Ilmoitukset

Nimimerkin RiverDog vähäinen tuotanto on sisältänyt henkilökohtaisuuksia, offtopicia ja itsemoderointia. Häntä on jo aiemmin huomautettu käytöksestään, mutta kun huomautus ei auttanut, on raati laittanut hänet viikon rauhoittumislomalle.

Lisäksi päätimme viikonloppuna, ettei nimimerkki Bawdy enää jatkossa avaa ketjuja. Meille ei ole väliä, milloin "valmentajalle X kenkää!"-ketju avataan, mutta myös näiden ketjujen avauksiin odotamme edes jonkinlaista panostusta. Tähän Bawdy ei ole kyennyt, sillä hänen ketjunavauksensa sekä Merikiven että Tirkkosen potkuille ovat olleet aivan luokattomia.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin Hatchetman tuotanto Jokerit-osiossa on ollut silkkaa flametusta ja ohi aiheen huutelua. Koska aiemmat huomautukset ja viikon pelikiellot eivät ole tepsineet, kyseinen nimimerkki päätyy tällä kertaa kahdeksi viikoksi jäähyaition puolelle.

Sulje ilmoitus
 1. SamSpade Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ikurin Vire
  Lainaus:
  Mielenkiinnolla seurataan Jussilan Jarkon otteita ammattilaisena. Miehellä on loistava rekordi potkunyrkkeilyn saralta ja erittäin kova kunto. Myös käsitekniikka on potkynyrkkeilijäksi hyvä. Uskon Jarkko hoitaa homman tyrmäyksellä kotiin 3. tai 4. erässä.
   
 2. punasydän Jäsen

  Lainaus:
  Edellinen, jo enemmän tai vähemmän sovittu otteluhan peruuntui, kun Mayweather taustajoukkoineen halusi dopingtestausmenetelmän (verestä), jota Pacquaio taustajoukkoineen ei hyväksynyt (piikkikammoa & verenluovutusta liian lähellä ottelua muistaakseni?). Nyt Pacmanilla on jo ottelu Antonio Margaritoa vastaan sovittu marraskuulle, joten tälle vuodelle ei ainakaan ehdi tuota ottelua järjestää, liekö järjestyy ollenkaan, sääli sinänsä, olisi nimittäin 2000-luvun suurin ottelu.

  Lainaus:
  Shafikovin ongelmana on se, että hänen taitonsa on hyvin muiden tiedossa, hänet pitää saada rankingeissä tarpeeksi ylös, jotta hänen on mahdollista päästä suuriin otteluihin. Shafikovia ei kukaan mestari halua vapaaehtoiseen puolustukseen, kun on mahdollista kaivaa joku huomattavasti heikompi listamies ulos hakattavaksi, kun taas Shafin kohdalla on huomattavasti suurempi riski tappiolle (vasenkätinen, nopeaiskuinen, röyhkeä ja hyvin liikkuva vastustaja ei ole kovin monelle se mukavin mahdollinen vapaaehtoinen tittelinpuolustus). Lisäksi Shafikovin taustavoimilla (P3:sella tai venäläisellä) ei ole varaa tuoda tänne mitään kovan luokan, kovan kortin nimeä Denistä vastaan.
   
  Viimeksi muokattu: 07.08.2010 klo 20.51
 3. eagle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Pittsburgh
  Lainaus:
  Niin ja nyt kun Pacman suostui tuohon veritestisysteemiin, ainoana rajoituksena ettei sitä saa ottaa litrakaupalla enää muutama päivä ottelua, niin Money Mayweather taustajoukkoineen keksi taas alkaa vänkäämään rahasta. Ja sitä kautta sitten peruuntui tuo ottelu uudestaan ja tämän takia tuo Margarito-ottelu nyt sitten tapahtuu. Money ei vaan uskalla ottaa riskiä tappiosta, joten ei tuo varmaan koskaan toteudu. Aina keksivät jotain tekosyitä.

  Shafikovin suhteen täysin samaa mieltä. Liian hyvä ottelija suhteessa ranking-sijoitukseensa. Uskon että EM-titteli olisi vähintään realistista, jopa MM-titteli, mutta se vaatisi että saisi rankinginsa ensin ylös. Ehkä joku isompi talli olisi parempi Shafikoville, niin voisi olla mahdollista saada rahalla houkuteltua isompia nimiä Shafikovin hakattavaksi.

  edit:Saman tuosta rahasta olitkin juuri lisännyt. Mutta tosiaan nyt vuoden melkein siitä kun oli edellinen oikeasti edes kohtalaisen hyvä vastus, joten nyt vaatisi kovaa vastusta, että käyrä jatkuu ylöspäin.
   
  Viimeksi muokattu: 07.08.2010 klo 21.01
 4. meciar81 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, UP-V, HC Rebel Havl Brod
  Lauantaina Vaasassa isketyn Royal Fight Nightin tunnelmia on katsottavissa tämän youtube-linkin takaa.

  Saksassa 21.8. suomalaisista iskevät Robert Helenius, Kai Kauramäki ja Sami Selesmaa. MTV3 Max televisioi tapahtuman klo 22 alkaen.
   
 5. Kurt Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, sympatiat HIFK
  Helenius

  Helenius matkalla maailmanmestariksi, ainakin valmentajansa mukaan.

  http://www.iltalehti.fi/urheilu/2010081312185179_ur.shtml

  Mielenkiintoisessa vaiheessa Robbe kyllä menee nyt urallaan, pari voittoa vielä tähän puhtaaseen recordiin, niin sitten aletaan kyllä neuvottelemaan jo aika kovista matseista.
   
 6. d2uce Jäsen

  Helenius jatkaa tehokkaalla tyylillään. Gregory Tonyä käytettii kolmasti kanveesissa ja homma oli paketissa kuudennen erän alussa.
   
 7. TosiFani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Helenius oli kyllä jäätävän hyvä, hallitsi ottelua hienosti. On aika hieno seurata urheilijaa, joka on kunnossa, jolla on suunnitelma ja jonka pää kestää toteuttaa tämä suunnitelma.
   
 8. Kommentaattori Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK ja brändin juojat. NP#35.
  Lainaus:
  Helenius on kova jätkä ja pääkin kestää. Hienoa jälkeä "poika" tekee. Hienoa seurattavaa!

  Edit. pakko laittaa tähän perään. Onko Robbe ja lätkä-Pasi samalla viivalla ihan oikeasti?

  Ei.
   
 9. scholl Jäsen

  Täytyy myöntää, että silloin, kun Helenius muutti Saksaan en olisi ikinä uskonut, että nousee näin nopeasti tälle tasolle. Mies on ollut itselleni aikamoinen yllätys. Uraa on rakennettu fiksusti ja mies on kehittynyt hurjasti. Nyt jo 20 parhaan joukossa raskaassa sarjassa maailmassa ja hänestä voi oikeasti tulla jotain. Se tarkoittaisi miehelle hyvää myös taloudellisessa mielessä.

  Hyväkuntoinen, taitava ottelija ottaa mittaa toisesta ottelijasta. Se on nyrkkeilyä parhaimmillaan ja sitä on ihan turha verrata lande-Pasiin tai muihin tappelijoihin, jotka Espoossa "mukaviihdyttävät". Pasin touhut eivät ole edes urheilua, Heleniuksen on.
   
 10. Dev Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Helenius muistuttaa tyyliltään Klitschkoja. Ottelee hyvin rauhallisesti, ei heilu liikaa kehässä ja tekee helvetin tarkkaa duunia. Ei myöskään säikähdä jos tulee yksi, tai kaksikin vähän kovempaa pommia omaan päähän ja kaiken lisäksi kestää nämä iskut todella hyvin. Eihän tämä Heleniuksen ottelutyyli ole mikään maailman viihdyttävin, mutta ei se ole sitä Klitschkoillakaan. Tulos on vaan aivan jäätävää. Kyllä Heleniuksessa on mielestäni potentiaalia ihan maailmanmestariksi saakka.

  Nyt olisi sitten ilmeisesti edessä yksi tittelin puolustus ja sen jälkeen Euroopan mestari Dimitrenkon perään?
   
 11. Kommentaattori Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK ja brändin juojat. NP#35.
  Lainaus:
  Joidenkin mielestä tämä Ice-warriors-tapahtuma voidaan lyödä samaan kategoriaan MMA:n ja oikean nyrkkeilyn kanssa. Juuei! Paskasta ei voi tehdä timanttia! Lätkä-Pasi ja Robbe on toisistaan yhtä kaukana kuin maa ja Jupiter.
   
 12. siffa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sport, Kärpät, Detroit Red Wings
  Helenius on kehittynyt nyrkkeilijänä Saksassa paljon. Hyvät harjoitusolosuhteet ja huippuvalmennus sekä Heleniuksen oma halu mennä pitkälle ovat hyvä pohja jatkuvalle kehitykselle.

  Helenius ei kuitenkaan ole vielä valmis ottelemaan parhaiden raskassarjalaisten kanssa. Kannattaa edetä vielä vuosi pari maltillisesti ja valita kovempia vastustajia harkiten. Nyrkkeily on niin armoton laji, että, jos astuu kehään liian kovan vastustajan kanssa, saattaa ura olla ohi nopeasti. Ranskalainen Tony ei ollut minusta mikään mittari edetä vielä Euroopan mestaruusotteluun. Pidän Tonya, ottelun nähtyäni, korkeintaan keskitason eurooppalaisena raskaansarjan nyrkkeilijänä.

  Joka tapauksessa Helenius on noussut Suomen tämän hetken mielenkiintoisimmaksi ammattinyrkkeilijäksi. Raikulivuodet ovat takanapäin ja elämän arvot ovat kohdallaan, joten täysi panostus niin fyysisesti kuin henkisestikin nyrkkeilyyn lähivuosina saattaa nostaa Porvoon miehen lähelle raskaansarjan huippua ja isoja ottelupalkkioita.
   
 13. Shejbal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Hienoa katsoa tuota Heleniuksen työskentelyä. Ei yritä mitään "tappolyöntejä", vaan keskikehä on kokoajan halussa ja tarkkaan katsoo paikan jolloin pääsee rokottamaan. Telkkarin välityksellä hauska katsella, kun ei meinaa huomata koko lyöntiä ja yht'äkkiä vastustaja makaa selällään. Tosin oman osansa tuosta ottaa paska kuvaus, joka lauantaina missasi pari lattialyöntiä huonolla kuvakulmalla.

  Taustalla on myös asiat kunnossa. Hyvin näkee, että Heleniuksesta tehdään Saksassa nyrkkeilijää eikä kehonrakentajaa, kuten jenkkikoulukunnan edustajat tuppaa olemaan. Vähän kyllä saisi tulla "klitshkomaista" tiukkuutta runkoon ennen kovempien janttereiden kohtaamista. Se on kuitenkin pääasia, että iskuissa on jo nyt voimaa pudottaa isompikin möhkö, kuten nähtiin esim. Grammeria ja Brewsteria vastaan.

  Mielenkiintoista muuten miksi Ville Piispasesta ei pidetä mitään "kohua" mediassa, kun verrataan miten esim. Tolppolaa hehkutettiin aikanaan. Liian pieni ja/tai ei pääkaupunkiseudulta (,vaikka siellä nykyään majaileekin)?
   
 14. finnjewel Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, KooKoo
  Heleniuksen taidot, asenne ja valmennus on todettu hyviksi, joten ei niistä enempää. Mielestäni suuri merkitys on sillä, että Heleniuksella on luontaisesti ns. "nukuttavat nyrkit" (sanontaa käytettiin aikoinaan mm. Jyri Kjällistä) eli lyönnit tulevat paitsi voimalla niin myös todella nopeasti.
   
 15. scholl Jäsen

  Lainaus:
  Suomessa pidetään kohua vain niistä, jotka ovat Hjalliksen tapahtumissa jonkinlaisissa päärooleissa. Asikainen hyvä esimerkki tästä. Vaikka menisi kuinka päin persettä ura niin miehestä puhutaan koko ajan julkisuudessa. Hjallis varmaan soittelee lehdille päivittäin ja laittaa Amin-viestiä menemään.
   
 16. meciar81 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, UP-V, HC Rebel Havl Brod
  Caramelito Promotionsin nettisivuille kirjoittava kolumnisti Tuomion kynä on arvioinut potentiaalisia suomalaisten välisiä otteluita kahdessa kirjoituksessaan:
  ylemmät painoluokat
  alemmat painoluokat

  Mielenkiintoista pohdintaa, mutta itselläni eriävät mielipiteet muutamastakin kohdasta, varsinkin jos otteluiden tuloksia pitäisi veikata:
  Janne Katajisto lyö Juho Haapojan (kolumnissa Haapojan ja Rosbergin väitetään kummankin olevan liian kovia Katajistolle). Mikäli Rosbeg palaa otteluihin, niin en usko hänen kohtaavan suomalaisia nyrkkeilijöitä enää, mutta Katajisto Haapoja voisi olla mahdollinen. Janne on kuitenkin liian nopea käsistään Haapojalle.

  Haapoja - Hakulinen tuskin toteutuu, mutta ajatusleikissäkään Hakulinen ei voittaisi Haapojaa (kuten kolumnissa väitetty)!

  Piispanen - Myllylä: mikäli kohtaavat uudestaan, niin Myllylä vie tämän, vaikka Piispanen kehittynyt ilmeisesti viime kuukausina hyvin. Myllylä ottelu murtuneen käden kanssa viimeksi suurimman osan ottelusta ja voitti silti monen mielestä ottelun (tuomarit saivat ratkaisemattomaksi). Kolumni uskoo Piispasen voittoon...
   
 17. punasydän Jäsen

  Helsinki Rumble Boxing Night 4.9

  Tämän viikon lauantaina Helsingin kisahallissa tapahtuu taas, kuuden ottelun nyrkkeilyilta, jonka päätähtenä on suomalaisnyrkkeilyn uuteen kukoistukseen nostanut "Idi" Amin Asikainen. Muut suomalais- tai "suomalais"-ottelijat ovat Edis Tatli, Denis Shafikov, Eva Wahlström, Niko Jokinen ja Jussi Koivula, ottelupareista tarkemmin:

  Jussi Koivula 5(3) - 0 - 0 vs. Vatche Wartanian 9(2) - 2(0) - 3


  Loukkaantumisista kärsinyt ja niiden takia harvakseltaan otellut Jussi Koivula saa vastaansa länsinaapurista uransa jo kertaalleen katkolle pistäneen Wartanianin. Kyseessä on Wartanianin toinen ottelu paluunsa jälkeen, edellinen hänen ottelunsa päättyi ratkaisemattomaan ratkaisemattomaan britti Kevin McCauleya vastaan. Sitä edelliset ottelut hänellä on vuodelta 2006, jolloin hän pari sarjaa alempana kaksi ottelua ja sitä edelliset ottelut hänellä on vuodelta 2003. Koivulalle täysin voitettavissa oleva ottelu ja hän lähteekin otteluun ennakkosuosikkina, vastaan asettuu kuitenkin ammattilaisuran kovin haaste, mies jota ei ole tyrmätty kertaakaan, joten Koivulakin saanee tehdä täyden iltapuhteen.

  Niko "Stadin kingi" Jokinen 10(4) - 0 - 0 vs. Ivan Maslov 6(0) - 4(0) - 1

  Uralleen tyrmäävän alun (neljä ensimmäistä ottelua päättyi ennen täyttä aikaa) ottanut Niko Jokinen saa vastaansa jo kertaalleen viisumiongelmien takia peruuntuneen Ivan Maslovin. Uran alun tyrmäyksien jälkeen Jokisella on ollut vaikeuksia lopettaa otteluita ennen täyttä aikaa ja ensimmäisen neljän jälkeiset kuusi ottelua ovatkin menneet täyden ajan ja yhtään helpompaa iltapuhdetta ei voi ennakoida nytkään, Maslovin kaikki ottelut ovat nimittäin kestäneet täyden ajan. Maslov on tyyliltään nyrkkeilijä, joka pyrkii ottamaan keskikehän haltuunsa ja ei ota turhia taka-askelia ainakaan alkuerissä, suojaus kuitenkin tuppaa aukeamaan turhan helposti, mutta pää on marmoria. Jokiselta on odotettu jo pitkään sen seuraavan askeleen ottamista, sen askeleen, jonka samaan aikaan ammattinyrkkeilyuransa aloittanut Edis Tatli on jo ottanut, mutta Jokisen nyrkkeily on tällä hetkellä melko yksipuolista ja mielikuvituksetonta perusnyrkkeilyä, joku voisi sanoa jopa ennalta-arvattavaa. Jokinen kuitenkin vienee ottelun pisteillä.

  Eva Wahlström 2(1) - 0 - 0 vs. Nadezhda Manakova 0 - 0 - 0

  Kahden voiton Eva Wahlström saa vastaansa venäläisen Manakovan, Pekka Mäen mukaan ainakin Eva lähtee otteluun ennakkosuosikkina, vaikka vastustaja saakin laadukasta valmennusta ja on otellut lukuisia amatööriotteluita.

  Denis "Tsingis Khan" Shafikov 24(14) - 0 - 0 vs. Peter Semo 19(14) - 5(1) - 0

  Loukkaantumisesta ja leikkauksesta viime talven kärsinyt Denis "Tsingis Khan" Shafikov saa vastaansa useissa titteliotteluissa esiintyneen Peter Semon. Vuodesta 2008 Semo on IBF-liiton Intercontinental -mestari ja otellut lisäksi WBA:n Intercontinental-, IBO:n International -vyöstä. Semo on siis hyvä haaste Denikselle tässä vaiheessa uraa. Tiukassa paketissa puolustava Semo on myös vaarallinen iskijä, mutta lyö laajoilla kaarilla ja on muutenkin Shafikovia hitaampi. Shafikovin kannalta positiivinen asia on sekin, että vastassa on samanmittainen nyrkkeilijä, usein Shafikov on joutunut ottelemaan jopa 10 senttiä pidempiä ottelijoita vastaan ja tuollainen ulottuvuusetu jää nyt puuttumaan.

  Edis "Prince" Tatli 11(2) - 0 - 0 vs. Rudy Encarnacion 21(11) - 17(4) - 2

  Tatli on nuorista P3-tallin suojateista tällä hetkellä kovimmassa nousussa ja vastaan asettuu espanjalainen Encarnacion, joka otteli tämän vuoden alussa EBU-EU -tittelistä häviten ottelun niukasti pisteillä. Voitto saattaisi nostaa Tatlin jo EBU:n Eu -listoille. Nopea ja taitava Tatli omaa ehdottomasti taidot voittaa tämä ottelu.

  "Idi" Amin Asikainen 27(18) - 3(3) - 0 vs. Jaudiel Zepeda 12(9) - 3(0) - 0

  Asikaisen ensimmäinen tositesti uudessa sarjassa. Vaikkei Zepedakaan ole vielä lähelläkään maailman huippua, niin tästä ottelusta saataneen jo jotain osviittaa siitä, mihin suuntaan Idin ura jatkuu. Tästä vakuuttava voitto, niin nousu Euroopan kärkitasolle on vielä mahdollinen, tappio lopettaa uran ja nihkeä voitto tarkoittaa tavoitteiden uudelleen tarkistusta. Paljon on myös hävittävää, mutta uskon ja toivon Asikaisen olevan lähes parhaalla tasollaan, jolloin voitto ei ole ongelma.

  Kaikkiaan luvassa on mielenkiintoinen ottelukortti, oikeastaan yhdelläkään kotikehän ottelijalla ei ole vastassa "latvialaista taksikuskia", vaan jokainen saa hyvän haasteen ottaen huomioon nykyinen vaihe uralla.
   
 18. SamSpade Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ikurin Vire
  Lainaus:
  Tästä olisin eri mieltä. Lähinnä tuosta Asikaisen tasosta. On totta että Amin on huomattavasti korkeammalla ranking-listoilla, mutta Aminia koko hänen uran ajan seuranneena en voi väittää häntä miksikään huipputyrmääjääksi, saati teknisesti kovin taitavaksi nyrkkeilijäksi. Hyvä hän on mutta ei todella hyvä. Ottelee aivan liian avonaisesti, oma suojaus unohtuu heti, Suojaava käsi putoaa alaspäin kun toisellä kädellä lähtee voimalyönti, lyönnit lähtevät isoissa kaarissa ja vastustajalla on tilaa iskeä takaisin.

  En valitettavasti ole nähnyt vastustajaa missään videolla, joten en pysty sanomaan ottelutyylistä, mutta kovia nuo Meksikolaiset yleensä ovat, siis sitkeitä ja kestävät hyviin lyöntejä. Jos Jaudiel Zepedan ottelutyyli on ns counter pucher eli suojaa hyvin, iskee kovaa vastustajan avopaikkoihin/virheisiin niin Aminilla on kova ilta edessä.
  Toki uskon että match making on tehty huolella ja voittoahan tässä haetaan, mutta... tällä tasolla yksi lyönti muuttaa kaiken ja kun Aminin tyyli on mitä on, en hämmästyisi jos tulisi tyrmätyksi. Toki ihan helposti voi käydä toisinkin päin.
  Mielenkiintoinen ottelu joka tapauksessa tulossa.
   
 19. punasydän Jäsen

  Lainaus:
  Huhut harjoitussalilta näyttivät pitävän paikkaansa ja Asikainen oli kuin olikin lähes elämänsä vireessä, Idi hallitsi jokaista erää ja neljännessä sitten oli mexicaanin urakka suoritettu, kun Asikainen pääsi painamaan oikean koukkunsa Zepedan leukaan. Noin irtonaista Asikaista ei ole nähty moneen vuoteen, itsekin pidin omaa mielipidettäni hieman optimistisena, mutta kyllä tämän ottelun jälkeen näen täysin mahdollisena titteliottelun vuoden sisällä, se kuitenkin vaatii hiukan tiuhempaa ottelutahtia, kuin mitä Asikaiselta on viime vuosina nähty. Hienoa Idi!

  Muutenkin hieno otteluilta ja tällä kertaa ehdottomasti lippu oli hintansa väärti. Vaikkei huippuhienoja tyrmäyksiä nähtykään, niin todellista iskusotaa oli illassa, varsinkin Shafikovin ja Tatlin otteluissa mentiin kovalla temmolla ja iskuja vaihdettiin reippaasti. Oikeastaan jokaisessa ottelussa molemmat ottelijat tavoittelivat voittoa eivätkä tulleet vain juoksemaan karkuun tyrmäystappiota.
   
 20. meciar81 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, UP-V, HC Rebel Havl Brod
 21. tomageeni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Canadiens, Suomi, finska nhl spelarna
  Tämä on ehkä vähän tyhmä kysymys, mutta kysynpä nyt kuitenkin. Miten on mahdollista, että melkein kaikilla ammattilaisnyrkkeilijöillä on recordi luokkaa 25-3-4 tms., eli voittoja 80-90% matseista. Enkä nyt puhu mistään kovimmista nimistä, vaan tämä näyttää toistuvan jokaisen nyrkkeilijän kohdalla josta on viitsitty Wikipedia-artikkeli rustata.

  Kaiken kaikkiaanhan voittojen ja häviöiden summa pitäisi olla nolla, joten onko siis olemassa pitkä rivi jotain nobodyja jotka käyvät ottamassa turpaan näiltä tunnetuilta kavereilta? En ole mikään nyrkkeilyn seuraaja, mutta en ole koskaan kuullut ammattinyrkkeilijästä jolla olisi enemmän tappioita kuin voittoja, mutta kaiken järjen mukaan näitäkin pitäisi olla.
   
 22. Jardaanos Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Philadelphia Flyers
  Lainaus:
  Peter Buckley ainakin löytyi wikipediasta
  Tilastot eivät mairittele miestä, mutta lopettipa uransa kuitenkin voittoon. won 32 (KO 8) + lost 256 (KO 10) + drawn 12 = 300
  miehen tilastot tarkemmin boxrec.comista 88 ottelua vierähti edellisestä voitosta, jos oikein laskin.
   
 23. bounty Jäsen

 24. Sambody Jäsen

  Lainaus:
  Jahas. Tuonne täytyy jopa ehkä raahautua paikalle. Varmasti kovatasoisin nyrkkeilyilta Suomessa koskaan(?). Minä en ainakaan jaksa muistaa juuri nyt mitään vastaavanlaista tapahtumaa, kun se Valujev vs Tsagajev ei koskaan toteutunutkaan.
   
 25. bounty Jäsen

  Lainaus:
  Itse ainakin olen menossa paikalle. Lisäksi Helenius saattaa puolustaa EU-titteliään samana iltana.