Nyt vituttaa!

  • 3 015 440
  • 11 368

Kyyberi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit,Preds,Jordin Tootoo,M.O.P.A.K.
Unohtu vitutuksessa mainita että vitutta se että edes täällä ei osata sääntöjä vaan nillitetään Kalpan "potkumaalista". Opetelkaa säännöt ennenkuin haukutte tuomarit! Vitun urpot!
 

Mordjinn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Azevedo, Dixon ja Filppula olivat pelanneet heikon alkukauden ja paikalliset oligarkit olivat antaneet agentille tehtäväksi uuden seuran etsimisen hinnalla millä hyvänsä. Agentti sai kuulla Jokereiden sentteripulasta, rakensi houkuttelevan paketin ja soitti Kurrille.

Kurri oli Pohjois-Amerikassa katselemassa Valtterin pelejä eikä Nokiassa ollut kenttää.

Agentti päätti sitten soittaa Vuoriselle.

Agentti: "Moi. Mulla ois Aze, Dixon ja Ilari teille pakettihintaan. 100.000 per äijä loppukaudesta. Tehdäänkö kaupat?"

Vuorinen: "En kommentoi"...
 

Deko

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Jokereiden tämän kauden joukkue on niin vitun raskastekoinen ja hidas jengi, että pahaa tekee katsoa, kun SaiPan tapaiset jengit luistelevat meidän jengin yli.

Jep, pahaa teki katsoa, kun hyvän alun jälkeen SaiPa luisteli Jokereiden yli edellisessä keskinäisessä kohtaamisessa. Vai miten se meni...

Kaikista peleistä ainakin osan nähneenä en pidä hitauttana Jokereiden ongelmana. Jos Jokerit olisi joukkueena hidas, pelaamisen taso laskisi pääsääntöisesti ottelun edessä. Näin ei kuitenkaan ole käynyt.

Tämä. Jokerit on kenties saanut raavittua mestisjengilläkin bojoja, mutta pelin katsominen on ihan helvetin unettavaa. Hohhoijaa.

Joko valehtelet tai et ymmärrä jääkiekosta mitään, jos pidit esim. lauantain peliä unettavana.

Vituttaa sentterittömyys, kurittomuus ja se, että otteluiden alut ovat viime aikoina olleet paskoja. Jokaisessa mj-tauon jälkeisessä pelissä Jokerit on ollut tappiolla ensimmäisen erän jälkeen. Tähän suhteutettuna on positiivista, että pisteitä on edes seitsemän.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | isn't
Se mua vituttaa, että viimeinen kausi pitää tulla sellaisen kauden perään kuin minkälainen viime kausi oli. Huomaan että on tosi vaikea päästä ns. kiimaan sen takia, että vaikka kuinka Jokerit pelaisi hyvin, viime kausi on aivan liian hyvin mielessä. Ei sellaista peliä ja dominointia ole Hartwall Areenalla esitetty koskaan tai ainakaan yli viiteen vuoteen.

Toisaalta sama se. Tappara-peli on ainoa tällä kaudella, jossa oli oikeasti Jokerien imagon näköistä kiekkoa. Kuvaavaa on -ja tämä vain lisää vitutusta entisestään- että viime kaudella jäätiin maaleitta kerran. KERRAN. Ja sekin Ässiä vastaan kesken tulevan mestarin ennätysmäisen tuhkimotarinan. Tällä kaudella meidät on perseraiskattu HPK:n (facepalm) toimesta 3-0 ja kahdesti 4-0, joista toinen sarjajumboa vastaan ja toinen Ilvestä vastaan himassa. Tää Pedron tarina alentaa mieltä.

Mä en aidosti uskalla katsoa HIFK-peliä selvinpäin.
 

Mikehunt

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Kyröskosken Pärske
Täällä kovasti huudellaan Hjalliksen perään, että mies lupasi sitä ja vannoi tätä. Mies myöskin sanoi ihan selkeällä suomen kielellä, että Kurri & Vuorinen vastaavat nimityksestään lähtien urheilullisesta puolesta. Harkimon vastuualueena on ainoastaan toimitusjohtajan skouttaaminen. Tämä tuntuu monilta unohtuvan, että Harkimo Kekäläisen aika kaudella tajusi olla puuttumatta joukkueen kasaamiseen ja antoi ammattilaisten hoitaa sen minkä parhaiten osaavat.

Se, että Jokereilla ei ole vielä(kään) 1. sentteriä tuskin on siitä kiinni, että toimistolla syljeksitään kattoon ja kaivellaan kiviä vasemmalla hanskalla. Muutama itkupilli on aika ajoin vilautellut täysin aiheetta maajoukkuekorttia Kurrin kohdalla. Se, että Kurri tekee toistaiseksi puolikasta päivää on 0,5pv lisäys Kekäläisen aikaan. Jokerit kuitenkin korvasi Kekun 2:lla miehellä.

Vuorisella ei vielä mitään älyttömiä näyttöjä ole, mutta kaikki ennusmerkit näyttävät Jokereiden kannalta valoisilta. En epäile hetkeäkään, ettei Vuorinen tunne pelaajamarkkinat läpi kotaisin. Se ei toki auta yhtään markkinatilanteeseen.

Monet nimimerkit ovat myöntäneet, että markkinat ovat kuivat, mutta silti ihmettelevät miksi mitään ei tapahdu (pelaajahankintarintamalla)? Se on sitten muna/kana väittely, että kannattaako hankkia joku vain hankkimisen ilosta. Mielestäni ei. Tätä mieltä ilmeisesti myös K&V.

Itse uskon, että siirtorajaan mennessä joukkueessa pelaa 2 uutta pelaajaa, jotka molemmat ovat kunnon vahvistuksia. Onko kyseessä 1+1 eli sentteri ja klippani eli laituri vai 2 sentteriä, ei kristallipalloni vielä kerro.

Ja nyt loppu se turhan päiväinen vitutus asioiden takia, joille ei vaan voi mitään.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Perjantaina on sitten viimeinen paikallisderby Areenalla ja eilisillä otteilla Jokerit tulee olemaan täysin altavastaaja naapuria vastaan, saa Summanenkin sen ensimmäisen voittonsa Jokereista ja meidän toimisto saa hämmästellä kuinka Koivisto-J.Tyrväinen-Mäki-Rekonen sentterinelikko ei saanut taaskaan mitään aikaan ja joukkue otti typeriä ja kurittomia kakkosia hurjan määrän ja pelin jälkeen Lämsä taas ihmettelee kuinka ihmeessä se 1.erä taas meni joukkueelta täysin ohi ja 2 sekuntia 2.erässä alussa oltiin pelissä kiinni mutta sitten se karkasi taas jäähyilyyn jne.

Älkää vaan edelleenkään toimistolla tehkö mitään ennen viimeistä Areenalla pelattavaa paikalliskamppailua silmällä pitäen, tai nostakaa vielä joku mestispakki pelaamaan meille sentteriksi, jookos?
 

C.Orr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menneisyyden kahleista vapaa Jokerit
Täällä kovasti huudellaan Hjalliksen perään, että mies lupasi sitä ja vannoi tätä. Mies myöskin sanoi ihan selkeällä suomen kielellä, että Kurri & Vuorinen vastaavat nimityksestään lähtien urheilullisesta puolesta. Harkimon vastuualueena on ainoastaan toimitusjohtajan skouttaaminen. Tämä tuntuu monilta unohtuvan, että Harkimo Kekäläisen aika kaudella tajusi olla puuttumatta joukkueen kasaamiseen ja antoi ammattilaisten hoitaa sen minkä parhaiten osaavat.

Kekäläisen siirtyminen CBJ:n GM:ksi uutisoitiin 13.2.2013 jossa todettiin hänen aloittavan uudessa toimessaan välittömästi. Kekäläisen työn jatkajaksi nimitettiin Kurri ja Vuorinen 2.10.2013 eli lähes yhdeksän kuukautta sen jälkeen, kun Kekäläinen oli poistunut vahvuudesta. Kurri olisi ollut saatavilla jo heti Kekäläisen lähdön jälkeen ja todennäköisesti myös Vuorinen. Kenen saamattomuutta tämä sinun mielestäsi oli ja keneen muuhin kuin Hjallikseen tulisi vastuu kohdistaa? Kekäläisen lähdön ja K&V:n palkkaamisen välisenä aikana Filppula solmi sopimuksen KHL:ään ja Eaves lopetti uransa. Hjallis hommasi tässä välissä Karalahden paikkaamaan näiden kahden taitosentterin jättämää taitovajetta, joka kuvastaa Hjalliksen syvintä ymmärrystä jääkiekkojoukkueen kokoamisesta.

Hjalliksella oli kieltämättä valtava urakka keväällä ja kesällä KHL-kuvion, hallin ja muiden bisnestensä kanssa ja Jokereiden asiat tämän kauden joukkueen ja organisaation osalta hoidettiin jos aikaa jäi ja sitä ei jäänyt. Myös Säilynojan irtisanoutuminen osui erittäin huonoon aikaan. Hjalliksen olisi pitänyt palkata urheilupuolesta vastaava henkilö viimeistään kesäkuun alussa, jolloin tällä henkilöllä olisi ollut paljon enemmän työkaluja pakissaan. Kurrin ja Vuorisen työ vaikeutui Hjalliksen jahkailun vuoksi ja nyt pelaajamarkkinoilta on aika vitun vaikea naarata mitat täyttäviä senttereitä, joita joukkue tarvitsee kaksi haastaakseen tosissaan liigan kärkijoukkueet keväällä. Jokereiden rosteriongelmat ovat täysin ja yksistään Hjalliksen toimien seurausta.
 

Spiit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Aika pitkään sitä on koittanut pitää narinat sisällä tuosta Jokereiden touhusta, mutta vähitellen alkaa tulla raja vastaan täälläkin. Ei jumalauta mitä leikkimistä tämä jäähyväiskausi on ollut ja näyttää olevan jatkossakin.

Turha näitä samoja ongelmia on toisaalta toistaa kymmenien muiden nimimerkkien tavoin, mutta itselleni homma konkretisoituu nyt siihen, että perjantaina lähdetään vääntämään julleja vastaan näillä näkymin viimeistä kertaa.

Voitot kautta aikojen ovat siis ilmeisesti tasan, jengien välillä vallitsee käytännössä sotatila ja henkisesti perjantaina jaetaan muutakin kuin 2 pistettä. Ja tuohon matsiin lähdetään tilanteesta, että muutama ehkä tärkein hyökkääjä puuttuu idioottimaisten pelikieltojen ja kaiken maailman höntsäturnauksissa loukkaantumisten vuoksi, meillä on heittää nippa nappa 10 hyökkääjää kehiin ja sentterinä vääntää vähintään yksi pakki.

Ei pitäisi tietysti etukäteen manata näitä matseja, voihan se olla että perjantaina peluutetaan väkisin jotain Hahlia tms. loppukauden varjolla, mutta onhan tuo lähtökohta ihan järkyttävää paskaa!
 

syndi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, HJK-Hockey, NHL
Vituttaa, että vaikka miltä kantilta katsoo ifk on perjantain ennakkosuosikki. Vitutusta lisää myös nämä ifk:n puskafanit, jotka ilmestyvät huutelemaan vieraisiin pöytiin, kun ifk pärjää. Tappioputkessa nämä samat sankarit kyykkivät koloihinsa. Tämä ei ole provokaatio, vaan täys fakta. Esimerkkejä löytyy lähipiiristä niin monta. Sielun sisimmissäni toivon taisteluvoittoa, mutta pahalta näyttää.
 

Jokeriarska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Sielun sisimmissäni toivon taisteluvoittoa, mutta pahalta näyttää.

Vastaavissa tilanteissa on voitettu näitä ennenkin. Paikallislataus tasoittaa eroja rostereissakin. Jokereissa se on tällä hetkellä kuin monesti Masan aikana: joiltain osin todella vahva (puolustus/maalivahti), mutta joku muu ei ja tällä kertaa se on hyökkäys. Tasapainoisen nipun kasaaminen tuntuu olevan meillä tuntematon käsite ja yleensä ihan omaa naiiviutta kuten nyt.

Huomattavasti todennäköisempää on tappio lauantaina kuin perjantaina, vaikka ei Ässätkään kovin kaksisesti ole viime aikoina tuloksia saanut. Kotonaan silti tulevat hekin kovaa Jokereita vastaan ja joukkueen hermokontrollin kestävyys on saatu viime aikoina varsin hyvin selville...
 

Jämerä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi, Oranje
Sait Hjallis miljoonia Jokereista ja samoin hallista ja lupasit rakentaa viineiselle liigakaudelle joukkueen joka ottaa Kannun. Oliko ne vain tyhjiä sanoja? Jos oli, se vaikeuttaa myös KHL-taivalta. Kun uskottavuus katoaa, sitä on vaikea saada takaisin. Tällä kaudella on ollut jo liian paljon tyhjää puhetta.
Tämä on muuten erittäin hyvä pointti joka toivottavasti myös toimistolla on tajuttu. Tällä kaudella on pakko mennä keväällä pitkälle ja mielellään ihan päätyyn asti, jotta saadaan ensi kaudeksi luotua hypeä ja kiinnostusta myös tavallisen kansan suunnasta. Saattaa olla hieman haastavaa saada pentti perustallaajaa kiinnostumaan KHL:stä jos tämä kausi päättyy siihen viime vuosina liian tutuksi tulleeseen mahalaskuun. Elinkautiset (pahoittelut naapurista lainatusta termistä) nyt istuvat katsomossa vaikka pelattais KHL:ssä KiVa:n rosterilla, mutta ei niillä vielä Areenaa täytetä.

Niitä huhuja, että liiga olisi muka asettanut Jokereille ''palkkakaton'' en todellakaan osta. Ei ne nyt niin tyhmiä voi todellakaan liigan johdossa olla, eikä Hjallis tuollaiseen ikimaailmassa menisi suostumaan. Eihän?
 

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uudesti syntynyt Jokerit, NY Islanders
Päivät kuluvat...

...ja mitään ei tapahdu!

En haluaisi rienata, mutta kyllä on katastrofin ainekset ilmassa. Jullipelistä voidaan vielä kairata pinna tai pari, mutta tulevaisuus ei tuolla kokoonpanolla kyllä paljon pisteitä lupaile. Porissa hävitään aina, oli Ässät missä formussa tahansa. Jokerit on lisäksi aivan jäätävän paska vierasjoukkue tällä hetkellä ja erikoistunut katkomaan vastustajan tappioputkia, joten Ässä-pelistä paljon ei kannata odotella. Ensi viikolla vastassa Kärpät ja Lukko kotona sekä vieraissa Pelsut. Lukko-pelistä voi irtopisteitä irrota, muuten on hiljaisempaa. Sääliplayoff-viiva kolkuttelee selän takana eikä sieltäkään poispullahtaminen kaukana ole.

Keskittykää Kurri ja Vuorinen vaan kaikessa rauhassa ensi kauden koutsin rekrytointiin. Voidaan hyvin mennä nykyisillä "senttereillä"(Koivisto, Tyrväinen, Mäki, Rekonen) vaikka hamaan tappiin asti, jääpähän rahaa muuhun kuin playoff-kausarin hankkimiseen.

Huh, olipas suorastaan flintstonemainen purkaus, mutta mieluummin purkaa täällä vitutuksensa kuin "oikeassa elämässä" sivullisiin.
 

Kaulasuoja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kreikka
Numero 27 ihan väärällä jätkällä.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | isn't
Numero 27 ihan väärällä jätkällä.

Toi on tosiaan pyhäinhäväistys. Siitä olis voinu ottaa vierestä vaikka 26 tai heittää ympäri 72. Kieltämättä vituttaa! Lindin paitakin olis tarkoitus hinata kattoon.
 

P.R. 33

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit & Colorado Avalanche
Juho Hänninen on nimitetty Hyundain kilpakuljettajaksi ensi kaudelle rallin MM-sarjaan. Ei tosin aja kaikissa osakilpailuissa. Ai miten liittyy Jokereihin? Tomi Tuominen istuu kartanlukijan penkillä ja se tietää sitä että kuuluttaja-aitiosta saamme kuunnella jotain muuta kuin laatua. Vittu.
 

gcz_

Jäsen
Suosikkijoukkue
JHC, NYI, Suomen NATO-jäsenyys
Mestaruus-tšekki Pavel Rosa menossa ilmeisesti Pelsuihin. Harmi, sillä Rosa olisi ollut huomattavasti mieluisampi hankinta, kuin Nagy. Toisaalta Pavlikovskýkin olisi ollut sopivampi hankinta, sillä kummankin slovakin statsit viime kausilta ovat aika identtiset, mutta Pavlikovský olisi helpottanut sentterivajetta.
 

JesterJr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, NHL, ManU
Vituttaa tää itkeminen "setteriä tarvitaan, hankitaan laituri". Se sentteri on tulossa kyllä, mutta se hankitaan vasta sitten kun oikea löytyy. Kyllä Nagylle tarvetta on. Enemmän vituttaisi, jos hankittaisiin joku huono sentteri paniikissa, vaan sen takia että se on pakko saada nyt heti. Eletään vielä marraskuuta. No panic.
 

Deko

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Toisaalta Pavlikovskýkin olisi ollut sopivampi hankinta, sillä kummankin slovakin statsit viime kausilta ovat aika identtiset, mutta Pavlikovský olisi helpottanut sentterivajetta.

Paskapuhetta.

2010-11
Pavlikovsky: Elitserienissä 44 pelissä tehot 6+14
Nagy: Elitserienissä 25 pelissä tehot 12+12

2011-12
Pavlikovsky: Elitserienissä 24 pelissä tehot 2+5
Nagy: KHL:ssä 42 pelissä tehot 8+17

2012-13
Pavlikovsky: Elitserienissä 10 pelissä tehot 1+1
Nagy: Elitserienissä 49 pelissä tehot 7+15
 

Deko

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Puhtaasti statsien perusteella Nagy on ollut paremmassa vireessä, mutta kummankin trendi on kuitenkin ollut viime vuosina laskeva.

Tämä on kiistatta totta, mutta on perusteltua olettaa Nagyn tason riittävän hyväksi kärkiketjujen pelaajaksi liigassa. Pavlikovskysta ei voi sanoa samaa.

Olisin samalla kelpuuttanut myös Ikosen Jokereihin. Sentteriosasto tarvitsee myös leveyttä kärkiosaamisen ohella.
 

Dominator131

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Toi on tosiaan pyhäinhäväistys. Siitä olis voinu ottaa vierestä vaikka 26 tai heittää ympäri 72. Kieltämättä vituttaa! Lindin paitakin olis tarkoitus hinata kattoon.

Vituttaa kun höpöillään tällaisia ilman muuta kuin mutu-tietoa.
Jokela pelasi Jokereissa numerolla 27 jo aiemmin melkein heti Linnun uran loppumisen jälkeen, eli mikään lukittu numero tuo ei ole.
 

Dimebag

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit & Sport
Olisin samalla kelpuuttanut myös Ikosen Jokereihin. Sentteriosasto tarvitsee myös leveyttä kärkiosaamisen ohella.

Et kai tarkoita Jasse Ikosta?? Mikäli tarkoitit niin alko vituttamaan heti, kun kaikki on päin helvettiä ja tälläsiä kirjoitetaan. Jasse Ikonen... Niin sekasin toivottavasti ei oo kukaan.
 

Hande75

Jäsen
Suosikkijoukkue
LiverpoolFC, Jokerit, suomalaiset NHL:ssä ja Lauri
Vituttaa, että joillakin vituttaa joidenkin mielipiteet ja sitten vituttaa, kun toisilla vituttaa, että väärin vitutettu.
 

Kaulasuoja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kreikka
Vituttaa kun höpöillään tällaisia ilman muuta kuin mutu-tietoa.
Jokela pelasi Jokereissa numerolla 27 jo aiemmin melkein heti Linnun uran loppumisen jälkeen, eli mikään lukittu numero tuo ei ole.

Nyt puhut ihan paskaa. Jokela pelasi Jokereissa kaksi kautta (07-08, 08-09). Ensimmäisellä kaudella Jokelalla oli 27. Toisella kaudella joukkueeseen liittyi kaveriksi Lintu, jolloin Juha otti oman numeronsa ja Jokela siirtyi numeroon 3. Jokela lopetti Jokeri-uransa tuon kauden jälkeen ja Juha Lind jatkoi vielä yhden kauden ennen kuin lopetti uransa. Tämän jälkeen numerolla 27 ei ole pelannut kukaan.

Faktat kuntoon.

Ja 17# katossa väärällä nimellä.
Juuri näin. Tästä olen tainnut minäkin tänne kirjoitella. Koko Kurrin numeron jäädytys oli farssi kun vielä tiedetään se tosiasia että Kurri ei numerolla 17 pelannut ja sillä samalla numerolla on pelannut nimenomaan se yksi kaikkien aikojen Jokerilegenda Turunen...
 

Pitkävedossa tänään

Päivän pelit:

  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
Slovakia vs Kazakstan
  • 1.20
  • 7.50
  • 9.00
Suomi vs Iso-Britannia
  • 1.03
  • 17.00
  • 30.00
Latvia vs Ranska
  • 1.93
  • 4.10
  • 3.20
Tanska vs Kanada
  • 15.00
  • 10.00
  • 1.10
Itävalta vs Sveitsi
  • 15.00
  • 11.00
  • 1.09
Apua pelaamisen hallintaan pelaamaltilla.fi
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös