Nightwish

  • 825 269
  • 3 714

Le Banner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK täältä ikuisuuteen! 106-105 NYR
Aika tylyä tekstiä tosiaan,mutta niin se suuri rakkaus pystyy pistämään ujon maalaistytönkin pään aivan pyörälle.Tällä kertaa asian hoiti manageri/aviomies
Marcelo Magaroni.
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Areenan "kirous" iski jälleen.

Spice Girls esiintyi siellä viimeisen kerran viisikkona ja nyt oli vuorossa Nightwish. Hesarin keikka-arvostelussa kerrotaan ennakoivasti sivulla C5, kun arvostellaan perjantain 21.10 keikkaa: "Nyt myötähäpeä nousi kasvoille vain siinä vaiheessa, kun yhtyeen jäsenten kasvot ilmestyivät valotaululle 10 metrin levyisinä kuin muistokonsertissa ikään."
 

ipaz

Jäsen
Kyllä tuosta kirjeestä saa sellaisen kuvan että on menty jo pitkään Tarja vs. muu bändi tyylillä. Tämä avoin kirje tiedotustapana ei kyllä ole se kaikkein paras tapa ilmoittaa asiasta, mutta toisaalta jos Tarja ja Tuomas eivät ole jutelleet toisilleen kunnolla lähes vuoteen, niin ymmärrän hyvin Holopaista ettei välttämättä halua edes nähdä koko rouvaa. Varsinkaan kun tämä on käynyt vaan laulamassa keikat ja häipynyt miehensä kanssa omille teilleen.

Ikävä tapaus, mutta ei maailma tähän lopu. Nightwish oli muutenkin aloittamassa pitkän tauon, joten saavatpahan rauhassa etsiä uutta laulajaa.
 

mauri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
No siinä on jollakulla saappaissa täyttämistä, sillä kyllähän Nightwish on/oli personoitunut Turuseen. Vaikea kuvitella, että uudet kasvot suitsait löytyisivät...Tosin jos kyllin karismaattinen tapaus löytyy, niin hänen kanssaanhan bändi voi kehittää uutta ilmettä, joka kyllä korvaa Tarjan. Mutta ko. hlöllä täytyy olla melkoisen vahva aura ympärillään...
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Vaikken mikään hc-fani olekaan, niin olihan tuo maanjäristys muutaman richterin asteikolla. Ihan mieluinen, kotimainen bändi joka on vetänyt persoonallista paskaa. Holopainen tietysti ollut bändin aivot, mutta kyllähän vokalisti tuppaa olemaan selkeästi se keulakuva. Tässä tapauksessa etenkin, kun vielä on ollut kyseessä ooppera-metallin edelläkävijä.

Eikös se Turunen jossain ole sanonut, ettei metalli ole koskaan ollut hirveän lähellä sydäntä? Kun oma laulajanura on kehittynyt, tilanne varmasti vielä korostunut; neljä heviurpoa ja äänestään huolta pitävä oopperalaulaja. Voisi olettaa että kiertue-elämän rutiinit saattaisivat hieman poiketa toisistaan. "Maalaistytöstä diivaksi"...no se vaarahan tuossa on aina olemassa. Jos kipupiste on ylitetty, niin pakko kai homma on lyödä poikki. Mikä lie tämän Marcelon osuus, mutta Turunen ilmeisesti kasvanut liian isoksi rock-bändiin.

Hyvin tuo formaatti on kuitenkin toiminut tähän asti, niin levyillä kuin keikoillakin. Että sikäli harmillinen juttu. Nightwish ilman Turusta, kuulostaisi aika oudolta. Mutta saas ny kattoo mitä tuleman pitää tällä saralla.
 

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
Turkulaisilla nousee aina kusi päähän!

btw, Q huhuilee että Turunen siirtyy laulamaan HIFK:on
 

Ramses

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Aika pommina tuli tämä vaikken itsekkään sen kummemmin yhtyeen tuotannosta pidä. Tuosta kirjeestä sen verran että siinä on vain toisen osapuolen näkemys eli en alkaisi Tarjaa hirveesti mollaamaan pelkästään tuon kirjeen takia.
Niin tai näin niin veikkaan että Nightwish yhtyeenä kärsii tästä eniten , tietenkin fanien jälkeen ja Tarjalle varmasti töitä löytyy. Onnea vaan kaikille tasapuolisesti tulevaisuudessa.
 

Myle#50

Jäsen
Suosikkijoukkue
Manitoba Moose, Pökö ja Lellu
Hieno homma, että oli pojilla pokkaa tehdä tuollainen päätös. Jos Turusta ei kiinnosta homma niin monoa vaan. Kauniita, karismaattisia naislaulajia kyllä löytyy maailmasta tuhansia. Seuraava lätty tulee olevan vielä suurempi menestys kuin Once.
 

psychodad

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Hal Gill
Eniten Nightwishissa on ärsyttänyt juuri Turusen kiekuminen. Viime levy oli jo siedettävämpää kun siinä oli vähän oikeatakin laulua, hetkittäin. Jatkossa voidaan osoittaa sen lisääntyvän, ja ehkä seuraava laulaja osaa ääntää englantiakin niin ettei ihan helvetisti hävetä kuunnella.
 

Borgie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
M@rko77 kirjoitti:
Nin, kuvitelkaa esim. Iron Maiden ilman Brucea tai Rasmus ilman Lauria. Bändin taru on loppu, sanokaa minun sanoneen..

No eihän tuota Maidenia tarvitse kuvitella, pojat kokeilivat jo Blazella, ja vituiks meni. Toisaalta oma vika, sillä eräs Sebastian Bach olisi ollut myös tyrkyllä Brucen saappaisiin, ja häneltä olisi löytynyt myös kompetenssia hommaan, mutta ei visiin sopinut bändin imagoon?

Anyway, Tarja meni, who cares? Näin loppuaikoina Tarja oli toki jo sexyn näköinen, mutta Engalnti oli edelleen scheissea. Kyllä noita vastaavia löytyy, ei Tarja sentään korvaamaton ole, nyt vaan Holopainen tekee muutaan uuden hitin ja uusi akka kiekumaan, ja hyvää tulee.
 

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
Huvittavaa katsoa vanhoja videoita missä Turunen on vielä läski kikkarapää, stylistit on muokannut mimmiä aika rankalla kädellä sen jälkeen.
 

Malone#32

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Wolverhampton Wolves
Seuraava tosi-tv sarja

Oliskohan tämä Turusen erottaminen maikkarin/nelosen keksintöjä. Tästähän saa "loistavan" tosi-tv formaatin aikaan. Oletko sinä menestyvän rock-yhtyeen keulahahmo? Ja eiku maikkarille hakemuksia...
 

Myle#50

Jäsen
Suosikkijoukkue
Manitoba Moose, Pökö ja Lellu
Onneksi itsekkin lausun englantia kuin Tommi Mäkinen, niin ei haittaa amisenkut ollenkaan. En kyllä edes tajua ihmisiä, jotka ei pysty kuuntelemaan musiikkia jos laulaja ei äännä täydellistä englantia. No itselleni tärkeintä onkin hyvät melodiat ja biisit, eikä sanoitukset ja ääntämys.
 

kapusta

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ry
Tarjahan on sanonut, ettei heavymusiikki ole ollut koskaan hänen sydäntään lähellä ja kyllähän sen huomaakin hänestä, ettei ole kovin uskottava koskaan ollutkaan. Mahtava laulaja mahtavassa bändissä, mut luulenpa että Tuomas haluaisi heavyuskottavuutta bändiin lisää. Sitähän Marco bändiin toi ja nyt joku muu tuo sitä lisää, mut maailmanvalloitus jää kyllä nyt tekemättä. Ikävä kyllä. End of all hope, I think so.
 

tuuski

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pallo-Kärpät
Daespoo kirjoitti:
btw, Q huhuilee että Turunen siirtyy laulamaan HIFK:on

En tiedä miten se Hifkiä auttaa, mutta tuskin ainakaan vähemmän kuin tähänastiset pelailut. Luulisi, että saikkupoissaolot ainakin vähenee.
 

L4E

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauma Luk
Eiköhän Nightwishin suosio ollut sitten tässä. Omasta mielestäni suosio on juuri perustunut tähän musan ja laulajan tyylien väliseen "eroon" . Onkohan vastaavan tyyppisiä klassista musiikkia opiskelleita edes tarjolla/halukkaita laulamaan hevibändissä vai muuttavatko laulutyylin kokonaan. No, kevyt veikkaus kuitenkin että jää kotimaassa vaikuttavaksi marginaalibändiksi.
 

Arnold

Jäsen
Suosikkijoukkue
SM2013
Aivan "yllättäin" Nightwishin kotisivulle ei pääse, palvelin kumossa.

Elämä jatkuu aivan varmasti, eikä laulun pitäisi suuresti muuttua, kun samalla oopperakaavalla ilmeisesti bändi jatkaa. Katsotaan miten ulkomaalaiset fanit ottavat uutisen vastaan.
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Daespoo kirjoitti:
btw, Q huhuilee että Turunen siirtyy laulamaan HIFK:on

Juu, biisilista:

HIFK, Highest Hopes

1. Wish I had a Helenius
2. Bless The Tony
3. Nemo (Ville Nieminen HIFKiin ??)
4. Fight to the Ice
5. Over The Jokers And Blues Away
6. Deep Silent Complete (Areena, 103- ja 104-katsomot)
7. High Hopes (season 05-06)
 

Mike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KäPa, NUFC
HN kirjoitti:
No ei niitä kyllä ole kuin pari miljoonaa.

Tätä mieltä itsekin olen. Ja vielä kun tarjolla on paikka valmiiksi isossa bändissä, niin halukkaistakaan ei varmasti ole pulaa.

Kyllähän Nightwish on kuitenkin niin täysin Holopaisen bändi kuin olla ja voi, enkä usko Turusen poistumisen vaikuttavan viime kädessä paskan vertaa.
 

narri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins ja Jokerit
Johannes kirjoitti:
Juu, biisilista:

)


Encore:

8. Hifkmaster
9. End of all hope (play-off aikaan)

Edit: Ettei tämä viesti menisi täysin off-topiciksi lisään vielä, että alla oleva Mr. Penguinin viesti on täyttä asiaa ja olen hänen kanssaan täysin samaa mieltä.

Toivon myös, että Tarja jatkaa laulamista ja saa varmasti faneja, juuri näitä wannabe -hevareita, jotka salaa fanittavat myös Hanna Pakarista ja Antti Tuiskua.
 
Viimeksi muokattu:

scholl

Jäsen
Nightwish henkilöityy Tarja Turuseen. Kuka edes tietää, ketä ne möröt ovat, jotka siellä taustalla soittelevat. Turunen on tunnettu ja ehkä saa jotain jatkossakin aikaiseksi. Sen sijaan tuon bändin taru taisi loppua tuohon.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös