Nyt vituttaa!

  • 3 011 980
  • 11 368

Max Power

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit 1967-2013
Eipä tältä joukkueelta nyt voi kovin suuria edes odottaa, kun Hjalliksella on ollut niin kova kiire (itä)Eurooppaan, että samalla pääsi unohtumaan se ,että toimistolla ja kentällä olisi tarvittu oikeita vahvistuksia. Keklua ei ole korvattu ajoissa ja yhdellekkään lähteneistä pelaajista ei ole löydetty sopivaa korvaajaa, niin tulos on tämä. Mikäli tämä kausi päättyy mahalaskuun, mihin ennusmerkit pahasti viittaavat on se täysin anteeksiantamatonta ja silloin tältä seuralta menee lopullisesti viimeinenkin uskottavuus.
 

Boumbler

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL
Kyllähän tämä nyt alkaa ärsyttämään. Pyöriskelyä ja puuhastelua. Hommat menee aivan kulmissa pyörimisiin ja oman maalin takana odotteluihin. Huoh.
 

SirKepola

Jäsen
Suosikkijoukkue
AS Roma
Idioottimaiset jäähyt joita ollaan nähty viime aikoina aivan liikaa.

Ja kaiken lisäks tää ei voi tulla YHTÄÄN kellekään yllätyksenä. Jos hankit rosteriin nimet Karalahti, Niemi, Väänänen, A. Tyrväinen, Ruutu, Ben-Amor, Lamberg, J. Tyrväinen jne. niin onhan se selvä, että boxissa istutaan ja paljon. Muutenkin Jokereiden tämän kauden joukkue on niin vitun raskastekoinen ja hidas jengi, että pahaa tekee katsoa, kun SaiPan tapaiset jengit luistelevat meidän jengin yli.
 

Flip#51

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ennen kaikkea vituttaa se, että peli on ihan vitun tylsää. En oo nähnyt tässä(kään) matsissa yhtäkään "wow"-suoritusta Jokerien pelaajalta.
 

Hande75

Jäsen
Suosikkijoukkue
LiverpoolFC, Jokerit, suomalaiset NHL:ssä ja Lauri
Kaikkea on yritetty. Pisteet siitä. Lindelliä ja Erosta senttereinä ja Dehneriä laiturina. Koitetaan vielä Irvingiä sentterinä. Hänellä on kuulemma hyvä mailapeli.
 

spede1967

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
En ymmärrä. Ajetaanko uusia vahvistuksia sisään joulun jälkeen ensi kautta varten vai mennäänkö tämä kausi oikeasti noilla kakkos- tai kolmoskorin keskushyökkääjillä. Paska maku jää jos tämä näin jatkuu ...
 

joceri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Eronen ykkössentterinä ja takaa-ajoa johdattaa ketju: Mustonen - Mäki - Dehner. Ben-Amorkin herätteli joukkuetta helvetin fiksusti tappelemalla itsensä ulos pelistä ensimmäisessä erässä. Sitten vielä ihmetellään, miksei peli kulje.

Pelistä toiseen ollaan menty niin, ettei edes 12 hyökkääjää saada kokoonpanoon. Ykkössentteri olisi pitänyt hankkia jo neljä kuukautta sitten. Kurri ja Vuorinen ovat pyörineet toimistolla jo pian kaksi kuukautta ja ainoa hankinta on kakkosmaalivahti. Erotkaa kaikki.
 

Hande75

Jäsen
Suosikkijoukkue
LiverpoolFC, Jokerit, suomalaiset NHL:ssä ja Lauri
Katso he. Ei me saada hankkia vahvistuksia. Wiikman oli hiinä ja hiinä. Lähde "huhuketju". Irving yllätti ja oli liian hyvä, mutta nyt he katsovat tarkemmin.
 

liigajyrä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsinki Warriors
Katso he. Ei me saada hankkia vahvistuksia. Wiikman oli hiinä ja hiinä. Lähde "huhuketju". Irving yllätti ja oli liian hyvä, mutta nyt he katsovat tarkemmin.

Jokerit joutui maksamaan Irvingistä muille jengeille kipurahaa. Kuopion "tummin " Kapanen hiiltyi kun Corso oli tulossa nyt Jokerit teki Corson kanssa sopparin mutta Corso joutuu pelaamaan Lekissä. Jullien Everi puolestaa vaatii että Rico Fatan loppukauden liksan maksaa Jokerit.
Jokerit saa sijoittua sääleihin mutta Kärppien Junnon vaatimuksesta tippuvat heti suoraan 2-0.
Lisäksi uusi Eteläpäädyn huuto on " Meille, teille, liigalle".
 

sekolust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна, Lostedt, Ben-Amor
Mä en enää tiedä mikä tässä eniten vituttaa ja missä kohdin asiat menevät ristiin. Onko tekeminen kaukalossa pahempaa kuin sen ulkopuolella ja miten paljon nämä asiat vaikuttavat toisiinsa?

Filppulan soppari KHL:aan julkistettiin kesäkuun alussa. Eavesin ura pistettiin elokuun puolessa välissä jäihin. Heinoa ei edes yritetty korvata, vaan
muille oli tarkoitus antaa tonttia. Nyt saatana on joulukuu kohta käsillä, meillä nämä "muut" pelaavat kärkikentissä ja alempiin ketjuihin sentteri haetaan Tikkurilasta tai pakistosta. Hieman tuota yritettiin paikata DeSimonella, mutta tuo kokeilu ei kauaa kestänyt. Tuohon vielä Teuvon tulevat junnukisat niin tuo sentteriosasto ei herättäisi pelkoa edes Mestiksessä. Tämä siis viimeisellä kaudella tässä liigassa. Ihan oikeasti. Mitä vittua toimisto?

Tuo hankintapolitiikka vaikuttaa kyllä täysin amatöörimäiseltä. Vaikka jokainen sentteri olisi terveenä, tuo osasto olisi siltikin korkeintaan hyvää keskitasoa. Aikaa on ollut, rahaa on ollut ja jopa vaihtoehtojakin on ollut mitä muiden joukkueiden hankintoja on katsellut. Jokainen lätkästä mitään ymmärtävä näki tuo sentterivajeen jo aikoja sitten. Toki harva vielä esimerkiksi Filppulan lähdön jälkeen tuskin kukaan osasi tällaista paskaa odottaa vielä joulukuun tietämillä: vain täysin kujalla oleva päättäjä ei sitä olisi paikannut kaikilla voimillaan.

Ei siinä, peli kaukalossa oli tänäänkin aivan hirveää tuubaa meiltä. Missä oli asenne? Missä oli tahto? Missä vittu oli halu pelata omalle joukkueelle? Hävettää noiden pelaajien puolesta. Toki ymmärrän rosterin tuomat haasteet, mutta munatonta peliä en hyväksy missään olosuhteissa. Jos hävitään 4-0, niin fine. Ihan yhtä paljon pisteitä tuosta saa kuin 4-3 taistelusta. Mutta jos edes omalle joukkueelle ei viitsitä kaikkea antaa, niin jotain olisi tehtävä. Tuota pelleilyä ei voi antaa anteeksi. Toki yksi nimeltä mainitsematon seepran pukuun puettu apina teki parhaansa fiiliksen tappamiseksi ja matsin ratkaisuksi, mutta tuo ei saatana saa olla meille ongelma. Kun tuo saatanan lepakko on pillissä kiinni, kyseessä on olosuhde: ongelmiin voi sentään vaikuttaa.

Mun on pakko tunnustaa, mutta nyt on äärimmäisen suuri vitutus sisällä. Peli kaukalossa on perseestä, tuomarit ovat perseestä ja syövät pelin viihdearvon, toimisto on aivan vitun kujalla ja rosteri näyttää mielestäni siltä, että tuo voisi olla KiVa vahvistettuna parilla alisuorittavalla Jokerilla. Nyt kun lomakin täytyy lusia, pitänee vetäistä tänään jurrit päälle. Jos ei muuta niin unohtaakseen tuon sysipaskan esityksen Kuopiosta.

Hävetkää. Minäkin häpeän tuota.
 

Helsing#65

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oilers, sympatiat myös Senators & Hurricanes
Hävettää. Mestisjengitki nauraa meille ja meiän kolmen miljoonan huippurosterille. En oo vihanen, vaan ja ainoastaan surullinen, kun mun rakastama Jokerit vetelee viimeisiä henkäyksiään. Kiitti niin vitusti hjallis. Oliko niin kova kiire muoviliigaan et päätit vetää vikan kauden vituiks ihan tieten tahtoen.

Oon sen verran nuori fani, etten oo ikinä saanut kokea rakastamani jengin mestaruutta. Ei taida tulla tänä vuonnakaan, eikä sen puoleen Venäjälläkään. Itkettää.
 

faro

Jäsen
Oon sen verran nuori fani, etten oo ikinä saanut kokea rakastamani jengin mestaruutta. Ei taida tulla tänä vuonnakaan, eikä sen puoleen Venäjälläkään. Itkettää.

Sama juttu täällä eli ilman mestaruuksia mennään ja se on yksi suurin vitutuksen syy tällä hetkellä, etten ehkä ikinä pääse kokemaan sitä mestaruuden tuomaa tunnetta Jokereiden kanssa. Siis sarjajumbo voitti meidät. Vittu mitä paskaa! Miten helvetissä toi miedän joukkue voi olla liigan kallein joukkue? Aivan käsittämätöntä miten tollaseen määrään paskaa on saatu tuhlattua joku 3.5 milliä. Ikävä on Kekäläistä.
 

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uudesti syntynyt Jokerit, NY Islanders
Enemmän kuin tämän illan matsi ja esitys siinä, mua vituttaa koko yleistilanne Jokereissa. Helpotusta tähän paskaan ei nimittäin ole tulossa ihan heti. Lasaretista ei ole ihan heti tulossa ratkaisevaa apua, sillä en Hahlin Riksan paluun varaan kauheasti jaksa laskea.

Ahdistaa ja vituttaa myös perjantai ihan tarpeeksi. Summasen jullilauma tulee ja ottaa tuttuun Summas-tyyliin kliinisen ja tylsän 2-3 voiton areenalta kurittoman ja ahdistuneen Jokerilauman kustannuksella. Vannoin itselleni, että viime lauantain missauksen jälkeen saavun paikallisderbyyn, mutta juuri tällä hetkellä tuntuu, että olisin missä tahansa muualla mieluummin kuin matsissa tuolloin. Suojakännejäkään ei voi oikein kiskoa töiden vuoksi.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Hävetkää. Minäkin häpeän tuota.

Hjalliksen on syytä katsoa peiliin ja miettiä löytyykö ihan oikeaa Jokeri-sydäntä. Ei tällä tavalla voi hyvästellä Liigaa ja siirtyä KHL:ään. Sait Hjallis miljoonia Jokereista ja samoin hallista ja lupasit rakentaa viineiselle liigakaudelle joukkueen joka ottaa Kannun. Oliko ne vain tyhjiä sanoja? Jos oli, se vaikeuttaa myös KHL-taivalta. Kun uskottavuus katoaa, sitä on vaikea saada takaisin. Tällä kaudella on ollut jo liian paljon tyhjää puhetta.
 

Jeasdp

Jäsen
Suosikkijoukkue
Semir Ben-Amor
Mistä vitusta niille Kurrille ja Vuorisellekkin maksetaan oikein palkkaa? Erotkaa kaikki.
Filppula - Eaves/Teräväinen - Hahl - Heino -> Koivisto - Tyrväinen - Mäki - Rekonen.

Vituttaa, kun jo nyt tietää ne Lämsän ja Väänäsen selitykset, kun tiputaan taas Jypille puolivälieristä. "Katseet jo koohooällässä." Ei kiinnosta ne ensi kauden huhtalat ja osalat tällä hetkellä pätkääkään.
 

Baroni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, sympatiaa Lukolle
Yhdyn monen ajatuksiin: hävettää joukkueen pelaaminen.
Viimeinen kausi liigassa ja Hjalliksen ajatukset ovat jo seuraavassa kaudessa. Uusia pelaajia ei ole hankittu ja joukkeessa on alisuorittajia aika monta. En sääli myöskään Lämsää sillä peli-ilme on eneeminen ja turpaan tulee. Tänään ei hävitty taistellen...
 

Giroux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Philadelphia Flyers
"Katseet jo koohooällässä." Ei kiinnosta ne ensi kauden huhtalat ja osalat tällä hetkellä pätkääkään.

Sama. En saa tällä hetkellä mitään tyydytystä siitä, että ensi kaudella ei ole "jotain vitun Rantaloita" viheltämässä päin persettä. Ehkä sitten joskus.

Vituttaa myös tässä ketjussa ainakin kuukauden ajan trendinä ollut "ennen oli kaikki paremmin"-tyyliset tekstit, joissa koitetaan saada nykyinen meininki näyttämään paskalta, pelaajat on paskoja ja mikään ei toimi. Huoh.
 

ss74

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Jokerit FC
Vituttaa, kun sentteriä tai paria ei vaan kuulu. Käyttikö purjehtija koko budjetin julli-ikoniin #10? Mitähän Kurri ja Vuorinen oikein puuhastelee? KHL-kauden rosteriako? Vähän jo perjantai jännittää miten käy.

Nyt ei edes jaksa mussuttaa Lämsästä. Aika sama kuka on penkin takana, kun tolla rosterilla pyöritetään uusia kokeiluja joka matsiin.
 

Kyyberi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit,Preds,Jordin Tootoo,M.O.P.A.K.
Vituttaa koko vitun paska niin etten edes tiedä mistä vitusta sitä alottaisi. Ehdin vikan erän näkemään lännykän kautta, ja ajattelin että 3-0 on vielä kurottavissa ja viihdytän itseäni dösämatkalla katsomalla kun junnut taistelevat. No ei ihan vittu osunut. Aivan karmeeta paskaa, kuritonta ja halutonta touhua. Ja ihan vitun turha syyttää Lämsää. Jos vittu jollekin maksetaan pelaamisesta ni ei siinä vittu aleta neuvottelemaan että huvittaisko neitejä tänään pelata vai ei!

Kurri ja Vuorinen vituttaa vielä enemmän, ja ylipäätään se että toimistolla kukaan ei vittu tunnu tekevän rosterille yhtään mitään. Keklun aikana oli luotto siihen että siellä oli mies joka osaa hommat, mutta nyt sitä luottoa ei kyllä ole yhtään. Ja toi sama paskasakki kokoaa meille jengin jolla lähdetään valloittamaan eurooppaa? Voi vittu, Filppulan lähdostä on nyt tiedetty about vuoden päivät, mutta mitään ei tapahdu. Onko toimisto kenties kaupungilla duunissa?

Perjantai vituttaa jo valmiiksi, täysi tupa ja vastassa nousuhurmoksella varustettu hifk. Ei paljon aiemmat pelit lämmitä jos viimeinen paikallinen Areenalla hävitään. Eikä kännejäkään voi pelissä vetää. Antakaa nyt Semirille vielä yksi peli penalttia niin voi vittu että on kivaa!
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Vituttaa myös tässä ketjussa ainakin kuukauden ajan trendinä ollut "ennen oli kaikki paremmin"-tyyliset tekstit, joissa koitetaan saada nykyinen meininki näyttämään paskalta, pelaajat on paskoja ja mikään ei toimi. Huoh.

Minua taas vituttaa tän tyyliset tekstit joissa koitetaan vetää jotain saatanan savuverhoja sen päälle ettei Jokereiden peli olisi muka ollut tällä kaudella pääsääntöisesti ihan täyttä kuraa ja Jokerit on joukkueena ihan vitun kaukana sen omimmasta kiekosta. Mestissenttereillä kädetöntä kohellusta ja maailman typerimpiä jäähyjä ja jatkuvaa kurittomuutta. Ilmeisesti se Tyrväisten typeryys on tarttuvaa laatua.

Virnuillaan vielä vähän kilpaa Kousan kanssa. Vittu mitä paskaa! Ja älkää Kurri, Vuorinen tai Hjallis vittu vaan tehkö joukkueen vahvistamiseksi mitään. Ettehän?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös