Nyt on aika herätä!

  • 31 054
  • 212
Tila
Viestiketju on suljettu.

CMX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat, Detroit Red Wings, Kärpät, HIFK
Nyt kyllä nämä yliviisaat jatkoaikalaiset yli-ihmiset hiljensivät minut. Hui! Minulla ei ole mitään viisaampaa sanottavaa. Mitä nyt pitääkään tehdä?? Apua *vajoaa penkin alle*. Voi hyvät hyssykät, jäin keskustelussa alakynteen!

Okei, okei. Olen tässä vain ihmetellyt, että mitä iloa on tällainen tolkuton mielestään maailman epäkohtien pohtiminen (noihin on kulunut monta tuntia varmasti)?? No, jos saatte tästä jotain nautintoa, niin aivan vapaasti vain.
 
Viimeksi muokattu:

Matwee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport, Liverpool FC, Suomen maajoukkueet
En ymmärrä CMX:n asennetta. Jos ei asia kiinnosta niin miksi siitä pitää käydä jatkuvasti kommentoimassa.
 

CMX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat, Detroit Red Wings, Kärpät, HIFK
Viestin lähetti varjo
CMX:
Ei kannata haukkua toisia idiooteiksi jos omat kirjoituksetkaan eivät hirveästi näytä paremmilta.

Tähän on kuitenkin pakko sanoa, että en todellakaan pyrikään siihen. Mieluiten pidän omat "viisaat" ajatukseni pääni sisällä, kun tuhlaan tällaiseen aikaa.

Mutta mielipidekysymyksiähän nämäkin. Toinen tykkää keskustella tällaisista, minä tykkään keskustella enemmänkin musiikista, jääkiekosta ja sen sellaisesta.
 

Matwee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport, Liverpool FC, Suomen maajoukkueet
En ymmärrä CMX:n asennetta. Jos ei asia kiinnosta niin miksi siitä pitää käydä jatkuvasti kommentoimassa.
 

Fubar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Jagr kirjoitti pari sivua sitten:

Neljää evankeliumia pidetään alkuperänsä osalta luotettavampana kuin mitään muuta historiallista dokumenttia. Mistään muusta dokumentista ei ole säilynyt niin paljon vanhoja käännöksiä kuin evankeliumeista. Näitä varhaisia käännöksiä on löytynyt useita kappaleita aivan kristinuskon alkua seuranneilta vuosisadoilta. Tietääkseni vanhin evankeliumin osa, kappale Matteuksen evankeliumia, löytyi Egyptistä ja tutkija Carsten Thiede ajoitti sen jopa niin aikaiseksi kuin vuoteen 60-70 jKr. Tämä kappale Matteuksen evankeliumia oli täysin samassa muodossa kuin se on nykyisessä Raamatussa. Jos oletamme, että vain kolme tai neljä vuosikymmentä Jeesuksen kuoleman jälkeen kirjoitettu Raamatun osa on täysin samassa muodossa kuin se on nykyisessä Raamatussamme, niin eikö se ole aika painava todiste siitä, ettei näitä tekstejä ole muuteltu?



- Kylläpäs on muuteltu. Opin vuosia sitten eksegetiikan luennolla että hepralaisessa "alkutekstissä" Markuksen evankeliumi oli melkoisessa ristiriidassa muiden veijareiden vastaaviin, joten myöhemmässä latinankielisessä käännöksessä sitä muuteltiin yhteneväisyyden aikaansaamiseksi. Tämä latinaksi käännetty (ja lisäilty) versio on käytössämme myös nykyään. Uskovan homma on tietysti uskoa, mitä käsillä olevaan painokseen on präntätty. Tämäkään asia ei kuitenkaan ole välttämättä niin yksinkertainen.
 

bebeto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Ylöjärven Ryhti
Valikoiva muisti

Jos te kirjoittaisitte tapahtumista jotka ovat sattuneet 30-40 tai 60-70 vuotta sitten niin miten paljon todellisuutta vastaavaa kuvittelisitte saavanne paperille?

Eiköhän nuo tapahtumat ole suusta suuhun kulkenutta kansanperinnettä joiden todistusarvo ja tarkkuus ovat erittäin kyseenalaisia.
 

Suomi-Salama

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Jagsin valikoiva muisti

Erittäin valikoiva muisti todellakin nimimerkillä Jagr68. Hän on edelleen "unohtanut" vastata mielestäni erittäin oleelliseen kysymykseen siitä, miten hän voi olla niin varma asioista, jotka hänenkin mukaansa on luokiteltu erittäin salaisiksi...

Lisäksi hän ei ole antanut selkeää vastausta siihen, miksi hän käyttää ns. asiatekstissä tieteellisesti täysin pätemättömiä lähteitä ja toisaalta vähän lähteitä ylipäätään. Kolmanneksi sopii kysyä, miksi hän esittää toisilta varastettuja ajatuksia omissa nimissään?

Älkää hyvät ihmiset antako Jagsin taitavan kynän hämärtää kriittistä asennettanne. Miehen tekstit ovat loistavaa kynänkäyttöä, mutta täyttä puppua. Ymmärtäisin asian vielä, mikäli hän ilmeisen uskossaan vahvana ihmisenä esittäisi väitteensä siinä valossa, että ne ovat todellakin uskoa, mutta mieshän näppis savuten ilmoittaa asiansa täytenä totena. No, se on valitettavan tyypillistä "hihhulikirkon" toimintaa...
 
Suosikkijoukkue
SUOMI
"Loistavaa kynänkäyttöä"? Eipä nyt sentään liioitella, kyse on hyvästä joskin vainoharhaisesta tai aivopestystä kirjoittajasta. Loistavasta ei missään nimessä.
 

Babe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Disclaimer

Pahoittelen mikäli seuraavassa loukkaan jonkun tunteita. Se ei missään nimessä ole tarkoitukseni vaan haluan ainoastaan tuoda omia huomioitani esille.

Alkuperäiselle kirjoittajalle nostan hattua siitä, että materiaalia oli paljon ja sitä oli käytetty. Kirjoittaja oli perehtynyt asiaan. Kuitenkin jos tekstin perusteella pitäisi kirjoittajaa kuvailla, sanoisin epäröimättä että kyseessä on pakkomielteinen ihminen, jonka salaliittomaailma paisuu kuin pullataikina sitä mukaa kun kirjoittaja integroi siihen lisää henkilöitä, tapahtumia, järjestöjä etc. Mörköjä joka puolella. En tiedä miksi, mutta hetken mielessä vilahti sana Unabomber.. Ruokkiiko uskonto kirjoittajan näkemyksiä vai pönkitetäänkö näkemyksillä uskoa, joku muu saa vastata tähän.

Kuka muuten laittaisi JA:an äänestyksen siitä, saadaanko joskus virallinen vahvistus, että JFK:n murha oli salaliitto?

Lopuksi: mikäli Jaromir ei pian lähde lähetystyöhön jonnekin jossa ei internettiä ole, minä lähden..
 

fiftyeight

Jäsen
Suosikkijoukkue
Iddrott Förskott Puukädet
Jossain välissä vilahti nimi Texe Marss, joka jäi jotenkin tuttuna päähän soimaan. Kun tsekkasin meidän kirjahyllymme, niin sieltä löytyikin kirja "Uhattu uusi sukupolvi" by Texe Marss. En ole koskaan sitä lukenut, ja sen meille joutumisen historia on muutenkin epäselvä. Sen verran nyt selailin, että hauskalta näytti.
Loppusivuilla näkyi olevan saman kustantajan muita kirjoja by Leo Meller.
 

D2

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Googlen haku sanalla "illuminaatti" tuotti mielenkiintoisia tuloksia. Katsokaapa esimerkiksi seuraava sivu: http://www.mantta.fi/~patato/cef.html , hyvinkin tutun kuuloista :D

Onhan nuo Jagrin kirjoitukset ihan mielenkiintoisia ja niissä on varmasti ainakin totuuden siemeniä, mutta hieman vaikeaa tuota on uskoa etenkin kun uskonto on liitetty niin olennaisena osana tarinoihin.
 

Johnny99

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti D2
Googlen haku sanalla "illuminaatti" tuotti mielenkiintoisia tuloksia. Katsokaapa esimerkiksi seuraava sivu: http://www.mantta.fi/~patato/cef.html , hyvinkin tutun kuuloista


Tuon sivun ylläpitäjät ovat mieleltään sairaita. Pahaa tekee. Kyseisen kaatopaikan mukaan mm. Harry Potter kirjat on tehty ihmisten (lähinnä nuorison) kouluttamiseksi hyväksymään outoja voimia. Tämä taas edesauttaa illuminaatin valtaannousua. Jenejene. Mitä tuohon enää sanoisi?

Tietty kriittisyys maailman tapahtumia kohtaan on aivan paikallaan, eikä asioita aina kannata niellä sellaisenaan. Mutta omistautuminen bogeymanin etsimiseen...huh huh.
 

D2

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Kyllä naurattaa kun noita juttuja lukee tuolta sivuilta. Mitä ihmeellisimmillä numerokikkailulla ja Raamatun lainauksilla todistellaan kaiken maailman salaliittoja.
Jos Bushin jäsenyys jossain salaseurassa vielä käy ilmi (ei yllättäisi yhtään), saavat nuo hörhöt varmasti uutta pontta jutuilleen.
 

Qeuba

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Jagr68!

Poikkesin tuossa ohimennen lähdesivuillasi ja täytyy sanoa, että nyt olisi korkea aika vaihtaa elämän filosofia johonkin toiseen tai ainakin kiristää hölstyneet mutterit ja koittaa sitten paremmalla onnella täällä maanpäällisessä helvetissä!;)
 

lennox

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, HIFK
Kysymyksiä Jagsille..

Arvoisa Jags, haluaisin ensinnäkin tiedustella, että oletko oikeasti sitä mitä annat ymmärtää, vai onko tämä kaikki vain suurta kusetusta? Sen verran ironisia tekstisi ovat ajoittain, että mene ja tiedä.. tai ainakin olen huolestunut, jos ajatusmaailmasi on todellakin noin paranoidinen uusine maailmanjärjistyksineen jne.. ja varsin grandioottista ajattelua on kuvitella pystyvänsä paljastamaan koko maailmaa koskeva salaliitto.

Oli niin tai näin, haluaisin kuulla mielipiteesi muutamaan kysymykseen. Tiedän, että osaat kyllä vastata näihin joka tapauksessa..

1. Miksi kiistellä Raamatun yksityiskohdista esim. vedenpaisumuksesta? Jos Jumala kerran on kaikkivoipa, niin Hänhän voisi vaikka sormia napsauttamalla muuttaa kaikki maailman vedet viiniksi; eivät fysiikan lait tai ihmisten ajattelukapasiteetti ole mikään Jumalaa estävä tekijä. Jumalahan voisi halutessaan silmänräpäyksessä vaikka vaihtaa Maan ja Pluton sijaintia keskenään. Ethän sinäkään voi tietää, että oletko ollut eilen olemassa, vai onko Jumala luonut sinut ja historiasi tänään.

2. Miksi Jumala loi synnin? Senhän on täytynyt lähteä Jumalasta, sillä eihän ihminen voi tehdä mitään, mitä Jumala ei halua. Ei ihminen voisi tehdä syntiä, jos Jumala ei olisi sitä mahdollistanut. Miksi Jumala ei yksinkertaisesti luonut sellaista ihmistä, jolla ei olisi mahdollisuutta tehdä syntiä?

3. Miksi Jumala antaa saatanan leikkiä hiekkalaatikollaan?

4. Miksi kaikki on tehty niin hankalasti? Miksi se suuri puhuva pää ei ilmesty taivaalle? Miksi Jumala antaa ihmisille mahdollisuuden olla uskomatta, uskoa muihin Jumaliiin, uskoa ufoihin jne.. Eikö se olisi kaikkien kannalta parempi, että pelattaisiin avoimin kortein?

5. Jos Jumala kerran on täydelllinen olento, joka loi ihmisen omaksi kuvakseen, niin miksi ihmeessä Ihminen ei sitten ole täydellinen. Eikö Jumala pystynytkään luomaan täydellistä ihmistä, vai minkä takia me olemme sitten tällaisia maanantaikappaleita?

Olisi minulla vielä muutama kysymys, mutta antaa olla tämän kerran. Kiitän etukäteen, jos viitsit vaivautua.
 

ipaz

Jäsen
Tuolla lähdesivulla www.mantta.fi jne oli teksti "UUDEN MAAILMANJÄRJESTYKSEN SUUNNITELMA TOTEUTTAA RAAMATUN PROFETIAN".

Tällä huomautan taas kerran vain sen että niin se vaan on että ei ne Raamatut profetiat toteudu ennen kuin joku, joka on niistä lukenut aikoo ne toteuttaa! Ja näin se on varmaan ollut jo vuosisatoja...
 

Sistis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Viestin lähetti D2
Kyllä naurattaa kun noita juttuja lukee tuolta sivuilta. Mitä ihmeellisimmillä numerokikkailulla ja Raamatun lainauksilla todistellaan kaiken maailman salaliittoja.

Tuo on erittäin hyvin sanottu. Ei ollut edes vaikeata vääntää itse samantapaista skeidaa, kuin mitä noilla sivuilla esitetään. Vai mitä sanotte tästä? Meni about 5 minuuttia, kun kirjoitin tuon...
:D

Maailma heräsi karmeaan todellisuuteen muutama päivä sitten. Puhtauden ja rehellisyyden symboleina pidettyihin olympialaisiin on pesiytynyt Ilmestyskirjan peto. Tämä nähtiin selkeimmin
miesten lumikourufinaalissa, jossa olympialaisten kotimaan, uutta maailmanjärjestystä ajavan U.S.A.n edustajat ottivat kolmoisvoiton. Tuo voitto ei tullut urheilullisin ansioin, vaan kyseessä on jotain aivan muuta. Erikoisinta tapauksessa on yhdysvaltalaisurheilijoiden saamat pisteet. Kilpailun voittanut Ross Powers sai 46,1 pistettä, toiseksi tullut Danny Kass 42,5 pistettä ja kolmanneksi sijoittunut Jarret Thomas 42,1 pistettä. Summaamalla Powersin pisteiden numerot saadaan 4+6+1 = 11. Kass.n pisteistä saadaan puolestaan 4+2+5=11 ja Thomasin 4+2+1=7. Ottamalla keskiarvon Kass.n ja Thomasin pisteistä, saadaan 9. Tässä on selkeä yhteys Yhdysvaltoja syyskuussa kohdanneeseen terrori-iskuun - sehän tapahtui 11.9. Erikoista on myös se, että kilpailu järjestettiin 11.2. Tuosta päivämäärästä syntyy helposti luku 112, mikä on Euroopassa käytetty yleinen hätänumero. On siis aivan selvää, että Jumala yrittää viestittää meille jotain. Tämän viestin selkeä ennustus on, että 11.9. syntyneen George W Bushin peräänkuuluttaman uuden maailmanjärjestyksen takia eurooppalaiset joutuvat kärsimään paljon. Tuo lumikourufinaali oli vasta esimakua tulevasta, mutta se liittyy juuri tähän profetiaan tulevasta maailmanlopusta - sehän nähtiin juuri yhdysvaltalaisten saamista pisteistä. Ilmestyskirjan peto ilmestyy pian konkreettisena kaikkialle. Olympialaiset se on jo saanut valtaansa kilpailutuomariston ja George W Bushin Illuminaatin salaliitolla. Jääkäämme kauhulla odottamaan tulevaisuutta.
 

mauri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Re: Kysymyksiä Jagsille..

Viestin lähetti lennox
Oli niin tai näin, haluaisin kuulla mielipiteesi muutamaan kysymykseen. Tiedän, että osaat kyllä vastata näihin joka tapauksessa..

1. Miksi kiistellä Raamatun yksityiskohdista esim. vedenpaisumuksesta? Jos Jumala kerran on kaikkivoipa, niin Hänhän voisi vaikka sormia napsauttamalla muuttaa kaikki maailman vedet viiniksi; eivät fysiikan lait tai ihmisten ajattelukapasiteetti ole mikään Jumalaa estävä tekijä. Jumalahan voisi halutessaan silmänräpäyksessä vaikka vaihtaa Maan ja Pluton sijaintia keskenään. Ethän sinäkään voi tietää, että oletko ollut eilen olemassa, vai onko Jumala luonut sinut ja historiasi tänään.

2. Miksi Jumala loi synnin? Senhän on täytynyt lähteä Jumalasta, sillä eihän ihminen voi tehdä mitään, mitä Jumala ei halua. Ei ihminen voisi tehdä syntiä, jos Jumala ei olisi sitä mahdollistanut. Miksi Jumala ei yksinkertaisesti luonut sellaista ihmistä, jolla ei olisi mahdollisuutta tehdä syntiä?

3. Miksi Jumala antaa saatanan leikkiä hiekkalaatikollaan?

4. Miksi kaikki on tehty niin hankalasti? Miksi se suuri puhuva pää ei ilmesty taivaalle? Miksi Jumala antaa ihmisille mahdollisuuden olla uskomatta, uskoa muihin Jumaliiin, uskoa ufoihin jne.. Eikö se olisi kaikkien kannalta parempi, että pelattaisiin avoimin kortein?

5. Jos Jumala kerran on täydelllinen olento, joka loi ihmisen omaksi kuvakseen, niin miksi ihmeessä Ihminen ei sitten ole täydellinen. Eikö Jumala pystynytkään luomaan täydellistä ihmistä, vai minkä takia me olemme sitten tällaisia maanantaikappaleita?

Olisi minulla vielä muutama kysymys, mutta antaa olla tämän kerran. Kiitän etukäteen, jos viitsit vaivautua.

Näihin kysymyksiin minäkin mielelläni odotan vastauksia tai edes mielipiteitä.
 

varjo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Montreal Canadiens, (Internazionale), Nash&Suns
Mauri&lennox:
Lukekaa edelliset Jagr vs. muu jatkoaika ketjut:
"Hyvä USA"
"Näin puhuu herra Sebaot..."

Siellä Jagr vastaa suunnilleen tuollaisiin kysymyksiin. Tietenkin Jagrin vastaukset ovat sitä samaa kamaa mitä tässäkin ketjussa mutta joihinkin kysymyksiinne löytyy raamatusta suora lainaus tms.
 

mauri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Oukei.

Viestin lähetti varjo
Mauri&lennox:
Lukekaa edelliset Jagr vs. muu jatkoaika ketjut:
"Hyvä USA"
"Näin puhuu herra Sebaot..."

Siellä Jagr vastaa suunnilleen tuollaisiin kysymyksiin. Tietenkin Jagrin vastaukset ovat sitä samaa kamaa mitä tässäkin ketjussa mutta joihinkin kysymyksiinne löytyy raamatusta suora lainaus tms.

Asia pihvi! Kiitos!
 

acidjam

Jäsen
Suosikkijoukkue
AC Milan
Legenda ylös! Repesin Jukalle taas täysin! Ihalainen taitaakin olla Illuminaatin jäsen ja pitää SAK:n avulla teitä hallussaan. Luonnollisesti SAK on vain Illuminaatin juoni....

Tässäpä kaikkien aikojen jatkisketju uudemmille jatkislaisille.
 

Noose

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chargers, HPK, Oakland A's, Tampere Saints
Myös täältä repeäminen tuolle Jukan heitolle ja nähtävästi signiin asti pääsi...

Ehdottomasti yksi Jatkoajan historian huikeimpia ketjuja.

Kaikille uudisjatkislaisille vähän työlukemista :)
 

Footless

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs
Todellakin kaikinpuolin loistava ketju.

Tämä ja Jagr68:n joku muu ketju (Jeesus Kristus tjsp.) olivat muuten aivan ensimmäisiä ketjuja joita täällä selailin oikein huolella. Loistavaa kamaa vieläkin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös