lihaani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Ketähän lähtee Niemisen ja Karhun perässä?
Jos vaikka Aaltonen ja Tyrväinen kyrpiintyvät ja lähtevät kirkkaampiin
valoihin niin adjö! Viimeinen sammuttakoon valot.
 
Hevosjalostus on työtä sangen suuriarvoista.

Rademoottori

Jäsen
Suosikkijoukkue
selviytyminen
Nemo sai kengät, toivottavasti olivat sopivaa kokoa. Päävalkuksi siirtynyt Wellinki toivottavasti saa tarvitsemansa apurin.
 
Pieniä ovat joulukalat silakoiksi.
Suosikkijoukkue
Pelicans, Karhubasket sekä Crocodiles Seinäjoki
Nyt tai ei enää koskaan!

Sir Pentti Matikainen 69 v. sisään ja loppukauden media syö kädestä.

Ja vakavasti ottaen, juuri oikea vaihtoehto juuri nyt loppukauden diilillä olisi joku vanhan liiton jäärä projektikoutsiksi ja keväällä sitten uudet ukot ruoriin.
Aurinko kunkku
Jo olis meininkiä ainakin lehdistötilaisuuksissa....veljet
 
Koskaan ei pidä tunnustaa sen ehtii myöhemminkin.

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät. Pesäkarhut. KaMa.
Olisiko Suikkanen vielä irrotettavissa loppukaudeksi, vaikka löysikin jo työnantajan? Welling-Lipsanen-Pärmäkoski ihan huumoritasoa ja HMV.
Tuossa edellä puhuttu kuinka seurajohdon hankittava valmennukselle työkalut. Ja totta tietysti, ettei viime kauden onnistujia kyetty paikkaamaan yks yhteen. Oliko ees realistista?

Silti, isossa kuvassa, onko trendi menossa siihen suuntaan, että seuralla täytyy olla tietty identiteetti ja punainen lanka sen joukkueen rakentamisen suhteen. Toki niin, että valmentaja saa esittää toiveita ja näkemyksiä, muttei niin että yks mies päävalmentajan pallilla heilauttaa täysin strategian ja pelityylin eri suuntaan. On runko, on jatkosopimuksia, uus kaveri alkaa sitten ajamaan omaa tyyliään edellisen kaverin palikoilla. Ei kai tääkään ihan mustavalkoista tietysti ole.

En tiedä yhtään mihin nyt penkin takana seisovista kavereista on. Mutta haittaako se nyt jos penkin takana on HMV jos kentällä joukkue näyttää hyvin valmennetulta, suorittaa laadukkaasti? Tietty särmä lahtelaiskiekossa ollut toki raikas tuulahdus viime vuosina. Petu, Nupe, Nemo. Mutta millasiin tuloksiin lopulta johtanut? Miten projektit päättyneet? Ei siinä, 16-17, 18-19 hyvät ja lupauksia herättävät runkosarjat. Mutta kumpikin projekti päättynyt jotenkin happamasti, tukahtuen, vailla kliimaksia.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy