Nyrkkeilyketju

  • 753 412
  • 3 663

d2uce

Jäsen
Helenius jatkaa tehokkaalla tyylillään. Gregory Tonyä käytettii kolmasti kanveesissa ja homma oli paketissa kuudennen erän alussa.
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Helenius oli kyllä jäätävän hyvä, hallitsi ottelua hienosti. On aika hieno seurata urheilijaa, joka on kunnossa, jolla on suunnitelma ja jonka pää kestää toteuttaa tämä suunnitelma.
 
Suosikkijoukkue
HIFK ja brändin juojat. NP#35.
Helenius oli kyllä jäätävän hyvä, hallitsi ottelua hienosti. On aika hieno seurata urheilijaa, joka on kunnossa, jolla on suunnitelma ja jonka pää kestää toteuttaa tämä suunnitelma.

Helenius on kova jätkä ja pääkin kestää. Hienoa jälkeä "poika" tekee. Hienoa seurattavaa!

Edit. pakko laittaa tähän perään. Onko Robbe ja lätkä-Pasi samalla viivalla ihan oikeasti?

Ei.
 

scholl

Jäsen
Täytyy myöntää, että silloin, kun Helenius muutti Saksaan en olisi ikinä uskonut, että nousee näin nopeasti tälle tasolle. Mies on ollut itselleni aikamoinen yllätys. Uraa on rakennettu fiksusti ja mies on kehittynyt hurjasti. Nyt jo 20 parhaan joukossa raskaassa sarjassa maailmassa ja hänestä voi oikeasti tulla jotain. Se tarkoittaisi miehelle hyvää myös taloudellisessa mielessä.

Hyväkuntoinen, taitava ottelija ottaa mittaa toisesta ottelijasta. Se on nyrkkeilyä parhaimmillaan ja sitä on ihan turha verrata lande-Pasiin tai muihin tappelijoihin, jotka Espoossa "mukaviihdyttävät". Pasin touhut eivät ole edes urheilua, Heleniuksen on.
 

Dev

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Helenius muistuttaa tyyliltään Klitschkoja. Ottelee hyvin rauhallisesti, ei heilu liikaa kehässä ja tekee helvetin tarkkaa duunia. Ei myöskään säikähdä jos tulee yksi, tai kaksikin vähän kovempaa pommia omaan päähän ja kaiken lisäksi kestää nämä iskut todella hyvin. Eihän tämä Heleniuksen ottelutyyli ole mikään maailman viihdyttävin, mutta ei se ole sitä Klitschkoillakaan. Tulos on vaan aivan jäätävää. Kyllä Heleniuksessa on mielestäni potentiaalia ihan maailmanmestariksi saakka.

Nyt olisi sitten ilmeisesti edessä yksi tittelin puolustus ja sen jälkeen Euroopan mestari Dimitrenkon perään?
 
Suosikkijoukkue
HIFK ja brändin juojat. NP#35.
Hyväkuntoinen, taitava ottelija ottaa mittaa toisesta ottelijasta. Se on nyrkkeilyä parhaimmillaan ja sitä on ihan turha verrata lande-Pasiin tai muihin tappelijoihin, jotka Espoossa "mukaviihdyttävät". Pasin touhut eivät ole edes urheilua, Heleniuksen on.

Joidenkin mielestä tämä Ice-warriors-tapahtuma voidaan lyödä samaan kategoriaan MMA:n ja oikean nyrkkeilyn kanssa. Juuei! Paskasta ei voi tehdä timanttia! Lätkä-Pasi ja Robbe on toisistaan yhtä kaukana kuin maa ja Jupiter.
 

siffa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, Kärpät, Detroit Red Wings
Helenius on kehittynyt nyrkkeilijänä Saksassa paljon. Hyvät harjoitusolosuhteet ja huippuvalmennus sekä Heleniuksen oma halu mennä pitkälle ovat hyvä pohja jatkuvalle kehitykselle.

Helenius ei kuitenkaan ole vielä valmis ottelemaan parhaiden raskassarjalaisten kanssa. Kannattaa edetä vielä vuosi pari maltillisesti ja valita kovempia vastustajia harkiten. Nyrkkeily on niin armoton laji, että, jos astuu kehään liian kovan vastustajan kanssa, saattaa ura olla ohi nopeasti. Ranskalainen Tony ei ollut minusta mikään mittari edetä vielä Euroopan mestaruusotteluun. Pidän Tonya, ottelun nähtyäni, korkeintaan keskitason eurooppalaisena raskaansarjan nyrkkeilijänä.

Joka tapauksessa Helenius on noussut Suomen tämän hetken mielenkiintoisimmaksi ammattinyrkkeilijäksi. Raikulivuodet ovat takanapäin ja elämän arvot ovat kohdallaan, joten täysi panostus niin fyysisesti kuin henkisestikin nyrkkeilyyn lähivuosina saattaa nostaa Porvoon miehen lähelle raskaansarjan huippua ja isoja ottelupalkkioita.
 

Shejbal

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Hienoa katsoa tuota Heleniuksen työskentelyä. Ei yritä mitään "tappolyöntejä", vaan keskikehä on kokoajan halussa ja tarkkaan katsoo paikan jolloin pääsee rokottamaan. Telkkarin välityksellä hauska katsella, kun ei meinaa huomata koko lyöntiä ja yht'äkkiä vastustaja makaa selällään. Tosin oman osansa tuosta ottaa paska kuvaus, joka lauantaina missasi pari lattialyöntiä huonolla kuvakulmalla.

Taustalla on myös asiat kunnossa. Hyvin näkee, että Heleniuksesta tehdään Saksassa nyrkkeilijää eikä kehonrakentajaa, kuten jenkkikoulukunnan edustajat tuppaa olemaan. Vähän kyllä saisi tulla "klitshkomaista" tiukkuutta runkoon ennen kovempien janttereiden kohtaamista. Se on kuitenkin pääasia, että iskuissa on jo nyt voimaa pudottaa isompikin möhkö, kuten nähtiin esim. Grammeria ja Brewsteria vastaan.

Mielenkiintoista muuten miksi Ville Piispasesta ei pidetä mitään "kohua" mediassa, kun verrataan miten esim. Tolppolaa hehkutettiin aikanaan. Liian pieni ja/tai ei pääkaupunkiseudulta (,vaikka siellä nykyään majaileekin)?
 

finnjewel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, KooKoo, KPL, Kiovan Dynamo
Heleniuksen taidot, asenne ja valmennus on todettu hyviksi, joten ei niistä enempää. Mielestäni suuri merkitys on sillä, että Heleniuksella on luontaisesti ns. "nukuttavat nyrkit" (sanontaa käytettiin aikoinaan mm. Jyri Kjällistä) eli lyönnit tulevat paitsi voimalla niin myös todella nopeasti.
 

scholl

Jäsen
Mielenkiintoista muuten miksi Ville Piispasesta ei pidetä mitään "kohua" mediassa, kun verrataan miten esim. Tolppolaa hehkutettiin aikanaan. Liian pieni ja/tai ei pääkaupunkiseudulta (,vaikka siellä nykyään majaileekin)?

Suomessa pidetään kohua vain niistä, jotka ovat Hjalliksen tapahtumissa jonkinlaisissa päärooleissa. Asikainen hyvä esimerkki tästä. Vaikka menisi kuinka päin persettä ura niin miehestä puhutaan koko ajan julkisuudessa. Hjallis varmaan soittelee lehdille päivittäin ja laittaa Amin-viestiä menemään.
 

meciar81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, UP-V, HC Rebel Havl Brod
Caramelito Promotionsin nettisivuille kirjoittava kolumnisti Tuomion kynä on arvioinut potentiaalisia suomalaisten välisiä otteluita kahdessa kirjoituksessaan:
ylemmät painoluokat
alemmat painoluokat

Mielenkiintoista pohdintaa, mutta itselläni eriävät mielipiteet muutamastakin kohdasta, varsinkin jos otteluiden tuloksia pitäisi veikata:
Janne Katajisto lyö Juho Haapojan (kolumnissa Haapojan ja Rosbergin väitetään kummankin olevan liian kovia Katajistolle). Mikäli Rosbeg palaa otteluihin, niin en usko hänen kohtaavan suomalaisia nyrkkeilijöitä enää, mutta Katajisto Haapoja voisi olla mahdollinen. Janne on kuitenkin liian nopea käsistään Haapojalle.

Haapoja - Hakulinen tuskin toteutuu, mutta ajatusleikissäkään Hakulinen ei voittaisi Haapojaa (kuten kolumnissa väitetty)!

Piispanen - Myllylä: mikäli kohtaavat uudestaan, niin Myllylä vie tämän, vaikka Piispanen kehittynyt ilmeisesti viime kuukausina hyvin. Myllylä ottelu murtuneen käden kanssa viimeksi suurimman osan ottelusta ja voitti silti monen mielestä ottelun (tuomarit saivat ratkaisemattomaksi). Kolumni uskoo Piispasen voittoon...
 
Helsinki Rumble Boxing Night 4.9

Tämän viikon lauantaina Helsingin kisahallissa tapahtuu taas, kuuden ottelun nyrkkeilyilta, jonka päätähtenä on suomalaisnyrkkeilyn uuteen kukoistukseen nostanut "Idi" Amin Asikainen. Muut suomalais- tai "suomalais"-ottelijat ovat Edis Tatli, Denis Shafikov, Eva Wahlström, Niko Jokinen ja Jussi Koivula, ottelupareista tarkemmin:

Jussi Koivula 5(3) - 0 - 0 vs. Vatche Wartanian 9(2) - 2(0) - 3


Loukkaantumisista kärsinyt ja niiden takia harvakseltaan otellut Jussi Koivula saa vastaansa länsinaapurista uransa jo kertaalleen katkolle pistäneen Wartanianin. Kyseessä on Wartanianin toinen ottelu paluunsa jälkeen, edellinen hänen ottelunsa päättyi ratkaisemattomaan ratkaisemattomaan britti Kevin McCauleya vastaan. Sitä edelliset ottelut hänellä on vuodelta 2006, jolloin hän pari sarjaa alempana kaksi ottelua ja sitä edelliset ottelut hänellä on vuodelta 2003. Koivulalle täysin voitettavissa oleva ottelu ja hän lähteekin otteluun ennakkosuosikkina, vastaan asettuu kuitenkin ammattilaisuran kovin haaste, mies jota ei ole tyrmätty kertaakaan, joten Koivulakin saanee tehdä täyden iltapuhteen.

Niko "Stadin kingi" Jokinen 10(4) - 0 - 0 vs. Ivan Maslov 6(0) - 4(0) - 1

Uralleen tyrmäävän alun (neljä ensimmäistä ottelua päättyi ennen täyttä aikaa) ottanut Niko Jokinen saa vastaansa jo kertaalleen viisumiongelmien takia peruuntuneen Ivan Maslovin. Uran alun tyrmäyksien jälkeen Jokisella on ollut vaikeuksia lopettaa otteluita ennen täyttä aikaa ja ensimmäisen neljän jälkeiset kuusi ottelua ovatkin menneet täyden ajan ja yhtään helpompaa iltapuhdetta ei voi ennakoida nytkään, Maslovin kaikki ottelut ovat nimittäin kestäneet täyden ajan. Maslov on tyyliltään nyrkkeilijä, joka pyrkii ottamaan keskikehän haltuunsa ja ei ota turhia taka-askelia ainakaan alkuerissä, suojaus kuitenkin tuppaa aukeamaan turhan helposti, mutta pää on marmoria. Jokiselta on odotettu jo pitkään sen seuraavan askeleen ottamista, sen askeleen, jonka samaan aikaan ammattinyrkkeilyuransa aloittanut Edis Tatli on jo ottanut, mutta Jokisen nyrkkeily on tällä hetkellä melko yksipuolista ja mielikuvituksetonta perusnyrkkeilyä, joku voisi sanoa jopa ennalta-arvattavaa. Jokinen kuitenkin vienee ottelun pisteillä.

Eva Wahlström 2(1) - 0 - 0 vs. Nadezhda Manakova 0 - 0 - 0

Kahden voiton Eva Wahlström saa vastaansa venäläisen Manakovan, Pekka Mäen mukaan ainakin Eva lähtee otteluun ennakkosuosikkina, vaikka vastustaja saakin laadukasta valmennusta ja on otellut lukuisia amatööriotteluita.

Denis "Tsingis Khan" Shafikov 24(14) - 0 - 0 vs. Peter Semo 19(14) - 5(1) - 0

Loukkaantumisesta ja leikkauksesta viime talven kärsinyt Denis "Tsingis Khan" Shafikov saa vastaansa useissa titteliotteluissa esiintyneen Peter Semon. Vuodesta 2008 Semo on IBF-liiton Intercontinental -mestari ja otellut lisäksi WBA:n Intercontinental-, IBO:n International -vyöstä. Semo on siis hyvä haaste Denikselle tässä vaiheessa uraa. Tiukassa paketissa puolustava Semo on myös vaarallinen iskijä, mutta lyö laajoilla kaarilla ja on muutenkin Shafikovia hitaampi. Shafikovin kannalta positiivinen asia on sekin, että vastassa on samanmittainen nyrkkeilijä, usein Shafikov on joutunut ottelemaan jopa 10 senttiä pidempiä ottelijoita vastaan ja tuollainen ulottuvuusetu jää nyt puuttumaan.

Edis "Prince" Tatli 11(2) - 0 - 0 vs. Rudy Encarnacion 21(11) - 17(4) - 2

Tatli on nuorista P3-tallin suojateista tällä hetkellä kovimmassa nousussa ja vastaan asettuu espanjalainen Encarnacion, joka otteli tämän vuoden alussa EBU-EU -tittelistä häviten ottelun niukasti pisteillä. Voitto saattaisi nostaa Tatlin jo EBU:n Eu -listoille. Nopea ja taitava Tatli omaa ehdottomasti taidot voittaa tämä ottelu.

"Idi" Amin Asikainen 27(18) - 3(3) - 0 vs. Jaudiel Zepeda 12(9) - 3(0) - 0

Asikaisen ensimmäinen tositesti uudessa sarjassa. Vaikkei Zepedakaan ole vielä lähelläkään maailman huippua, niin tästä ottelusta saataneen jo jotain osviittaa siitä, mihin suuntaan Idin ura jatkuu. Tästä vakuuttava voitto, niin nousu Euroopan kärkitasolle on vielä mahdollinen, tappio lopettaa uran ja nihkeä voitto tarkoittaa tavoitteiden uudelleen tarkistusta. Paljon on myös hävittävää, mutta uskon ja toivon Asikaisen olevan lähes parhaalla tasollaan, jolloin voitto ei ole ongelma.

Kaikkiaan luvassa on mielenkiintoinen ottelukortti, oikeastaan yhdelläkään kotikehän ottelijalla ei ole vastassa "latvialaista taksikuskia", vaan jokainen saa hyvän haasteen ottaen huomioon nykyinen vaihe uralla.
 

SamSpade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ikurin Vire
"Idi" Amin Asikainen 27(18) - 3(3) - 0 vs. Jaudiel Zepeda 12(9) - 3(0) - 0

Asikaisen ensimmäinen tositesti uudessa sarjassa. Vaikkei Zepedakaan ole vielä lähelläkään maailman huippua, niin tästä ottelusta saataneen jo jotain osviittaa siitä, mihin suuntaan Idin ura jatkuu. Tästä vakuuttava voitto, niin nousu Euroopan kärkitasolle on vielä mahdollinen, tappio lopettaa uran ja nihkeä voitto tarkoittaa tavoitteiden uudelleen tarkistusta. Paljon on myös hävittävää, mutta uskon ja toivon Asikaisen olevan lähes parhaalla tasollaan, jolloin voitto ei ole ongelma.

Kaikkiaan luvassa on mielenkiintoinen ottelukortti, oikeastaan yhdelläkään kotikehän ottelijalla ei ole vastassa "latvialaista taksikuskia", vaan jokainen saa hyvän haasteen ottaen huomioon nykyinen vaihe uralla.
Tästä olisin eri mieltä. Lähinnä tuosta Asikaisen tasosta. On totta että Amin on huomattavasti korkeammalla ranking-listoilla, mutta Aminia koko hänen uran ajan seuranneena en voi väittää häntä miksikään huipputyrmääjääksi, saati teknisesti kovin taitavaksi nyrkkeilijäksi. Hyvä hän on mutta ei todella hyvä. Ottelee aivan liian avonaisesti, oma suojaus unohtuu heti, Suojaava käsi putoaa alaspäin kun toisellä kädellä lähtee voimalyönti, lyönnit lähtevät isoissa kaarissa ja vastustajalla on tilaa iskeä takaisin.

En valitettavasti ole nähnyt vastustajaa missään videolla, joten en pysty sanomaan ottelutyylistä, mutta kovia nuo Meksikolaiset yleensä ovat, siis sitkeitä ja kestävät hyviin lyöntejä. Jos Jaudiel Zepedan ottelutyyli on ns counter pucher eli suojaa hyvin, iskee kovaa vastustajan avopaikkoihin/virheisiin niin Aminilla on kova ilta edessä.
Toki uskon että match making on tehty huolella ja voittoahan tässä haetaan, mutta... tällä tasolla yksi lyönti muuttaa kaiken ja kun Aminin tyyli on mitä on, en hämmästyisi jos tulisi tyrmätyksi. Toki ihan helposti voi käydä toisinkin päin.
Mielenkiintoinen ottelu joka tapauksessa tulossa.
 
Tästä olisin eri mieltä. Lähinnä tuosta Asikaisen tasosta. On totta että Amin on huomattavasti korkeammalla ranking-listoilla, mutta Aminia koko hänen uran ajan seuranneena en voi väittää häntä miksikään huipputyrmääjääksi, saati teknisesti kovin taitavaksi nyrkkeilijäksi. Hyvä hän on mutta ei todella hyvä. Ottelee aivan liian avonaisesti, oma suojaus unohtuu heti, Suojaava käsi putoaa alaspäin kun toisellä kädellä lähtee voimalyönti, lyönnit lähtevät isoissa kaarissa ja vastustajalla on tilaa iskeä takaisin.

Huhut harjoitussalilta näyttivät pitävän paikkaansa ja Asikainen oli kuin olikin lähes elämänsä vireessä, Idi hallitsi jokaista erää ja neljännessä sitten oli mexicaanin urakka suoritettu, kun Asikainen pääsi painamaan oikean koukkunsa Zepedan leukaan. Noin irtonaista Asikaista ei ole nähty moneen vuoteen, itsekin pidin omaa mielipidettäni hieman optimistisena, mutta kyllä tämän ottelun jälkeen näen täysin mahdollisena titteliottelun vuoden sisällä, se kuitenkin vaatii hiukan tiuhempaa ottelutahtia, kuin mitä Asikaiselta on viime vuosina nähty. Hienoa Idi!

Muutenkin hieno otteluilta ja tällä kertaa ehdottomasti lippu oli hintansa väärti. Vaikkei huippuhienoja tyrmäyksiä nähtykään, niin todellista iskusotaa oli illassa, varsinkin Shafikovin ja Tatlin otteluissa mentiin kovalla temmolla ja iskuja vaihdettiin reippaasti. Oikeastaan jokaisessa ottelussa molemmat ottelijat tavoittelivat voittoa eivätkä tulleet vain juoksemaan karkuun tyrmäystappiota.
 

tomageeni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Canadiens, Suomi, finska nhl spelarna
Tämä on ehkä vähän tyhmä kysymys, mutta kysynpä nyt kuitenkin. Miten on mahdollista, että melkein kaikilla ammattilaisnyrkkeilijöillä on recordi luokkaa 25-3-4 tms., eli voittoja 80-90% matseista. Enkä nyt puhu mistään kovimmista nimistä, vaan tämä näyttää toistuvan jokaisen nyrkkeilijän kohdalla josta on viitsitty Wikipedia-artikkeli rustata.

Kaiken kaikkiaanhan voittojen ja häviöiden summa pitäisi olla nolla, joten onko siis olemassa pitkä rivi jotain nobodyja jotka käyvät ottamassa turpaan näiltä tunnetuilta kavereilta? En ole mikään nyrkkeilyn seuraaja, mutta en ole koskaan kuullut ammattinyrkkeilijästä jolla olisi enemmän tappioita kuin voittoja, mutta kaiken järjen mukaan näitäkin pitäisi olla.
 

Jardaanos

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Philadelphia Flyers
Tämä on ehkä vähän tyhmä kysymys, mutta kysynpä nyt kuitenkin. Miten on mahdollista, että melkein kaikilla ammattilaisnyrkkeilijöillä on recordi luokkaa 25-3-4 tms., eli voittoja 80-90% matseista. Enkä nyt puhu mistään kovimmista nimistä, vaan tämä näyttää toistuvan jokaisen nyrkkeilijän kohdalla josta on viitsitty Wikipedia-artikkeli rustata.

Kaiken kaikkiaanhan voittojen ja häviöiden summa pitäisi olla nolla, joten onko siis olemassa pitkä rivi jotain nobodyja jotka käyvät ottamassa turpaan näiltä tunnetuilta kavereilta? En ole mikään nyrkkeilyn seuraaja, mutta en ole koskaan kuullut ammattinyrkkeilijästä jolla olisi enemmän tappioita kuin voittoja, mutta kaiken järjen mukaan näitäkin pitäisi olla.

Peter Buckley ainakin löytyi wikipediasta
Tilastot eivät mairittele miestä, mutta lopettipa uransa kuitenkin voittoon. won 32 (KO 8) + lost 256 (KO 10) + drawn 12 = 300
miehen tilastot tarkemmin boxrec.comista 88 ottelua vierähti edellisestä voitosta, jos oikein laskin.
 

Sambody

Jäsen

bounty

Jäsen
Jahas. Tuonne täytyy jopa ehkä raahautua paikalle. Varmasti kovatasoisin nyrkkeilyilta Suomessa koskaan(?). Minä en ainakaan jaksa muistaa juuri nyt mitään vastaavanlaista tapahtumaa, kun se Valujev vs Tsagajev ei koskaan toteutunutkaan.

Itse ainakin olen menossa paikalle. Lisäksi Helenius saattaa puolustaa EU-titteliään samana iltana.
 
Suosikkijoukkue
Tappara, Setämiehet
V. Klitschko vs. S. Briggs

Viikonloppuna oteltiin Hampurissa ehkä yksi surullisimmista raskaansarjan mm-otteluista vähään aikaan. Piti jo kirjoitella heti kohta matsin päätyttyä tuntoja tänne, mutta ehkä oli parempi että vähän rauhottelin itseäni ensin...

Niille jotka eivät matsia ole nähneet, kerrottakoon että kyseinen matsi oli ensimmäiset, noin 6 erää, yksipuolista mestarin näytöstä, loput 6 erää brutaalia pahoinpitelyä jossa ei ollut nyrkkeilyn kanssa mitään tekemistä. Oli jo etukäteen päivänselvää että Briggsin mahdollisuudet ovat tasan siinä, että saa pudotettua Klitschkon alun 6 minuutin aikana hirmuisella pommilla. Ei saanut. Turpaan tuli tuutin täydeltä. En ala tässä nyt analysoimaan ottelun kulkua sen tarkemmin, jokainen kiinnostunut löytää matsin netistä ja muodostaa omat mielipiteensä.

Olen täysin tyrmistynyt ettei Ian John-Lewis keskeyttänyt ottelua viimeistään 7. erän jälkeen. Ja lähes, ellen jopa enemmän tyrmistynyt siitä ettei Shannon Briggsin kulma keskeyttänyt ottelua, vaikka takuulla näkivät lähempää sen mitä kaikki muut näkivät paljon kauempaa tai televisiosta katsottuna, että haastaja oli täysin valmis, lähes "zombi".

Ottelun jälkeen Briggs luonnollisesti kiidätettiin sairaalaan, jossa todettiin mm. aivotärähdys, murtunut nenä, silmien alla murtumia (en tiedä virallista termiä) yms. Onneksi kuitenkaan mitään aivoverenvuotoa tms. ole ilmoitettu. Vaikea silti uskoa että tuon teurastuksen jälkeen pääkoppa ihan entisellään on. On täysin eri asia ottaa yksi megaheijari leukaan, nukkua sikeästi useampi minuutti leuka paskana, kuin ottaa 36min koko ajan päähän hirmuisia "hevosenpotkuja" ja sinnitellä viimeiseen asti vaikka mikä olisi.

Olen suuri Klitschkon veljesten kannattaja, ja olen tyytyväinen että Vitali voitti, mutta tämä oli TODELLA huonoa mainosta ammattinyrkkeilylle.

Ja mitä Shannon Briggsiin tulee, niin vaikka olen miljoona kertaa kertonut miten vihaan suurisuisia (yleensä amerikkalaisia) nyrkkeilijöitä jotka tekevät itsestään "jumalasta seuraavan" uhoamisellaan ja "hypettämisellään", niin Briggsistä näki kyllä jo heti kun aloitti tämän "trashtalkin", että vähän kieli poskessa mennään, eikä oikeasti tahtonut vittuilla pressitilaisuuksissa.

No, tulipas tässä nyt paatosta, mutta rakastan ammattinyrkkeilyä valtavasti ja vaikka oma suosikki voitti, niin paska maku tästä jäi.

Toivon Sydämestäni että Shannon "The Cannon" Briggs toipuu ennalleen, ja nostan hattua miehen sitkeydelle ja periksiantamattomuudelle, mutta vaikka ammattinyrkkeily on maailman hienoin urheilulaji, ei se ole tärkeämpää kun terveys.

Ugh, ja anteeksi tilityksestä...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös