteettiä Jokerit-TPS, 1994 finaali, kelaa kohtaan 39:00 ja katso mitä minulle tämä joukkue edustaa
 

jjoni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Täysin kypsymätön tuohon pestiin. Voi olla tietysti Mosesin omakin kilahdus, mutta pahasti haiskahti penkiltä tulleelta ohjeelta tuo Aarnion hivutus. Ei todennäköisesti suora käsky, mutta epäilenpä Valtosen jotain Aarniosta aitiossa meuhkanneen.
Eli Tomek käskee ensin Moseksen takomaan Aarniota, jäähyn jälleen huulilta luettuna päivittelee että "ei helvetti mikä jäähy taas" ja jäähyn jälkeen pistää Moseksen vilttiin loppupeliksi. Hienoa logiikkaa kyllä sinulla ja varmasti Tomekilta tarkkaan harkittu näytelmä. Kyllähän tuommoinen toiminta pistää vituttamaan, selvä käskytys.
 

Jymäkkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
Eli Tomek käskee ensin Moseksen takomaan Aarniota, jäähyn jälleen huulilta luettuna päivittelee että "ei helvetti mikä jäähy taas" ja jäähyn jälkeen pistää Moseksen vilttiin loppupeliksi. Hienoa logiikkaa kyllä sinulla ja varmasti Tomekilta tarkkaan harkittu näytelmä. Kyllähän tuommoinen toiminta pistää vituttamaan, selvä käskytys.

No kovasti tuntui Aarnio jokerileirissä hiertävän Hardtin ulosajon jälkeen. Nagy yritti jo ennen Mosesta päästä käsiksi. Käskytyksiä on monenlaisia, Valtonen on saattanut esimerkiksi antaa kautta rantain ymmärtää, että kaveria on syytä ottaa kunnolla. Silti voi passittaa Moseksen ulos, kun suoritti homman päin helvettiä. Tai sitten tuo oli ihan spontaania vihaa joukkueelta, mikä taas osoittaa homman olevan pahasti irti Tomekin näpeistä.

p.s. Mä luin huulilta, että "Piti tappaa se kusipää" ;)
 

Jymäkkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
Sä et tunnu tajuavan lainkaan sitä, mitä meiltä Jokeri-faneilta on viety ja mitä itseasiassa myös sinulta on viety (ehkä ensi kaudella tajuat). Meiltä on:

1. viety tämä kausi
2. viety tämän kauden perseilyllä koko seuran identiteetti (taisteleva, nopea, viekas, rehti ja ennekaikkea viihdyttävää peliä pelaava jengi)
3. viety seura pois sm-liigasta
4. tapettu ehkä jopa koko seura loppuelämäksi pois - onko kohta enää mitä kannattaa
5. näytetty todella miten kaiken tämän jälkeen persraiskataan parin viime pelin otteilla se viimeinenkin hyvä mitä olisimme voineet vielä tältä kaudelta muistella

Kyllä mä tuon tuskan ymmärrän. HIFK:ta ei olla viety liigasta, mutta kaikki muu paska listassa on kyllä tuttua. Ja ymmärrän omankin menetykseni, aika usein olen tuonut esiin, että paras juttu liigalle ja HIFK:lle(uskoakseni myös Jokereille) olisi se, että KHL- reissu menisi vituiksi ja joutuisitte palaamaan liigaan. Itse toivotan tervetulleeksi siinä tapauksessa. Mutta alkuperäinen viestini kyllä koski lähinnä Ruudun vaikutusta Jokerien moraaliin, joten aika kaukana aletaan olla siitä.
 

Artturenos

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, NHL, Blackhawks. sympatiat Lightning.
Jos Teuvolla olisi edes 10% Eavesin sydämestä olisin kiitollinen. Valitettavasti näin ei ole.

Nyt tulee kyllä semmoista settiä, että voi sun siunaa! Jonkinmoista perustelua voisi heittää jos kerran pystyy näin sanomaan.

Mitään Eavesiltä pois ottamatta hieno mies ja hieno pelaaja, mutta kuinka voit sanoa että Teuvo ei olisi sydämmellä homassa mukana?

Kaveri on 19v kantanut Jokereiden C sekä A kirjainta rinnassaan. Kaveri juhlii jokaista Jokereiden maalia niin että näkee todella, että tekee hommaa täydestä sydämestään. Teuvo huonon ratkasun tehdessään rankaisee itseään todella paljon, jopa liikaa niin että kaverin henkinen puoli ottaa osumaa.

Mihin on mennyt tämä maailma kun omia kasvatteja syytetään ilman mitään syytä sydemmettömyydestä. Meidän omat miehet ovat kuitenkin ne, jotka tätä jokeriutta vievät maailmalle. Kurri, Selänne, Lepistö, Pulkkinen, Väänänen, Teräväinen minä väitän että näissä joka jätkässä on se jokeri sydän! Mikä tarkoittaa että he eivät ikinä unohda juuriaan tai näytä persettään Jokereille. Jokereilla näitä seura uskollisia miehiä viellä on ollut mikä on harvinaisuus.

Eaves kyllä omaa hienon pelaajan ominaisuudet ja suuren sydämmen, mutta kaukana se on Jokeri sydämmestä. Rahaa Eavesille maksettiin oikein kasapäin, että Eavesin sydän saatiin sykkimään Jokereille.

Naerettavaa sontaa tämä mitä täällä jaellaan, järki hoi älä jätä. Jos kellään on pienintäkään järkeä päässä, niin pitää mölyt mahassaan parista harha syötöstä.

Hävettää nämä puheet täällä näiden kaikkien Jokeri ihmisten puolesta, joilla on aito ote jokeriuteen. Jotka ovat tehneet koko ikänsä töitä Jokeri logo mielessään. Yhdessä kaadutaan yhdessä voiteetaan, mutta omia ei aleta mestaamaan!!!
 

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
tämä tilanne ei alkanut Kärppä pelissä vaan se kulminoitui siihen peliin. Ihmettelen vaan suuresti miksei peliä ole vihelletty poikki aikaisemmin Kurrin toimesta.
No syy tuohon on yksinkertainen, Kurri kisoissa ,Kurri Ameriikoissa ,Kurri siellä ,Kurri täällä.
Tämä paska on elänyt joukkueessa koko kauden. Kuuluisa lause "Rutto siellä, kolera täällä" pätee tähän jengiin.

Tomekkiin en ota enää kantaa ne voi lukea tuolta aiemmilta sivuilta/vuosilta. Kuitenkin vielä huomenna on mahdollisuus jos sitä ei käytetä sitten vituttaa hetken.
Aika sanaton fiilinki. Yritin räpiköiden sanoa sitä, miltä Jumbon lihatiski pystyy latoamaan datana.

Laittoman pitkä lainaus, mutta pitääkö faktaa toistaa ? liigajyrä, viellä on yritys, kuka uskoo ? bozik ainakin saatana, mennään nyt tämä...
 

Gemondo

Jäsen
Sä et tunnu tajuavan lainkaan sitä, mitä meiltä Jokeri-faneilta on viety ja mitä itseasiassa myös sinulta on viety (ehkä ensi kaudella tajuat). Meiltä on:

1. viety tämä kausi
2. viety tämän kauden perseilyllä koko seuran identiteetti (taisteleva, nopea, viekas, rehti ja ennekaikkea viihdyttävää peliä pelaava jengi)
3. viety seura pois sm-liigasta
4. tapettu ehkä jopa koko seura loppuelämäksi pois - onko kohta enää mitä kannattaa
5. näytetty todella miten kaiken tämän jälkeen persraiskataan parin viime pelin otteilla se viimeinenkin hyvä mitä olisimme voineet vielä tältä kaudelta muistella

Tää jengi mitä tänään ja torstaina nähtiin ei ole Jokerit. Kaikki se mitä Jokerit on antanut tälle liigalle ja muille joukkueille vedetään pöntöstä alas muutaman kuukauden paskalla. Lähtö olisi voitu tehdä taistellen ja rehdisti pelaten.

Nyt lähtö on jotain muuta.

Tässä sitä identiteettiä Jokerit-TPS, 1994 finaali, kelaa kohtaan 39:00 ja katso mitä minulle tämä joukkue edustaa

1. Meiltä on myös viety ennen tätä kautta kaikki 67-13 kaudet.
2. Tai toisaalta tuotu Jokereita lähemmäs nykyajan voittavaa jääkiekkoa, jossa ei pärjätä enää pelkällä taidolla. Maailma muuttuu, Jokerit muuttuu myös.
3. Viety seura pois SM-Liigasta
4. Tai pelastettu koko seura hakemalla uusia tuulia & kokemuksia idästä, who knows?
5. Ainakin minä muistan tästä kaudesta muutakin kuin kaksi edellistä ottelua, onko pakko muistella juuri niitä kahta?

Totta, paha makuhan tästä jää suuhun ja kaikki olisi varmasti toivonut tyylikkäämpää lähtöä Liigasta kuin miltä se tällähetkellä näyttää.

Se mitä yritän tällä sanoa, on se että olisiko kenties helpompi joidenkin (ei kohdistettu superpakille) hyväksyä tosiasiat ja nähdä Jokerit sellaisena kuin se nykyään on, ei se ole enää sama joukkue kuin 90-luvulla, kuten ei ole mikään muukaan joukkue.

Pidit siitä tai et, elämä menee eteenpäin ja kaikki muuttuu, mukaanlukien Jokerit.
 

Gemondo

Jäsen
70-luvulta Callen (Hifk) koulusta kiekon osalta päädyin Jokerien kelkkaan. Loppuun asti mennään.

Aivan, kaikilla meillä jotka ovat joskus Jokerit omaksi joukkueekseen valinneet on siihen joku tietty syy. Mutta ainakin minusta on hieman naiivia ajatella että juuri se syy, jonka takia olet Jokereihin joskus omaksi jengiksisi valinnut pitäisi olla se ainoa syy miksi kyseistä joukkuetta tulet aina seuraamaan. Life goes on, maailma muuttuu, minä olen muuttunut, Jokerit on muuttunut. Silti se on se sama Jokerit johon minä alunperin rakastuin.
Tämä on toki vain minun mielipiteeni ja teillä kaikilla on oikeus omaanne mutta kertokaa nyt sitten jos eri mieltä olette että miksi vain ja ainoastaan Jokereiden pitäisi pysyä aina ja iankaikkisesti samana, jos sitä ei voi keneltäkään eikä miltään muultakaan vaatia?

Plus, lisäksi olen ihan helvetin ylpeä siitä että juuri minun kannattamani joukkue on se, joka ei mieti että mitähän ne muut nyt oikein meistä miettii vaan on ensimmäinen joka asioita tekee eikä jää odottamaan että muut tekee jotain ensin ja odottamaan että siitä tulee yleisesti hyväksyttyä. (KHL, noin 58 eri pelipaitaa samalla kaudella, kaksi samaa numeroa katossa, NHL-Legendojen paidat katossa, Uusi Areena, you name it..) Siinä on ainakin minulle yksi syy lisää rakastaa juuri tätä seuraa. Ei ole toista samanlaista, ei lähellekkään, ja hyvä niin.

Pahoittelut jos meni liian syvälliseksi mutta minua oikeasti vituttaa kun minun rakastamaani seuraa dissaa muunmuassa sen omat fanit siitä että se toimii juuri niin kuin sen identiteettiin kuuluu, ja se -joidenkin harmiksi- ei enää ole se sama kuin 90-luvun alussa. Mutta ei ole kenenkään eikä minkään muunkaan enää sama kuin oli silloin, esimerkkinä sinä, joka tämän viestin luit, voitko väittää että ajatusmaailmasi ja toimintatapasi ovat täsmälleen samat kuin kuin vuonna 1993?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös