Nyt just hymyilyttää!

  • 2 060 959
  • 10 277

R.P.M. 12 000

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Onneks nuorten MM-kisojen jatkeena Discoverylta tulee Golfia. Välimäki kolmatta kisaa PGA:ssa ja kolmantena päivänä jaetulla 10 sijalla. Ei mikään iso kisa, mutta onhan siellä aina nimimiehiä. Go Sami, GO!
Onko muuten tietoa, että mikä on HIFK:n golf-divisioonan suoriutumisen aste? Onko kovimpiq tähtiä, suurimpia tulevaisuuden lupauksia, vai onko enemmän country club -osaston vanhoja jarruja jäseninä.

Eikö kuitenkin ole yksinsuurimmidta, ellei suurin golfseura jäsenmäärältään?
 

Schwein

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Löin juuri elämäni ensimmäistä kertaa vetoa! Laitoin 10 euroa Tapparan suoralle voitolle.

Se mikä ei hymyilytä, on se, että nyt kun Tapparalla on ilmeisesti reidet jumissa finaaleihin valmistautuessa, niin eiköhän IFK onnistu sössimään pelin jatkoille. Ja mehän kaikki tiedämme miten siinä käy. Perkele, vitutusketjuunhan tämä viesti olisikin kuulunut!
 

Schwein

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Kyllä tässä nyt kaikki on tehty vitutuksen loitolla pitämiseksi. Aamulla 27 kilsaa pertsaa ja hirveä endorfiinipölly. Sitten tuo vedonlyönti päälle. Laitoin lopulta myös tasurille, sehän se todennäköisin lienee.
 

Hegu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Katoin Ilves-Sport maalikoosteen... huvinsa kullakin v********n keskellä... Mut sitten tajusin, että Pennanen valmentaa Suomen maajoukuetta tulevaisuudessa....
 

Stratman

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Katoin Ilves-Sport maalikoosteen... huvinsa kullakin v********n keskellä... Mut sitten tajusin, että Pennanen valmentaa Suomen maajoukuetta tulevaisuudessa....

Maajoukkueessa persilyä ei katsota niin pitkään, kuin meillä. Saihan Marjamäkikin lähteä aika äkkiä, kun sai joukkueen syöksykierteeseen alta aikayksikön. IFK:ssa ei näin tietenkään toimita.
 

Erkka Lapanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK - FC Liverpool
Kauden 22-23 all stars kentällinen alkaa olla kasassa. Pahoin pelkään että Komarov täydentää tuota vielä.

xx - Kasper Lundell - Teissala
Lepistö - Salin
Karhunen

edit. Lisätty Lundell
 
Viimeksi muokattu:

Sonic Empire

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kauden 22-23 all stars kentällinen alkaa olla kasassa. Pahoin pelkään että Komarov täydentää tuota vielä.

xx - xx - Teissala
Lepistö - Salin
Karhunen
Mikäli näin pääsisi käymään, olisi se jo megalomaanista penailua. Itse asiassa tuo penailu-termi pitänee päivittää nykyaikaan muotoon tobbeilu. Nuorien pois päästäminen on tämän kauden tobbeilua parhaimmillaan.

Nyt sitten puolipaniikissa yritetään naarata sitä isoa vonkaletta sekä puolustukseen että hyökkäykseen.
 

Bulilla

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Kurra hockey
Siitä Lukosta mallia tuleviin rankkareihin 3/3 tylysti.
 

M.Rönkkö-83

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, New York Islanders
Sitä tietää, että taas on kevät ovella, kun meidän palstalla mittaillaan kuka tietää lätkästä eniten ja etsitään joukolla syypäitä meneillään olevaan mahalaskuun. Ai, että<3
Pistää hymyilyttämään:)

Entäs sitten Tobias - meidän ikioma jumppakärpänen. Tässä kohdin alkaakin setämiehen hymy hyytyä. Tobaijas kertoilee erätaukohaastattelussa pitkäjänteisyyden ja kärsivällisyyden kulttuurin rakentamisesta samaan aikaan, kun junnuja lähtee ovista ja ikkunoista. Edellä mainitut teemat koskevatkin ilmeisesti vain päävalmentajan pestiä, koska eihän vika voi olla miehessä, jolta puuttuvat kaikki näytöt. Vai voiko? No, ei tietenkään voi - koska mm-95, 2011 jne.

Samassa haastiksesaa uuteejiimme muistaa korostaa vielä, että me tiedämme miten laiva käännetään, koska teimme sen viime kaudellakin. Inhorealisti voisi kysyä; miten niin teitte? Tehän hävisitte Tapparalle välierissä ottelusarjan isät vs. pojat tyylisesti ja kaupan päälle vielä pronssit Ilvekselle. Ainiin, CHL jäi myös haaveeksi. Eli, jossain muussa kuin Hifk:n todellisuudessa laivaa ei käännetty vaan se pysyi juuri sen verran pinnan päällä, että komentosillalla voitiin huokaista ja pelailla kesä hyvillä mielin golffia.

Sitten hymyn palautus. Haluttiin tai ei, niin kaikki tämä epätodellinen säätö on osa (aina ollut ja tulee aina olemaan) tätä elinkautista. Mobergit, Penat, Dinot, Karavaanarit ja tiesketkä - kyl te tsennaatte. Mikäli siis haluaa päästä eroon tästä kaikesta ja nostella nakkikattilaa harvasen vuosi, niin kannataa harkita vakavasti, mitä seuraa jatkossa kannattaa, koska keväisin Stadissa sulaa (useimmiten) kaikki muukin kuin snöget ja lopulta kiva-Harri on ainoa, joka viettää loputonta vappua.
 

HJL

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Katso Pallo, Vancouver Cancouver
Minähän en jääkiekosta mitään taida ymmärtää, mutta eilinen ”vaihtokauppa” meni ihon alle aika pahasti. Yön yli nukuttuani naurattaa enemmän. Nappasinpa siis pari lippua kevään kotipeleihin. Ne on taidettu siirtää Kustaankartanoon, että melkein mun ikäiset papat saavat rollaattorinsa kunnolliseen parkkiin ennen kentälle menoa.

Tulin siihen tulokseen, että katselen loppukauden huumorin kannalta. Juhlin jokaista maalia, kaikki tappiot vituttavat, mutta enää tää pöllöily ei saa mieltä matalaksi enää seuraavana päivänä.

En tiedä. Hupaisaa tämä kyllä on.
 

SOF1969

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, KKV
Kyllähän tässä jo hieman hymyilyttää, näin Liigan sisäisten siirtojen deadlinepäivänä, että joku pommihan sieltä tänään vielä tulee väistämättä. Oma veikkaukseni on puolustuksen ollessa vajaa, niin Pudi roudataan takaisin himaan. Jonkun mainitsema Riska voi olla myös vahva ehdokas.

Ihan sama, ykkösiä, kakkosia, pilluja tai perseitä, kaikki uppoaa ja koko päivän tulee!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös