Nyt vituttaa!

  • 3 007 555
  • 11 368

gcz_

Jäsen
Suosikkijoukkue
JHC, NYI, Suomen NATO-jäsenyys
Jokereilla on aikamoisia ripuliranteita joukkue täynnä. Tänäänkin oli paikat muutamaan lisämaaliin, mutta Eroselta, DeSimonelta ja Mosekselta lähti löysät suoraan logoon.
 

Gemondo

Jäsen
En viitsi tuonne "Lämsälle kenkää" ketjuun laittaa koska se on jo liian myöhäistä mutta ai jumalauta että olen turhautunut tuohon kaveriin.
 

KuumaaKamaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Kyllähän tuo pistää pinnan kireälle, kun painajainen viime keväältä saa jatkoa. Pelejä hallitaan ja hallitaan ja paikkoja luodaan ihan riittävästi pelien voittamiseen, mutta maalintekeminen on aikamoista tervanjuontia tämän(kin) vuoden jokerilaumalle. Jos ei kurssi käänny, alkaa usko kieltämättä hiipumaan tähän Lämsään. Ensi viikon jälkeen ei selittelyt enää auta, kun Teräväinenkin on pelissä jälleen mukana. Muutos on tultava, tai Lämsän saa mun puolesta heivata pihalle.
 

Viru$

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Alkaa täälläkin kiristämään nupista melkoisesti. Nämä loppuhetkien ratkaisut ovat ihan helvetin kirveleviä. Joukkuetta ja faneja koetellaan taas toden teolla ja samalla muu Suomi nauttii näkemästään. Jokeriviha voi hyvin ja on kenties ennätyslukemissaan. Samalla Jokeriperhe on repeytynyt kahtia ja Eteläpäädyn äänekkäin osa loistaa poissaolollaan. Hetkeen ei ole vituttanut näin.
 

Valle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit. SJK.
Parempi vaan kun kaikki unohtavat tämän viikon kokonaan Ja aloitetaan ensi viikolla uudestaan koko touhu. Vituttaa nöösi-poika Lämsä joka sössöttää joka helvetin pelin jälkeen samoja asioita. Odotetusti vaikea kauden alku mutten näin tuskaisaa odottanut...
 

Infinity

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, maajoukkue
Yritin tässä leppyytellä hermoja tuntitolkulla ennen tänne avautumista, mutta onhan alkukausi ollut nyt ihan järkyttävää touhua ehkäpä HIFK-pelin ensimmäistä erää lukuunottamatta. Paperilla nimivahva joukkue ei saa hyökkäyspäässä mitään aikaiseksi ja joka ottelussa nimenomaa vastustajan veska loistaa toisin kuin meidän. Ja tiedän kyllä, että on pelattu vasta 5 kierrosta ja keväällä pelit ratkaisevat. Mutta hei come on, Ilveskin saa voittoja ja niitä pirun maaleja aikaiseksi vaikka ukkoja on lasaretissakin kasapäin. Ensi viikolla kohti nousua, toivotaan.
 

Tuoppi

Jäsen
Vituttaa kun aina maidän valmennusjohdolta tuntuu, omien sanojensa mukaan tai täällä keskustelun perusteella, jotain palasia puuttuvan (senttereitä, maalintekijöitä, voittava maalivahti, jne.). Tuntuu että sitten Sheddenin kukaan meidän valmentajista ei ole saanut olemassa olevasta materiaalista sitä parasta irti tai jopa ylisuorittamaan! Eikö sitä pelitapaa perkele voi rukata niin että sillä pystyy puukädetkin napsimaan voittoja?! Vittuun se kiekonhallinta ja hitaat lähdöt. Ajokoirakiekkoa Tyrväisille ja kumppaneille.
 

Rakettipulu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kerkesipäs alas vajota tämä ketju. Kaiken kaikkiaan huono fiilis voitosta huolimatta.

Tunnelma oli tänään suoraan sanottuna anaalista. Chantit lähtivät 3-4 kertaa koko pelin ajan ja kestivät hyvin vähän aikaa. Muutenkin joku vuoropuhelu oli jo lähes surkuhupaisaa... Tää ei oo se eteläpääty, minkä mä tunnen. Tässä alkaa pikku hiljaa vituttamaan, että sen kausarinkin ostin.

No jos tunnelma oli huonoa niin kyllä oli pelikin. Aivan järkyttävää läpsyttelyä ja vedettiin niin puolivaloilla, että oksat pois. Taklauksia näki erittäin vähän ja pelissä ei ollut nimeksikään intesiteettiä. Surkeaa viihdettä, tosta pitäisi vielä maksaa?

Sitten vielä tämä Eeron päästäminen/lähettäminen Sveitsiin. Mitäpä tähään enää sanoisi? Well done hjallis. On kyllä aika helvetin ikävä Kekäläistä... Vitutuksen kruunaa lopun lepsuilun seurauksena tullut kavennus, jonka takia menit vielä vedotkin persiilleen. Ei paljoa kolme pistettä lohduta, kun kokonaiskuva on näin lohduton.
 

JofaPlayer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Vitun Hjallis. Nyt meillä oli käsillä sellainen veskaripari & puolustus että iso hatunnosto sille jengille joka olisi pudottanut noilla meidät keväällä. Nyt on kaikki taas yhden kortin varassa. Ja sillä kortilla ei ole vielä liikaa näyttöjä Euroopan pelistä, kun taas toisella oli kolmet aivan erinomaiset playoffit+liigakarsinnat, yksi pieleenmennyt sarja, sekä runkosarjassa vakuuttavia otteita. Niitä hetkiä odotellessa kun Lelu loukkaantuu...Jokereiden onnella vielä pidemmäksi aikaa ja juuri ennen playoffeja...
 

Deko

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Hjallis voi olla tyhmä, mutta en millään jaksa uskoa hänenkään olevan niin tyhmä ole, että laittaisi Kilpeläisen pihalle ilman että tällä toimenpiteellä on valmennusjohdon siunausta. Hyvin monesta asiasta voi syyttää Hjallista, mutta Kilpeläisen lähtöpasseista mielestäni ei.

Väärin vitutettu.
 

Infinity

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, maajoukkue
Kolme pistettä kotona Kerholta on tuttua kauraa, että kaipa tässä saa ihan syystäkin tuskastua joukkueen peli-ilmeeseen. Ottaa päähän, että nimekkäät ammattiurheilijat pelaavat selkeästi alle oman tasonsa. Kyllä sellaisten pelimiesten kuin Lahti, A. Tyrväinen, Ruutu, Hardt jne. pitäisi saada pelistään enemmän irti. Tai sitten valmennus ei ole selkeästi onnistunut tehtävässään. Moni täällä ennustaa selkeää tason nousua tulevilla kierroksilla, itse alan olla hieman pessimistinen, sillä joukkueesta selkeästi puuttuu siihen tarvittavaa rentoutta, yllätyksellisyyttä ja peli-iloa.

Areenan surkea tunnelma ärsyttää myös. Viime kausina EP:n iloinen meininki oli sellaista, että tylsemmissäkin peleissä riitti katseltavaa ja kuunneltavaa. Tämän iltaisessa pelissä takanani istuneet ulkolaiset ihmettelivät miksi hallissa istutaan kuin kirkossa. Todellakin toivon hartaasti, että jäsenistöstä löytyvät pian ne itsensä likoon heittävät aktiivit jotka saavat hommaan eloa. Jos olisin 10-15 vuotta nuorempi hakeutuisin laulattamaan vaikka itse.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | is
On kyllä aika helvetin ikävä Kekäläistä.

Tämä oli koko pelin ajan ainoa jäsennelty ajatus, jonka sain aikaiseksi. Kaikki muu oli pelkkää vitutusta. Että pitikin mennä lukemaan Eero-huhut ennen matsiin lähtöä...

Kekäläisen aivan ylivoimaisesti suurin ansio oli se, että se potki Hjalliksen vittuun kaikilta näkyviltä tai kuuluvilta paikoilta mitä tulee seuraan ja joukkueeseen. Kekäläisen lähdön jälkeen oikeastaan kaikki on päästetty Hjalliksen ryssittäväksi. (Iiro Keurulaisen lasken tästä pois, hän on loistava mies paikallaan!)

1. Kekäläisen yksi näkyvä ja iso visio oli, että jokainen jokeriorganisaation osanen huoltajasta kapteeniin ja junnuista koutseihin tietää oman paikkansa ja kuinka toimia. Tähän liittyi paljon: mm. pelaajapolku junioreista ylöspäin kohti edustusta, täydellinen ammatillinen luottamus tiimin (valmentajat, scoutit, sidosryhmät, pelaajat jne) kesken. Kekäläinen suojeli koko porukkaa hyvin pitkäjänteisesti silloinkin kun paskaa oli tuulettimessa niin ettei edes hurinaa kuulunut. Nykyään:
- Junnuissa peli kulkee, mutta henkilöstöpolitiikka ei. En lähde tässä tuttujeni henkilökohtaisia asioita sen enempää avaamaan, mutta ammattimaisuus on enää kaunis muisto.
- Luottamuksesta ei voida enää puhua mitä nyt tulee vaikka Eeron nimenomaiseen luottamuspulaan. Olen aivan saatanan varma, että Keku olisi jyrähtänyt, ettei yhtä miestä heitetä bussin alle, vaikka mestaruushaaveet viime kesänä kariutuivatkin. Kivana lisänä voidaan heittää vaikka se, että muissa liigajoukkueissa ja Areenan entisten osakkaiden keskuudessa Hjalliksesta ja luottamuksesta tuskin puhutaan samassa lausessa ilman voimakkaita kielto- ja kirosanoja.
- Pitkäjänteisyys. Tarvitseeko edes sanoa mitään nyt kun Hjallis on taas puikoissa (/puikot perseessä)? Vittuilua joka saatanan suuntaan: faneille, yhteistyökumppaneille ja pelaajille, huhhuh!
- Omien suojaamisesta ja ottamisesta siipien alle vaikeina aikoina ei ole enää merkkiäkään. "Ei oo käyttöä, lähe menee". Mietin tässä, että mitenköhän olisi handlattu Semirin tilanne, jos Kekun tilalla olisi ollut Hjallis? Jjjjjoooh...

2. Sosiaalinen media. Jokerit loi Kekäläisen aikana huikean strategian fanien ja yhteistyökumppaneiden sitouttamiseksi. Tämä kantaa toki edelleen hedelmää, ja Minä >> Me >> Jokerit toimii, mutta kuka vittu päästi Hjalliksen twitteriin? Oikeasti, mitä helvettiä? Kaikki, mitä se mies sinne syytää on kuin suoraan Kekäläisen "Älä koskaan tee näin-ABC"-kirjasta. Täydellinen vastakohta kaikelle tuolle briljantille Me-hengelle, jota mm. Keku ja Iiro ovat luoneet.

3. Joukkueenrakennus. Tässäkin esiin nousee pitkäjänteisyys ja ammattitaito kaiken muun edelle. Kekun lista loistavista hauista ja kotiutuksista hakee vertaistaan. Joku voi tulla inisemään, että Maston jatko oli huono idea, mutta todellisuudessa hän oli ja olisi edelleen liigassa selvästi keskitasoa parempi pakki. Samoin joku voi sanoa, että Jere on parempi kuin Masto, ja totta, niin onkin, mutta sitä sainausta ei olisi tapahtunut ilman KHL-kuviota. Kun Hjallis itkee, ettei ymmärrä mitä fanit valittavat, kun hän on luonut viimekautista paremman joukkueen, tekisi mieli ihan tosissaan lyödä jotakuta.

Ensinnäkin, älä ihmettele, perkele! Ole mieluummin hiljaa ja niele saatana joskus ylpeytesi ja tiedä omassa yksinäisyydessäsi paremmin, koska kaikki vihaavat ylimielistä huutelijaa. Eikä sitä kateuttakaan muuten kannata joka paikassa olla jankuttamassa. Toisekseen Hjalliksen väite paremmasta joukkueesta ei pidä paikkaansa. Ilari Filppulaa, eli joukkueen primus motoria ja parasta pelaajaa ei ole korvattu. Samoin Teemu Pulkkista ei ole korvattu mitä tulee pelintekijä-Puluun. Ymmärrän, että Jaskan alavirettä ei voinut aavistaa ja että hän voi parantaa, mutta pelaajatyyppi on täysin eri. Antti Tyrväinen vaikuttaa toistaiseksi flopilta tai jos ei suoranaisesti siltä, niin ainakin perusteettomalta haulta. Valmentajilla on osansa, mutta Kekäläinen nousi aina ylimmäksi mieheksi, kun piti tehdä päätöksiä. Henkka Heinokin on muuten korvaamatta, kun kerran Mäkeä peluutetaan sentterinä. Puolustuksen tasosta annan rehdisti plussaa; se on selvästi parempi kuin Kekäläisen aikana.

Ainiin, Fränäkin on korvaamatta, kun kerran piti se Eero päästää pois. Ai että kun vituttaa!

Lisäksi vituttaa se, ettei Jokereissa ole mitään WAU-elementtiä, vaan pelkkää sekasortoa, enkä puhu nyt kadonneesta pelitavasta.

En pysty tällä hetkellä kokemaan Jokereita oikestaan yhtään minään (siis seuran tasolla, joukkue on eri asia), kun tuntuu että ketä tahansa kohdellaan ihan miten sattuu. Hävettää ja vituttaa aivan helvetin saatanasti.
 

Jokeri82

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Hyvin monesta asiasta voi syyttää Hjallista, mutta Kilpeläisen lähtöpasseista mielestäni ei.

Kovasti tästä syytetään Hjallista mutta voiskohan olla asia myös niin että Eero halusi itse lähteä Irvingin jaloista varmemille pelipaikoille?

Vituttaa kyllä herran lähtö, siin olisi ollu hyvä tandemi liigaan
 

Steegil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit 1967-2014, Ducks sympatiat Coyotes & Jets
Kovasti tästä syytetään Hjallista mutta voiskohan olla asia myös niin että Eero halusi itse lähteä Irvingin jaloista varmemille pelipaikoille?

Vituttaa kyllä herran lähtö, siin olisi ollu hyvä tandemi liigaan

Tosin voiko kaveri vaatia viime kevään näytöillä salettia ykkösveskan tonttia? Itse luulen että valmennusjohto ja Hjallis eivät vaan enää luottaneet Kilpeläiseen ja mies sai mennä. Pitää nyt vain toivoa että se uusi veskari on tulossa ja mahdollisimman nopeasti.
 

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uudesti syntynyt Jokerit, NY Islanders
En pysty tällä hetkellä kokemaan Jokereita oikestaan yhtään minään (siis seuran tasolla, joukkue on eri asia), kun tuntuu että ketä tahansa kohdellaan ihan miten sattuu. Hävettää ja vituttaa aivan helvetin saatanasti.

Jep. Kesän tapahtumien jälkeen olen kadottanut kaikki fiilikset Jokerien seuraamisesta. Katson toki pelit, mutta seuraan peliä täysin tunteettomasti. Edes maaleille ei jaksa tuuletella. Voitotkaan eivät enää tunnu miltään. KHL-siirto, Karalahti&Ruutu Jokeripaidassa, Harkimon julkiset ja ei-julkiset vittuilut kannattajien suuntaan.. kaikki nämä ovat vieneet fiilikset Jokerien pelien seuraamisesta. Tällä hetkellä näyttää vääjäämättä siltä, että ensi kaudella siirryn lopullisesti tv-seuraajaksi, ei vaan nappaa enää.

Kaiken muun lisäksi vituttaa se, kuinka nopeasti likimain kaikki on saatu kustua Kekäläisen lähdön jälkeen.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | is
Jep. Kesän tapahtumien jälkeen olen kadottanut kaikki fiilikset Jokerien seuraamisesta. Katson toki pelit, mutta seuraan peliä täysin tunteettomasti. Edes maaleille ei jaksa tuuletella. Voitotkaan eivät enää tunnu miltään. KHL-siirto, Karalahti&Ruutu Jokeripaidassa, Harkimon julkiset ja ei-julkiset vittuilut kannattajien suuntaan.. kaikki nämä ovat vieneet fiilikset Jokerien pelien seuraamisesta. Tällä hetkellä näyttää vääjäämättä siltä, että ensi kaudella siirryn lopullisesti tv-seuraajaksi, ei vaan nappaa enää.

Kaiken muun lisäksi vituttaa se, kuinka nopeasti likimain kaikki on saatu kustua Kekäläisen lähdön jälkeen.

Sanasta sanaan kuin omalta näppäimistöltäni! Tänäänkin istuin paikallani EP:ssä nojaten ensimmäistä kertaa ikinä pelitilanteen aikana selkänojaan. Ei tosiaan nappaa, ja se vituttaa.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit, Philadelphia Flyers
Kausi on kovaa vauhtia menossa ja meillä potkitaan ykköskassaria pois ja pitäisi se ykkössentterikin jostain löytää. Ei sitten voinut näitä asioita hoitaa kuntoon ENNEN kauden alkua!?
 

juhana

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit 1975-2013, 2023-, Roihuttaret, K-Vantaa
Kaiken muun lisäksi vituttaa se, kuinka nopeasti likimain kaikki on saatu kustua Kekäläisen lähdön jälkeen.
Erittäin hyvä kirjoitus, joka tiivistyy vielä aivan huikeasti tähän virkkeeseen, Täysin samaa mieltä ja se mikä tässä koko paskassa ainakin tällä hetkellä harmittaa, että menin monen vuoden jälkeen ostamaan kausikortin. Tänäänkin mietin monta kertaa, että olisi niilläkin rahoilla ollut parempaa käyttöä tälläisen toimistoduunarin palkalla.
 

haamuhanska

Jäsen
Suosikkijoukkue
JOKERIT, Kajaanin Hokki, K-Vantaa, HC RuMa
VITUTTAA

Kuinka paljon onkaan toiminta seurassa ja sen ympärillä taantunut Kekäläisen lähdön jälkeen!
-Fanit mököttää siitä, että saatiin huippu puolustaja
-Ei ole UTJ:ta
-Hjallis "masailee"
-Ei ykkössentteriä
-Maalinteko tökkii, #47 tähän asti floppi ja Moses ei osu mistään
-Nyt vielä paras maalivahti pihalle

Jään torstaina kotiin, kiitos kaikille, jotka ovat tämän vitutuksen onnistuneet luomaan...
 

Valle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit. SJK.
Ei tämä touhu tällä hetkellä mitään riemukulkua ole. Hallilla tunnelma oli tänään kun kirkossa. Toki oli tiistai ja Kerho vastassa, mutta silti todella huolestuttavaa jos pikkutenavat ovat ainoita jotka pitävät mökää. Ykkösentteriä ei näy eikä kuulu, utj:sta nyt puhumattakaan. Hjallis vaan antaa potkuja ja lainailee pelaajia Sveitsiin. Koska viimeksi Jokerit on ollut positiivisesti esillä mediassa?
 

J.Rita

Jäsen
Nostaisin esille Kekäläisen tärkeyden seuran kipparina. Olin monta kautta todella innostunut Jokereista pelkästään siitä syystä, että seuraa johti ammattilainen joka lähes jokaisella teollaan vei Jokereita oikeaan suuntaan. Urheilullinen menestys jäi uupumaan, mutta silti tehtiin asioita oikein myös kaukalon ulkopuolella. Oli mukavaa ottaa osaa toimintaan, kun punainen lanka oli olemassa.

Kekäläisen jälkeinen kausi kulminoituu Karalahden hankintaan, joka kertoo kaiken oleellisen Hjalliksen johtamisesta. Loistava pelaaja ja medianäkyvyys taattu, mikä Hjalliksen mielestä pitäisi tyydyttää kaikkia osapuolia. Kun nämä arvot eivät olekaan kaikkien mieleen, niin Harkimo suuttuu ja lähtee syyttämään tärkeimpiä asiakkaitaan. Bisnesmiehenä Hjalliksen pitäisi ymmärtää että kokonaisuus ratkaisee. Onko Karalahden medianäkyvyydellä ja urheilullisella panoksella riittävää merkitystä, kun maksava kannattajakunta pirstaloituu, tuhoten sekä kausia rakennetun me-hengen että otteluiden tunnelman?

KHL-hankkeen ymmärrän pelkästään siitä syystä, että Areena piti saada myytyä ja onhan KHL:ssä älyttömästi mahdollisuuksia.

Palataakseni Karalahteen vielä, niin Jokereihin olisi taatusti samalla summalla ollut tarjolla Jeren tasoa vastaava pakki, josta rahallisestikin olisi ollut huomattavasti suurempaa hyötyä Jokereille. Tässä asiassa osaan yhä enemmän arvostaa HIFK:n konservatiivista suhteutumista, missä urheilullisuuden ja medianäkyvyyden ohella myös annetaan painoarvoa pelaajan taustalle. Sekä Jokerit että HIFK hyötyvät siitä, että brändit pysyvät riittävän kaukana toisistaan.
 
Koko Jokeritoiminta, niin kuin ylläolevalla. Fanitoiminta kotona, UTJ:n puuttuminen, paskat pelit. Tappaa itseltäkin palon olla paikalla matseissa, kun kotihallissa ei ole enää tunnelmaa. Jos en kausaria vielä omistaisi niin jäisi loppukaudelle ostamatta. TV:stä näkee samat matsit.
 

ss74

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Jokerit FC
Aika samoilla linjoilla, kun edeltävät kirjoittajat. Kesän tapahtumat ja purjehtijan koomailut ovat tappaneet fiiliksen täysin. Areenalle tulee raahauduttua lähinnä, koska ei sieltä poissakaan osaa pysyä. Peliä katsoo kuitenkin täysin ilman tunnetta ja fiilistä ja eilenkin kävi moneen kertaan mielessä, että voisihan tätä katsoa telkkaristakin.

Lisäksi peli kentällä on aivan täyttä paskaa. Eilinen oli taas uskomatonta läpsyttelyä niin kentällä, kuin katsomossa. En ole katsomon läpsyttelystä ketään syyttämässä sillä itsekkin vedin taas kerran mykkäkoulua.

Ainoat valopilkut tässä syksyssä ovat Narriradio ja EP:n järjestämät vierasreissut. Näistä isot kiitokset aktiiveille.

Ei voi uskoa kuinka nopeasti Kekäläisen tekemä hyvä duuni huuhdottiin pöntöstä alas.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös