Ilmoitukset

Nimimerkkien Hatchetman ja sämpylä89 jo pidempään jatkunut laaduton "keskustelu" on aiheuttanut meille harmaita hiuksia koko alkukesän. Kärsivällisyytemme loppui nyt ja kumpikin on passitettu viikon huilitauolle.

Sulje ilmoitus

Niklas Nordgren

Viestiketju osiossa 'HIFK' , aloittajana Bafforosso, 04.10.2017 klo 13.43.

 1. Bafforosso Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK parhaimmillaan
  En löytänyt ensi silmäyksellä ketjua Niklas Nordgrenille.
  Kaveri on aivan huikea tapaus! Silmät varmaan korvissa ja niskassa, sijoittuu koko ajan hyvin, tekee itsensä pelattavaksi, näkee koko kentän ja mihin muut ovat menossa, syöttää hyvin ja on ennen kaikkea ratkaisija. Olisi voinut eilen tehdä pisteet 5+2 vähän paremmalla onnella. Tiedän että vastus oli heikompi, mutta ei siellä meidän varsinaiset "tähdet" paremmin hääränneet. Ehkä vähän kevyt vielä, mutta pärjää isojen poikien kanssa varmasti. Tuli mieleen Hakki nuorena ja osittain myös Mikke. Selin on mielestäni peluuttanut oikealla tavalla junioreita ja määrännyt floppaajat sivurooliin kolmosketjuun. Toivottavasti Nordgrenille ja Jääskälle löytyy paljon peliaikaa. Ja miksei myös muille junnuille jonkun verran. Jos Selin ei sitä löydä, on kyllä todella hölmöä.
   
 2. Cölimaster Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Underdogs
  Onpa hienoa aina kun tulee uusille nuorille pojille onnistumisia miesten peleissä. Tällä ja viime kaudella paljon Nuorten Liigaa seurannut ja tää herra on kyllä yksi viihdyttävimmistä tapauksista. Reilusti vaan näytönpaikalle Liigassakin, mutta muistetaan pitää odotukset maltillisina. Tai tuskin Nikkekään joka matsiin hattutemppua painaa ;)
   
 3. R.P.M. 12 000 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Katsoin FB:stä jonkun haastattelun, ja vaikuttipa oikein hauskalta persoonalta. Nyt vaan paljon luottoa hyvillä ketjukavereilla, eikä dissausta heti kun ei mene ineen, Raskeille ja muille sarjajyrille ne. Heiskasen kanssa oli hyvä hiljaisuus viime kaudella vaikeimpien aikojen kohdatessa ja toimi hyvin.
   
 4. SOF1969 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, "Respect all, fear none", 106-105
  Nikke pelasi poikani kanssa fudista samassa jengissä suunnilleen parin vuoden ajan jossain 11-12 ikävuoden paikkeilla. Mieleeni jäi peli jossain turnauksessa, jossa vieressäni matsia seurasi minulle tuntematon heppu, joka oli paikalla seuraamassa tuomareiden toimintaa. Alkoi sitten minulta kyselemään Nikestä, ja totesi: "En ole nähnyt kenelläkään samanikäisellä samanlaista pelisilmää Teemu Selänteen jälkeen". No, en tiedä kuka hän oli, mutta tuntui kyllä ymmärtävän aiheesta jotakin.

  Mutta oli ainakin silloin todella mukava junnu, joka omasi melkoisen kovan voitonhalun ja peli-innon. Erittäin hienoa nähdä punaisissa, ja toivon pitkälle vievää urakehitystä.
   
 5. Aurinkotuuli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IFK & useat muut punapaidat & Pallopojat
  Lainaus:
  @Bafforosso; minulla myös tuli mieleen Hakin ensimmäiset kaudet mieleen Esa Peltosen ja Juhani Tammisen keskellä. Nyt vain riittävästi peliaikaa Niklakselle 1-2 ketjussa esimerkiksi Tyrväisen ja Sopasen tai Carlssonin ja Raskin kanssa.
   
 6. Coreyy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Mahtavaa, että kaveri saa näytönpaikan jälleen tänään: kokoonpanossa siis Malisen ja Haden rinnalla! Nordgren iskee ainakin pisteen tänään!
   
 7. Driver#66 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Erittäin mielenkiintoista nähdä miten nordis pärjää liigassa. Tätä on odotettu. Jos iskee tänään hattutempun, pelipaita on pakko ostaa seuraavassa kotipelissä Norgrenin nimellä.
   
 8. Wiltord Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Mielenkiintoinen lupaus. Tietenkin täysi raakile, mutta voi aivan hyvin kehittyä kovaksikin tekijäksi.

  CHL:n vastustaja oli karmean huono, jopa Carlsson näytti loistavalta hyökkäyspäähän. Mukavaa kuitenkin, että Nordgren pääsi ihan pelimiesten ketjuun ja pääsee pelaamaan omilla vahvuuksillaan. Tänään näkee paremmin missä mies menee liigan mittapuulla. Jos ei ole liigatasoa vielä, niin tulee olemaan myöhemmin.
   
 9. TheSirPena Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Miksi Norgrenin nimellä? :)
   
 10. Driver#66 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Jos olis vaikka halvempi kun on vähemmän kirjaimia:)
   
 11. karhjoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Flyers
  Toivotaan että liigadebyytti lähtee CHL:n tyyliin. Mutta mikä on lempinimen "Hautaaja" taustalla?
   
 12. Le Banner Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK täältä ikuisuuteen! 106-105
  Kun pelaaja on hiomaton timantti niin kyllä sen huomaa jo muutaman vaihdon jälkeen. Tästä pojasta kuullaan vielä.
   
 13. redzel777 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Heittämällä mahtuu kokoonpanoon jatkossakin.
   
 14. tant gredulin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Kyllä! Mutta toivottavasti peluutetaan fiksusti, ettei uusi jalokivemme polta itseään piippuun Liigassa.
   
 15. Alice In Wonderland Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK , Boston Bruins & Barcelona
  mites Nordgren pelas tänään?
   
 16. punasydän Jäsen

  Lainaus:
  Ei paljoa paremmin voisi sanoa. Poika on 17-vuotias, kokoluokka kääpiö ja luistelunopeutta ei voi kyllä kehua (korostuu, kun on vielä kasvuikäinen). Eli HIFK:n tasoiseen jengiin ei pitäisi olla mitään palaa, silti sinne ehdottomasti kuuluu. Lukee peliä todella hyvin, luistelu on teknisesti hyvää ja kokonaisuutena todella kiinnostava pelaaja.

  Olen aina ihaillut pelaajia, jotka osaavat kadota (oikealla tavalla) hetkeksi ja ilmestyä täysin tyhjään tilaan. Ja pelaajista, jotka eivät koohota kiekon perässä, vaan menee sinne, mihin kiekko tulee. CHL-pelien maalit olivat aivan loistava esimerkki tästä. Kolme erilaista tilannetta, kolme loistavaa ratkaisua jotka johtivat maaliin. Ensimmäisessä teki hyökkäyssinisen jälkeen pienen painonsiirron, jolla sai huomattavasti lisää aikaa ja tilaa ja nappasi ranteella maaliin, toisessa oli hyökkäyssiniseltä asti 1) pelattavana 2) valmiina laukomaan ja sieltähän se one-timer napsahti. Kolmannessa sitten teki tuon katoamistempun ja yhtäkkiä olikin täysin vapaana toisella tolpalla.

  Kun miettii jannun heikkouksia, ei ole vaikea povata loistavaa tulevaisuutta. Kokemusta tulee lisää, jalkoihin tulee lisää ruutia todennäköisesti päivä päivältä ja sitä kautta myös tasapaino ja luistelu kehittyy. Varsinkin kun lyhyellä otannalla luistelu on teknisesti ihan ok-tasolla, mutta voimaa tarvitsee vielä lisää. Innolla odotan ja toivon, että Atu antaa Niken antaa näyttöjä vielä useamman pelin.
   
 17. Ishmael Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Vancouver Canucks
  Ihan pirteästi pelasi. Vähän sellaista junnumaista yli-innokkuutta, joka ilmeni mm. omiin jalkoihin kompastumisena yms. Ihan kelpo suoritus ja hyvää yritystä. Tällä hetkellä ansaitsee toki paikkansa ringissä, mutta rehellisesti sanottuna siihen ei juuri nyt vaadita kovin paljon.
  Koko muu ketju tosin oli erittäin näkymätön. En tiedä, johtuiko Nordgrenin tekemisestä vai jostain varmistelusta, mutta Malinen oli totutun näkymätön ja Haataja ei tainnut koko pelin aikana edes koskea kiekkoon.
   
 18. Bafforosso Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK parhaimmillaan
  En ihan ymmärrä kuinka on varaa jättää synnynnäinen maalintekijä pois kokoonpanosta!
   
 19. Nashpre Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Liverpool, Finnesota
  Lainaus:
  Vaikka siksi että ei tuollaista kannata heti piippuun vetää. Pelatkoon välillä nuorten pelejä, mitkä eivät ole niin fyysisiä kuin miesten liigapelit.
   
 20. Moto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Kolleilla on tänä viikonloppuna yksi kauden viikonlopputurnauksista Vaasassa ja Nordgren näkyy ainakin tänään olleen kokoonpanossa, teki maalin kuinkas mutuenkaan. Varmaan parempi, että juuri tuollaiseen joukkuehenkeä rakentavaa (toivottavasti) viikonloppuun osallistuu junnujen mukana. Eipä kukaan kai vakavissaan odottanut, että se paukuttaa jokaisessa miesten pelissä kolme kaappia.
   
 21. Kake74 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Ja Nordgren on ASM:kin ali-ikäinen pelaaja. B-ikäinen kun on.
  Että sikäli hyvä niitä A-pelejä vetää. Ja käydä Edarin mukana pikku hiljaa.
   
 22. Nurmijärven Peto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK,Nashville Predators ja Nurmijärven Kurra
  HIFK:n naamakirjan mukaan Nikke pelaa huomisessa CHL matsissa. Kaikki vaan Nordikselle katselemaan nuoren taiturin otteita.
   
 23. aquanqua Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Tällä tyypillä ei ole henkilötunnuksessa väliviivaa, miettikääpä sitä.
   
 24. Ishmael Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Vancouver Canucks
  Lainaus:
  Pilkunviilausta, mutta se on itse asiassa miinus-merkki, ei väliviiva. 1800-luvulla syntyneillä plus-merkki. Toki näppäimistöllä nuo tulevat samasta nappulasta.
  Muistan hyvin, kun olin vuosituhannen vaihteessa Lastenklinikalla töissä ja piti yhtäkkiä opetella kirjaamaan siihen henkilötunnukseen noita A-kirjaimia. Muuten joku olisi voinut ihmetellä vähän iäkkäämpää potilasta.
   
 25. SOF1969 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, "Respect all, fear none", 106-105
  Lainaus:
  Olitko hoitamassa meidän poikaa, joka oli teho-osastolla pari viikkoa tunnuksella 020100Axxxx? Tuli muuten yllätyksenä itselle silloin tuo A. Vahvaa off-topicia, pahoittelen sitä.