Nick Ritchie, Oulun Kärpät

  • 500 582
  • 3 209
Suosikkijoukkue
Kärpät
Voi olla. Mutta loppuuko rottailut siihen? Vahvasti epäilen. Aika näyttää.

Mutta onhan Nurmella vielä pitkälti matkaa kuningasrottaan, herra Ruutuun.

Katsotaan saako vielä (aikanaan sai) pelkkä Ruudun nimen mainitseminen täällä jengin hyppimään järkytyksestä.

Niin kertakaikkisen loistava ja huikea oli hän roolissaan. Kenties maailman paras.
Ruutuhan oli legenda roolissaan. Nurmi on Ruutuun nähden pelkkä kiusankappale, joka karkaa paikalta kun tulee kuuma. Ruutu vastasi myös fyysisesti ja puolusti joukkuekavereita ja itseään. Toki pari turhaa manööveriä häneltäkin löytyy.
 

Tonikarppa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Mielestäni Ritchie sytytti Kärpät pelaamaan, muutkin alkoi taklaamaan ja pelissä oli tunnetta mitä on puuttunut alkukauden aikana. Toki tuli ylilyönti kun hermo ei kestänyt. Kokonaisuutena pidän hyvänä hankintana jo nyt, ja parempaa on takuulla luvassa.
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Ruutuhan oli legenda roolissaan. Nurmi on Ruutuun nähden pelkkä kiusankappale, joka karkaa paikalta kun tulee kuuma. Ruutu vastasi myös fyysisesti ja puolusti joukkuekavereita ja itseään. Toki pari turhaa manööveriä häneltäkin löytyy.
Joo näissä pitää erottaa se Jarkko Ruutu joka oli Jokereissa ja se Ruutu joka oli ennen Jokereita. Jokereissa Ruutu oli tosiaan ihan pelkkä ämmämäinen pelkuri joka ei ottanut ikinä vastuuta mistään, mutta NHL:ssä tuo sentään tappeli edes joskus.
 
Suosikkijoukkue
Pelicans, Karhubasket KEspoo sekä Crocodiles
Iso poikakin oppii. Tuskin tuo älyttömyys tulee toistumaan, mutta tissiposki Markus saa vastata aivan varmasti asettamaansa provokaatioon. Muitakin keinoja on kuin silmitön väkivalta. Eikä Markus sedällä ole silloin kivaa.
No on niitä isoja poikia ennenkin nähty jotka eivät opi…. Me näemme mitä tulee tapahtumaan
 

Badgers

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Melkoista parran pärinää on äijä tuonut tullessaan eikä kyl haittaa yhtään, mielenkiinnolla seuraillaan. Nyt on monessa tylsässä pelissä jotain seurailtavaa, caset tähän mennessä Melart, Joensuu, Nurmi ja odotellaan niitä isojen pahojen poikien kohtaamisia sekä jatkumoita vanhoihin tapahtumiin.
 

Schlange

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport
Voi olla mutta tämän taiston vei Nurmi ja aasinhattu meni Ritchielle.


Jos kasetti hajoaa jo tässä vaiheessa kautta niin ei kovin hyvältä miten helpolla se pettää keväällä.
Petailee varmaankin vaan asetelmia kevättä varten, kaikki tietää siihen mennessä, että tarvittaessa hullu äijä kyseessä. Nämä ovat aika merkityksettömiä pelejä niiden rinnalla.
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
Mielenkiintoista, ettei tätä keissiä ole juurikaan muualla kommentoitu kuin näillä palstoilla. Pressissä valmentajat eivät ottaneet kantaa enempää. Mäntymaa jossain haastattelussa totesi, että jokainen vastaa teoistaan ja kantaa niistä itse seuraukset. Toki viittasi Ritchieen, mutta ehkäpä myös Nurmeen.
Media nyt haluaa otsikoida kaiken mahdollisimman raflaavasti. Uskon, että Ritchie ja Kärpät ottavat vastaan sen mitä annetaan ja eteenpäin. Nurmi sitten saa kokeilla kotona peilin edessä erilaisia hameita ja ihailla itseään.
 

Koodari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Ei muutakuin joka pelissä ottamaan 5min jäähy niin joukkue saa kunnon boostit ja voittaa.
Luetun ymmärtäminen on joskus haastavaa. Vastasin vain tuohon väitteeseen että Ritchien jäähy ei hyödyttänyt kärppiä mitenkään. Typerä temppu Nickiltä joka tapauksessa, olisi saanut jättää siihen ekaan lyöntiin jossa kypärä lähti pois
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
Tässä on myös kurinpidolla mahdollisuus kauden isoimpaan housuun paskomiseen. Tästä joku järkyttävä kakku Ritchielle olisi juuri sitä. Pari peliä on hyvä muistutus. Nurmelle 5 peliä itkemisestä ja kilpikonnapuolustuksesta.
Mielestäni 3 olisi liigan linjan mukainen, mutta vähintään 5 peliä on todennäköinen. Pelkään että jopa 7-10, koska julkinen kauhistelu käynnissä kaikilla foorumeilla.
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
Mielestäni 3 olisi liigan linjan mukainen, mutta vähintään 5 peliä on todennäköinen. Pelkään että jopa 7-10, koska julkinen kauhistelu käynnissä kaikilla foorumeilla.
Saattaa tulla mitä vain, mutta tulkoon. Nämä ylilyönnit pystyttäisiin ainakin osin estämään tuomareiden ennakoinnilla. Sata varmasti tuomarit näkevät ja kuulevat erilaiset provot ( pienet tökkimiset, jälkipelit, huutelut jne). Jättämällä ne huomiotta, vastuu siirretään aina pelaajille. Pelaajillahan se toki onkin, mutta vihellys kuuluu vasta kun savu on karannut korvista. Tuossa Ritchien ja Nurmen välisessä tuomari seisoi vieressä kun Nicki painoi Nurmen niskasta jäähän ja piti siinä. Siinä vaiheessa olisi voinut jo viheltää poikki. Käsi nousi vasta kun ensimmäinen isku tuli ja kypärä lensi.
 

Pohjoisesta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Manchester United, Jesse Puljujärvi
Hyvin harva asia jääkiekossa antaa oikeuden takoa maassamakaavaa niskaan. Tuossa tilanteessa ei näy mitään moiseen oikeuttavaa.

Muutenkin hauskoja nämä "maitojuna-Nurmi" -huutelut, kun oman seurahistorian suurimmat starat Kukkonen ja Viuhkola etunenässä ovat järkiään tulleet maitojunalla kotiin.
Aika huonoja esimerkkejä annoit. Lasse oli lähes 10 vuotta maailmalla ja Viuhkola taisteli koko uransa loukkaantumisten kanssa.
 

Koodari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Nurmi on ottanut nyt ainakin HIFK:n ja Kärppien poppoot povariinsa ja sehän vain sopii.
Voisi kuvitella että tuolla Nurmen omassa ketjussa TPS osiossa olisi kuhina päällä, varsinkin Kärppien ja HIFK:n kannattajien toimesta, mutta jostain syystä tänne Nickin ketjuun on eilisen jälkeen tullut reippaasti toistakymmentä sivua tekstiä ja sama homma tuolla yleisellä puolella.

Edelleen olen sitä mieltä että Ritchiellä kuuppa petti pahasti ja saa ihan ansaitusti pelikieltoa ihan kaiken mitä kurinpito arpoo, mutta onhan tämä kaveri tuonut väriä tähän harmaaseen liigaan jo näin lyhyen stintin aikana.
 

murri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Edmonton Oilers, Pulju
Täällä näkee jos jonkinmoista kommenttia tilanteesta, niin meidän Kärppien omien kannattajien, kuin muiden joukkueiden fanien toimesta. Eniten ihmetyttää oman äijän puolustelu tällaisessa toiminnassa, jossa mätkii maassa olevaa pelaajaa, joka ei selvästi halua ottaa osaa tappeluun. Tätä tekoa perustellaan vastustajan tökkimisellä ja huitomisella. Samalla unohdetaan ottelu, josta "someklassikko" nimitys on saanut aikansa. Kyseisessä ottelussa, jos oikein muistan, Humaloja, Kukkonen ja yksi kaikkien aikojen lempipelaajistani Sailio harrastivat juuri samaa tökkimistä ja härnäämistä, joka varmaan monen kommentoijan mielestä oli juuri sitä toimintaa, jota näiltä pelaajilta haluttiin nähdä, myös allekirjoittaneen. Tätä samaa käytöstä on siis nähty TPS-pelaajien puolelta. Jätetäänhän siis tekopyhyys molemmilta puolilta pois ja todetaan, että Ritchielle ei näitä temppuja enää lisää ja koska Nurmelle ei sattunut pahempaa, niin someklassikko tuotti sitä, mitä siltä toivottiin.
 

Stouts77

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Vaikka tämä Ritchien temppu olisi pitänyt jättää tekemättä ja tyhmä temppuhan se olisi, se kuitenkin antoi buustia Kärpille kun saivat 5min alivoiman tapettua.

Mutta että niin törkeä tempaus, että kaikki turkulaiset ovat täällä terapioimassa päätään? Ei ollut. Aika kevyt juttu sen saamaan huomioon nähden.

2-3 ottelua pelikieltoa kurinpitohistoria mukaan lukien.
 

Petr T.

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks | Kärpät | SoJy
Näissä tapauksissa yleensä huvittaa keskustelupalstan kovikset, jotka nimittää melko kovaan kamppailupelaamiseen kykenevää kiekkoilijaa ämmäksi, tissiposkeksi tai mitä tahansa muuta kekseliästä. Tai että pitäisi "vastata puhelimeen" :D Ehkäpä sitten ovat itse vielä fyysisempiä karjuja ja aina valmiita vastailemaan, kun paikka tulee.

Nurmen ei kuitenkaan tarvitse, eikä tuloksentekoon kykenevänä edes kannata, olla mikään tappelija ollakseen ärsyttävä ja ihan kovaakin pelaava vastustaja. Hyvin tuo pärjäsi esimerkiksi TPS:n hopeakeväänä '22 pudotuspelimaailmassa ja aika pirusti otti silloin johtavana pelaajana kovuutta vastaan. Toki myös pystyi antamaan, ilman ylilyöntejä. Ihan sellaista oikeanlaista fyysistä kamppailua. Joskus on toki rikkeitä korostanut, mitä en sen suuremmin arvosta. Sitä vaan valitettavasti etenkin tähtipelurit Liigassa melkeinpä joutuvat joskus tekemään jäähyjä hankkiakseen. Tästä voi kysellä vaikkapa Teemu Turuselta.

Joka tapauksessa itse Ritchieen ja hänen tempaukseen, niin tuo ei ollut mitään kovuutta, enkä oikeen keksi miten tuota voisi puolustella mitä typerimmillä "muttakuseoliärsyttävä" argumenteilla. Ihan raukkamainen ja helvetin typerä kilahtaminen ja kyllä tuollaisissa voi vastustajalle käydä oikeasti huonostikin. Hyvä että Nurmi pystyi kuitenkin itseään suojaamaan ja tuomaritkin pääsivät väliin. Tuossa ei ollut oikeastaan edes mahdollisuutta tai järkevää tehdä muuta. Näistä kyllä saisi antaa ihan tuntuvan pelikiellon, jotta tällaisia nähtäisiin mahdollisimman vähän. Paidan värillä ei pitäisi olla väliä, miten tällaisia arvioi.

Jatkossa Ritchie voisi keskittyä käyttämään vahvaa kroppaansa vaikkapa taklaamalla tai auttaakseen muuten pelillisesti. Hyvä voimahyökkääjä hänen pitäisi pystyä täällä olemaan ja toivon, että jatkossa pystyy. Eipä toki mitkään ihan rehelliset tappelutkaan häiritse, kuten vaikka Melartin kanssa ottivat.
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Aika huonoja esimerkkejä annoit. Lasse oli lähes 10 vuotta maailmalla ja Viuhkola taisteli koko uransa loukkaantumisten kanssa.

Ei se Junttilan maailmanvalloituskaan ole ihan putkeen mennyt. Oulussa kulkee kyllä, mutta kyllä maitojuna on tuonut takaisin kotiin milloin etelästä ja milloin idästä ja milloin lännestä ihan tasaiseen tahtiin. Pohjoinen vielä puuttuu, niin on suora täynnä.
 

Elysée1922

Jäsen
Suosikkijoukkue
Palloseura
Näissä tapauksissa yleensä huvittaa keskustelupalstan kovikset, jotka nimittää melko kovaan kamppailupelaamiseen kykenevää kiekkoilijaa ämmäksi, tissiposkeksi tai mitä tahansa muuta kekseliästä. Tai että pitäisi "vastata puhelimeen" :D Ehkäpä sitten ovat itse vielä fyysisempiä karjuja ja aina valmiita vastailemaan, kun paikka tulee.

Nurmen ei kuitenkaan tarvitse, eikä tuloksentekoon kykenevänä edes kannata, olla mikään tappelija ollakseen ärsyttävä ja ihan kovaakin pelaava vastustaja. Hyvin tuo pärjäsi esimerkiksi TPS:n hopeakeväänä '22 pudotuspelimaailmassa ja aika pirusti otti silloin johtavana pelaajana kovuutta vastaan. Toki myös pystyi antamaan, ilman ylilyöntejä. Ihan sellaista oikeanlaista fyysistä kamppailua. Joskus on toki rikkeitä korostanut, mitä en sen suuremmin arvosta. Sitä vaan valitettavasti etenkin tähtipelurit Liigassa melkeinpä joutuvat joskus tekemään jäähyjä hankkiakseen. Tästä voi kysellä vaikkapa Teemu Turuselta.

Joka tapauksessa itse Ritchieen ja hänen tempaukseen, niin tuo ei ollut mitään kovuutta, enkä oikeen keksi miten tuota voisi puolustella mitä typerimmillä "muttakuseoliärsyttävä" argumenteilla. Ihan raukkamainen ja helvetin typerä kilahtaminen ja kyllä tuollaisissa voi vastustajalle käydä oikeasti huonostikin. Hyvä että Nurmi pystyi kuitenkin itseään suojaamaan ja tuomaritkin pääsivät väliin. Tuossa ei ollut oikeastaan edes mahdollisuutta tai järkevää tehdä muuta. Näistä kyllä saisi antaa ihan tuntuvan pelikiellon, jotta tällaisia nähtäisiin mahdollisimman vähän. Paidan värillä ei pitäisi olla väliä, miten tällaisia arvioi.

Jatkossa Ritchie voisi keskittyä käyttämään vahvaa kroppaansa vaikkapa taklaamalla tai auttaakseen muuten pelillisesti. Hyvä voimahyökkääjä hänen pitäisi pystyä täällä olemaan ja toivon, että jatkossa pystyy. Eipä toki mitkään ihan rehelliset tappelutkaan häiritse, kuten vaikka Melartin kanssa ottivat.
En oo kauheasti jaksanut käydä muiden palstoilla seuraamassa, kun omatkin palstat ovat niin täynnä :D

Mutta olipa fiksu ja hyvä kirjoitus. Oon täysin samoilla linjoilla. Ritchie ampui yli, eiköhän sen kaikki tiedä, varmasti mies itsekkin.

Ps. Oli muuten hyvä ja viihdyttävä lätkämatsi eilen. Oli kiva olla paikanpäällä kattomassa kun paikkoja tuli ja oli tunnetta.
Toivottavasti kohdattaisiin jotenkin keväällä vielä.
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
Näissä tapauksissa yleensä huvittaa keskustelupalstan kovikset, jotka nimittää melko kovaan kamppailupelaamiseen kykenevää kiekkoilijaa ämmäksi, tissiposkeksi tai mitä tahansa muuta kekseliästä. Tai että pitäisi "vastata puhelimeen" :D Ehkäpä sitten ovat itse vielä fyysisempiä karjuja ja aina valmiita vastailemaan, kun paikka tulee.

Nurmen ei kuitenkaan tarvitse, eikä tuloksentekoon kykenevänä edes kannata, olla mikään tappelija ollakseen ärsyttävä ja ihan kovaakin pelaava vastustaja. Hyvin tuo pärjäsi esimerkiksi TPS:n hopeakeväänä '22 pudotuspelimaailmassa ja aika pirusti otti silloin johtavana pelaajana kovuutta vastaan. Toki myös pystyi antamaan, ilman ylilyöntejä. Ihan sellaista oikeanlaista fyysistä kamppailua. Joskus on toki rikkeitä korostanut, mitä en sen suuremmin arvosta. Sitä vaan valitettavasti etenkin tähtipelurit Liigassa melkeinpä joutuvat joskus tekemään jäähyjä hankkiakseen. Tästä voi kysellä vaikkapa Teemu Turuselta.

Joka tapauksessa itse Ritchieen ja hänen tempaukseen, niin tuo ei ollut mitään kovuutta, enkä oikeen keksi miten tuota voisi puolustella mitä typerimmillä "muttakuseoliärsyttävä" argumenteilla. Ihan raukkamainen ja helvetin typerä kilahtaminen ja kyllä tuollaisissa voi vastustajalle käydä oikeasti huonostikin. Hyvä että Nurmi pystyi kuitenkin itseään suojaamaan ja tuomaritkin pääsivät väliin. Tuossa ei ollut oikeastaan edes mahdollisuutta tai järkevää tehdä muuta. Näistä kyllä saisi antaa ihan tuntuvan pelikiellon, jotta tällaisia nähtäisiin mahdollisimman vähän. Paidan värillä ei pitäisi olla väliä, miten tällaisia arvioi.

Jatkossa Ritchie voisi keskittyä käyttämään vahvaa kroppaansa vaikkapa taklaamalla tai auttaakseen muuten pelillisesti. Hyvä voimahyökkääjä hänen pitäisi pystyä täällä olemaan ja toivon, että jatkossa pystyy. Eipä toki mitkään ihan rehelliset tappelutkaan häiritse, kuten vaikka Melartin kanssa ottivat.
Samaa mieltä siitä kuinka rehellistä kovuutta pitäisi käyttää ja siitä että Ritchien toiminta on tuomittavaa ja seuraukset on kärsittävä. Nurmi sen sijaan on tissiposki. Milloin provosoi faneja pleksin takaa milloin vastustajaa siihen asti kun kasetti hajoaa. Jos Nurmi olisi halunnut tai uskaltanut hän olisi voinut nousta ylös ja puolustaa itseään. Humaloja, Sailio ja Karvinen harrastavat/harrastivat samaa kuin Nurmi, mutta eivät jättäneet sitä siihen kun piti ns vastata huutoon. Jääkiekko ei mielestäni kaipaa väkivaltaa, mutta pitää muistaa että myös provokaatiota käyttävällä pelaajalla on vastuunsa. Ainakin suojella itseään Ritchien tapaiselta kaverilta, joka on iso ja jolta selvästi saattaa kasetti pettää. Toinen asia on sitten se kannattaako Ritchien kaltaista pelaajaa jäälle päästää meidän liigassa. Toivottavasti hän oppii vähitellen talon tavat.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös