Nightwish

  • 822 099
  • 3 706

Kental

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins
Perhana, kun en puhu yhtä selkeästi kuin ajattelen. Tarkoitan tietenkin klassista hevilaulua. Esimerkiksi vihaan yli kaiken Bruce Dickinsonia ja muita vastaavan tyylisuunnan edustajia. En pidä samaisesta naisäänestäkään. Ääni saa soida kauniisti kunhan ei ole tuota saakelin kiekumista. Normaali lauluääni toimii parhaiten.

Ah, asia selvä. :) Käytännössä mitä tahansa muuta hevibändiä käsittelevässä ketjussahan tuo olisikin ollut selkeästi sanottu, Nightwishin laulajahistoria vain vähän muutti asiaa.
 

mice

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Flames, Juventus, Parma
Loistava juttu, jos Floor jatkaa bändissä myös tämän kiertueen jälkeen. Paluuta hieman siihen vanhaan Tarja-soundiin ja se jos mikä toimii allekirjoittaneelle. Anette oli liian pop ja ääni oli turhan "tavallinen", itse kaipaan Nightwishiin juuri tätä klassista vivahdetta.

Kaunista Floorista ei saa kyllä tekemälläkään. Näyttää ihan mieheltä naisen vaatteissa.
 

Musta Nuoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
Mutta vielä saatat kyllä hyvin saada toiveesi, sillä en olisi tuosta Floorin jatkamisesta yhtään vakuuttunut. Mimmi on kuitenkin tottunut tekemään biisejä ja sanoittamaan itse, ja Nightwishissä voi olla aika varma että noihin pääsisi todella, todella vähän vaikuttamaan.

Tähän on sinänsä helppo ratkaisu, sama ratkaisu kuin muillakin bändin jäsenillä Nevalaista lukuunottamatta, eli pääbändin ulkopuoliset bändit ja projektit, joissa saa toteuttaa luovuuttaan. Marco Hietalan alkuperäinen yhtye Tarot on jatkanut uraansa senkin jälkeen kun Marco Nightwishiin liittyi, ja ollut itse asiassa suositumpi kuin juuri koskaan. Emppu Vuorinen soitteli Veli Paloheimossa (Brother Firetribe) AOR-kamaa ja niin edelleen.

Nightwishin massiivisten kiertueiden ja levyntekoprosessien vastapainoksi on kuitenkin aina ns. loma-aikaa ja hiljaisempaa aikaa, joten tarvittaessa myös Floor Jansen voisi näinä aikoina tehdä biisejä ja levyttää esimerkiksi ReVamp-yhtyeensä kanssa siinä missä Hietala tekee Tarot-levyjä. Pienimuotoiset kiertueet ja esiintymisetkin varmasti onnistuisivat, ei ReVamp kuitenkaan niin iso bändi ole, että se mitään kuukausien rundeja vetäisi kumminkaan. Minikiertue Euroopassa ja vaikka pari festarivetoa silloin tällöin, sitten taas takaisin Nightwish-työtehtäviin.

Tämä siis sillä oletuksella, että Floor Jansen bändiin liittyisi pidemmäksi aikaa, joko kiertuevokalistiksi tai levyillekin. Liittyi sitten kuka tahansa, niin sama asetelma pätee, eli siviilielämääkin kuitenkin on, ja myös mahdollisuuksia tehdä omia biisejä vapaa-ajalla kunhan vain muistaa, että Nightwish on työpaikka, jossa lauletaan niiden biisejä joiden leipää syödään.

Sehän nyt on muutenkin selvää, että oli uusi "bändin jäsen" kuka tahansa, niin hän on viime kädessä palkollinen, joka on ulkona bändin miesjäsenten keskenään omistamista yhtiöistä, joiden kautta isommat rahat pyörivät. Näinhän se on monessa muussakin bändissä. Joku/jotkut omistavat bändin ja oikeudet bändin tuotoksiin, jotkut ovat teknisesti vain töissä bändissä, vaikka olisivat kuinka rakastettuja ja pitkäaikaisia bändin jäseniä. Asiaa voi tarkemmin tiedustella vaikkapa Blackie Lawlessilta, Dave Mustainelta tai kaksikolta Gene Simmons - Paul Stanley.

Koska palkollisista on kyse, niin olen edelleen sitä mieltä, että Holopainen voisi jatkossa huoletta hakea lisää variaatioita tuleville levyilleen siten, että erityylisissä biiseissä olisi levyillä eri naisvokalistit ja kiertueella sitten yksi tai kaksi naisvokalistia, jotka voisivat olla tai voisivat olla olematta samoja kuin levyllä. Floorin lisäksi voisi levylle värvätä ihan hyvin vaikka Indican Jonsun, joka yhden NW-biisin lauloikin (Erämaan viimeinen) tai vaikka Katri-Helenan, jos bändi haluaisi vetää coverin Puhelinlangat laulaa -ikivihreästä. Holopaisen luoma musiikki kun ei ole vokalistivetoista musiikkia vaan sinfonisempaa, kokonaisvaltaisempaa musiikkia jossa vokalisti on nykyisin vain yksi instrumentti muiden joukossa.
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Tähän on sinänsä helppo ratkaisu, sama ratkaisu kuin muillakin bändin jäsenillä Nevalaista lukuunottamatta, eli pääbändin ulkopuoliset bändit ja projektit, joissa saa toteuttaa luovuuttaan.
Kyllä, tuo olisi mielestäni erittäin hyvä ratkaisu. Jos Floor Jansen jatkaa NW:n laulajana, niin ReVampia ei missään tapauksessa kannata hylätä. On hyvä olla toinenkin projekti, sellainen minkä kanssa voi tehdä omia juttuja ja myös saada jotain elantoa. Sillä tapaa pysyy balanssissa sekä työ että harrastus.

Anetellahan ei tietääkseni ollut Nightwishin lisäksi mitään muuta? Joitain vierailuja muiden bändien levyillä, mutta ei mitään ihmeempiä omia projekteja. Samoin Tarjalla ei tainnut joidenkin oopperajuhlavierailujen ja joululevytyksien lisäksi oikein mitään. Veikkaisin, että Floor on näissä kuvioissa kokeneempi kettu ja pitää varasuunnitelmia taskussaan ja myös ne omat projektinsa vireillä. Luultavasti palvelisi kaikkia osapuolia hyvin.
 

IMATION

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pohjoinen, Canes
Kuunneltuani uusimmat taltioinnit bändin Anaheimin konsertista aion varata lennot Lontooseen ensikuun alkuun. Kyllä tämä koostumus täytyy nähdä ihan livenäkin. Ei ole ihan eilisen teeren tyttösiä tuo Floor näköjään. Vetää mielestäni helvetin hyvin,varsinkin kun ajattelee minkälaisella varoituajalla hän tuolla esittää. Youtubesta löytyy hyviä pätkiä ko. Tapahtumasta. Tässä storytime!
YouTube - Broadcast Yourself.
 

Outsider

Jäsen
Tuskin se ainakaan huonompaan suuntaan voi laulajan vaihdoksella mennä. Ensikosketus bändiin tuli aikanaan Angels fall firstin demo c-kasetilta Turusten kotona, joten laulaja asioissa voi olla kevyet värilasit päässä... Silti muutenkin on pakko todeta, että Nightwishistä katosi viimeistään Turusen lähdettyä se hohto mikä siitä alunperin teki ainutlaatuisen bändin. Sama homma se oli blackmetallin puolellakin kun Dimmu Borgirit ja Cradle of Filthit jne. lähtivät jo muutenkin suht kovaan suosioon päästyään(tämä tosin tapahtui aikaisemmin) kalastelemaan vielä selkeästi "popimpaan" suuntaan. Oma kiinnostus bändiin ja muutenkin kyseiseen musiikkityyliin oli kuitenkin jo hiipumaan päin Turusen aikoinakin, mutta ei se silti poista sitä hohtoa mikä bändissä alunperin oli. Samoista syistä ei myöskään ole mitään tarvetta dissata niitä ketkä Aneten aikaisesta kokoonpanosta diggaavat, mutta minulle alkuperäinen on ainoa oikea kokoonpano. Silti uusi levy tulee varmaan otettua pitkästä aikaa tarkempaan kuunteluun, sitten kun sen aika joskus koittaa.
 
Viimeksi muokattu:

Infernal

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Oma kiinnostus bändiin ja muutenkin kyseiseen musiikkityyliin oli kuitenkin jo hiipumaan päin Turusen aikoinakin, mutta ei se silti poista sitä hohtoa mikä bändissä alunperin oli. Samoista syistä ei myöskään ole mitään tarvetta dissata niitä ketkä Aneten aikaisesta kokoonpanosta diggaavat, mutta minulle alkuperäinen on ainoa oikea kokoonpano. Silti uusi levy tulee varmaan otettua pitkästä aikaa tarkempaan kuunteluun, sitten kun sen aika joskus koittaa.

Kaipaatko vielä Samia takaisin bändiin? :P No kieltämättä Samin bassosoundi miellytti ainakin omaa korvaani paljon enemmän kuin Marcon räminäbasso. Ja tekihän Nightwish parhaimmat levynsä tuolla alkuperäisellä kokoonpanolla. Hieman jopa harmitti aikoinaan, kun Sami laitettiin bändistä kylmästi sivuun, ja otettiin tekijämies tilalle. Kaiken lisäksi miehistönvaihdoksen jälkeinen levy (Century Child) oli jonkinlainen pettymys meikäläiselle, vaikka olen alkanut CC:stä pitämään enemmän tässä vuosien myötä.

Nyt kun noita clippejä on tullut kuunneltua, niin mulle tulee ainakin sellainen fiilis, että Nightwish is back! Tuolta Nightwishin pitääkin kuulostaa. Floor vetää tajuttoman hienosti noita biisejä, ja homma tuntuu vain paranevan koko ajan. Vertasin piruuttani Dark Chest of Wonders -vetäisyjä, ja Floor pieksee Anetten satanolla. Anetten versio kuulostaa Janseniin verrattuna melko karulta, ja oikein havahduin siihen miten poppimainen Anetten soundi onkaan.
 

McJokke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Sharks, Pelaajat: Joe Thornton,Ron Hextal
Loistava juttu, jos Floor jatkaa bändissä myös tämän kiertueen jälkeen. Paluuta hieman siihen vanhaan Tarja-soundiin ja se jos mikä toimii allekirjoittaneelle. Anette oli liian pop ja ääni oli turhan "tavallinen", itse kaipaan Nightwishiin juuri tätä klassista vivahdetta.

Kaunista Floorista ei saa kyllä tekemälläkään. Näyttää ihan mieheltä naisen vaatteissa.

Vähän jälkijunassa tullaan, mutta tässäpäs oli oikeastaan aika pitkälti sellainen teksti joka kuvaa omia tuntojani pilkulleen. Vanha kunnon Nightwish takaisin. Uudet levyt oli hyviä, mutta ne olivat eri bändin. Ei nightwishin. Ymmärrän uudistumisen tarpeen ja muuta, mutta itse olen sitä Tarja sukupolvea kun Nightwishistä puhutaan.

Floorin ulkonäöstä kun keskustellaan niin itselle tuli kierolla tavalla mieleen vanha kunnon WWF:n Chyna ja se ei ole hyvä asia, mutta laulu toimii ja jatkoon laittasin!
 

Altec

Jäsen
Pieni tauko vietetty Amerikan kiertueen jälkeen ja nyt sorvin ääressä. Youtubesta löytyy kohtalaisia videoita Manchesterista ainankin täältä. Itse pidän ihan helvetisti.
 

IMATION

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pohjoinen, Canes
Kuunneltuani uusimmat taltioinnit bändin Anaheimin konsertista aion varata lennot Lontooseen ensikuun alkuun. Kyllä tämä koostumus täytyy nähdä ihan livenäkin. Ei ole ihan eilisen teeren tyttösiä tuo Floor näköjään. Vetää mielestäni helvetin hyvin,varsinkin kun ajattelee minkälaisella varoituajalla hän tuolla esittää. Youtubesta löytyy hyviä pätkiä ko. Tapahtumasta. Tässä storytime!
YouTube - Broadcast Yourself.

Nyt olisi reissu tehty. Olin tosiaankin maanantaina katsomassa bändin esityksen Lontoossa Brixtonin 02 academyssä. Lähdin jo aamupäivällä käymään esityspaikalla, jos olisin saanut lipun lunastettua box officesta, mutta se avautuikin vasta 2 tuntia ennen ovien avautumista, eli klo 17.

Olin siellä noin kello 11. Paikalla oli jo jonottamassa sisälle noin 30 ihmistä.
Otin pari kuvaa esityspaikasta ulkoapäin ja katselin ja kiertelin siinä vähän ympäri, kun kiirettäkään ei ollut. Käveleskelin siinä areenan hiljaisella sivulla kun hoksasin tutun näköisen naisihmisen tulevan vastaan. Floor Jansen (vt. laulaja) oli siinä kameran kanssa aamukävelyllä. Pysäytin kohteliaasti neidin ja juteltiin pari sanaa, ja kun sopivasti joku käveli siitä ohi sain vielä valokuvankin hänen kanssaan. Todella mukavan oloinen ja kauniskin oli tämä Floor. Niissä korkokengissä Floorilla oli pituutta ainakin 185cm.

Lähdin siitä kävelemään kohti metroasemaa ja kadun vilinässää vastaan tuli myös Holopainen ja Troy Donockley, joka on vierailevana muusikkona yhtyeessä. Jututin myös heitä siinä kadulla hetken ja Troy otti kuvan myös minusta Tuomaksen kanssa. Joten sain siinä päivällä jo sopivasti yksityisiä fanitapaamisia yhtyeen jäsenten kanssa.

Tultiin illalla paikalle noin puoli kuudelta. Paikalla oli jo täysi härdelli päällä. Meidän piti ensin jonottaa varattuja lippuja lipputoimistosta. Siinä menikin aikaa noin tunti. Jono itse sisälle oli siinä vaiheessa jo niin pitkä että kiersi koko korttelin ja siitä vielä läheiselle risteysalueelle. Tällöin huomasi kuinka suositusta yhtyeestä oli kyse. Porukkaa oli tosi paljon. Emme jääneet jonoon vaan lähdimme läheiseen ravintolaan lämmittelemään ja tankkaamaan.

Palatessamme takaisin jono oli jonkunverran pienentynyt, mutta saimme jonottaa silti koko korttelin matkan. Olin varannut paikat yläparvelta, koska rouva oli mukana ja saimme näin istua. Parvelta näki yllättävän hyvin, vaikkakin oltiin kaukana ja korkealla bändiin nähden. Kun pääsimme paikalle lämppäri PAIN oli jo yli puolen välin esityksessä. Tämä ei tosin haitannut PAINiä ei oltu tultu katsomaan.

Itse keikka oli huikea ja suosittelen kyllä lämpimästi kaikille. Uusi laulaja hoitaa ruutunsa kyllä enemmän kuin hyvin. Yläparven porukkakin syttyi todella hyvin keikan aikana, vaikka ei varmaankaan olleet niitä ihan kovimpia faneja. Luulin että paikka kuhisee suomalaisia, mutta todellisuudessa en kuullut kieltä kuin kerran vessareissulla parin pojan suusta koko aikana.
 
Viimeksi muokattu:

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Pikaraporttia rikospaikalta leffan alkua odotellessa. Harmittavasti lyhennetty setti varmaan juuri ensi-illan takia, mutta ehti kyllä todeta, että Floor on pätevä flikka tähän hommaan. Vain poppaavammat Anette-biisit, kuten Storytime ja Amaranth ehkä vähän ontuivat, mutta esim. Ever Dream ja slow love slow irtosivat mielestäni paremmin kuin originaaliesitrtäjiltä. Jatkopaperia vaan kouraan.
 

Falling Star

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Pikaraporttia rikospaikalta leffan alkua odotellessa. Harmittavasti lyhennetty setti varmaan juuri ensi-illan takia, mutta ehti kyllä todeta, että Floor on pätevä flikka tähän hommaan. Vain poppaavammat Anette-biisit, kuten Storytime ja Amaranth ehkä vähän ontuivat, mutta esim. Ever Dream ja slow love slow irtosivat mielestäni paremmin kuin originaaliesitrtäjiltä. Jatkopaperia vaan kouraan.

Nyt kyllä täytyy olla osittain eri mieltä. Tämä Lattia-mamma on ehkä omassa genressään siedettävä, mutta että korvaisi Tarjan tai Anetten, ei. On täysin kylmä ja kolkko eikä äänessä ole syvyyttä. Liekö tämä sitä kuuluisaa karisman puutetta. Herkän Anetten materiaalin mokaa täysin ja etenkin Storytime on aivan kamalaa kuultavaa. Tarjan matskua vetää vähän paremmin, mutta kaukana Turusesta. En kiellä, etteikö voisi pärjätä hänelle tehdyllä biisikavalkaadilla, mutta Tarjana tai Anettena niiden paikalla täysi floppi!
 

Miksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Herkän Anetten materiaalin mokaa täysin ja etenkin Storytime on aivan kamalaa kuultavaa. Tarjan matskua vetää vähän paremmin, mutta kaukana Turusesta. En kiellä, etteikö voisi pärjätä hänelle tehdyllä biisikavalkaadilla, mutta Tarjana tai Anettena niiden paikalla täysi floppi!

Vai että täysi floppi? No asiat voi nähdä täysin eri tavalla. Itse pidin kyllä todella paljon Floorista ja tuntui että lähes koko Areena oli alusta asti täysin vakuuttunut. En mammamaisesta Anettesta ikinä pitänyt, ja olihan Floor nyt uskottavuudeltaan ihan eri luokkaa.
 

Altec

Jäsen
Kiitos Nightwish! Ikimuistoinen ilta kaikkineen; uusi laulaja (tuuraaja ainankin vielä) ensimmäistä kertaa keikalla Suomessa ja leffa ensimmäistä kertaa näytille. Tykkäsin Floorista jo videoiden perusteella, mutta olihan tuo livenä kerrassaan huikea! Jatkosopimusta kehiin. Ever Dreamin ja Ghost Love Scoren loput kyllä aiheuttivat kylmiä väreitä, muutenkin nämä biiisit iskivät. Oli siellä toki muitakin hienoja vetoja kuten esim. Last Ride Of The Day. Kaikkinensa hienoa settiä. Joku puhui lyhennetystä setistä, ihan tälläisiä 15-16 biisin keikkoja ne on muuallakin vetäneet.

Leffa ei oikein iskenyt ainakaan vielä. Täytynee katsoa uudelleen ennen lopullista tuomiota.

Niin joo ja koko bändillä näytti olevan helvetin hauskaa lavalla. Paaaljon hauskempaa kuin edellisellä keikallani (11.4.2012 Kööpenhamina). Toki osansa varmasti aiheutti erikoislaatuinen tapahtuma.
 
Viimeksi muokattu:

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Enpä kyllä tuon Imaginaerum-leffan kohdalla pidättelisi hengitystäni Oscar-ehdokkuuksia odottaessa - ylipitkä, pramea erikoistehostemusiikkivideo, jossa oli liikaa puhetta. Yleisön aplodit lopussa olivat ehkäpä enemmän kohteliaat kuin riehakkaat. Katselu-"nautintoa" tosin aika pahasti nakersi myös se, että Hartwallin piippuhylly ei ole paras paikka elokuvan katsomiselle(kaan). Ei oikein tiennyt, katsoiko siitä kulmasta pahasti vinossa ollutta pääkangasta vai jotain pikkukangasta, mikä oli liian kaukana.
 
Viimeksi muokattu:

Jabbbe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim Ducks, Oulun Kärpät
Erinomainen veto tämä Jansen ja täytyy todella toivoa, että hän tai enivei hänen kaltainen solisti tulee viemään tätä tarinaa eteenpäin. Turusen saappaisiin Jansenista tuskin on ikinä, mutta tällaisen neidon kanssa on aineksia tehdä taas liki original settiä, eli sitä Nightwishiä joillaisena sen haluan nähdä ja mitä se voi parhaimmillaan olla.
 

rpeez

Jäsen
Youtuubi videoiden perusteella tykkään Jansenista. Aika huikea lavaolemus jo niiden perusteella (näyttää hyvältä, isolta ja vetävältä), ja tuntuu että muu bandi jää jopa hänen varjoonsa, etten jopa sanoisi että näyttävät rääpäleiltä. Pojat saa varautua siihen että tästä naisesta tulee entistä enemmän keulakuva bändille, toivottavasti kestävät sen.
Tai sitten pitää laittaa kuormalavat heille jalkojen alle.
 

Harkins#33

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Ville Peltonen, Rem Murray, DEFC #18
Olipahan huikea elämys kaikkinensa ainakin itselleni, niin itse konsertti kuin hämmentävä elokuvakin. Floor Jansen sopii bändiin ihan täydellisesti ja on omasta mielestäni paras vokalisti mitä bändissä on ollut, Anette ei tunnu enää miltään tämän jälkeen, todella monipuolinen, näyttävä, upea ääni ja karisma. Joku sanoikin hyvin, että Floorissa on Tarjan ja Anetten parhaat puolet samassa paketissa.

Omalle kohdalle iskevimmät ja huikeimmat vedot tuolla keikalla olivat Ghost Love Score, Planet Hell sekä Slow love Slow. Toki myös Scaretale on aina yhtä huikea pläjäys.

Tuomas ja kumppanit, pitäkää nyt herranjumala tästä kiinni, olisi hienoa kuulla ja nähdä mitä tästä tarinasta syntyisi seuraavalle albumille.

Upea bändi, upea Floor, upea show ja hämmentävän hieno elokuva, kiitos!
 
Suosikkijoukkue
Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
Nyt lyödään ja isosti.
En näe lyömistä, vaan elokuva-arvostelun, jossa vapaa toimittaja tuo julki mielipiteensä Solar Filmsin (mm. Levottomat, Pahat Pojat, Vares-sarja, Mannerheim [tuotannossa, edelleen] ym. iänikuiset jasperpääkkös-, juhaveijos-, peterfranzén-, lauramalmivaara-, samuliedelmann-, ja karihietalahti-leffat) tuottamasta elokuvasta hauskalla, virkistävän erilaisella ja verbaalisesti nokkelalla tavalla. Arvostelun perusteella elokuva vaikuttaa olevan juuri sellainen kuin kuvittelinkin, mutta eri asia on, menenkö katsomaan sitä. Tuskin, sillä boikotoin kaikkea Markus Seliniin ja Antti Jokiseen liittyvää.
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Tuskin, sillä boikotoin kaikkea Markus Seliniin ja Antti Jokiseen liittyvää.
Elokuvan on ohjannut Stobe Harju, jos tuolla viittasit jotenkin tähän elokuvaan?

No, enpä ole itsekään tuota nähnyt, eikä se kiinnosta siinä määrin, että elokuviin asti vaivautuisin. Kaipa sen aikanaan näkee jossain yhteydessä sitten. Mitään kiirettä ei ole. Kieltämättä tuo arvostelu heijasteli niitä vaikutelmia mitä tuosta teoksesta on ollut, että ne vaikutteet on vähän liiankin selviä.

***

Oli kyllä laadukas tuo livepätkä jonka Altec linkitti. Harmi, että en päässyt tuota keikkaa katsomaan. Floor kyllä huikea ilmestys tuolla lavalla ja homma kulkee. Noh, jos vielä avautuisi mahdollisuus. Ei oikein muuta tule mieleen kuin Tuska, mutta sinne nyt tuskin pelkän NW:n takia lähden.

Tuota kyllä usein mietin, että joutuukohan bändit muuallapäin maailmaa pyytämään ihmisiä nostamaan käsiä ylös ja taputtamaan? Aina välillä tuntuu vähän kehnolta jos on keikalla, missä muusikot joutuu yllyttämään yleisöä villiintymään. Moisen asian soisi tulevan ihan luonnostaan, tai jos se ei tule, niin sillee i mitään voi. Suomalainen yleisö on vaan sellainen hitaasti lämpenevä. Riippuu toki vähän bändistäkin, joillain on sen verran fanaattinen yleisö, että ei paljoa tarvitse pyytää sekoamaan.
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Oli kyllä laadukas tuo livepätkä jonka Altec linkitti. Harmi, että en päässyt tuota keikkaa katsomaan. Floor kyllä huikea ilmestys tuolla lavalla ja homma kulkee. Noh, jos vielä avautuisi mahdollisuus. Ei oikein muuta tule mieleen kuin Tuska, mutta sinne nyt tuskin pelkän NW:n takia lähden.
Heh, no nyt Nightwish ilmoitettiin sitten yhdeksi pääesiintyjäksi Ilosaarirockiin tulevalle kesälle. Siellä siis, kun muutenkin oli suunnitelmissa lähteä.
 
Suosikkijoukkue
JYP, Vatanen, Blackhawks
Pikkuhiljaa lämmennyt tuohon Flooriin, mutta yksi asia vaivaa ihan tolkuttomasti. Tuo hemmetin tanssahtelu ja keinahtelu tuolla lavalla on aivan karmeaa. Näyttäisi kuuluvansa bändiin ja pitäisi hauskaa siellä lavalla. Sattuu silmiin tuommoinen toiminta. Pääasia, eli laulu toimii ihan hyvin, muttei edelleenkään pääse Anetten liki. Kuitenkin selvästi Tarjaa miellyttävämpi omaan korvaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös