Niklas Rubin – punainen jalokivi

  • 142 390
  • 937

Badgers

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Upea uutinen. Joukkueen kivijalka kiinnitetty ensi kaudeksikin, huikea juttu.
 

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja Kiekko-Espoo
Rosendahl oli parisen viikkoa sitten Kurvi Ulvoo vieraana. Siinä kuunnellessa kävi mielessä, voisiko Rubinin toinen jatkosoppari olla vielä mahdollista. Mahtoiko Jaska tietää jo silloin sopimuksesta? Veikkaan, että ei ollut silloin vielä allekirjoitettu. Joka tapauksessa Vuorisen ohella myös Jaskalle erittäin suuri sulka hattuun.
Rubin tosiaan itsekin sanoi ihan suoraan, että Rosendahl oli yksi syy miksi hän teki jatkosopparin, joten sulka todellakin hattuun
 

Hokipedia

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK, LA Kings, Underdog
Ei Rubinilla ole enää ajatusta, että hän lähtee taistelemaan isonmeren taakse nuorten maalivahtien kanssa.
Aika varmana faktana tämä tieto esitetään.
 

Hokipedia

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK, LA Kings, Underdog
Siis, ulkomaan/NHL-pykälä. Ei kai sellaista ole?
Ei, koska sellaista ei yksinkertaisesti voi tehdä. NHL-pykälää siis. Jokainen voimassa oleva Liiga-sopimus purkautuu automaattisesti, jos pelaaja tekee NHL-sopimuksen.
 

Hokipedia

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK, LA Kings, Underdog
Se on ollut monta vuotta esim. Tapparan onni, että Hifk ei ole osannut panostaa veskareihin. Muutenhan tuolla pelaajistolla olisi voinut vaikka voittaakin jotain. Jospa tänä vuonna saatte palkinnon, kun Hovinenkin saa kiinni kiekkoja.
Rubinillahan toi mestaruus olis Hifkille jopa liian helppoa *hymiö*.
tämä riippuu katsantokulmasta. Tällä hetkellä panostaisin IFK:na mieluummin Taposeen pitkällä tähtäimellä, kuin löisin Rubinille mottipäistä yhdestä kaudesta. Ässien edustajana taas löisin tällä hetkellä kaikki liikenevät varat kokoon, jotta Rubin saataisiin pidettyä ensi kaudella Porissa.
 

RedPower

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät // Habs // Carolina Hurricanes
Aika varmana faktana tämä tieto esitetään.

Niin lue tämä perusteluni kokonaan, etkä vain sitä lyhyttä osuutta minkä siitä otit, silloin sinullekin aukeaa tämä fakta.
En oikein jaksa uskoa tähän.Rubin täyttää Joulukuussa 28v,NHL:ssa suositaan isoja maalivahteja,hän haluaa olla ykkösmaalivahti ja pelata,eikä istua penkillä tai bussissa odottamassa mahdollista kutsua tolppien väliin.Ne ajat hänen urallaan ovat jo menneet.Ei Rubinilla ole enää ajatusta, että hän lähtee taistelemaan isonmeren taakse nuorten maalivahtien kanssa.

Emäntä pelaa Euroopassa, joten täällä hänkin haluaa pelata Ässienkin jälkeen.
 

ValkMan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Satakunnan Kansassa Harri Laiho pohtii jutussaan sitä, miksi Rubin teki taas jatkon Ässiin. Laihon mukaan Rubinilla on ollut hyvä yhteistyö Rosendahlin kanssa ja hän on kehittynyt hänen valmennuksessaan. Lisäksi Rubin on saanut Ässistä juuri sen mitä tuli hakemaan eli paljon peliaikaa ykkösvahdin roolissa.

KHL:n muuttunut tilanne on myös pitänyt Rubinia Porissa. Koska idän liigaan ei enää juurikaan siirrytä, niin maalivahdin paikat täyttyvät nopeasti sekä Sveitsissä että Ruotsissa.

Huhujen mukaan Rubin sai viime kaudella liigan sisältä (Ilves?) kovemman tarjouksen, mitä Ässät sitten lopulta tällä kaudella hänelle maksaa. Ässien maksama palkka on kuitenkin kilpailukykyinen, joten Rubinilla oli taas yksi syy enemmän jäämiselle.
 

Hokipedia

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK, LA Kings, Underdog
Niin lue tämä perusteluni kokonaan, etkä vain sitä lyhyttä osuutta minkä siitä otit, silloin sinullekin aukeaa tämä fakta.
En vaan mitenkään osta ajatusta siitä, ettei Rubinilla olisi intoa tai halua ”lähteä taistelemaan paikasta” tai ”kokeilemaan elc-sopimuksella”. Todella kunnianhimotonta, jos ”tämä riittää”.

Ja niin tai näin, mutta faktaksi en sitä mistään lähteestä pysty tulkitsemaan, ettei Rubinilla ole haluja kokeilla P-Amerikkaa, toisin kuin annat ymmärtää.
 

ilezi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Hieno jatkosopimus tosiaan! Jotkut täällä vertaavat jo Takkoon, itse en ihan siihen vielä lähde. Ylipäänsä vaikea verrata näin eri aikakausien pelaajia. Takon aikana maaleja tehtiin keskimäärin enemmän, mutta oli mies sentään 1980- ja 1990-lukujen parhaita suomalaisia maalivahteja, monena kautena jopa kirkkaasti paras.

Itselleni tulee Rubinista mieleen Scott Langkow, jonka pysymistä Ässissä kolmen kauden ajan niin ikään ihmeteltiin kovasti 20 vuotta takaperin. Pelaajana ei aivan Rubinin veroinen ja otteet hieman heikkenivät huikean ensimmäisen kauden jälkeen, mutta oli kuitenkin ratkaisevan tärkeä pelaaja säästökuurilla eläneelle ja säälipleijaripaikoista kamppailleille Ässille. Kelpasi sitten vielä kaudeksi Lukkoonkin suurella vastuulla.
 

Raimoton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Philadelphia Flyers, La Albiceleste
Haaaa... Eiku vittu tää oli väärä ketju. Täs oliki se kuningas asial.

Ihanaa.
 

Raimoton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Philadelphia Flyers, La Albiceleste
Eipä väliä kyllä tiedetään et olet spede.
Pahoitteluni kaikille jotka pahoittivat mielensä minun kommenteista. Lukon sulaminen johtui täysin Samuel Harveyn seulomisesta. Koitan raipata pari ruoskan iskua selkääni.

Mutta....


HAAAAAAAAAARVIIIIIII
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
En muista onko nostettu esiin, mutta sarjassamme random facts: Rubinista tuli syyskauden aikana eniten Liigapelejä pelannut ruotsalaismaalivahti.

Rimaa ei toisaalta ollut asetettu valtaisan korkealle kun kaksi seuraavaa, ja ainoat 50 pelin rajan rikkoneet, ovat Linus Söderström 56 ja Kärpissä vuosikymmen takaperin vieraillut Johan Backlund.

Ulkolaisvahtien kärki on syystä tai toisesta vahvasti Satakuntalaispainotteinen

1. Andy Bernard 216
2. Scott Langkow 190
3. Tom Draper 174
4. Ryan Zapolski 163
5. Jaromir Sindel 150
6. Boris Rousson 138
...28. Niklas Rubin 68

Suomalaisveskoista Ruotsissa erottuu mestaruuksiakin juhlineet Fredrik Norrena 333 ja Luulaja-legenda Jarmo Myllys 288. Kolmantena listalla on Joni Ortio 134, joka torjui Skellefteålle hopeaa 2018 ja pelaa nyt toista kauttaan HV-71:ssä.

Uransa kolme viimeistä kautta 1997-2000 Jonköpingissä viettänyt Takko on suomalaislistan 7. 118 pelillä. HV-71 ringissä oli noina aikoina nuori Stefan Liv, joka kolmannella kaudella sai jo kourallisen pelejäkin vyölleen. Paria vuotta myöhemmin 2002 valinta vuoden maalivahdiksi ja 2004 ensimmäinen kolmesta seuralleen torjumasta mestaruudesta.

SHL uudelleen nimesi vuodesta 2010 jakamansa pudotuspelien MVP-palkinnon KHL-lentoturmassa menehtyneen Livin kunniaksi 2013. Ensimmäisenä suomalaisveskana Ruotsin mestaruuden 19 vuoteen voittaneesta Emil Larmista tuli Stefan Liv Memorial Trophyn ensimmäisenä saavuttanut suomalainen keväällä 2023.
 
Suosikkijoukkue
Ässät
Kyllähän tää äijä taitaa olla liigan kovin kassari. Ei siitä mihinkään pääse. Heljanko pelaa liigan parhaan joukkueen takana ja Rubin on paljon tärkeämpi Ässille kun Heljanko Tapparalle.
Juu. Ja kyllähän se Ässien tärkein mies on. Jälleen. Antaa joka pelissä mahdollisuuden voittaa. Vaikkei nyt jatkoajan top vitoseen mahtunutkaan. Hymiö tähän perään.

Vielä kun olis pari maalintekijää jengissä niin asiat olisi kivasti..
 

madeOFspade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Rubinin torjuntaprosentti oli tänään muuten tasan 95.00% (38 kutia). Et sä voi paljoa enempää molkelta vaatia.

Joku huusi siinä JYP kotipelin kolmannessa erässä hyvin. Rubin, käyny tekees yks maali!

En epäile hetkeäkään, että tuosta kun Rubin alkaisi omalta tontiltaan aina ampumaan vastustajan maalia kohti, tekisi kovemmalla prossalla maaleja kun meidän kenttäpelaajat.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös