Nyt vituttaa!

  • 3 013 001
  • 11 368

liigajyrä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsinki Warriors
Vituttaa kun Hahl , Desimone ja Mäki ovat helvetin huonoja!

Ottaa koppaan kun Jokereissa on jako isät ja pojat. Isät (Niemi,Mäki,Rita) pelaavat ja Pojat (Hännikäinen ,Lamberg , Salminen, Lindhbom ) heitetään Vantaalle. Todella munatonta mutta ei niin yllättävä valmentajien puolelta.
Jos Lamberg ei tänään ole mukana Julleja vastaan ihmettelen lisää.
 

PeteX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Töölön Vesa/Jokerit, Leeds Utd, Only Oranje
Hjallis bb-taloon. Sillähän on vanha hoitokin jo siellä. Uskomaton äijä. Vituttaa.
 

Rosenrot

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Vituttaa se, että ei taida edes saada hallia täyteen huomiseen paikallispeliin. Aivan pirusti vielä lippuja vapaana "HIFK":n päätyyn ja tuskin tuollaisia määriä huomenna menee kaupaksi enää. Helvetti viimosia paikallismatseja useisiin vuosiin ja saada edes hallia täyteen kauden kotiavauksessa, so sad.

Tähän vaikuttanee ihan myöskin se, että kyseinen koitos nähdään valtakunnan kaikille näkyvällä kanavalla ihan ilmatteeks. Se, yhdistettynä IFK:n viime otteisiin, jättänee porukkaa kankkuspäissään himasoffalle, wanhan kunnon hockey night - hengessä

Vieraspäädyssä hyvin vapaita paikkoja näköjään vieläkin
 

Sam#9

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Hieman meinas tossa viimeviikolla vituttaa, kun tuli ilmoitus ettei Jokerijuniorit pääse omilla kausikorteillaan ifk-peleihin. Jätettiin siis koko perhe menemättä halliin, kun ajateltiin että Jokerit saa hallin kuitenkin myytyä helposti loppuun kuten oli ajatellut. Poika ei todellakaan käsittänyt miksi ei pääse katsomaan kausikortillaan omaa suosikkijoukkuettaan kauden avauksessa.

No halli ei ollutkaan täynnä. Se ei vituta yhtään.
 

Wildcard

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Tällä hetkellä ei nappaa fanitoiminta-/matkat laisinkaan, jotenkin vaan Areenan totaalisen hengetön tunnelma vain nyppii. Tää "kaikkien aikojen" kausi menee varmaan ihan vituille tunnelman ja fanitoiminnan osalta. Varmaan tule joku vierasmatka kuitenkin yksinäni tehtyä. Hyvää alkanutta viikkoa kaikille Jokerit faneille kuitenkin.
 

Hande75

Jäsen
Suosikkijoukkue
LiverpoolFC, Jokerit, suomalaiset NHL:ssä ja Lauri
Katsotaan miten ja kuinka kauan mies pelaa Liigassa, mutta olisi tuo Jeff Halpern kelvannut myös minun puolesta Jokereihinkin. Ainakin try-outille.
 

jjoni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Katsotaan miten ja kuinka kauan mies pelaa Liigassa, mutta olisi tuo Jeff Halpern kelvannut myös minun puolesta Jokereihinkin. Ainakin try-outille.
Eli mielestäsi Jokereilla on tarvetta kalliille NHL-statuksen puolustavalle sentterille?

Tällä hetkellä lähinnä vituttaa Hjalliksen suhtautuminen faneihin.
 

Hande75

Jäsen
Suosikkijoukkue
LiverpoolFC, Jokerit, suomalaiset NHL:ssä ja Lauri
Kuten totesin katsotaan kuinka pelaa. Ajatus kuitenkin oli, jos tuon tasoisia, vaikka puolustavia senttereitä on tarjolla, niin kyllä uskoisin saman tasoisia hyökkääviäkin senttereitä olevan. Vituttaa vaan, kun emme löydä. :)
 

sekolust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна, Lostedt, Ben-Amor
Mä en kyllä näe Halpernia minään suurena menetyksenä. Meillä suurin puute on kärkiketjujen sentterin puuttuminen/taso ja tuohon ongelmaan Halpern ei tarjoaisi mitään ratkaisua. Kolmoseen ja Neloseen sitten on tarjolla Hahlia, Tyrväistä ja toivottavasti DeSimonea, joten paikkaa mä en vaan rosterissa näe. Varmasti olisi käyttökelpoinen peluri, mutta mielestäni ei panostuksen arvoinen näissä olosuhteissa.

Lisäksi on hyvä muistaa se, että käytännössä Willsie tuon pelaajan liigaan raijasi. Vaikea nähdä toimiston epäonnistuneen jos entinen pelikaveri taivuttelee pelaajan Suomeen ja juuri tiettyyn seuraan.

edit:

Ajatus kuitenkin oli, jos tuon tasoisia, vaikka puolustavia senttereitä on tarjolla, niin kyllä uskoisin saman tasoisia hyökkääviäkin senttereitä olevan.

Minkätasoisia? Mies oli uransa viimeiset kaudet aikamoinen kiertopalkinto, tilastojen perusteella ura ollut jo pitkään laskussa, nyt ei tarjolla enää ollut NHL-sopparia ja iän puolestakin alkaa jo olemaan viimeisiä kausia menossa.

Jos mä suhteutan nuo näytöt liigan vaatimuksiin ja nykytasoon, se vastaavan tason hyökkäävä sentteri olisi mallia Peter White, HIFK 2005-06. Tosin sillä erotuksella, että White sentään oli farmissa vielä tehnyt tulosta omassa roolissaan. Yhteistä näille herroille on mm. aika edellisestä hyvästä NHL-kaudesta, sopimustilanteesta NHL:n suhteen ja ikä.
 
Viimeksi muokattu:

Hande75

Jäsen
Suosikkijoukkue
LiverpoolFC, Jokerit, suomalaiset NHL:ssä ja Lauri
No vaikka sen tasoinen sitten. Kokenut vanha hyökkäävä sentteri, joka haluaa päättää loisteliaan uran mestaruuteen Jokereissa ja näyttää maailmalle palaavansa vielä kerran huipulle. Suomessa ja Jokereissa. Rocky-teemahan on muutenkin täällä käytössä. Ei mua vituta enää.
 

sekolust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна, Lostedt, Ben-Amor
Rocky-teemahan on muutenkin täällä käytössä.

Senpä takia en haluaisi nähdä meidän Apollo Creedin kuolevan venäläisen käsittelyssä ;) Kohtahan tuo olisi mahdollista jopa omalla kotiareenalla, hieman Rocky IV:n tyyliin. Ainakin itseäni vituttaisi jos joku Lamberg täytyy lähettää Siperiaan treenaamaan ja hakemaan kostoa Moskovasta.

Mua hieman vituttaa tuon edellisen matsin yleisömäärä. Kun noita viikonloppumatseja on muutenkin jo niin helvetin vähän ja paikalliset ovat kohta loppumassa, niin pitääkö televisioinnilla pitää huoli alhaisesta katsojamäärästä? Pienempi paha olisi ollut jonkun tiistaisen matsin televisiointi, nyt sentään kotiavaus paikallisvastustajaa vastaan jäi myymättä loppuun. Noiden matsien pitäisi olla sellaisia, että liput myydään muutamassa tunnissa loppuun ja meno hallissa on sen mukaista.
 

Hande75

Jäsen
Suosikkijoukkue
LiverpoolFC, Jokerit, suomalaiset NHL:ssä ja Lauri
Avausviikonloppu ja Liigan "kiinnostavimpia" otteluita monien mielestä. Nelonen tottakai halusi näyttää suurelle yleisölle sen. Jos olisi jätetty näyttämättä, moni olisi vittuuntunut siitäkin.
 

sekolust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна, Lostedt, Ben-Amor
Nelonen tottakai halusi näyttää suurelle yleisölle sen.

Tää on näitä juttuja, joissa televisioivan tahon ja joukkueen edut menevät ristiin yksittäisen tapahtuman osalta. Vaikka pitkässä juoksussa molemmat osapuolet hyötynevät yhteistyössä, lyhyellä tähtäimellä näitä pieniä ristiriitoja tulee.

Neloselle tuollaiset lähetykset takaavat suuret katsojamäärät, mutta vastaavasti Jokerit "menetti" täyden tuvan. Kyllähän tuon toiminnan Neloselta ymmärtää ja siitä he maksavat joukkueille. Ilman televisiointia Jokerit olisi myynyt hallin loppuun, mutta toisaalta tuolla ei katettaisi TV-rahoista kuin murto-osa.
 

Viru$

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Nostetaanpas tämä ketju jo valmiiksi ylös, sillä veikkaan, että tämän illan ottelun jälkeen tänne on taas tunkua.

Ei helvetti miten flegmaattista skeidaa Lahden Tiistai-illan 1. erässä. Paikalliskamppailun kahden jälkimmäisen erän laskusuhdanne näyttää saavan jatkoa.
 

Frankster

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Jokereiden peli ollut ihan sekaisin ensimmäiset 2 erää. Puolustus sentään toimii jutenkuten, mutta syötöt menevät ihan minne vaan ja kiekko polttaa lavassa.

Irving vakuuttava taas, vaikkei ole joutunut esittämään mitään paraatitorjuntoja.
 

Konkkis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KiVa
Vituttaa tämä suomalainen kahvakiekko sekä tuomarien amatöörimäisyys. Onneksi ensi kaudella nähdään hyvää kiekkoa, vaikka menestystä ei välttämättä ole luvassa.
 

Steegil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit 1967-2014, Ducks sympatiat Coyotes & Jets
Vituttaa se että Tyrskylän veljekset saavat huussata ylivoimassa loputtomasti. Lisäksi vituttaa se, että koko peli oli uskomatonta kuraa, joukkue oli todella kuriton ja otti tyhmiä jäähyjä.
 

faro

Jäsen
Vituttaa, kun taas joukkueella nousi kusi hattuun viikonlopun julli voiton jälkeen. Vituttaa kun kentällä luistelee kuriton lammaslauma joka ei edes yritä. Vituttaa kun joukkue on täynnä puukäsiä. Vituttaa kun Juhani Tyrväinen pyörittää ylivoimketjua veljensä antin kanssa. Noh, jos torstaina ois parempi päivä.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit, Philadelphia Flyers
Nyt maksetaan kovaa hintaa sarjapisteiden muodossa joukkueen rakennuksessa tapahtuneista räikeistä virheistä. Eipä siinä sen kummempaa. Nyt jumalauta se sentteri sisään ja vähän äkkiä.
 

Baroni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, sympatiaa Lukolle
Nyrppii joukkueen hyökkääjien taitovaje. Kiekko päätyyn ja silmät kiinni perässä. Ehkä tämän hetkinen pelitapa saa hyökkääjät näyttämään vielä puukätisimmiltä..
 

Valle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit. SJK.
Vituttaa uskomaton kurittomuus. Vitutaa että aina hävitään pilkut Lahdessa. Vituttaa Hjallis joka ei löydä senttereitä. Vitutaa joukkueen rakenne. Vitutaa Lämsä joka pistää Mäen pilkkuihin.
 

liigajyrä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsinki Warriors
Koska

Jokerit ovat pelanneet hyvä vieraspelin Lämsän ja Tomekin alaisuudessa? Miten Tomi Mäki voi pelata keskellä eikä Saku Salminen?. Miten yhteen jengiin voi päätyä läjä kalliita puukäsiä?

Ja lopuksi Hjalliksen mukaan noin suunnilleen "Filppula oli huono pudotuspeleissä eihän sitä tarvii korvata".
Haloo täällä kuu, kuuleeko maa?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös