Nyt vituttaa!

YamahaGPR

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Riippuu vähän missä menee jokaisen henkilökohtaiset arvostuspainotukset. Jos MM-kulta on arvostuslistalla kärkipäässä, niin kyllä noi sitä tavoitetta palvelevat. Veikkaisin, että viimekeväinen maailmanmestaruus olisi jäänyt voittamatta ilman kauden aikana pelattuja maajoukkueturnauksia, joissa joukkue pääsi tutustumaan toisiinsa, uusia kavereita ajettiin sisään ja Jalosen kuviot olivat tuttuja kaikille jo ennen kisaleirityksiä.

Sen lisäksi pääosin jokaiselle pelaajalle maajoukkuepelit ovat kunnia-asia, joita haluavat päästä pelaamaan. Jokerit ei oikein voi seurana noita lähteä kieltämäänkään. Tai voi toki, mutta se vaikuttaa suoraan pelaajien halukkuuteen tulla Jokereihin pelaamaan, jos tietävät, että sieltä ei sitten ole asiaa maajoukkueeseen näytille. Jokereilla toisaalta on suomalaisista joukkueista selvästi kovin rosteri, niin ei sen pitäisi mikään yllätys olla, että Jokereista pelaajia myös lähtee jatkuvasti noihin peleihin. Olisin enemmän huolissani, jos Jokereista ei pelaajia juoksisi maajoukkuepeleissä pitkin kautta. Siinä tapauksessa olisi jotain mennyt todella pahasti vituiksi joukkueen kasaamisessa ja/tai peliesityksissä.

Jos maajoukkueen pelit ja menestys taas ei voisi vähempää kiinnostaa, niin sitten ymmärrän kyllä täysin vitutuksen noista peleistä.
Näin tietysti mutta meinasin, että noita B-luokan Karjala ym. turnauksia on parin kuukauden välein. Rahahan tässä näyttelee isoa roolia kun kaikki Karjala-lippikset tulee Nordiselta katsomaan Mörköä mutta ainakin itselläni nämä Euro-Hockey spedeilyt on viime vuosilta jäänyt katsomatta... suoraan sanottuna EVVK koska kiekkoa on muutenkin niin paljon tarjolla.

Aikanaan tilanne oli toinen kun tuntui, että noi oli "kovan luokan pelejä", nyt kun noita vertaa johonkin kärkipään KHL peleihin niin tuntuu että vauhti ja pelin taso (joo, kyllä!) vaan laskee.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Daro

Sämppäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Joma, MÖRKÖ
90-luvun menestysseurojen ja rakkaiden vihollisten tilanteet muistuttavat tänä päivänä paljon samanlaisilta.

TPS: talous kuralla, johto sekoilee, pelaajat ovat saunakavereita, tiedotus ontuu, peli ontuu, valmennus on pihalla, koutsilla kausikortti ja yleisöä ei kiinnosta.

Jokerit : talous kuralla, johto sekoilee, pelaajat ovat saunakavereita, tiedotus ontuu, peli ontuu, valmennus on pihalla, koutsilla kausikortti ja yleisöä ei kiinnosta.

Ympäri käydään yhteen tullaan. Feel you Tepsin kannattajat.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Daro

Letkuspede

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit Pens
Täytyy sanoa että eilisen matsin jälkeen olin jo huolissani. Koko kolmannen erän silmäilin hallilla vain kelloa millon sieltä äääsee kotiin. Huolestuttava merkki. Ja ensimmäistä kertaa itselleni. Edes Haapalan kaato tuomarivirheenä ei sytyttänyt mua. Enemmän vastustajan tekemää maalia vitutti kun omat istuu jäässä protestoimassa tai liukuu levitellen käsiä. Helvetti ei noin. Siellä pelataan vihellykseen asti vaikka tapahtuis mitä. No lauantaina taas paikalle. Melkein jo toivois et nähtäis samaa paskaa. Ehkä sitten majutauolla saatais joku kanukki penkin taakse. Jolla on vaatimustaso. Vai mennäänkö ryöstämään Ahokas Kouvolasta.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Daro

Sämppäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Joma, MÖRKÖ
Vituttaa nämä kaukoidän kiertueet. Nää ei palvele yhtään ketää. Helvetisti kuluja, helvetin väsyneitä pelaajia ja paskaa peliä. Heivatkaa jo nää johonkin omaan divisioonaan mihin ei tarvitse muiden matkustaa.
 

iLUZ

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Vituttaa nämä kaukoidän kiertueet. Nää ei palvele yhtään ketää. Helvetisti kuluja, helvetin väsyneitä pelaajia ja paskaa peliä. Heivatkaa jo nää johonkin omaan divisioonaan mihin ei tarvitse muiden matkustaa.
Veikkaanpa, että olympialaisten jälkeen Kiinaan ei tartte enää matkustaa.
 

Lelle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Hyvin pitkälle samaa mieltä. Pikakelauksella tuli katottua peli mut eipä haittaa, menee toki siihen kategoriaan mitä tällä kaudella on ollut. Toivottavasti paranee.
 

Sämppäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Joma, MÖRKÖ
Kausi ohi jo marraskuussa. Kukaan ei voi väittää muuta, ellei nyt aleta reagoimaan. Tämä on enemmän tai vähemmän Marjamäen ja Kontiolan palkkaamisen syy.

Jospa seuraavalla kaudella opittaisiin virheistä. Hetkinen. Eikös kesällä just mainittu, että palaveerattiin pitkään ja opittiin virheistä? Siltä näyttää.

Tää joukkue on tällä hetkellä niin hmv, et mieluummin katsosin vaikka Imatran Ketterän ja Kokkolan Hermeksen välisen pingisottelun.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: gcz_
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös