Nolan Pratt Lukkoon

  • 66 213
  • 209

psychodad

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Hal Gill
Ammattimies on ammattimies, siksi en hirveasti pelkaa mitaan floppia. Toki alku voi olla hankalaa, mutta tama jannu on kylla kaikissa liemissa keitetty ja pitkaan, joten ei epailystakaan etteiko hanesta olisi viela iloa.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Tuskin tämmöinen äijä enää ainakaan mistään hätkähtää kun Habarovskissakin on pelannut. Mites se Tuomari Nurmio aikanaan lauloi: "tänään Svetogorskissa, huomenna Habarovskissa..." ja niin poispäin.

Ja tämä ihan kaikella rakkaudella sanottuna, mulla ole mitään tietoa Habarovskista että millainen paikka on elää ja pelata.
 

Johto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Prattin tulon myötä Lukon puolustuksesta pitäisi löytyä riittävästi kovuutta oman maalin eteen kevättä ajatellen. Pratt, Pettinen, Kuukka, Rantanen ja kumppanit saavat luvan riittää ns. koviksi oman pään pelaajiksi. Toki tähänkin hankintaan liittyy jonkin verran riskejä, mutta onnistuessaan voi olla hyvinkin tärkeä palanen Lukon puolustuksessa. Minun puolestani voi vetää vaikka kiikaritehoilla koko kauden, kunhan on riittävästi plussalla tehotilastossa ja on ennen kaikkea kunnon pelote oman maalin edessä. Niin sanottuja oman maalin edustan putsaajia Lukossa on kyllä riittänyt vuosien varrella enemmän kuin tarpeeksi, joten toivottavasti Pratt kykenee Raumalla näyttämään parhaan mahdollisen osaamisensa tällä osa-alueella.
 

Korinekki

Jäsen
Länsi-Suomessa tänään juttua Prattista. Toni Lydman mm. kertoo miehestä. Ovat pelanneet Buffalossa yhdessä. Lydmanin mukaan on varmasti hyvä vahvistus Lukolle, muttei todellakaan mikään ihmeellinen hyökkäyssuuntaan. Pratt itse kertoo nauttivansa alivoimapelaamisesta ja oman maalin suojelemisesta.
 

Jyty

Jäsen
Suosikkijoukkue
käyttää lehväslukkoa logonaan.
Toni Lydman mm. kertoo miehestä. Ovat pelanneet Buffalossa yhdessä. Lydmanin mukaan on varmasti hyvä vahvistus Lukolle, muttei todellakaan mikään ihmeellinen hyökkäyssuuntaan. Pratt itse kertoo nauttivansa alivoimapelaamisesta ja oman maalin suojelemisesta.

En ole ollenkaan huolestunut, vaikka Pratt ei olisikaan mikään ylivoiman erikoismies.

Nyt tarvitaan nimenomaan oman pään suojelijaa ja hyvää alivoimapelaajaa, joka toivottavasti tässä nyt on.
 

Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Arsenal FC
En ole ollenkaan huolestunut, vaikka Pratt ei olisikaan mikään ylivoiman erikoismies.

Nyt tarvitaan nimenomaan oman pään suojelijaa ja hyvää alivoimapelaajaa, joka toivottavasti tässä nyt on.

En oikein usko Lukon hakeneenkaan mitään ylivoiman erikoimiestä, vaan juurikin varmasti omassa päässä pelaavaa puolustajaa. Tällainen pelaaja ainakin lähtökohtaisesti nyt on saatu ja siihen pitää olla tyytyväinen. Lehtikuvan perusteella ei mitään kovin isoa massanhankinta kesää ole Nolanilla takana. Toivottavasti jalat liikkuvat mukavasti. Pratt omien sanojensa mukaan olisi pelannut vielä Venäjällä tämänkin kauden, mutta perhe (vaimo + kaksi lasta) ei siellä oikein viihtynyt.
 

L4E

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauma Luk
Pratt omien sanojensa mukaan olisi pelannut vielä Venäjällä tämänkin kauden, mutta perhe (vaimo + kaksi lasta) ei siellä oikein viihtynyt.
Oliko mitään juttua siitä, että tuleeko perhe myös Suomeen.

Mielekiintoista nähdä millä numerolla pelaa, sillä jos nyt en ihan väärin noita kuvia ole katsonut niin nelosta ja neljänelosta on näkynyt, ja nuohan ei tule kysymykseen.
 

L4E

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauma Luk
No tuo on hyvä homma, että perhe tulee mukaan. Auttaa varmasti sopeutumista ja on sitten iltaselta muutakin puuhasteltavaa baarissa käyminen.
 
Mielenkiintoinen hankinta Lukolta ja kiintoisuus vain lisääntyy kun Sirokovs otettiin myös mukaan.

Olen nähnyt erittäin vähän Lukon peliä, mutta olisin kuvitellut että joukkueenne kaipaisi peliä tekevää pakkia, sekä mahdollisesti laadukasta viivapelaajaa. Brockle on tilastoissa ollut joukkueen tehokkain pakki ja toisaalta Aallon maalimäärä on itselleni selkeä pettymys (entinen varma liigapörssivalinta).

Hätäista kilpavarusteluun vastaamista? Lukko on kuitenkin tällä kaudella mielestäni 3. haastaja JYPin ja HIFK:n jälkeen. Vai olisiko peräti Morrison lähtökuopissa - palkka taitaa olla kovempi kuin liigaseuroilla on maksuhaluja, vaikka käyttöä varmasti olisi monessakin joukkueessa. Jos taas Brockle lähtee, niin viivapeli entistä enemmän Aalon varaan, ja kuten sanottua Teemun peli kaipaa piristymistä. Lukko saa niin hyvät YV ketjut, että noiden takana pitäisi Aallon lämärin viuhua verkkoon huomattavasti tiuhempaan tahtiin.
 

L4E

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauma Luk
Pratt todistettavasti paikan päällä ja ensimmäistä kertaa "kettuluolassa" , joista kuva LS:n sivuilla http://www.ls24.fi/jaakiekko/2775692.jpg.

Voisiko joku rustata jutun pääkohdat, kun kerran tuo nettijuttu niin typistetty.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
- tärkein ensin eli tuossa linkistä avautuvassa kuvassa syynätään eri visiirivaihtoehtoja (ei liene muuten kovin tuttu kapistus Nolanille, KHL:ssäkään ei minun mielestäni ole visiiripakkoa)

- Prattin piti pelata vielä kuluvakin kausi Habarovskissa mutta perheen takia hän ei halunnut enää palata sinne

- Pratt odottaa että elämä on kaikin tavoin helpompaa Suomessa, mm. ajatus siitä että jostain vieraspelistä pääsee kotiin 45 minuutin bussimatkalla on houkutteleva

- muutama muukin seura on ollut kiinnostunut Prattin palveluksista (sitä ei mainita mistä maasta nämä seurat ovat)

- 12-vuotiaana Edmontoniin muuttanut poika ihaili Wayne Gretzkyä ja Paul Coffeyta, jonka pakkiparina hän pääsi pelaamaan Carolinassa

- halusi pikkupoikana tulla uudeksi Coffeyksi mutta ymmärsi nopeasti ettei siitä tule mitään

- Pratt ei ole enää viime aikoina tapellut, nuorempana sitä piti tehdä jotta nimi tuli tutuksi

- muita pelaajia vanhempana hän haluaa tuoda johtajuutta ja kokemusta Lukkoon, puolustava puolustaja tykkää eniten jäähyjen tappamisesta

Lisäksi mukana on Toni Lydmanin kommentit Buffalon aikaisesta joukkuekaveristaan:

- hyvä jätkä, hyökkäyspelaamisessa ei esitä ihmeitä, vahvuudet ovat oman pään pelissä

- kokemus huokuu otteista, Pratt ei yritä kaukalossa liian vaikeita asioita
 

Rommeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Pale Knuckles - EASHL, Україна
Isolla miehellä herkempikin puoli: http://www.mtv3.fi/urheilu/jaakiekko/uutiset.shtml/arkistot/jaakiekko/2010/11/1222733
Tervetuloa Pratt Poriin, saat varmasti muutaman uudenkin lelun, jos pataluolaan astelet :)

Hieno "jäynä" tytöiltä isille. Tai sitten kaveri vaan tykkää leikkiä barbeilla, muttei kehtaa sitä myöntää. Porissa leikkinee sitten uusien lelujensa Jopen ja Tumpun kanssa isännän ottein. =)

Edit. Normaalia lapsiperheen arkea, mutta erittäin hienosti sattui juuri barbeja löytymään sieltä kassista.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
JYP, Vatanen, Blackhawks
Itse en voinut olla hymähtämättä sille, että Lukko hankkii kovuutta puolustukseen ja ensimmäisenä pelikassista paljastuu Barbeja. Toivottavasti kyse on vaan tyttären tempusta yrittää saada isi kotiin ja raumalaiset saavat Prattista kunnon vahvistuksen.
 

Wrighter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Buffalo Sabres
Ei toi Barbi ole kyllä yhtään hullumpi lempinimi äijälle. Kunhan peliotteet eivät ole barbimaisia.
 

mig24

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Ei toi Barbi ole kyllä yhtään hullumpi lempinimi äijälle. Kunhan peliotteet eivät ole barbimaisia.

Ellei puhuta Lyonin teurastaja Klaus Barbiesta. Ihan tämänkään miehen otteisiin ei tarvitse maalin edessä ruveta.
 

Villi-Länsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Anaheim Ducks, Leijonat, Real Madrid
Eikös ne Hanssonitkin leikkinyt aikoinaan? Eli kannattaa porilaisten varautua saamaan kyytiin. Tiistaina nähdään sitten kuka ässien kaveri uskaltaa hakea Prattin leikkimään.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Tiistaina nähdään sitten kuka ässien kaveri uskaltaa hakea Prattin leikkimään.

Nyt kun ei enää ole Forsbackaa mukana niin epäilen ettei Ässistä löydy tällä erää yhtään tarpeeksi hidasta pelaajaa, joka voisi jäädä juttelemaan tämän Nolan "Ken" Prattin kanssa. Armioilla ja kumppaneilla on kiire maalien tekoon, jotta IFK pysyisi tukevasti Ässien takana.

Mutta aiheeseen. Odotan kyllä mielenkiinnolla näkeväni molemmat uudet kettutytöt laatikossa heti tauon jälkeen. Prattin pitäisi edustaa ihannoimaani Äijäpeliä ja Sirokovsin makuun on enemmän pisteiden teko.
 

L4E

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauma Luk
Muuten ihan hyvä, mutta maikkarilta taisi unohtua kertoa, että tytöllä oli synttärit samana päivänä kuin "Klaus" saapui Raumalle.

Tosin kannattaa patalappujen ehkä vähän olla varuillaan jos Mozart alkaa soimaan.
 
Suosikkijoukkue
Lukko,Hokki, Leijonat, LA Kings.

L4E

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauma Luk
Pratt pelasi mielestäni eilen ihan kelpo pelin ja näytti että osaa siivota maalinedustan. Aika monta kertaa siellä ässäpelurit olivat rähmällään. Mikä parasta hoisi homman sääntöjen puitteissa. Uskon että tulee takaamaan maalivahdeille kyllä työrauhan. Vauhtia tulee varmasti lisää kunhan saa muutaman ottelun enemmän pelattua. Samoin joukkuepelaaminen tulee paremmin tutuksi kun pelejä tulee enemmän alle.
 

Korinekki

Jäsen
Monet näistä suomalaisista peruspakeista yrittävät pelata jotain muuta peliä. Pratt teki sen mitä hyvä peruspakki tekee eli nopea ja varma syöttö omille. Ei muuta. Liike tulee vielä parantumaan ja keväällä Lukossa tärkeä lenkki.
 

expertti69

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Oli kokonaisuudessaan melko näkymätön läpi ottelun, mutta eihän mieheltä mitään näyttävää peliä odotetakkaan. Näytti muutamaan otteeseen, että odotusten mukainen kova peli onnistuu. Mukiinmenevä ensimmäinen ottelu, parantaa otteitaan taatusti sopeutuessaan uusien otteluiden myötä liigan ja joukkueen pelityyliin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös