YamahaGPR

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Riippuu vähän missä menee jokaisen henkilökohtaiset arvostuspainotukset. Jos MM-kulta on arvostuslistalla kärkipäässä, niin kyllä noi sitä tavoitetta palvelevat. Veikkaisin, että viimekeväinen maailmanmestaruus olisi jäänyt voittamatta ilman kauden aikana pelattuja maajoukkueturnauksia, joissa joukkue pääsi tutustumaan toisiinsa, uusia kavereita ajettiin sisään ja Jalosen kuviot olivat tuttuja kaikille jo ennen kisaleirityksiä.

Sen lisäksi pääosin jokaiselle pelaajalle maajoukkuepelit ovat kunnia-asia, joita haluavat päästä pelaamaan. Jokerit ei oikein voi seurana noita lähteä kieltämäänkään. Tai voi toki, mutta se vaikuttaa suoraan pelaajien halukkuuteen tulla Jokereihin pelaamaan, jos tietävät, että sieltä ei sitten ole asiaa maajoukkueeseen näytille. Jokereilla toisaalta on suomalaisista joukkueista selvästi kovin rosteri, niin ei sen pitäisi mikään yllätys olla, että Jokereista pelaajia myös lähtee jatkuvasti noihin peleihin. Olisin enemmän huolissani, jos Jokereista ei pelaajia juoksisi maajoukkuepeleissä pitkin kautta. Siinä tapauksessa olisi jotain mennyt todella pahasti vituiksi joukkueen kasaamisessa ja/tai peliesityksissä.

Jos maajoukkueen pelit ja menestys taas ei voisi vähempää kiinnostaa, niin sitten ymmärrän kyllä täysin vitutuksen noista peleistä.
Näin tietysti mutta meinasin, että noita B-luokan Karjala ym. turnauksia on parin kuukauden välein. Rahahan tässä näyttelee isoa roolia kun kaikki Karjala-lippikset tulee Nordiselta katsomaan Mörköä mutta ainakin itselläni nämä Euro-Hockey spedeilyt on viime vuosilta jäänyt katsomatta... suoraan sanottuna EVVK koska kiekkoa on muutenkin niin paljon tarjolla.

Aikanaan tilanne oli toinen kun tuntui, että noi oli "kovan luokan pelejä", nyt kun noita vertaa johonkin kärkipään KHL peleihin niin tuntuu että vauhti ja pelin taso (joo, kyllä!) vaan laskee.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Daro

Sämppäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
90-luvun menestysseurojen ja rakkaiden vihollisten tilanteet muistuttavat tänä päivänä paljon samanlaisilta.

TPS: talous kuralla, johto sekoilee, pelaajat ovat saunakavereita, tiedotus ontuu, peli ontuu, valmennus on pihalla, koutsilla kausikortti ja yleisöä ei kiinnosta.

Jokerit : talous kuralla, johto sekoilee, pelaajat ovat saunakavereita, tiedotus ontuu, peli ontuu, valmennus on pihalla, koutsilla kausikortti ja yleisöä ei kiinnosta.

Ympäri käydään yhteen tullaan. Feel you Tepsin kannattajat.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Daro

Letkuspede

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit Pens
Täytyy sanoa että eilisen matsin jälkeen olin jo huolissani. Koko kolmannen erän silmäilin hallilla vain kelloa millon sieltä äääsee kotiin. Huolestuttava merkki. Ja ensimmäistä kertaa itselleni. Edes Haapalan kaato tuomarivirheenä ei sytyttänyt mua. Enemmän vastustajan tekemää maalia vitutti kun omat istuu jäässä protestoimassa tai liukuu levitellen käsiä. Helvetti ei noin. Siellä pelataan vihellykseen asti vaikka tapahtuis mitä. No lauantaina taas paikalle. Melkein jo toivois et nähtäis samaa paskaa. Ehkä sitten majutauolla saatais joku kanukki penkin taakse. Jolla on vaatimustaso. Vai mennäänkö ryöstämään Ahokas Kouvolasta.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Daro

iLUZ

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Vituttaa nämä kaukoidän kiertueet. Nää ei palvele yhtään ketää. Helvetisti kuluja, helvetin väsyneitä pelaajia ja paskaa peliä. Heivatkaa jo nää johonkin omaan divisioonaan mihin ei tarvitse muiden matkustaa.
Veikkaanpa, että olympialaisten jälkeen Kiinaan ei tartte enää matkustaa.
 

Lelle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Hyvin pitkälle samaa mieltä. Pikakelauksella tuli katottua peli mut eipä haittaa, menee toki siihen kategoriaan mitä tällä kaudella on ollut. Toivottavasti paranee.
 

Sämppäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kausi ohi jo marraskuussa. Kukaan ei voi väittää muuta, ellei nyt aleta reagoimaan. Tämä on enemmän tai vähemmän Marjamäen ja Kontiolan palkkaamisen syy.

Jospa seuraavalla kaudella opittaisiin virheistä. Hetkinen. Eikös kesällä just mainittu, että palaveerattiin pitkään ja opittiin virheistä? Siltä näyttää.

Tää joukkue on tällä hetkellä niin hmv, et mieluummin katsosin vaikka Imatran Ketterän ja Kokkolan Hermeksen välisen pingisottelun.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: gcz_

Clubittaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Milloin Anttila saadaan tuolta rotaatioon? Eihän se taas pääse edes luistimilla eteenpäin. Ratkaisupaikoissa Jokerit muutenkin taas sysipaskoja, täysin samaa kuin viime kevät.
 

Lelle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Vituttaahan tämä. Palattiin perus settiin. Yv, varsinkin 5v3 näyttää ja tuntuu siltä et nyt on aikaa leipoo kaikessa rauhassa kaikenlaista kivaa. Ja vituttaahan jo aikalailla et ei loppuviimen näytä homma lähtevän lentoon Laten aikakaudella.
 

Sämppäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Marjamäki sanoi vielä lehdistötilaisuudessa, että 5v3 yv:tä ei ole edes harjoiteltu ainakaan lähiaikoina..
Ei huono. Tuota harjoittelemalla olisi saattanut yksi playoff-sarjakin kääntyä, ja tämä peli.

5v3 ylivoimat pitäisi naulata 99/100.

Eniten ihmetyttää nuo koostomukset. Joukkueen suurinta laukaisu-uhkaa ei peluuteta. Grant - Lehtonen viivalla, niin johan alkas tapahtumaan.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit, Denver Broncos & Colorado Avalanche
Milloin Anttila saadaan tuolta rotaatioon? Eihän se taas pääse edes luistimilla eteenpäin. Ratkaisupaikoissa Jokerit muutenkin taas sysipaskoja, täysin samaa kuin viime kevät.
Minua sylettää Joensuu enemmän kuin Anttila. Anttilasta on sentään jotain hyötyäkin, sillä on pelannut alivoimalla kohtuullisen hyvin. Sen sijaan Joensuun panos joukkueen eteen on ollut lähinnä niiden alivoimien aiheuttaminen, useimmiten vielä erittäin typerällä ja käsittämättömällä tavalla.

Noin muuten on helppo yhtyä yleiseen näkemykseen, että joukkue alisuorittaa todella pahasti. Koska ongelman ydin vaikuttaa olevan motivaation puolella, niin valmentajan vaihtaminen on ensimmäinen askel, ja jos vielä senkin jälkeen kentältä löytyy surffailijoita, niin myös sellaisten pelaajien sopimuksia on pakko ruveta purkamaan, joille homma ei maistu.

Jokereiden pelejä ei ole (muutamaa poikkeusta lukuunottamatta) ollut kiinnostavaa katsoa tällä kaudella, sillä liian monen pelaajan tekemisestä on suuressa osassa peleistä välittynyt niin vahvasti välinpitämättömyys, aivan kuin heillä ei olisi mitään tulosvastuuta palkkansa ja pelipaikkansa eteen.
Tällaisen välinpitämättömän HMV-kiekon näkeminen harmittaa itseäni paljon enemmän kuin jos tulisi koko ajan kuokkaan, mutta pelaajat yrittäisivät joka pelissä parhaansa.
 

Matza187

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Milloin Anttila saadaan tuolta rotaatioon? Eihän se taas pääse edes luistimilla eteenpäin. Ratkaisupaikoissa Jokerit muutenkin taas sysipaskoja, täysin samaa kuin viime kevät.
Anttilasta ei ole tällä hetkellä hyötyä kuin alivoimissa, jossa neljän metrin mailallaan tuo edes jonkinlaisen pelotteen vastustajalle heittää poikkareita viivan tuntumassa. Muuten todella tahmean oloista menoa jo pidemmän aikaa. Joutaisi rotaatioon viimeistään siinä vaihessa, kun Mäenalanen ja Jensen palaavat kehiin.
 

Letkuspede

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit Pens
Minua sylettää Joensuu enemmän kuin Anttila. Anttilasta on sentään jotain hyötyäkin, sillä on pelannut alivoimalla kohtuullisen hyvin. Sen sijaan Joensuun panos joukkueen eteen on ollut lähinnä niiden alivoimien aiheuttaminen, useimmite
Kaikkien parjaama Jesse on tehnyt joukkueessa toiseksi eniten maaleja tällä kaudella mistä se sitten kertookin. Ja noissa peleissä missä kesken pelin kaivettu jonkinlainen ryhtiliike on Jesse etunenässä parantanut pelin sisällä tasoaan. Hyökkäyspäässä tulee jäähyjä hänen tyylillään. Mut väitän että JJ niitä harvoja jotka vetää tuolla sydämellä. Ja ainoo joka ajaa taklaukset loppuun Reginin kanssa. Millon mörkö on viimeksi ees taklannut? Anttilasta näkee että joutais katsomoon väsy painaa ja ymmärrän sen kun mörkö löi sisään koko kesän joka Karjala-lippisten kokoontumisajoissa.
 

Sako

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen Jokerit, canes
Joensuu on profiililtaan voimahyökkääjä. Ihan siedettävästi vetänyt roolinsa. Käsiä sais olla lisää, mutta jos olisi ei pelaisi meillä... Anttilan mestaruuskesä on vaikuttanut otteisiin niin, että luistin ei kulje. Eikä taida kulkea ajatuskaan. Onneksi parantanut jonkin verran kauden mittaan. Mosse näytti hyödylliseltä pelaajalta ekassa esiintymisessä loukin jälkeen. Se oli positiivinen yllätys.

Mikä matra on toi Reginin hitaus? Se vetää hyvin nyt!
 
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Red Wings, #65
Marjamäki sanoi vielä lehdistötilaisuudessa, että 5v3 yv:tä ei ole edes harjoiteltu ainakaan lähiaikoina..
Tällä tasolla noista pitää naulata harjoittelemattakin. Jos ja kun joku vain osaa laittaa sinne oikeat pelaajat. Kyllä on surkuhupaisaa katsella jotain Haapalaa ja Savinaista 5vs3 yvllä, kun Kontiola istuu samaan aikaan penkillä. Naapurin mummokin osaisi ensimmäisenä laittaa Kontiolan jäälle ja sitten miettiä, ketkä muut sinne pääsevät.
 

theZ

Jäsen
Olen kyseenalaistanut Marjamäen kritisoijien perusteluita, mutta tämä Amur-matsi oli viimeinen niitti arkkuun. Munatonta hiihtelyä ja se menee täysin Marjamäen piikkiin. Jos ei osaa motivoida pelaajia niin kannattaa ottaa apuvalmentajat jotka osaa. Vastustaja pelaa oman sisäisen kellonsa mukaan yöllä mutta silti Jokerit on vielä paskempi ja haluttomampi. Kalnins ottanut Niemestä mallia ja imuroi tehokkaammin kun meidän huushollin Rosenlew. Omalla alueella miehet hukkuu jatkuvasti ja hyökkäyspelaamisessa ei ole mitään päämäärätietoisuutta vaan pyöritään kulmissa.

Kontiola vaan pelleilee siellä jäällä ja helppohan sen on pelleillä kun vastustaja käytännössä nukkuu. Kivakiva-meininki paistaa katsomoon asti. Tyypillisestä lepsuilua johtoasemassa ja sitä ei valmennus saa näköjään millään kitkettyä pois. Joukkue ei selvästi halua pelata tuolle valmennukselle. Kurri herätys! Kontiola painaa ykkösessä vaikka Hirvonen on pelannut paljon paremmin lohipaidassa. Mikäs siinä vanhoilla meriiteillä heitellä maalin takana pientä kikkaa kun tiedossa on ettei vilttiketju kutsu vaikka mitä tekisi. Päävastustajilta olisi tullut tukkaan tuolla esityksellä ja ainoastaan vastustajan vielä Jokereitakin paskempi esitys toi pisteet tänään. Sibir kaatuu vielä perjantaina mutta vieraspelissä Ufaa vastaan ei käytännössä mahdollisuuksia ole ilman suuria muutoksia. Marjamäkeä nyt ei voi kenkiä ilmeisestikään niin Toke ulos. Outo rekry jo alunperin.
 

Lelle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Mäkinen ja kumppanit vois todellakin grillata Latea ja Kurria tästä kaudesta tähän mennessä. Vituttaa et ihan selkeesti jätetään liika negailu pois ja pysytään kivoissa väleissä
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy