Nyt vituttaa!

  • 3 015 337
  • 11 368

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Vittu nyt jotain rajaa! Tuohimaahan ei tänään kaaduttu! Tänään kaaduttiin tuomareiden munattomuuteen kolmannessa erässä. Fränä oli, luvalla sanoen helvetin hyvä. Kilpeläinen ei olisi voinut tehdä mitään paremmin!

Tuollaiset käsittämättömät kommentit pistää vituttamaan.

Joten sinusta siis ei ole mitään tarvetta uudelle maalivahdille vaikka Kilpeläinen palaa joulutauon jälkeen jos sittenkään? En tiedä missä pilvessä sinä elät mutta Jokerit tarvitsee Tuohimaalle kaveriksi veskarin jonka uskaltaa laittaa maaliin ja jos Kilpeläisen vamman paluuaikataulu on edelleen arvoitus niin sitä mitat täyttävää ykkösveskaria saa myös hommata vaikka se sitten Kilpeläisen tervehdyttyä tarkoittaisikin että Tuohimaa on meidän kolmonen, pelatkoon mestiksessä se kun lienee se Tuohimaan nykyisen pelitason oikeampi paikka.
 

laredo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sipoon Wolf, Malaga, Barcelona, työväen ampujat
Hohhoijjaa moneskohan peli taas missä "tuomarit olivat Jokereita vastaan". Tai missä "kiekko pomppi toiselle" tms.

Ei helvetti mitä kuraa tarjotaan kannattajille näin monen suossa kahlatun vuoden jälkeen juuri kun alkukausi kerrankin näytti hyvältä. Katsojakeskiarvo on vielä toistaiseksi hieno, mutta ei kauaa tällä porskuttelulla.

Olis nyt edes kunnon myllyjä mutta ei edes niitäkään. Pelkkää HMV -virkamieskiekkoa. Erkka on floppi ->kiva kiitos ja hei!
 

Acid

Jäsen
Voi jumalauta. Mukava pitkä viikonlopun reissu avovaimon kanssa takana ja saatana kun oli pakko tulla katsomaan mites Jokereilla sujuu. Saatanan urpo, idiooottikin olisi osannut vastata tuohon kysymykseen. Hyvin piti päätös käyttää nettiä ainoastaan reissuun liittyvissä asioissa. Pitääkö tässä reissata kokokausi vai.

Keklua ei joko kiinnosta tai sitten rahat tosiaan käytettiin ennen kauden alkua. Pitikö se Ruutu hankkia? Ei varmaan olisi ollut käyttöä niille rahoille? Ei voi jumalauta olla kukaan niin urpo, ettei jättäisi edes vähän rahaa kauden keskellä oleville hankinnoille. Aina voi tapahtua vaikka mitä ja niihin pitää varautua. Kilpeläisen tilanne vaikuttaa jatkuvasti pahemmalta. Onko mitään takeita, että hän toipuu enään tällä kaudella täyteen kuntoon? Turha sitten myöhemmin itkeä ettei kukaan ollut vapaana. Naapuri nappasi Endrasin ja sitten se helmi, johon olisi pitänyt iskeä kiinni eli Kolmen metrin Koskinen. Aivan varmasti olisi ollut saatavissa. Laadusta pitää maksaa, enkä usko, että Kalpa nyt mitään järkyttäviä summia on pöytään lyönyt. Eeron tilanne on varmasti ollut jo pidempään tiedossa, mutta tämän kauden motto näköjään on toivotaan toivotaan.

Huhujen mukaan Erkka on astunut jo aikoja sitten sivuun ja Lämsä on vetovastuussa. Hyvinhän se on mennyt jo pidemmän aikaa joten ei mitään hätää ensikaudella. Keklu on vastuussa niin valmentajista kuin pelaajista. Joten, Keklu suht on nähty. Luotto oli kova. Enään sitä ei ole. Kiitti vitusti vaan.
 

Rystylaukaus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, FC Liverpool, idän sputnikit
Vituttaa

Kun kaikki on edelleen päin helvettiä!! Kuinka kauan tätä paskaa pitää vielä kestää? Miten vttu voi pelata noin tuloksettomasti!!! Stanan tunarit! Ja vituttaa nää hypettäjät, kyl tää tästä, apina selässä, lisää tarkkuutta, prkl! Ei se selittämällä parane. Toimintaa keklu!!!
 

laredo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sipoon Wolf, Malaga, Barcelona, työväen ampujat
Joo totta mooses. Ehkä eniten vituttaa nää puusilmäiset "nuoret kannattajat", jotka ovat sitä mieltä että joikhataan vaan yhteen ääneen kannustushuutoja vaikka kuinka päin helvettiä menisi.

Jo se nyt on v....tu mihin on tultu taas jälleen kerran. Nyt kun piti koko organisaation olla kunnossa. Erkka jättää uppoavan laivan, Keklu ei tee mittään, Hjalmari loistaa poissaolollaan ja pelaajat pelkäävät mustelmia - peli on yhtä virkamieskiekkoa. Koskakohan viimeksi edes joku jokeripelaaja uskalsi tapella kaukalossa? Summa summarum kuka idiootti menee katsomaan HMV-kiekkoa?!?!?!
 

Spiit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Voiko vitutusketjuun kirjoittaa myös siitä, mikä ei vituta? Mua ei nimittäin vituta se, että pleijareissa me sitten kaikesta paskasta huolimatta pärjätään, jos sittenkään!
 

Sape28

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
En mä tiedä mihin ketjuun tää kuuluu...Laitetaan nyt tänne. Kyllä tulee tätä menoa todella ikimuistettava Wienin reissu reilun viikon päästä, ei jumalauta sentään!! Vituttaa koko lähteminen sinne asti kattomaan tota paskaa!
 

choose_life

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Jo se nyt on v....tu mihin on tultu taas jälleen kerran. Nyt kun piti koko organisaation olla kunnossa. Erkka jättää uppoavan laivan, Keklu ei tee mittään, Hjalmari loistaa poissaolollaan...

Ihan sivuhuomautuksena, että kai te nyt tajuatte kaiken (ymmärrettävän) vitutuksen keskellä olla onnellisia tuosta viimemainitusta? Mikäli huhut ja mutut (jostain syystä tässä casessa luottaa aika pitkälle vaistoihinsa... no niin;) tj:n ja päävalmentajan hyvin erilaisten persoonien mahdollisesta välien kiristymisestä pitävät edes osin paikkansa, viimeinen mitä tarvitaan on Harkimo sotkemaan asioita lisää.
 

Steegil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit 1967-2014, Ducks sympatiat Coyotes & Jets
En mä tiedä mihin ketjuun tää kuuluu...Laitetaan nyt tänne. Kyllä tulee tätä menoa todella ikimuistettava Wienin reissu reilun viikon päästä, ei jumalauta sentään!! Vituttaa koko lähteminen sinne asti kattomaan tota paskaa!

Äläs nyt. Itse ennustan että Hetenyi pelaa lopputurnauksen kaikissa matseissa nollapelin, Filppula nousee omalla tasolleen ja Janne Lahti tekee vähintää 5 maalia.
 

Deko

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Nyt myös Blues on reagoinut kehnoon maalivahtitilanteeseensa. Joo, mulle olisi Galbraith kelvannut mainiosti. Bluesiinkin verrattuna olisi ollut merkittävä kilpailuetu kun jengistä löytyy jo entuudestaan samaa kieltä puhuva, maajoukkueesta tuttu jannu.
 

Esgo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit pre KHL
Nyt myös Blues on reagoinut kehnoon maalivahtitilanteeseensa. Joo, mulle olisi Galbraith kelvannut mainiosti. Bluesiinkin verrattuna olisi ollut merkittävä kilpailuetu kun jengistä löytyy jo entuudestaan samaa kieltä puhuva, maajoukkueesta tuttu jannu.

No voi vittu, ei tosiaankaan kelpaa tässä vaiheessa mitkään Glabraitit.. Kekäläinen hommatkoon mitat täyttävän ykkösveskan jos Kilpeläinen aikoo vielä kauankin saikuttaa, mikäli kakkosta haetaan niin kaupassa olisi pitänyt käydä saatana jo 15 menetettyä pistettä sitten. Jos ja kun tuolle hällä väliä linjalle ollaan lähdetty niin mitkään puolivillaiset kakkosveskarit ei tässä vaiheessa enää piristä, käytettäköön nekin rahat mieluummin Maston korvaamiseen jne.

Niin, alkaa tosiaan vituttaa tämä toimiston puoli hiljalleen. Voisi Kekäläinen edes jossain haastiksessa kertoa linjasta, onko tosiaan niin ettei tällä kaudella hankita ketään tai mitään tapahtuipa mitä tahansa.
 

Stemu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Vancouver Canucks
Mikähän helvetti siinä on kun löytyy kaksi maailmanluokan miestä penkin takana (Erkka ja Keklu) ja tulos on täysin katastrofaalista? Näyttää siltä että Keklu ja Erkka pudottaa Jokerit kuuden sakista ennen joulutaukoa ja toivoo että Kilpeläinen pelaa joulun jälkeen ja sitten on taas kaikki hyvin ja voittoja tulee. Entä jos ei tulekkaan? Mitäs sitten. Kärki on karannut jo varmaan 30 pisteen päähän ja pakat sekaisin ja mitä vittua tekee viimekauden maalikuningas Janne Lahti, niinsanottu kauden kovin ja kuumin hankinta Ilari Filppula, Suomen uusi Teemu Selänne eli Pulkkinen ja se viivapelote Markus "jokakutihuti" Nordlund? Ja kuinka hemmetin huono tuuri tolla Eavesillakaan voi olla. Eaves ja Filppula olisi voinut nostaa kahdestaan Jokereiden pelin nousuun Hardtin kanssa ja siinä samalla olisi muutkin herännyt, mutta ei. Näytti niin tarkotukselliselta toi Porselandin teko kun olla ja voi.

Kyllä se nyt on helvetin kova totuus että tarvitaan nyt Tuohimaata parempi veska luukulle kunnes Kilpeläinen tulee takaisin ja sitten kakkosveskaksi kun/jos Kilpeläinen palaa. Fränä mestikseen hakemaan itseluottamusta takaisin ellei Erkka ole senkin jo musertanut lopullisesti.

Eniten vituttaa se että HIFK pyhälsi ohi kun kuukausi sitten vielä naureskeltiin HIFK:n rämpimiselle. Niin se vaan äkkiä käy, kohta me ollaan samassa shaibassa uimassa.
 

Detritus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit-vuodesta 1972, KiVa.
Tuollaiset käsittämättömät kommentit pistää vituttamaan.

Joten sinusta siis ei ole mitään tarvetta uudelle maalivahdille vaikka Kilpeläinen palaa joulutauon jälkeen jos sittenkään?
En ole sanonut mitään uudesta veskarista, vai olenko? Perkele, sanoin vain, että paikallista ei hävitty Fränän takia. Jos tulisikin uusi, liigavahdin mitat kevyesti täyttävä Kilpeläisen stuntti, ottaisin huutaen vastaan.
Mutta IFK-peliä ei Fränän takia hävitty, se on saatanan tosi!
Ja jos sekin vitutti, että moitin dumareiden munattomuutta, niin katteles se kolmannen erän loppu. Kaksi täysin naurettavaa tasoittelujäähyä viimeisen viiden minuutin aikana, joista toinen sitten kostautui maalina.

Ja Ruutu tuhosi kolmosketjun pelin täysin noilla perseilyillään.
 

Giroux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Philadelphia Flyers
Ei mene nyt ihan otsikon mukaisesti, mutta pientä närästystä tämän illan pelistä aiheuttivat seuraavat asiat:

- Ruudun jäähy puolitoista minuuttia ennen loppua, oliko taas ihan tarpeellinen?
- Ossin mailalla tökkiminen, ehkä hieman outo kuumeneminen kapteenilta ja tuo olisi voinut pahimmassa tapauksessa tuoda Kärpät tasoihin.
- Manelius todella huono, harhasyöttöjä toisensa perään. Peluutuksen Väänäsen vieressä tosin ymmärtää juuri tämän takia.
- Nordlund, pois ylivoimalta ja Dehner tilalle.
 

Kelloseppä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pääkaupunki ja maajoukkue
Kaltaiseni kultivoitunut ja äärimmäisen jalostunut mielipidepersoona ei hämmenny kovissakaan paikoissa. Nyt viisari on värähtänyt Jarkko Ruudun jatkuvassa arvostelussa. Muistakaa lapsukaiset, millaista roolia mies vetää. Jakkeen verrattuna loput suomalaiset ovat miellyttämishaluisia paskahousuja. Ihminen hänkin on. Vaatii jonkinlaista asioiden läpikäymistä, että pystyy tuohon. Älkää olko niin julmia, vaan muistakaa kuinka teitä oikeasti viedään. Ei ole synti katsoa eri näkökulmista kokonaistilannetta.
 

Acid

Jäsen
Hyvät fiilikset hautautuu paskaan kiitos Ruudun. Vitun Kekäläinen. Täytykö sun hommata toi helvetin urpo käyttäen loput ja vähän yli budjetista. Vitun viisasta.
 

Wildcard

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Hyvät fiilikset hautautuu paskaan kiitos Ruudun. Vitun Kekäläinen. Täytykö sun hommata toi helvetin urpo käyttäen loput ja vähän yli budjetista. Vitun viisasta.

Jakelta turha jalan pidennys oli mielestäni kuitenkin pelitilanteeseen liittyvä ja spontaani reagointi hyvä matsi Jakelta kokonaisuudessa,

JA Ossin homma sinällään ihan sama se on kuitenkin tän liigan kingi. Jengin nimessä sitä harmittaa itsekin että sai sen jäähyn loppuun. TÄÄ PELI JA KAIKKI MUUKIN "POSITIIVINEN" vain vahvistaa jengiii. Kutsun Ossin meille syömään
:-) varmaan diggaa äijiiä joilla on "ajatuksia" keep on the r'ockin of the real world"
 
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Porukkaa tippuu vaan... Vittu. Toivottavasti Riksa saa ittensä kuntoon. Kaveri on yks joukkueen tärkeimpiä pelaajia. Eaves oli niin hyvä tänään, että vituttaa. Varsinkin, jos nyt taas klesana.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit, Philadelphia Flyers
Loukkaantumiset ja se eittei niihin osattu varautua. Miten voi olla, että lähdettiin näin pienellä porukalla euroopan valloitukseen!? Nyt meillä on jo huomenna kaikki kynnelle kykenevät kokoonpanossa, mikäli Eaves ei kykene pelaamaan ja niistäkin kaksi poistuu sunnuntaina nuorten leijonien matkaan. Toki tuohon kokoonpanoon sisältyy 20 pelaajaa, mutta silti näyttää ikävästi siltä, ettei sunnuntaina saada edes neljää hyökkäysvitjaa aikaan.
 

eh

Jäsen
Suosikkijoukkue
Frank Turner Hockey Club
Toki tuohon kokoonpanoon sisältyy 20 pelaajaa, mutta silti näyttää ikävästi siltä, ettei sunnuntaina saada edes neljää hyökkäysvitjaa aikaan.
Eivät Pulkkinen ja Hännikäinen kai kesken turnauksen mihinkään poistu, jos Jokerit pääsee finaaliin asti. Se olisi ollut eri juttu, jos olisi jostain jämäsijoista pelailtu.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit, Philadelphia Flyers
Eivät Pulkkinen ja Hännikäinen kai kesken turnauksen mihinkään poistu, jos Jokerit pääsee finaaliin asti. Se olisi ollut eri juttu, jos olisi jostain jämäsijoista pelailtu.

Jos näin on, niin hyvä homma. Itse olin saanut käsityksen, että lähtevät jokatapauksessa lauantain jälkeen pois.
 

Varis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KiVa, EK65
Eivät Pulkkinen ja Hännikäinen kai kesken turnauksen mihinkään poistu, jos Jokerit pääsee finaaliin asti. Se olisi ollut eri juttu, jos olisi jostain jämäsijoista pelailtu.
Piti kuunnella toi Erkan haastattelu uudestaan ja kyllä hän siinä kohtalaisen selvästi sanoo, että Pulu ja Hännikäinen ovat mukana perjantain ja lauantain, mutteivät enää sunnuntaita, koska liittyvät silloin maajoukkueen mukaan. Ei puhuttu mitään siitä, että mahdollinen menestys muuttaisi niitä suunnitelmia.
 

jokerit67

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Eivät Pulkkinen ja Hännikäinen kai kesken turnauksen mihinkään poistu, jos Jokerit pääsee finaaliin asti. Se olisi ollut eri juttu, jos olisi jostain jämäsijoista pelailtu.
Pulkkinen ja Hännikäinen ovat Jokereiden mukana ainostaan tänään ja huomenna, eivät enää sen jälkeen. Tämä on aivan selvä juttu ja kuultu Erkankin suusta esim. nettisivuilla turnauksen ennakkohaastattelussa. Pikkuleijonilla on maanantaina Calgaryssa treenipeli Kanadaa vastaan, jossa molemmat ovat mukana.

Edit. Varis ehti ensin.
 

eh

Jäsen
Suosikkijoukkue
Frank Turner Hockey Club
Piti kuunnella toi Erkan haastattelu uudestaan ja kyllä hän siinä kohtalaisen selvästi sanoo, että Pulu ja Hännikäinen ovat mukana perjantain ja lauantain, mutteivät enää sunnuntaita, koska liittyvät silloin maajoukkueen mukaan. Ei puhuttu mitään siitä, että mahdollinen menestys muuttaisi niitä suunnitelmia.
Ok, sitten olen itse saanut väärän käsityksen asiasta. Kiitos korjauksesta.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Eaves lasisuus vituttaa vaikkei sen pitäisi yllättää enää ketään. Silti kunnossa ollessaan Ben on niin hyvä pelaaja että toivoisin että Eaves jatkaa täällä tämän kaudenkin jälkeen, tosin tietenkin molemmille sopivaan hintaan, jonkinasteinen tulospalkkaus ei olisi pahitteeksi ainakaan Jokereiden puolelta, Benille se tosin voi olla sellainen jota ei sopimukseen saada. Jos siis ura enää tän kauden jälkeen jatkuu, kun vammat näkyy taas tulleen liiankin tutuiksi.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös