Bobby

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Nashville Predators
Onhan tää nyt ihan käsittämätöntä. Ensin vetkutellaan tahallaan jatkon kanssa, ja sen jälkeen potkujen. On Nemolla varmaan positiivista kerrottavaa johdosta tutuillensa ympäri maan.
 
Suosikkijoukkue
Pelicans, Karhubasket KEspoo sekä Crocodiles
Katoavaista on maine ja glooria. Viime talvena miestä hehkutettiin ja nyt täyspaska.
Kyllä tämä kausi taidettiin pilata jo keväällä seuran toimesta kun sopimusta pihdattiin pitkään. Taustalla on varmaan monia tekijöitä joista tämän kauden sukellus johtuu.

Miksi esim Nupe omistajana hylkää joukkueen kesken syksyn ja jättäytyy pois apuvalmentajat tehtävistä.

Sitä ei voi mitenkään ymmärtää ainakaan ajankohtaa...olis ollut sitten lopenuupunut ja kyllästynyt jo keväällä eikä kesken kauden


Viime kaudella runkosarjassa matsas kaikki taivaanmerkit kohdilleen kuten hopeakaudella.

On vain kahdenlaisia valmentajina niitä jotka tulevat saamaan potkut ja niitä jotka ovat saaneet potkut.

Kiitos Ville ja onnea sekä menestystä tuleviin koitoksiin.
 
Koskaan ei pidä tunnustaa sen ehtii myöhemminkin.

Vexe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Tällä kaudella peli ei kehittynyt kuin negatiiviseen suuntaan. Ei tämä joukkueen tilanne ole ainoastaan Niemisen vika, mutta täysin oikea ratkaisu. Ainakin tässä yritetään muuttaa kurssia.
 

aatelisode

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Skellefteå, Capitals, Erik Karlsson
Nemo joutui todella paskaan rakoon jo viime keväänä kun jatkoa ei tullutkaan kuten olisi pitänyt. Suuremmat ongelmat ovat syvemmällä organisaatiossa, joita tämä teko ei ratkaise. Kiitos Nemolle kaikesta ja tsemiä tulevaisuuteen!
 

Arsi Haakana

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahen Pelicans
Nemo joutui todella paskaan rakoon jo viime keväänä kun jatkoa ei tullutkaan kuten olisi pitänyt. Suuremmat ongelmat ovat syvemmällä organisaatiossa, joita tämä teko ei ratkaise. Kiitos Nemolle kaikesta ja tsemiä tulevaisuuteen!
Sille on syynsä miksi siinä jatkon saamisessa kesti. Siitä asti on ollut enempi ja vähempi sekaisin pakka.

Nyt se solmu saattaa vihdoin alkaa avautumaan.
 
Lahti VS Everybody

aatelisode

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Skellefteå, Capitals, Erik Karlsson
Näihin Arsin mutuiluihin kannattaa suhtautua kohtalaisen korkealla varauksella. Tietysti pitää esittää positiivista, että saa sitten ehkä sivukorvalla kuulla jotain välttävästi kivaa. Ihan samalla tavalla miten Nupe-showssa pitää tehdä töitä, että herra Pääomistaja ei väsy tai suutu.

Kyllä tämä organisaatio tarvitsee ylösalaisen ravistelun joka osa-alueella. Kumileimasin-TomiPekasta lähtien.
 

Lahtitar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Peliitat, HC Giants
Totta, tämän kauden ongelmat eivät johdu yksinään Niemisestä, jos Niemisellä on siinä edes mitään osaa. Ongelma lienee muualla organisaatiossa. Mutta Niemisen lähtö on varmaan se ainoa keino kääntää kurssi. Kiitos Nenille hienosta viime kaudesta ja menestystä jatkoon.
 

Lht03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahen Pelicans
Kuulin että edellisestä Tallinnan reissusta alkaen ollut ilmeisesti tunnelma enempi/vähempi kireä toimiston ja Nemon välillä.
 

sokeritauti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, SaPKo
Väittäisin, että iso merkitys on ja on ollut koko pyhällä akselilla Nieminen-Nurminen-Laukkanen. Laukkanen tietty koittaa hankkia sellaiset pelaajat, jotka valmentaja haluaa. Mutta kuka oli tämä haluaja? Nieminen, Nurminen vai he yhdessä? Jos vain toinen niin kumpi? Jos (pääomistaja) Nurminen niin mitä se aiheuttaa PÄÄvalmentajan motivaatioon? Ja mitä siitä seuraa, kun PÄÄomistaja hyppää pois kesken retken varsinkin, jos pelaajat on hankittu (lähinnä) PÄÄomistajan tahdon mukaan, joka on ollut (lähinnä) erilainen kuin PÄÄvalmentajan tahto? Kaski tuli meille Niemisen takia, se lienee 100% fakta, kuultu Kaskelta itseltään moneen kertaan. Kuka on sittemmin tullut Niemisen ja kuka Nurmisen takia...?

Paha sanoa, mutta lienee aika selvää, että juuri tästä syystä ei kannata sekoittaa valmennus- ja omistajasuhteita keskenään.

No meille ei sentään palkattu ensi vuoden päävalmentaksi Raimo Helmistä kuten TPS:aan. Voi jeesusmaaria SE jengi on SEKAISIN... Mulle heräsi orastava toive Karri Kivestä Tommi Niemelän sijaan, Kivihän oli ”varma” TPS:n valmentaja 2+1 sopparilla...

Ja kun joku huuteli Kaarnaa takaisin niin kysyn vaan, että millä perusteella? Toimitusjohtaja ei toivottavasti puutu joukkueen kokoamiseen valmentamisesta puhumattakaan mutta onko nykyinen toimitusjohtaja Kolu varmasti palkkansa väärti? Näin ulkomuistista sanoisin, että Kolulle maksettiin 2018 verotietojen mukaan yli 100 000e ja Laukkaselle noin puolet siitä... menikö ihan oikein?

Ja vastauksena ketjun otsikkoon: Kenkää Niemiselle, molemmille. Loppukaudeksi vaikka Nupe, ihan sama. Ei tästä tule mitään.
Tämä mutuilu tuntuu osuvan melko hyvin tilanteeseen. Ei ole yksi tai kaksi, jotka täällä ovat kritisoineet omistajan ja valmentajan välistä suhdetta aiemmin. No nyt voi reilummin molemmat osapuolet haistattaa toisilleen mitä haluaa. Ei oo helppo paikka ollu kellään. Ehkä tästä tosiaan voi alkaa kääntämään uutta sivua. Nemo ei mitenkään olis voinut enää tota kelkkaa kääntää vaikka taitoja siihen olis ollutkin.
 

Jarna90

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Niin onkohan ensikauden kakkosesta tietoa? Eikö ois järkevää irrottaa tuo herra ja tarjoo jotain Tanusta vaihdos jos on esim. Räpsä tai Kauppila vai Ketterässä hyvää työtä tehnyt Maso Lehtonen?
 

bar1

Jäsen
Suosikkijoukkue
Paikalliset jengit
Kiitos Niemiselle koko ajasta. Pikkutakki jäällä ei unohdu ja vielä Villestä valmentaja tulee.

Tunnetta oli viime kaudella, mutta nyt se tunne oli hukkunut.

Yksi pahimmista mokista Niemisellä mielestäni oli moniin tappioihin päättyneiden pelien lehdistötilaisuudet. Valmentaja ei koskaan, KOSKAAN heitä pelaajia bussin alle mediassa. Tässä on aika paljon oppimista Villellä, sillä vihjailuja tähän suuntaan on ollut enemmänkin. Mm. Vastuun ottaminen tyhmistä jäähyistä yms. pelaajien vastuut ja muut höpötykset. Jos jollain on pelaajien kunnioitus menetetty niin niillä.

Vähän sekalaiset tunteet koko ajasta. Hyviä fiiliksiäkin jäi...
 
Pelicans - Peliitat - Giants
FC Lahti - LASB

laituri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hockey Reipas, Charlestown Chiefs
Tämä katastrofi ei oikeastaan voinut päättyä kuin näin. Päivästä yksi alkaen tilanne oli riittävän räjähdysherkkä, viittaan siis jo alkuperäiseen sopimukseen ja siihen liittyneisiin sopimusteknisiin asioihin. Viime kausi oli hyvä (ihan loppua lukuunottamatta), kun kaikki osapuolet olivat vielä samalla puolella pöytää, mutta jatkojen ruuvaamisesta lähtien tie on ollut vaikea ja kivikkoinen, ja se tie johti nyt Nemon potkuihin.

Tässä farssissa on nyt organisaatiolla todellakin mietinnän paikka. Ei tästä Nieminenkään toki puhtain paperein selviä.
 
"Pelikaanikin on asia" UB, Mestaruudesta 91 vuotta.

Vinyl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Aravirran kovuus
Ei se koppikaan tainnut olla ihan täysillä Niemisen puolella. En tiedä oliko tässä ihan se klassisin tilanne, että pelattiin porukalla potkut valmentajalle, mutta varmaan aika lähellä ollaan.
 
Skate or Die, mielummin Die.
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy