Nyt on aika herätä!

  • 30 969
  • 212
Tila
Viestiketju on suljettu.
G

Guest

Lisäys Designerille:

Vaikka maailma tulee lopulta antamaan kaiken itsenäisyytensä Illuminaatille, niin tämä muutos ei voi olla liian nopea. On selvää, että ihmiset rakastavat kotimaitaan eivätkä halua luopua itsenäisyydestään ja alistua "Maailmanhallituksen" alaisuuteen. Siksi muutoksen tulee olla vähittäinen, melkein huomaamaton. Ja siksi täytyy myös luoda vastakkainasetteluja ja kriisejä, jotka muokkaavat ihmisten mielipiteitä siihen suuntaan, että todella tarvitaan yksi vahva Maailmanhallitus. WTC isku oli yksi niistä, mutta se oli vasta alkua.

Stuba:

Haluan asiallisemman lähestymistavan ennen kuin vastaan. Kysymykset kuten "kuulutko itse Järjestykseen" ovat mielestäni asiattomia. Lisäksi viime vastauksessani Designerille oli vastaus sinunkin kysymykseesi.
 

Muksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tilastofakta: Kuilu köyhien ja rikkaiden maiden välillä Maailmassa on kasvanut, kuten Jagr68 totesi. Kun valitaan sopiva tarkasteluväli, niin kehitysmaiden kansantuote on jopa supistunut, kun taas teollisuusmaiden kasvanut. Hyvältä kuulostaa väitteitesi kannalta, vai mitä, Jags? Ilmankos tuomiojat eivät saa tuosta tarpeekseen.

Tarkasteltaessa kehitysmaita erikseen huomataan, että talouttaan vapauttaneiden ja globalisaatiossa mukana olevien kehitysmaiden talous on kuitenkin kasvanut erittäin merkittävästi jopa teollisuusmaita nopeammin jo vuosikausia ja se kuilupa onkin supistunut vauhdilla. Ilmankos vasemmistolla on hätä kädessä ja paska housussa, kun juuri sulkeutuneiden yhteiskuntien (globalisaation vastustajien malli) taloudet ovat supistuneet nopeasti vieden koko kehitysmaiden keskimääräisen kehityksen miinukselle - asia jolla sitten perustellaan globalisaation pahuutta. Sallikaa mun nauraa. Tai no. Ei paljon naurata, siksi muodikkaaseen käärepaperiin on köyhien sortaminen vasemmiston hiipuvan vallan pelastamiseksi onnistuttu käärimään. Mitä tästä jää käteen globalisaatiota ajatellen? Miettikääs sitä.

Globalisaation vastustaminen on kaksitahoinen ilmiö: Se on muoti-ilmiö, kuten luonnonsuojelu tai eläinten oikeudet ennen sitä, ja se on myös paikalleen jähmettyneen, vanhan vasemmiston viimeisiä kuolonkorahduksia Maailman mentyä ohi ajat sitten. Voimmekin sitten huvittuneina seurata kansanedustajia ja ministereitä mielenosoituksissa kirkasotsaisten nappuloiden rinnalla. Tekisivät jotain - heillähän on valta - jos olisivat rehellisesti asialla.

<EDIT: Tähän kohtaan on pakko tarkentaa, että vaikka luonnonsuojelu oli muotiakin, on se toki myös paljon muuta. Aivan kuten globalisaation vastustaminenkin.>

Globalisaation vastustus on hölynpölyyn perustuvaa puutaheinää. Sen sijaan kehitysmaiden ongelmat ovat todellisia, samoin kuin monet muut globalisaation vastustajien esille nostamat yksityiskohdat. Niihin pitää etsiä ja löytää ratkaisuja, ja niistä olisikin mukava keskustella jossain muutama tuhat pykälää tätä asiallisemmassa ketjussa. Pään pistäminen pensaaseen ongelmien edessä, kuten globalisaation "rohkeat" vastustajat esittävät ei oikeasti auta ketään jolla on nälkä kehitysmaissa. Toki suhteellinen köyhyys helpottaisi jos pahoilta amerikkalaisilta vietäisiin dodget, mutta ruokaa sillä ei pöytään tulisi hippuakaan. Tuomioja, Jags ja muut ovatkin taas kerran lähinnä rikkaita vastaan eivätkä köyhien puolesta - päinvastoin, nämäkin saavat taas kerran osansa kun isot pojat pelaavat valtapeliään. Älkää menkö helppoon.
 
Viimeksi muokattu:

Timbit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Canucks, BC Lions
Viestin lähetti Jagr68
1. Illuminaatin toiminnan tulokset ovat näkyvissä. Vertaa maailmaa vaikkapa maailmaan 100 vuotta sitten. Millaisia eroja huomaat?

2. Onneksi on olemassa tarkkaavaisia henkilöitä, jotka huomaavat mihin maailma on menossa. Tiedätkö kaveria nimeltä Taxe Marss?
Sallinet lainauksessa pienen omavaltaisen muokkauksen. Mielestäni en poistanut mitään olennaista, ja leikattu teksti kuitenkin löytyy tästä ketjusta.

1. Jos tarkastelemme maailmaa ja sen kehityskäyrää 100 vuoden jaksoissa niin huomaamme, että muutoksia on tapahtunut hyvin pitkään. Nyt ihmistä koskevat muutokset ovat nopeampia kuin koskaan. Missä kohdassa Illuminaatti on astunut kuvaan mukaan, ja miten se on kehitykseen vaikuttanut? Minkälainen maailma olisi ilman tuota järjestöä? Koska tunnet järjestön vaikutukset noin hyvin, niin epäilemättä osaat vastata tähän. Odotan mielenkiinnolla.

2. On olemassa tarkkaavaisia henkilöitä, jotka tekevät havaintoja eri ilmiöistä ympärillään. Se, miten he ilmiöt tulkitsevat, johtuu paitsi havaintojen määrästä ja laadusta myös siitä, minkälaiset tiedot ja asenteet heillä on eri asioita kohtaan. Kiihkeästi johonkin asiaan uskovat muuttavat helposti kantaansa, jos heidän uskonasiansa (tällä en tarkoita mitään maailman uskonnoista) paljastuu jollain tavalla "huonoksi" heidän silmissään. Joillain ihmisillä on luontainen tarve uskoa johonkin todella vahvasti. Käsittääkseni ilmiöstä puhutaan ainakin sosiologiassa, ja siitä käytetään termiä toteismi. Tämä ei täysin mene toteismin piiriin, mutta aika lähelle sitä.

En tunne miestä nimeltä Taxe Marss, mutta ymmärrän kyllä, miksi käytät häntä esimerkkinä tässä. Minulla kun ei ole mitään syytä epäillä tietojasi hänen henkilöhistoriastaan. Mutta tunnetko sinä elokuvat Eyes Wide Shut ja Conspiracy Theory? Tarkkaavaisimmat lukijat ymmärtänevät, miksi otan nämä tässä esille.

Olen pettynyt, jos et kerro tästä asiasta enempää. Jatka toki!
 
G

Guest

Muksu:

Turha yrittää leimata minua vasemmistolaiseksi, sillä en ole sitoutunut mihinkään poliittiseen liikkeeseen tai puolueeseen. Jotkut mielipiteistäni tosin voivat kuulostaa vasemmistolaisille, joten väärinkäsityksen mahdollisuus on olemassa.

Jos tuo joidenkin köyhien maiden kansantuotteen nouseminen pitää paikkansa, niin kerro miten tuo voitto on jakautunut maassa? Onko köyhien ihmisten elinolot parantuneet, vai onko voitto mennyt paikallisten liikemiesten taskuihin? Käsittääkseni Maailmanpankin ajama linja on kuitenkin jälkimmäisen vaihtoehdon kannalla. Olet varmaan tutustunut esimerkiksi Maailmanpankin lainaehtoihin. Mitä mieltä olet niistä?

On hienoa, jos jossakin kehitysmaassa esimerkiksi sosiaaliturvaa voitu parantaa kasvaneen kansantuotteen johdosta. Mutta haluan konkreettisia esimerkkejä tällaisista tapauksista.

Syyt siihen, miksi ns. sulkeutuneet yhteiskunnat kärsivät pulasta, lienee talouspakotteista. En nyt väitä, että esimerkiksi Irak olisi joku paratiisi ilman talouspakotteita, mutta tuskinpa olisimme olleet todistamassa miljoonien irakilaislasten kuolemaa lääkkeiden ja ruoan puutteen johdosta, ellei talouspakotteita olisi. Kuuban kommunistinen yhteiskuntamalli voisi jopa toimia, jos se saisi käydä kauppaa muun maailman kanssa. Siellä lienee parhaat edellytykset kommunismin toteuttamiseen suhteellisen pienen väkiluvun ja ihmisten korkean koulutustason takia.

On selvää, että maailman kauppajärjestelmä on tehty globalisaatiota suosivaksi. Mutta se ei tarkoita, että globalisaatio olisi hyvä asia. Kansainvälinen vapaakauppa on hyvää tasan niin kauan, kun toimitaan heikomman osapuolen ehdoilla. Eikö sama periaate päde tai ainakin pitäisi päteä myös yhteiskunnissa. Lainsäädäntö on toteutettu sitä silmällä pitäen, ettei vahvempi osapuoli voisi ainakaan kohtuuttomasti sortaa heikompaa. Kansainvälisessä kaupassa asetelma on käännetty päälaelleen. Lait ja asetukset on laitettu vahvempaa osapuolta tukeviksi ja pahimmassa tapauksessa ne varmistavat vain sen, että rikas rikastuu ja köyhä köyhtyy.

Vastustan globalisaatiota sen taustalla vaikuttavien ilmiöiden vuoksi. Jos globalisaatio olisi yleishyödyllinen koko maailman mittakaavassa, jos se oikeasti parantaisi ihmisten elämää, niin silloin siinä ei ole mitään pahaa. Itse en näe tällaista kehitystä tapahtuneen.
 

BigRedBob

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Florida Panthers, Miami Heat, Trevor Gillies
Jaromir, kun kerran olet vauhdissa, niin selvitä ihmeessä myös niin monia tahoja askarruttanut JFK:n salamurha.
 

Shadowplay

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK Helsinki
Muksulle kysymyksiä

Menee ohi tuosta Jagr68:n höpinästä, mutta seuraavassa pari kysymystä Muksulle:

- vastustaako Erkki Tuomioja Globalisaatiota? Onko hän joskus sanonut niin vai mistä asian päättelet?

- vastustaako suurin osa median "globalisaatiokriittisiksi liikkeiksi" nimeämistä liikkeistä todellakin globalisaatiota? Voit käyttää vastatessasi esimerkkinä vaikkapa viime aikoina hyvin esillä ollutta ATTACia.

- edellisiin liittyen (tai ehkä sinun sittenkin kannattaa vastata tähän heti ensimmäisenä), miten ylipäätään ymmärrät käsitteen "globalisaatio" merkityksen?

- ja vielä tuohon "globalisaatiossa mukana olleilla kehitysmailla menee hyvin, häh häh hää" -läppään: Sattuuko lähteesi kenties olemaan D. Dollarin ja P. Collierin "Globalization, Growth and Poverty: Building an Inclusive World Economy" (Oxford University Press, World Bank, december 2001) vaiko vain jossain lehdessä viime viikkoina julkaistu kirja-arvio, sen verran tutulta kuulostaa tuo sanomasi. No, oli lähde mikä tahansa, tiedoksesi ettei tuokaan asia ole läheskään noin aukoton kuin annat virheellisesti ymmärtää.

* * *
shadowplay
 

BigRedBob

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Florida Panthers, Miami Heat, Trevor Gillies
Mikäs siinä globalisaatiossa nyt loppujenlopuksi on niin pahaa?
 

vilpertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Chokes
Nyt kyllä alkoi ihan oikeasti naurattamaan, ja heräsin - aivan kuten otsikko lupasi!

Jags hyvä tainnut katsoa hieman liikaa Tomb Raideria? :D
 

matti&teppo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Parahin Jaromir

Kun nyt nähtävästi olet kopionut tarinasi toiselta sivustolta, olisit voinut edes ilmoittaa mistä. Ei anna kauhean hyvää kuvaa tuo toiminta vaikkakin huumorikirjoituksia onkin kiva lukea.

Jos tuo taas olisi ollut omaa tuotostasi, olisin suositellut julkaisemista. Myynti olisi ollut taattu, ja sitten vain nopeasti Lapinlahden kautta kotiin. Sieltä saa kuulemma lääkkeitä jotka auttaa kunhan vain muistaa ottaa ne ajallaan.
 
G

Guest

"1. Jos tarkastelemme maailmaa ja sen kehityskäyrää 100 vuoden jaksoissa niin huomaamme, että muutoksia on tapahtunut hyvin pitkään. Nyt ihmistä koskevat muutokset ovat nopeampia kuin koskaan. Missä kohdassa Illuminaatti on astunut kuvaan mukaan, ja miten se on kehitykseen vaikuttanut? Minkälainen maailma olisi ilman tuota järjestöä? Koska tunnet järjestön vaikutukset noin hyvin, niin epäilemättä osaat vastata tähän. Odotan mielenkiinnolla."

Illuminaatista löytyy netistä käytännöllisesti katsoen rajattomasti tietoa. Tosin suomalaisilta sivuilta ei niinkään, mutta hyvän englanninkielen taidon omaava löytää varmasti kaiken minkä haluaa. Myös aihetta käsittelevää kirjallisuutta on paljon. Sen sijaan medioista (kuten Suomen neljältä pää-TV-kanavalta) on turha yrittää kaivella tietoa tästä salaisesta järjestöstä. Media pääasiassa vaikenee näistä jutuista ja kertoo vain sen, minkä eliitti katsoo hyväksi.

Äsken mainitsin noista muutoksista (lähinnä niissä kohden jotka sinä leikkaisit pois lainauksessa). Maaiman valtiot ovat yhä enemmän riippuvaisia toisistaan sekä myös riippuvaisia kv. yhteisöistä, kuten YK, EU, NATO ja IMF. Tämä kehitys on ollut valtaeliitin etujen mukaista ja ei suinkaan ole sattuma, että maailma on yhdentynyt valtavalla vauhdilla viimeisen 100 vuoden aikana. Yhdentyminen ei tietenkään itseisarvona ole huono, vaan sen mielekkyys riippuu sen aikaansaamista tuloksista. Yhdentyminen on Illuminaatin etujen mukaista. Tulet ymmärtämään miksi, kun vähän kerron itse Illuminaatista.

Ymmärtääksemme enemm'n on palattava historiassa toukokuun 1. päiväänvuonna 1776, päivään jolloin Adam Weishaupt, entinen jesuiittapappi muodosti okkulttisen seuransa, jolle antoi nimen Valaistuksen Mestarit (engl. The Masters of the Illuminati). Valaistuksen mestarit oli aito salaseura, täysin suljettu ulkopuoliselta maailmalta. Heillä oli tarkka suunnitelma kukistaa kaikki uskonnolliset ja yhteiskunnalliset instituutiot ja hallitukset ja
korvata ne upouudella globaalilla järjestelmällä, jota Weishaupt kutsui Uudeksi Maailman Järjestykseksi. Mitkä olivat tämän UMJ:n tarkemmat suunnitelmat?

1. Kuningasvallan ja kaiken järjestyneen hallinnon kumoaminen.

2. Yksityisen omistusoikeuden kumoaminen

3. Perintöoikeuden kumoaminen

4. Isänmaallisuuden kumoaminen

5. Perheen kumoaminen ( s.o. avioliiton ja kaiken moraalin ja lasten yhteiskunnallisen koulutuksen instituution = valtion koulutusjärjestelmän).

6. Kaiken uskonnon kumoaminen

Tähän päästäkseen Weishaupt ymmärsi tarvitsevansa yliluonnollista voimaa, jos aikoi menestyksellä tuhota länsimaisen yhteiskunnan, joka uskonnoltaan oli kristillinen. Siksi Weishaupt perusti seuransa okkultismin pohjalle! Weishaupt loi järjestölleen symbolin - kaikkinäkevä silmä keskeneräisen pyramidin yläpuolella, ympyrän sisällä. Ympyrän päällä olivat latinalaiset sanat Annuit Coeptus (suom. Julistaen syntymää) ja ympyrän alapuolella sanat Novus Ordo Seclorum (suom. Uusi (Sekularinen) Maailman järjestys). Toisin sanoen Weishauptin symboli julisti UMJ:n syntymää.

Kerrottakoon että Amerikan Yhdysvaltojen yhden dollarin setelissä on tämä sama Illuminaattien tunnus, eli silmä ja pyramidi, sekä teksti "Uusi Sekulaarinen Maailmanjärjestys". Yhdysvaltoja perustamassa oli joukko Illuminaatteihin kytkeytyneitä vapaamuurareita, joiden vaikutuksesta Illuminaattien tunnus laitettiin dollarin seteliin. Teksti "In God We Trust" tulee pyhiinvaeltajaisien vaikutuksesta, joilla heilläkin oli oma osuutensa USA:n valtion perustamisessa.

Siispä koska Amerikan rahassa on tämä UMJ:n symbolitakapuolellaan, meidän täytyy olettaa, että USA:n hallitus on ollut sitoutunut tähän UMJ:een vuodesta 1776 lähtien! Vai miten meidän pitäisi suhtautua siihen tosiasiaan, että maailman mahtavimman valtakunnan valuutassa on huippusalaisen salaseuran tunnukset?

Weishauptilla oli unelma kumota kaikki hallitukset ja korvata ne uudella globaalilla järjestelmällään. Hän suuntasi Suunnitelmansa Euroopan läntisiä hallituksia vastaan, koska ne oli perustettu juutalais-kristillisten periaatteiden mukaisesti. Hän tunsi vahvasti, että idän kansat olisi helppo sisällyttää suunnitelmaan, koska niiden uskonnot olivat yhtä vahvasti juurtuneet mystiikkaan kuin hänenkin okkulttinen uskontonsa.

Ongelma kuten Weishaupt sen näki, olivat Länsi-Euroopan ja Uuden Maailman (josta myöhemmin tuli USA) kristinuskoon perustavat valtiot. Siksi hän kohdisti Suunnitelmansa niitä vastaan. Weishaupt näki kaksi uskonnollista vihollista, roomalaiskatolisuuden ja nupullaan olevan protestanttisen liikkeen.

Tässä on ongelma pähkinänkuoressa Weishauptin näkökulmasta. Hän halusi tuhota länsimaiden hallitukset ja korvata ne yhdellä uudella maailmanhallituksella nimeltä UMJ. Mutta kuinka voit perusteellisesti ja vähitellen muuttaa joka ainoan asian jokaisessa länsimaisessa valtiossa ja siirtää ne vapaudesta orjuuteen?

Alussa on sinun pidettävä Suunnitelmasi hyvin salaisena. Tässä on pääsyy, miksi Weishaupt perusti seuransa salaseuraksi. Heillä oli joitakin suuria salaisuuksia, joita he eivät halunneet paljastaa ihmisille, jotka he tahtoivat orjuuttaa. Weishaupt koki, että hänellä voisi mahdollisesti olla vahva liittolainen yhdistyksessä, jota kutsuttiin Vapaamuurariudeksi. Vapaamuurarit perustettiin länsimaissa virallisesti 1717 ja he opettivat, että jonain päivänä ihmisten asenteet ja arvot kaikissa kansoissa kehittyisivät luonnollisesti pisteeseen, jossa kaikki uskonnot sulautuisivat yhteen. Tämä uusi globaalinen järjestelmä oli väistämätön ja toteutuisi luonnollisesti ja rauhallisesti.

Weishaupt sanoi:"Hölynpölyä!" Se ei koskaan toteutuisi rauhallisesti eikä luonnollisesti. Sen täytyy toteutua vain väkivaltaisen vallankumouksen kautta. Siispä Weishaupt ja
hänen miehensä alkoivat soluttautua Euroopan muurarilooseihin vuodesta 1776 alkaen ja 13 vuodessa noin vuonna 1789 Weishaupt valvoi kaikkia Euroopan looseja väkivaltaisen muutoksen opillaan. Amerikan loosien valtaus ei onnistunut ennen 1830 lukua, sikäli kuin minä tiedän; kuitenkin Weishaupt oli voittanut monien amerikkalaisten muurarien sydämet ennen tuota aikaa.

Weishauptilta puuttui vain yksi elementti suuressa Suunnitelmassaan UMJ:n perustamiseksi: taktinen taistelusuunnitelma, joka selvästi määrittelisi, kuinka hänen tulisi edetä kukistaessaan kaikki läntisen maailman hallitukset. Vuonna 1823 saksalainen professori Hegel hankki tuon kaavan, tuon erityisen taistelusuunnitelman. Hegel väitti, että yhteiskuntia hallittiin seuraavan kaavan avulla:

- Yhden tyypin hallituksen tai yhteiskunnan, nimeltä Teesi, olemassaolo provosoisi vastakkaisen tyypin hallituksen tai yhteiskunnan nimeltä Antiteesi esiintymisen.

- Teesi ja Antiteesi alkaisivat luonnollisesti kamppailla keskenään, koska ne olivat järjestelminä tarkasti toistensa vastakohtia ja siksi näkivät asiat erilailla.

Jatkan taas kohta... :)
 

kaakko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Viestin lähetti BigRedBob
Jaromir, kun kerran olet vauhdissa, niin selvitä ihmeessä myös niin monia tahoja askarruttanut JFK:n salamurha.

No kyllähän se tosta juttuja lukemalla selvisi. Se Illuminaatti vai mikä lie olikaan ei pitänyt JFK:sta ja tappoi. Niinhän tuolla jossain jutussa mainittiin, että heillä "on oikeus vaikka tappaa" presidentti jos se ei miellytä... jooooo....:confused:
 

BigRedBob

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Florida Panthers, Miami Heat, Trevor Gillies
kaakko, jep.

Jagr68: Tyhjä ämpärihän se yleensä kovemmin kolisee.
 

heikkik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avalanche, LA Kings
Viestin lähetti Jagr68
[B1. Illuminaatin toiminnan tulokset ovat näkyvissä. Vertaa maailmaa vaikkapa maailmaan 100 vuotta sitten. Millaisia eroja huomaat? [/B]

Vuonna 1902 Brittiläinen kansainyhteisö oli voimissaan ja eurooppalaisilla siirtomaavalloilla oli paljon tiukempi ote maailman "ei-valkoisten" maiden talouteen/ihmisiin kuin nykyisessä maailmantaloudessa on mahdollista.

Viimeisen sadan vuoden aikana tapahtunutta:
- seitsemänkymmentäluvun puoliväliin mennessä lähes kaikki siirtomaat itsenäistyivät ja 1990-luvun alussa myös viimeinen suuri imperiumi - Neuvostoliitto - hajosi.
- naisten asema on parantunut huomattavasti kaikissa länsimaissa ja jonkin verran myös kehitysmaissa
- keskimääräinen elinikä on noussut kymmenillä vuosilla, kiitos parantuneen terveydenhoidon ja elintason. Tosin AIDS:in takia odotettavissa oleva elinikä on eteläisessä Afrikkassa romahtunut. Toisaalta Illuminaatin käsikassarana toimiva YK on tehnyt hyvää työtä yleisempien kulkutautien torjunnassa.
- länsimaisten teollisuustyöläisten asema on nykyisin aivan eri planeetalta kuin sata vuotta sitten. En tiedä sitten onko Illuminaatin vika vai pitäisikö asiasta syyttää ay-liikettä ja vasemmistopuolueita
- yleinen äänioikeus sukupuoleen, ihonväriin ja tulotasoon katsomatta

Jos nämä kaikki tuhotyöt ovat Illuminaatin aikaansaannosta, niin tervetuloa globalisaatio.

Itse uskon että globalisaatio / maailmantalouden yhdentyminen on paras tae maailman köyhien maiden talouden parantamiseen. Tosin samalla länsimaisen keskivertoihmisen tulotaso pitemmällä tähtäimellä laskee, mutta se on vaan hyvä asia. Länsimaissa kerskakulutetaan nykyisin aivan liikaa ja elintasoa on varaa pudottaa kymmenillä prosenteilla, eikä elämisentaso laske siitä paljon paskaakaan.
 

nedomansky

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
No jopas on taas

Viestin lähetti Jagr68


Mutta me olemmekin Maailmanpankin ja IMF:n orjia. Meidän lainsäädäntömme ei voi poiketa heidän antamistaan linjoista kovin oleellisesti. Me olemme mukana kv. globalisaatiossa sääriämme ja nilkkojamme myöten. Milloin me uppoamme siihen kokonaisuudessaan?

Tässähän on hieman tolkkuakin. Illuminologi Jagr (metsästäjä?)
vaati keinoja, joilla maailman varallisuus jaetaan tasan kaikkien
kesken. Oletko koskaan kuullut termistä kommunismi. Siinähän
tuohon pyrittiin ja mitä oli seurauksena esim. Suomen
itänaapurissa.
Jos Suomi on velkaa Maailmanpankille tai Globaaleille sijoittajille,
on selvää, että niiden talutusnuorassa ollaan, koska ne voi
vetää myös sijoituksensa pois, jos aletaan mennä banaani-
valtiolinjoille.
Velat voidaan maksaa vain, jos vientiteollisuus tuo riittävästi
ylijäämä tuloja maallemme, jotka sitten verottaja käyttää
takaisinmaksuun. Siksi tietenkin meidän tulisi saada aikaan
Globaaleja brändejä. (HIFK ei kuulu näihin, mutta Flying Finns
ja Nokia kuuluu ja jälkimmäinen taitaa auttaa Suomea maksa-
maan lainojaan).
Jos kerran maailman päättäjät idässä ja lännessä kuuluvat
samaan varmaankin pahan järjestyksen valtakuntaan, miksi
ne sitten tappelevat toisiaan vastaan?

Illuminologimme kertoo tuolla myös, että salaseuran
alkuperäisi tavoitteita oli yksityisen omistusoikeuden kumoaminen.
Samaa on tavoitteissa kuin kommunisteilla. Oliko tarkoitus
jakaa tasan kaikille, vai ottaa kaikki luumiesten kouriin?


No juu onhan näitä lahkolaisten juttuja ennekin luettu ja
hyviä kirjoittajia heistä löytyy.
 
Viimeksi muokattu:
G

Guest

Viestin lähetti kaakko


No kyllähän se tosta juttuja lukemalla selvisi. Se Illuminaatti vai mikä lie olikaan ei pitänyt JFK:sta ja tappoi. Niinhän tuolla jossain jutussa mainittiin, että heillä "on oikeus vaikka tappaa" presidentti jos se ei miellytä... jooooo....:confused:

Oikeassa olet.

Kun presidentti Kennedyn ruumis tuotiin sairaalaan, ruumiin ensimmäiseksi tutkineelle
lääkärille annettiin viranomaisten taholta ohjeet, että hänen on ilmoitettava presidentin päähän osuneen luodin tulleen takaapäin. Australian Brisbanessa ilmestyvä sanomalehti The Courier Mail kirjoitti vuonna 1992: "Tohtori särkee vaitiolon JFK:sta. Tri C.Crensha rikkoi 29-vuotisen vaitiolon salamurhasta kahden kansallisen TV-ohjelman haastattelussa..."Ja loppuelämäni tulen tietämään, että hänet ammuttiin edestäpäin."

Kyseessä siis oli todellinen salaliitto eikä salaliittoteoria. Syylliseksi tuomittiin siisväärä mies, joka hänkään ei saanut tilaisuutta puolustaa itseään, koska hänetkin murhattiin ennen sitä mahdollisuutta. Kuinka hyvin kaikki menikään!

Yksi syy Kennedyn eliminoimiseen lienee ollut hänen Vietnamin sodan politiikkansa. Sota oli oikea kultakaivos maan aseteollisuudelle, ja kun Kennedy halusi lopettaa sodan ennen aikojaan, ei se sopinutkaan kuvioihin ja näin JFK poistettiin pelistä.
 

Muksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Re: Muksulle kysymyksiä

Viestin lähetti Shadowplay
- edellisiin liittyen (tai ehkä sinun sittenkin kannattaa vastata tähän heti ensimmäisenä), miten ylipäätään ymmärrät käsitteen "globalisaatio" merkityksen?
Kenties sinun kannattaisi ihan ensiksi tuoda jotain omaa sisältöä keskusteluun, ja lähteä vasta sen jälkeen paukuttelemaan henkseleitäsi? Koska olen mukava tyyppi, niin vastaan kuitenkin sen verran, että minä ymmärrän globalisaatiolla paljon muutakin kuin maailmankaupan vapautumisen, joskin se on luonnollinen, väistämätön ja hyvä osa globalisaatiota.
Viestin lähetti Shadowplay
- ja vielä tuohon "globalisaatiossa mukana olleilla kehitysmailla menee hyvin, häh häh hää" -läppään: Sattuuko lähteesi kenties olemaan D. Dollarin ja P. Collierin "Globalization, Growth and Poverty: Building an Inclusive World Economy" (Oxford University Press, World Bank, december 2001) vaiko vain jossain lehdessä viime viikkoina julkaistu kirja-arvio, sen verran tutulta kuulostaa tuo sanomasi. No, oli lähde mikä tahansa, tiedoksesi ettei tuokaan asia ole läheskään noin aukoton kuin annat virheellisesti ymmärtää.
Henkilökohtaisesti tykkään, että tuo "No, oli lähde mikä tahansa, tiedoksesi..." -kohta on vallan erinomainen esimerkki moneen käyttöön tässä yhteydessä. Omaksi tiedoksesi ettei kiinnosta pätkän vertaa. Been there, done that.
 
Viimeksi muokattu:
G

Guest

Viestin lähetti heikkik


Vuonna 1902 Brittiläinen kansainyhteisö oli voimissaan ja eurooppalaisilla siirtomaavalloilla oli paljon tiukempi ote maailman "ei-valkoisten" maiden talouteen/ihmisiin kuin nykyisessä maailmantaloudessa on mahdollista.

Viimeisen sadan vuoden aikana tapahtunutta:
- seitsemänkymmentäluvun puoliväliin mennessä lähes kaikki siirtomaat itsenäistyivät ja 1990-luvun alussa myös viimeinen suuri imperiumi - Neuvostoliitto - hajosi.
- naisten asema on parantunut huomattavasti kaikissa länsimaissa ja jonkin verran myös kehitysmaissa
- keskimääräinen elinikä on noussut kymmenillä vuosilla, kiitos parantuneen terveydenhoidon ja elintason. Tosin AIDS:in takia odotettavissa oleva elinikä on eteläisessä Afrikkassa romahtunut. Toisaalta Illuminaatin käsikassarana toimiva YK on tehnyt hyvää työtä yleisempien kulkutautien torjunnassa.
- länsimaisten teollisuustyöläisten asema on nykyisin aivan eri planeetalta kuin sata vuotta sitten. En tiedä sitten onko Illuminaatin vika vai pitäisikö asiasta syyttää ay-liikettä ja vasemmistopuolueita
- yleinen äänioikeus sukupuoleen, ihonväriin ja tulotasoon katsomatta

Jos nämä kaikki tuhotyöt ovat Illuminaatin aikaansaannosta, niin tervetuloa globalisaatio.

Itse uskon että globalisaatio / maailmantalouden yhdentyminen on paras tae maailman köyhien maiden talouden parantamiseen. Tosin samalla länsimaisen keskivertoihmisen tulotaso pitemmällä tähtäimellä laskee, mutta se on vaan hyvä asia. Länsimaissa kerskakulutetaan nykyisin aivan liikaa ja elintasoa on varaa pudottaa kymmenillä prosenteilla, eikä elämisentaso laske siitä paljon paskaakaan.


Ihan hyvä kirjoitus, joskin missasit pointtini oleellisesti.

Monet entiset siirtomaat ovat toki virallisesti itsenäistyneet, mutta niiden käytännön itsenäisyys ei liene paljoa kummempi kuin 100 vuotta sitten.

Naisten ja työläisten aseman paranemisen syy lienee länsimaiden lainsäädännön kristillinen pohja. Ero esimerkiksi islamilaiseen maailmaan on merkittävä. En ymmärrä mitä merkitystä Illuminaatilla on tässä.

Keskimääräinen elinikä on todella noussut. Mutta jälleen en näe, mitä tällä on yhteistä sen kanssa jota käsittelin äsken. On luonnollista, että kun lääketiede kehittyy, nousee myös ihmisten elinikä.

Teollisuustyövoiman aseman paraneminen on todella pitkälti ammattijärjestöjen ansiota. Ilman heitä nähtyä kehitystä ei olisi tapahtunut. Mutta jälleen, mitä yhteistä tällä kaikella on Uuden Maailmanjärjestyksen kanssa?

Minä näen samalla tavalla, että MIKÄLI maailman tila paranee globalisaation kautta, niin tervetuloa globalisaatio! Tällaista kehitystä ei kuitenkaan ole tapahtunut maailmanlaajuisesti, mikä mielestäni on anteeksiantamatonta, kun ottaa huomioon miten paljon tiede ja sen kautta mahdollisuudet taata ihmisten hyvinvointi on kehittynyt.
 
G

Guest

Jatkan vielä Illuminaatista...

Määritellään nyt päämäärät sellaisina kuin ne liittyvät Weishauptin Suunnitelmaan:

Teesi on se alkuperäinen järjestelmä, joka hallitsi Eurooppaa 1700-luvun lopulla. Tämä järjestelmä oli taloudellisesti yksityisyrittäjyys, poliittisesti joko kuningasvalta tai demokratia ja uskonnollisesti juutalaiskristillisyys.

Antiteesi on vastakkainen järjestelmä Teesille, joka teorian mukaan kamppailemalla Teesiä vastaan pitkän ajan,tuottaisi uuden järjestelmän nimeltä Synteesi. Pääongelmaon, että
mitään todella vastakkaista järjestelmää Teesille ei ollut olemassa vuonna 1776.

Katolinen toimittaja ja kirjailija, Piers Compton, kirjoittaa Antiteesin eli tarkan vastakohdan länsimaiselle teesille, luomisesta: Vuonna 1846 ilmassa oli muutoksen tunne, muutoksen, joka ulottuisi kirkon rajojen ulkopuolelle ja muuttaisi monia olemassaolon puolia. Kaksi vuotta myöhemmin tarkoin valittu salaisten vihkiytyneiden ydinryhmä, jotka kutsuivat itseään nimellä Valaistuksen 12 vanhurskaan miehen joukko (the League of Twelve Just Men of the Illuminati), rahoittivat Karl Marxin kirjoittaman Kommunistisen manifestin.

Antiteesi oli teoriassa luotu, kun Karl Marx oli julkaissut Kommunistisen manifestin 1848.

Kristitty kirjailija Gary Kah kahlasi läpi tämän salaisuuden, kun hänelle annettiin korillinen vanhoja salaisia vapaamuurareiden kirjoja. Hän kirjoitti siitä kirjassaan:Matkalla maailman hallintaan. Kah lainaa kaaviota, jonka hän löysi ja joka kuvaa historiallista yhteyttä,joka on New Age-liikkeen, Vapaamurariuden, Illuminaatin, Ruusuristiläisyyden, Temppeliherrojen, Gnostisismin ja Kabbalismin välillä niiden kaikkien yhteiseen lähteeseen, nimittäin Egyptin ja Babylonian muinaisiin mysteeriuskontoihin. Tämän yhdistävän ketjun pääryhmän sivulla oli useita sivuryhmiä, jotka Vapaamuurarit/Illuminaattioli luonut. Marxismi on osoitettu laatikossa, josta on nuoli takaisinlaatikkoon Vapaamuurarit/Illuminaatti! Ei siis ole epäilystä etteiköVapaamuurarit/Illuminaatti luoneet kommunismia suoraksi vastakohdaksi Teesille, jotta Hegelin teoria voisi edetä.

Kommunismi oli taloudellisesti valtion omistusta ja valtion suunnittelua, uskonnollisesti ateismia ja poliittisesti diktatuuria. Täydellisempi vastakohta Teesille ei olisi ollut mahdollinen, vaikka se olisi suunniteltu sillä tavoin, niin kuin se tietysti olikin.

Synteesi on uusi järjestelmä, jonka on tuottanut jatkuva kamppailu Teesin ja Antiteesin välillä. Synteesi on suunniteltu olemaan taloudellisesti fasistinen, jossa tuotantovälineet ja tavaroiden jakelu ovat yksityisessä hallinnassa, mutta hallitus sanelee kuinka paljon tuotetaan ja kuinka monta yhtiötä voi tuottaa saman tyypin tuotetta. Synteesi suunniteltiin olemaan uskonnollisesti Saatanistinen, joka on hybridi juutalaiskristillisen Teesin ja ateistisen Antiteesin välillä. Tällä uudella järjestelmällä, jota on kutsuttu Synteesiksi, on aina ollut nimi. Se on aina ollut tunnettu Uutena Maailman Järjestyksenä.

Tämä Hegeliläinen Suunitelma on ollut tärkeä pohjaoletus, joka on ohjannut Illuminaatin toimia sitten varhaisen 1820-luvun.

Yksinkertaisesti Suunnitelman tuli luoda täydellinen vastakohta Teesille, Antiteesi. Nämä kaksi vastapuolta kamppailisivat poliittisesti ja sanallisesti monia vuosia uhaten maailmaa suursodalla. Kuitenkin Suunnitelmaan kuului, että kumpikaan puoli ei tuhoaisi toista. Niinä monina vuosina, joina tätä kamppailua on suunniteltu käytävän, ihmisten asenteet molemmin puolin vähitellen muuttuisivat, kunnes molemmin puolin saavutettaisiin piste,
joka mahdollistaisi uuden järjestelmän eli Synteesin syntyvän. Tätä Synteesijärjestelmää kutsuttiin UMJ:ksi.
 

masaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Fc nimetön
hyvä jagr!

olet tuonut palstalle juuri sitä mitä sinne halutaankin, korkealentoista tekstiä jota on mielenkiintoista lukea ja tästä kiitänkin sinua, mutta mitä tulee ajatuksiisi niin niihin en ota osaa vaikka osa antaakin ajattelemisen aihetta tässä pahuuden keskellä.....


täällä jossakin....Masaman

ps.mahtaako reissussa olla myös suomalaisia?
 

Noir

Jäsen
Joopa joo...

Kyllähän näitä Jagsin kirjoituksia aina mielellään lukee ja ylivoimaisesti eniten keskusteluakin nämä palstalla aiheuttavat. Nykyään jopa asiallisia vastaväitteitä/kysymyksiä tyhjänpäiväisen kuittailun seassa...

Jagr68: "Finnishninja ja muut: Tekstini saattaa joskus sisältää uskonnollista painotusta, ja toivottavasti se ei aiheuta kenessäkään ihottumaa. "

Tuo on totta. Itselläni ainakin nousee karvat pystyyn kun joku alkaa sotkemaan uskonnon ja politiikan keskenään. Mutta jatka valitsemallasi tiellä, pyrin kuitenkin aina mielenkiinnolla lukemaan kirjoituksesi elämänkatsomuksestasi ja painotuksista riippumatta.


Pari ensimmäistä viestiä olivatkin ihan asiaa omalla tavallaan, mutta sitten alkaa ote hieman hapuilemaan...

Noista Thule ja Illuminati "salaseuroista" sen verran, että Thule on jopa minunkin käsittääkseni oikeasti olemassa ollut seura johon myös Hitler kuului joskaan sen merkitystä en välttämättä spiritismikerhoa suuremmaksi nostaisi. Myöskin Crowley, joka oli aikoinaan perustamassa useitakin eri lahkoja, taisi olla enemmän astrologiasta ja pimpistä kuin saatanasta kiinnostunut. Illuminati puolestaan on seura, josta en ole muualta kuullutkaan kuin sinun kirjoituksistasi. Näihin netti tietoihin eri salaseuroista suhtaudun kyllä suurella epäilyksellä. Tosin niinhän se on että kukaa ei ole profeetta omana aikanaan (tähän voi sijoitella mielessään erilaisia hymiöitä).

Mutta ei muuta kuin jatka vain kirjoitteluasi, kyllä näistä aina jotain asiaakin löytyy. Jos ei niin ainakin herättää keskustelua.
 
G

Guest

Re: hyvä jagr!

Viestin lähetti masaman
olet tuonut palstalle juuri sitä mitä sinne halutaankin, korkealentoista tekstiä jota on mielenkiintoista lukea ja tästä kiitänkin sinua, mutta mitä tulee ajatuksiisi niin niihin en ota osaa vaikka osa antaakin ajattelemisen aihetta tässä pahuuden keskellä.....


täällä jossakin....Masaman

ps.mahtaako reissussa olla myös suomalaisia?

Mikäs siinä, eipä kestä. Hiljainen päivä koulussa, kaikki tunnit oli peruttu. Joten mukava näitä on tänne väsäillä. Toivotaan vaan että ihmiset voisivat suhtautua asiaan avoimin mielin. Tiesin kyllä jo etukäteen, että skeptismi tulisi olemaan vallitsevana. Mutta nämä jutut on tärkeää kerrata, että tietäisimme mihin olemme menossa. Muutos tulee olemaan niin huomaamaton ja petollinen, niin hyvin suunniteltu, että sen lopullinen luonne tulee paljastumaan vasta lopussa, silloin kun kaikki on liian myöhäistä.

Tulen myös tuomaan esille, että ainoa pelastus kaikesta tästä pahasta on nimessä Jeesus Kristus. Minun Vapahtajani, joka sittenkin on kaikkea maailman pahuutta ja itsekkyyttä voimakkaampi. Monta on etsijää, mutta kuinka moni Hänet lopulta löytää?
 

Stobe5

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sm-liiga: HPK
NHL: NJ
hihihihihiihihiih

olipas siinä juttuja...

no mitähän tähän uskaltais kommentoida, ettei heti leimattaisi salaliittolaiseksi ja niin pois päin.

globalisaatio ja muut nykyiset markkinasydeemit eivät ole ehkä täydellisiä, mutta jos vertaa tulosta nimeltämainitsemattomaan Korean valtioon (päätelkää itse kummasta kyse), loppu tulos on aika helkkarin paljon miellyttävämpi kaikkien kohdalta, jos ei kokeiltaisi samaa kuin siellä. jos tämän edeltämainitsemattoman korean systeemi kiinnostaa, niin saa mennä sinne kokeilemaan.

onneksi lara croft hoiteli pyramidin päällä olevan 'silmähässäkän' ja tappoi osan illuminatin pääjehuista, niin kaikki voi huokaista helpotuksesta. eiköhän jatko-osassa lara hoida lopun homman kotiin.
 

Fubar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Lähteitä?

Miten Jagr olisi pieni lähdeluettelo. Viittailet sinne ja tänne, mutta väitteittesi perustelussa auttaisi paljon jos mainitsisit käyttämiäsi lähteitä. (muitakin kuin .com tai .net päätteisiä)
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös