Nyt vituttaa!

  • 3 010 892
  • 11 368

Jara76

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Kieltämättä täälläkin vähän nousi savu korvista kun katsoi kyseisen petrellin spedeilyä summerin soitua. Sitähän mopoautoikäinen miehenalku halusikin ja siinä varmasti onnistuikin.

Tuskin nyt tiistai-iltana jääkiekkopelin jälkeen kukaan edes harkitsi mitään myllyhaastoa, mutta jos vastaavan tason moukkamaisuudet kuuluu useinkin tämän harrastuksiin, niin joskus tulee vastaan se lauriheino jolla pimahtaa päässä ja tulee ruma "polvitaklaus". En väkivaltaa tietenkään kannata, mutta näin se yleensä varmasti vaan menee pitkässä juoksussa.

Jos joku miettii kuka on Lauri Heino, niin mestiksen sivuilta kyseisen pelaajan sivu auki ja lukemaan kunnialuetteloa kohdasta ajankohtaista. Viimeisin uutinen lienee meille jokerifaneille varsin hyvässä muistissa edelleen.
 

jore67

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Saisi AJ alkaa miettimään muutaman puolustajan siirtämistä 3.divariin ja itsensä siirtämistä kentälle.
Tai siirtäisi itsensä edes vaihtoaitioon valmentamaan noita puolustajia. Eihän ne nyt oikeasti voi olla noin helvetin surkeita, eihän? Esim. Haakana kyllä luistelee upeasti, mutta syöttämisen kanssa on hieman haasteita.
 

Eesau_65

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
HIFK-paita päällä Jokerien Mestis-pelissä juhlimassa vastustajan voittoa. Onpa alentuvaa. Ylenkatsokaamme tällaista toimintaa.

Mutta ehkäpä nämä olivat vain jotain turkulaisia entisiä TuTon kannattajia, jotka ovat siirtyneet HIFK-kannattajiksi? Alkusyksyn mainoskampanjat alkaa tuottaa tulosta?
Ei varmaan olleet entisiä TuTo kannattajia. Ei ainakaan jos Åstenin paita.
 

syndi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, HJK-Hockey, NHL
Fyysinen kamppailupeli loistaa poissaollollaan, ja sekös pistää vituttamaan.

Taitokiekkoa on tällä rosterilla turha odottaa joitain pilkahduksia lukuunottamatta.

Me halutaan taklauksia, kovaa peliä oman maalin edessä, jotain saakeli!

Aion muistuttaa tästä niin kauan kun on tarvis. Pelaaminen Jokereissa on etuoikeus, ei itsestäänselviö.

Taistelkaa, se vaatii sydäntä vain.
 

Ann Arbor

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Vaikka me jokerikannattajat olemmekin suorastaan eklektinen kokoelma ihmisiä, meitä on kirjaimellisesti moneen junaan, rasismi on silti jotain, mille en halua nähdä yhtään sijaa yhteisössämme.

Jääkiekko on suurien tunteiden peli ja välillä narrinkin virne menee mutruun. Tämä tiedostaen ja myös sen, että mielipiteet saattavat keskenämme vaihdella paljonkin, mitä tulee esimerkiksi yhteiskunnallisiin asioihin, rasismille ei silti Jokereiden peleissä ja muissa tapahtumissa tule olla sijaa.

Huomioiden yhtäältä faktan, että Stadin ja muun Pääkaupunkiseudun väestö on maamme etniseltä taustaltaan moninaisinta, haluan että jokainen voi ilman kynnystä kokea olevansa tervetullut mukaan toimintaan. Punakeltainen sydän ei katso taustaa, äidinkieltä tai ihonväriä.
 
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Mitä tälle joukkueelle on tapahtunut?
 

Huopis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, HJK, Detroitin jengit, Puotinkylän Valtti
Häviäminen sylettää, ihan todella pahasti.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Mesu

sorza

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
-Pelaajat vaihtuvat
-Valmennukset vaihtuvat
-seurajohtajat vaihtuvat
-omistajat vaihtuvat
-sarjat vaihtuvat

Yksi on ja pysyy eli hieman ylimielinen isopalkkaisten pellailijoiden läpsyttely.
 

Flip#51

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Jos ei muuta, niin ainakin tulee 17.11. nordiksella tiukka matsi, kun peli täälläkin suhteellisen sekaisin.
Teillä on sentään joku syy, ymmärsin että noin puoli joukkuetta telakalla. Meillä suurin piirtein joka ukko jalkeilla, mutta peli kaiketi samalla tasolla.

On kyllä tosi sääli miten pelit sujuvat tällä hetkellä. Puitteet on niin kunnossa kuin vain voivat olla, ja tuo joukkue elää ihan erilaista Mestis-arkea jatkuvine monituhatpäisine yleisöineen kuin mikään muu jengi. Silti näyttää hengettömältä, mutta niinhän se tietysti näyttää kun peli on sekaisin.

Pakisto vituttaa akuutisti.
 

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Kyllä on raskaaksi muuttunut tämä koko Jokeri-osio. Ainahan täällä on kaikki ollut joko parasta tai pelkkää paskaa, mutta nyt jotenkin vielä enemmän.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös