Nyt just hymyilyttää!

  • 2 071 126
  • 10 310

M.Rönkkö-83

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, New York Islanders
En kyllä kaipaa jokereita takaisin yhtään. Vuosikymmenet jatkunut, hyvässä hengessä vallinnut viha-rakkaussuhde muuttui Harkimon aikana silkaksi vihaksi. Jos Stadissa on oikeasti tilausta toiselle joukkueelle, niin kyllä se tyhjiö täyttyy. Mitä kauemmin jokerit on Venäjällä, sen todennäköisempi täyttäjä on joku muu. Sen jälkeen kun jokerit myytiin Venäjälle, ovat playoffsit sujuneet paremmassa hengessä kuin miesmuistiin. Yksi liigajengi Stadista on täysin ok.
Olen samaa mieltä...ja olen ollut jo vuodesta -90 asti, kun ajattelin hyväuskoisena pikkupoikana, että on niin mageeta kun toinenkin Helsingin Jengi nousi liigaan. Syksyn koittaessa ja koulujen alkaessa samana vuonna -90 huomasin kuitenkin, että kesän aikana joukkuetta oli alkanut kannattaa Hifk-vihaan kannatuksen perustava kiusaajaporukka (saattaisi olla "all time" koulukiusaajat listalla aika kärkipäätä), jonka kanssa ei pystynyt enää terveellä tavalla jutella jääkiekosta. Suurin ihmetys oli se, että tuosta ajasta eteenpäin homma vain jalostui ja viha kasvoi entisestään...toki väheni lukiovuosina, kun yllä mainittu porukka ei sinne jatkanut (tai päässyt). Korkeakoulu aikoinakin yritin vältellä yhden teologin kanssa jutustelua, koska kaverin silmät alkoivat mustua välittömästi, kun keskustelu siirtyi stadin paikallisiin :D Lätkän katsominen ja ennen kaikkea oman jengin kannattaminen on mahtavaa, mutta itse en jaksa pätkääkään sitä, että aikuiset ihmiset alkavat käyttäytymään noiden 11-vuotiaiden koulukiusaajien tavoin urheilun takia. Siihen en halua palata!!
 
Viimeksi muokattu:

Hiili

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ketjun aiheeseen liittyen, finaalipaikka hymyilyttää ja se asia, että jokereita ei ole enää olemassa. Viimeisten vuosien aikana homma meni aina vain huonompaan suuntaan ja koko yhteiselo kävi lopulta niin sairaaksi, että jokereiden olikin parempi kuolla pois. Joku voi tietysti ajatella, että neuvostoliiton vastineessa amerikan WWE:lle, eli KHL:ssä kiertäminen tarkoittaisi jollain tavalla olemassaoloa, mutta näin ei ole. Koko homma kun on vain valtakunnankanslerin kaverien keskinäistä teatteria, jonka ainoa tarkoitus on tukea tarinaa, jonka mukaan maa olisi Yhdysvaltojen tasoinen supervalta.

Pelaajien KHL-siirrotkin kuulostavat korvaani jotenkin samoilta kuin taitoluistelijoiden lopettamispäätökset. Niissä usein kerrottiin, että luistelija siirtyy "ammattilaiseksi", eli käytännössä kiertämään näytöksiä. Vähän kuin joku lähtisi UFC:stä WWE:hen. Onhan ne kovakuntoisia urheiljoita sielläkin, mutta siihen se sitten jääkin.

Toki Jokereista on lämpimiäkin muistoja jostain kaukaisuudesta, mutta kaipaanko seuraa takaisin kotimaahan? En todellakaan. Tää on just hyvä näin.
 

Jymäkkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
Harmi, että Jatkoajan keskustelupalstalla ei ole "tykkää" nappia. Täysin samaa mieltä tuosta ylläolevasta ja kiitokset että korjasit kuvan siitä, että tuolla meidän karsinassa olisi jokin kollektiivinen vitutus päällä HIFK:n menestyksestä.
Eipä kestä, täällä monesti koko kannattajakunta leimautuu parin henkilön takia. Ja saahan HIFK:n menestys vaikka vähän vituttaakin eikä vankkureihinkaan tarvitse hypätä, ei ne mulla olleet hyvän kirjoituksen mittarina. Paskaliiga- jutut ne oli, jotka meni riman ali. Tiedät kyllä, keistä puhutaan ;)
 

Erkka Lapanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK - FC Liverpool
Terveisiä täältä Sports Academystä. Paikalla Stadilaisia, Oululaisia ja Tamperelaisia. Fiilis on loistava, eikä jokereiden perään haikaile kukaan. Jos kaikki menee putkeen putinin liigassa niin saadaan ensi kaudella jännittää Pekingin Ankat - Jokerit peleistä. Mutta nyt kamppaillaan Suomen mestaruudesta ja fiilis on katossa. Perjantaita odotellessa, hymyilyttää. :)
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
On muuten mukava katsoa Kärppien ja Tapparan välistä vääntöä rennoin mielin nauttien vain hyvästä lätkästä ja odottaa IFK:lle vastustajaa finaaliin. Tähän voisi tottuakin :)
 

Lasse#11

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Hetken pähkäilyn jälkeen hymyilyttää, koska vastaan tulee kovin mahdollinen vastus, hieno finaali tulossa. Lisäksi tuli kuitattua piletti elämäni ensimmäiselle fanimatkalle. Ei oo pöllömpää aloittaa reissuilua finaaleista.
 
Suosikkijoukkue
HIFK kundit & gimmat & Buli; Kerava Shakers
Hymyilyttää se, ettei tarvitse katsoa Junnon elvistelyä edes muka-moraalisen finaalin jälkeen, saati oikean finaalin jälkeen
 

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Jepujee, ilmoittautuminen Tampereen ensimmäiselle reissulle hoidettu. Saa nähdä, kadunko vielä kun en ajatellut mennä perjantain 4. finaaliin - erittäin epätodennäköistä, että sarja olisi silloin katkolla, mutta koitetaan nyt soveltaa Murphyn lakia...

Kärpät olisi ehkä ollut hieman helpompi vastustaja, mutta toisaalta.... POHJOINEN! Whitney Houston. Ja se kuuluttaja. Ja pääsee Tampereelle tietysti helpommin.
 

Renegade

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Diego Padres
Nyt just hymyilyttää kauden päätteeksi vahvistettava Parre Partasen 2-vuotinen jatkopahvi!
Mukavaa mikäli pitää paikkansa, tietysti huolettaa hieman tuo "Parre" tuossa koska tuolla nimellä mies ei kulje eikä tottele.
 

Salmis

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Onkohan sattumaa, että näitä vuotoja Zabon lähdöstä ja Ramstedtin ostoyrityksestä uutisoidaan just nyt? Noh, kaunis ilma oli tänään sekin hymyilyttää.
 

Tshekki77

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
Ei kyl millään malttais odottaa. Tässä jo pari päivää ilman kiekkoa ja vielä huominenki pitäis kärvistellä. Tokihan siellä on huomenna sitten sitä jalkapallopuolta Turkua vastaan, mutta tuskin se merkittävässä määrin saa ajatuksia pois perjantaista..
 

Renegade

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Diego Padres
Onkohan sattumaa, että näitä vuotoja Zabon lähdöstä ja Ramstedtin ostoyrityksestä uutisoidaan just nyt? Noh, kaunis ilma oli tänään sekin hymyilyttää.

Tämä on erittäin hyvä pointti, odottanut näitä täysin turhia "uutisia" koko alkuviikon. Joonas Järvisen mahdollinen Jokerit-sopimus tulee varmaan myös pian vahingossa ulos.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Tänään mennään ja huomenna heti uudestaan!

Töissäkin sopivaa jakoa, kun löytyy muutama Tapparan mies ja sitten IFK-faneja.
Parit Tapparan logot joku laittanut seinille ja parilla IFK:n T-paita.

Aurinko paistaa ja Liigan ratkaisut lähestyy.
 

Hombre

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Die Mannschaft , Olli Jokinen
Tänään se sitten alkaa. 5 vuotta on tätä herkkua saanut odottaa. Aamusta asti ollut hymy herkässä, mutta myös sellaista hyvää jännitystä ilmassa. Aamupäivän ajan on tullut youtubesta katsottua IFK-aiheista videomatskua ja nimenomaan vuoden 2011 huippuhetkiä, et saa fiilikset ihan tappiin asti.

Helsingin IFK kaunein kaikista. Nyt alkaa nakkikanisterin metsästys ihan tosissaan!

Edit. Työnteosta ei tule yhtään mitään ja siihen on kaksi vahvaa tekijää, eli finaalit ja se, että hyppään tänään oravapyörästä pois ja jään isyyslomalle neljäksi kuukaudeksi.
 

#_6

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK '83, '98, '11 - Red Wings '97, '98, '02, '08
Sain juuri myyntiin palautuneista hakattua itselleni lipun 1. matsiin. Kannattaa mennä Ticketmasteriin hakkaamaan, sinne vapautuu koko ajan paikkoja nyt.
 

Uncle Becker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Україна
Ei tässä kyllä töiden tekemisestä mitään tule... Hyvä, että paikkoja vapautuu ja mattimyöhäsetkin saavat paikat.
 

444

Jäsen
Tälläkin hetkellä on E-katsomossa vapaita paikkoja. Yksittäisiä, mutta vapaita.
Toki Ticketmasterin appi näyttää tapahtumahakukentässä "tällä hetkellä ei saatavilla", mutta ko. tapahtumasta paikkoja etsimällä löytyy.
 

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
Edit. Työnteosta ei tule yhtään mitään ja siihen on kaksi vahvaa tekijää, eli finaalit ja se, että hyppään tänään oravapyörästä pois ja jään isyyslomalle neljäksi kuukaudeksi.

Mene nyt hyvä mies jo pubiin tai kotiin tai jonnekin. Eihän tuollaisessa notkumisessa ole kenellekään mitään hyötyä.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
On tää kummallinen kevät, kun suupielet ihan väkisin taipuu kohti korvia jatkuvasti, vaikka miten yrittää hillitä itseään. Normaalisti tähän aikaan vuodesta v-käyrä alkaa pikkuhiljaa kääntyä laskuun huippukohdastaan, mutta nyt tekee mieli hymyillä ventovieraille ohikulkijoillekin. Emmä snaijaa tämmöstä.

Vielä kun saisi hommattua lipun ensi viikon himamatsiin, että pääsisi todistamaan joukkueen otteita ja Nordiksen paljon kehuttua tunnelmaa, niin hymy saattaisi leventyä entisestään.
 

Uncle Becker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Україна
Napautin itseni Ticketmasterin jonoon kymmentä vaille. Heti yhdeksältä pääsin sisälle ja kolmannella yrityksellä sain liput vitospeliin ja vielä haluamaltani paikalta. Toivottavasti saan vielä lastenhoitajankin, on ollut vähän ruuhkaa sillä osastolla. Tai sitten pitää jättää vaimo mukaan ja ottaa joku frendi lauteille.
 

N.Vidic

Jäsen
Suosikkijoukkue
Seattle Seahawks, HIFK, Man Utd
Hymyilyttää, että Tappara on näemmä teettänyt meille mestaruusbiisinkin valmiiksi. Saravon Pekasta kertova viisu (Ei, en ole kuunnellut) tuskin yltää vuonna 2011 Jypille tehdyn 'Poika Saunoo' tasolle, mutta IFK:n mestaruuden hetkellä lupaan sen kuunnella, hoilata ja soittaa jokaiselle, joka edes koskaan on käynyt Tampereella.
 

444

Jäsen
Hymyilyttää että Åsten on päässyt jo jatkoajan toimittajan, Oinosen, ihon alle :)
Oinonen on näemmä tamperelainen. Ei yllätä.
Se kuitenkin jaksaa yllättää, että Jatkoaikaa ei tippaakaan kiinnosta, millaista silsaa sen nimissä julkaistaan. Näihin toimittelijoihin pitäisi päteä sama ohjeistus kuin kaikkiin muihinkin kirjoittajiin: älä päästä eetteriin mitään, minkä olet kirjoittanut tunnekuohun vallassa. Mutta antaa fanipojan parkua. Siitähän sille kai maksetaan.
 

Iker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kun lueskelee tuota Nyt just vituttaa -ketjua ja miten jo kymmenen minuutin jälkeen on jääty ilman lippuja, ei voi kun helpottuneena olla liput taskussa tuon vitosmatsin osalta.

Hakametsään jäi perjantaille viikolla omaltakin osalta liput saamatta mutta onneksi nämä vitospelin tsetit hoitui ilman työtä ja tuskaa, onhan tuo aina samaa itkua ja hammaskiristystä ja vitutusta kun jää luu kouraan, kun tällaisia finaalilippuja yrittää hommailla.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös