Nyt vituttaa!

  • 3 009 448
  • 11 368

blue line

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Eikä Jamie Ram eikä Allain Roy eikä Marko "Pumppu" Rantanen. :) Joo varsinkin Daskalakis joka hääräsi pakin tontilla paremmin kuin Taipolan Heppu.

Pää poksahtaa kyllä, kun ajattelee, miten paljon Jokereiden johtoportaaseen on mahtunut tyhmyyttä Hjalliksen ja Masan muodossa. Eikä Keku tohon faktisesti hirveän suurta lisäarvoa tuonnut, ainoastaan ulosanti parani ja ilmeisesti jotkin joukkueen ulkopuolelle (siis minulle) näkymättömät organisatooriset tekijät.

Täytyy kyllä muuten sanoa, että en olisi koskaan uskonut Junnonkaan kykenevän kasamaan noin tasapainoista joukkuetta kuin nyt. Ehkä meidänkin risukasaan paistaa vielä joskus aurinko. Tai sitten ei.
 

Terveis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ensimmäistä kertaa pitkään aikaan on tännekin ketjuun asiaa.

Vituttaa niin älyttömästi, että joku kokoaikatrolli vääntää uusia accountteja sitä mukaa kun vanhat menee nurin, ja aina niihin täkyihin tarttuu puolet palstasta. Joka trollin kanssa todetaan että jos sitä ei ruoki, niin se menee pois, mutta ei. Pari hyvää ketjua mennyt taas ihan lukukelvottomiksi. Blah.

Ja missä vitussa se sentteri viipyy.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Hyvin nää meidän IFK-taustaiset vetää, Karalahti hommasi itselleen tällä kaudella 4 ottelun pelikiellon taklauksellaan ja nyt Ruutu sai 6 ottelua. Kyllä tätä IFK:n tutinaa ja tötinää brändiä kannattaa tuoda Jokereihin taidon kustannuksella. Ruudun ansaitun pelikiellon takia saadaan katsella jatkossakin näitä Mustosia ja Rekosia pyörimässä kokoonpanossa, vaikka taso ei liigaan riitäkään.
 

Wildcard

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Vituttaa tälläinen Jarkon perseily tässä meidän tilanteessa.

Moses-Hahl-sentteri-sentteri ja nyt Ruutu pois. Elikä viiden ukon verran annetaan tasoitusta seuraaviin 6 kuuteen peliin.

Ei tässä kannata enää sentteireitään hankkia vedetään laavakylvyillä tää loppukausi. Hyvästi Liiga. Syksyllä jatketaan.
 

J-Ko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kyllä tätä IFK:n tutinaa ja tötinää brändiä kannattaa tuoda Jokereihin taidon kustannuksella.
Olkaatten hyvät vaan! Täällä meillä ei sitten taklauksia näekään, ei päähän eikä muuallekaan kohdistuvia. Ei laidassa kiinni eikä irti siitä. Tai niin, kyllä vastustaja tietysti joskus taklaa.
 

Dimebag

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit & Sport
Vituttaa, kuin pientä oravaa, kun kahta sentteriä ei kuulu eikä näy. Harmittaa, että tästä tuli välikausi. Eniten vituttaa, kun Jokereiden tanssitytöt ovat nykyään rumia ja lihavia.

Ja yllätys kaikille. En ole Tube82 enkä maukka. Eikä kritiikki ole provosointia. Mikäli sitä ei kestä tai ei suostu näkemään totuutta niin en minä sille mitään voi.
 

Bremberg#19

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Tampa Bay
Eniten vituttaa, kun Jokereiden tanssitytöt ovat nykyään rumia ja lihavia.

Kyllä se Janika ja Gangnam style varmaan sinullekkin uppoaa..

Vituttaa, kun Jokerit roiskii kiekkoa päätyyn, eikä Tappara pelin kaltaista hyökkäämistä näe juuri ikinä.

Vituttaa myös, kun kaikki rakastavat Lambergia. Rehellisesti: Kuinka paljon hyötyä ja kuinka usein hän taklaa a) vieraspeleissä b) kotiottelujen 2-3 erissä.
Lamberg taklaa kotiottelujen ensimmäisissä erissä aina hirveitä pommeja, mutta valitettavasti se on kyllä ainoa asia mitä hän kentälle tuo. Ja kun tämä elementti katoaa hänen pelistään 2-3 erissä niin ei hänellä ole enää mitään annettavaa joukkueelle. Kiekollinen peli on suorastaan tuskastuttavan heikkoa.

Ei sillä, ettei Lamberg olisi hieno mies ja ettenkö rakastaisi ja arvostaisi hänen taklauksiaan ja panostaan joukkueelle kotiottelujen ensimmäisissä erissä. Kyse on vieraspeleistä ja 2-3 eristä.

Karjalaisen panoksesta ykköskentässä en viitsi edes ilmaista omaa mielipidettäni. Toisaalta eipä se Jeren vika ole vaan joukkueen kasanneiden henkilöiden.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | is
Vituttaa, kuin pientä oravaa, kun kahta sentteriä ei kuulu eikä näy. Harmittaa, että tästä tuli välikausi.

Mikäli sitä ei kestä tai ei suostu näkemään totuutta niin en minä sille mitään voi.

Yksi sentteri on tulossa/haussa, minkä jälkeen sentteristö näyttää seuraavalta: X - Teräväinen - Hahl - Tyrväinen (- Mäki - Koivisto jne). Sähän et tätä varmasti usko, mutta tuossa on kyllä ainekset mestaruuteen. Sitä paitsi mestaruus riippuu niin helvetin paljon muustakin kuin sentteritilanteesta marraskuussa. Tässä vaiheessa kerätään kautta varten pelitavallisia juttuja, kokemusta vastustajista ja vaikka kuntopohjaa ja yhteispeliä.

Jos sä Dimebag oikeasti (muka) haluat, ettei sua pidetä pelkkänä paskana provona, niin kannattaisi kenties harkita pariin kertaan ennen kuin alkaa marraskuussa höpisemään välikausista ja puhumaan perusteetonta (huonosti argumentoitua) skeidaa (NHL-supertähdet fädäfädä) meidän joukkueen suurimmasta lupauksesta vuosikausiin. Toisaalta sitten, kun olet saanut kaikki asiakirjoittajatkin kollektiivisesti itseäsi vastaan surkealla viestiesi laadulla, julistat omat höpöhöpö-puheesi totuudeksi. Voin kertoa, etten oikein tiedä mitään masentavampaa, kuin älyllisen alennustilan, jota haluan kutsua leikkisästi keravaksi. Sä olet tällä hetkellä Keravalta karannein höntti koko Jokerit-osiossa.
 

Max Power

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit 1967-2013
Mikäli sitä ei kestä tai ei suostu näkemään totuutta niin en minä sille mitään voi.

Kerro sitten milloin olet itse sanonut jotain, joka edes sivuaisi ns totuutta? Aika absurdia settiä tulee nyt sieltä suunnasta varsinkin, kun katsoo tuota allekirjoitustasi. Sekin on varmaan totuus eikä suinkaan ironinen läppä?
 

Dimebag

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit & Sport
Eikö se ole totuus, että Teuvo ei ole kahtena kautena onnistunut keskushyökkääjänä? Paremmin saataisiin Teuvosta irti laidassa? Senttereitä ei ole kuulunut eikä näkynyt, vaikka tarvetta on? Kurrin kaksoispesti, jolloin ei pysty vielä tällä kaudella täysipäiväisesti panostamaan Jokereihin. Kyllä kaikki viittaa välikauteen ja katsotaan mihin näillä rahkeet riittää. Peli on sekaisin, kuin naapurin pyykit rosterista tai sen puutteesta johtuen. Mikä näistä ei sivuuta totuutta?

Mikäli mielestäsi Teuvo on onnistunut nyt kahtena kautena sentterinä niin hyvä. Silloin meillä on erilaiset käsitykset siitä miten joukkueen ns. ykkössentterin kuuluu onnistua. Voin vain antaa silloin vihjeen, että kannattaa joskus kääntyä sinne kentälle päin, jotta näkee sitä peliäkin.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Vituttaa kun tämä yksi trolli on tehnyt palstasta täysin lukukelvottoman. Moderaattorit vois pikkuhiljaa toimia.

Ei mulla muuta.
 

Deko

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Hauskaa tässä on se, että kaveri ei edes yritä olla erilaisempi kuin aikaisemmat nimimerkit.
Paljastui heti ensimmäisestä lauseesta. :)

Kyllä sen pitäisi täydelle idiootillekin olla täysin selvää, ettei Dimebag ole Bodari/maukka/Brad. Kirjoitustapa on ihan erilainen.
 

Detritus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit-vuodesta 1972, KiVa.
Kyllä sen pitäisi täydelle idiootillekin olla täysin selvää, ettei Dimebag ole Bodari/maukka/Brad. Kirjoitustapa on ihan erilainen.
Maukkahan oli Novellikirjailija Luusalmi tämän trollin rinnalla, mutta Tube82:n lyömätön tyyli oli kieltämättä epäilyttävän samankaltaista:)
No...toistot on kyllä vähentyneet - Tube oli siinä ehdoton mestari.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | is
Maukkahan oli Novellikirjailija Luusalmi tämän trollin rinnalla, mutta Tube82:n lyömätön tyyli oli kieltämättä epäilyttävän samankaltaista:)
No...toistot on kyllä vähentyneet - Tube oli siinä ehdoton mestari.

Tubehan kirjoitteli foorumille ihan luvan kanssa samaan aikaan tämän nykyisen inhokin kanssa, joten oletettavasti eri henkilöt tosiaan kyseessä. Tätä teoriaa toki vahvistaa myös se, että Tuben teksteissä sisältö oli vasta toiseksi vittumaisinta. Silloin teki mieli kommentoida jokaista sen viestiä "Sano mitä haluat ja ihan mistä haluat mutta osta pari pronominia. Tai saat ilmaiseksi. Ota edes yksi."
 

SilkySmooth

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Arsenal FC
Sen verran koen reiluksi varoittaa muita, että jos olet itse positiivisella tuulella, niin jätäpä tämä viesti suosiolla lukematta.

Luotto tuonne toimiston puolelle alkaa vajota tasolle flintstone.. Niin, onhan se toki kohtuutonta vaatia korvaajan hommaamista puolen vuoden sisään ykkössentterin lähdöstä. Kurrin NHL-turneekin tuli tätä dilemmaa ajatellen juuri oikeaan saumaan. Lisäksi juttu vaan on niin, että se yksi "supertähti" sentteri ei ole riittänyt enää pitkään aikaan, vaan me tarvitaan myös toinen sentteri. Vastaavaa epäuskoa lähentelee tämä taannoinnen Raskin sopparin-julkistus.. Odoteltiin kaiken maailman Lepistöä tai Niko Kapasta, saatiin Rask. Nyt ollaan odoteltu nimimiehiä jo monta kuukautta, mutta ei olla saatu ketään. Jengi on täällä JA:ssakin ehtinyt toivoa jo Ilveksestä potkut saanutta kaveria pelastajaksi. Ilveksestä. Ollaan siinä tilanteessa, että melkein kuka vaan on vahvistus.

Tilanne päässyt kyllä tän töhöilyn seurauksena jo aika pahaksi, kun katsoo päivän kokoonpanoa.. Kenet me nostetaan seuraavan loukkaantumisen jälkeen kokoonpanoon? Kivirantako, vai laitetaanko kenties Lindell sentteriksi? Mietitäänpä skenaariota, jossa me ei olla hommattu uutta sentteriä ennen U-20 kisoja: sentterinelikko olisi varmaankin tällanen kun Koivisto-Mäki-Tyrväinen-Rekonen.

Siis voi *piip* mitä *piip*.

Toinen asia on tämä nykyinen fanituotevalikoima ja sen laatu. Enhän mä tuolta voi mitään ostaa Jokeri-henkisille sukulaisilleni joululahjoiksi. Itselle olen yrittänyt kaulaliinaa katella tällä kaudella, mutta tuolle ainoalle vaihtoehdolle en syttyisi bensiiniin dipattunakaan. Sama pätee siihen keltaiseen polyesteri-painajaiseen (taisi olla jonkun sortin Minä-Me-Jokerit teema siinä), en tosin tiedä onko sitäkään enää myynnissä. Paljonko näissä EP:n kaulaliinamalleissa on hintaa?
 
Viimeksi muokattu:

Masculine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Vastaavaa epäuskoa lähentelee tämä taannoinnen Raskin sopparin-julkistus.. Odoteltiin kaiken maailman Lepistöä tai Niko Kapasta, saatiin Rask.

Tuntuu niin tyhmältä tätä aina aika ajoin toistella, mutta pakkohan se on kun ilmeisesti edelleenkään ihmiset eivät tuota asiaa tiedä. Sami Lepistö on se pelaaja, joka tuolla screenillä piti julkistaa, mutta kaveri saikin KHL-lapun aika kriittiseen aikaan, eikä ketään muutakaan uutta pelaajaa ollut, niin Rask joutui valituksi.

Samainen Lepistö oon 90% todennäköisyydellä ensi kaudella Jokereissa.
 

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uudesti syntynyt Jokerit, NY Islanders
Vituttaa tuo tämän illan hyökkäyskalusto. Miten ihmeessä taitokiekko-Jokereista on voitu muovata vuosien saatossa joukkue, joka operoi parin loukkaantumisen jälkeen noin järkyttävän kädettömällä hyökkäysmateriaalilla? Pahinta on, että loukkaantuneenakin on tasan yksi aidosti taitava pelaaja(Moses). Muut pelikieltolaiset tai loukkaantuneet ovat puhtaasti santapaperiosastoa. Blaah!

Lukkoa lapulle tänään, kerroinkin on Veikkauksella kuin syömään käskisi...
 

Tuomas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vain yksi jengi Stadista
Paljonko näissä EP:n kaulaliinamalleissa on hintaa?
Kaulaliinat 15€ EP ry:n jäsenille ja muille 25€.

Jos ei ole jäsen, niin jäsenmaksu on 17€ ja sillä saa esim. tuotteista ja vierasmatkoista aina 10€ alennuksen. Myös muita alennuksia, kuten esim. huominen Notkean Rotan keikka fanibaari West Cornerissa jne.

Matseissa tavaroita voi käydä ostamassa siitä #91 Storen vierestä yhdistyksen fantiskiltä, tai tarvittaessa voidaan postittaakin. Lisäfaktat jokerifanit.netissä.
 
Pakko tuoda viestini otteluketjusta:

Paskinta Jokerikiekkoa sitten kauden 2009-2010 pohjanoteerauksen. Ihan hirveää.

Hävettää. Hävettää ihan saatanasti, ei voi muuta sanoa.

En oikein tiedä nyt miten reagoida, kun Jokereista on tehty tuollainen SaiPamainen tai Bluesmainen paskakiekkoa pelaava joukkue. En löydä tosta nipusta yhtään mitään, mitä kokisin "omaksi". Sitä samaa siinä ei ole enää, jonka takia aloin aikoinaan seuraamaan Jokereita. Pari viime kautta on ollut nautittavaa katseltavaa. Varsinkin viime runkosarja.

Hävettää, harmittaa ja vituttaa.
 

Deko

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Kuuden päivän tauosta huolimatta Jokereiden peli näyttää siltä, että väännettäisiin kolmatta peliä kolmen päivän sisään. Huvittavaa ja samalla luonnollisesti hieman surullista.
 

hashomer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Sharks, Rishon Devils & Rishon Legion
Ihan tajutonta paskaa, siis aivan tajutonta. Eikä paikkoja ole tainnut olla koko pelissä kuin ihan pari. Hävetkää nyt edes!! Uskoa on vielä voittoon, mutta kyllä saa aika paljon tapahtua, että peli muuttuu loppukautta ajatellen edes jotenkin järkeväksi.
 

faro

Jäsen
Hyi vittu mitä paskaa toi tän hetken peli on. Vituttaa myös ettei potkuja voida antaa kenellekkään koska se ei ole Lämsän vika että pelaajamateriaali on noin paska ja eihän Vurista ja Kurria voida pois potkia kun vasta tulivat mukaan organisaatioon. Miksi vitussa ei edes yritetä hankkia sitä sentteriä? Voisi niillä try outeilla edes kokeilla jotain pelaajia. Taitaa huomenna jäädä nallet heittämättä...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös