Ilmoitukset

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Nick Bailen – ylivoiman ykköspakki

Viestiketju osiossa 'Tappara' , aloittajana Borre, 06.09.2013 klo 22.33.

 1. Borre Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Ja näitä alkaa varmasti tulla jatkuvasti lisää, kun IIHF juuri alkukesästä laski uudessa kotimaassa tarvittavien pelikausien määrän tuohon kahteen.
   
  Viimeksi muokattu: 04.08.2014 klo 22.06
 2. Hirvonen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
 3. Borre Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Enpä muistanutkaan, että Bailen pelasi viime kaudella kolme peliä USAn paidassa. Eikös uuden säännön mukaan edustusoikeus tule siinä tapauksessa vasta neljän kyseisessä maassa pelatun kauden jälkeen? Eli vielä -17 Bailen ei saisi edustaa V-Venäjää?
   
 4. hcp27 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SM-Liiga
  Lainaus:
  Ei ja joo. Öljysheikit saa houkuteltua maihinsa pelaajia joilla ei ole maajoukkueelleen mitään käytännön hyötyä. Qatar ei tule ikinä menemään kisoihin karsintojen kautta ainoastaan isäntämaana ja sama koskee muitakin näitä "ostetaan" pelaajia maita.

  Nämä pelaajat mitä ne pystyy ostaa ei ole saanut pelata edes junioreissa edellisen maansa maajoukkueessa joten ei ole todellakaan mistään hyvistä pelaajista kyse. Jalkapallossa sääntö menee siis näin:

  Tapaus Medo:
  Pelasi Sierra Leonen nuorisomaajoukkueissa ennen kun sai Suomen passin, ei oikeutta edustaa ikinä Suomea millään tasolla.

  Carl Jenkinson:
  Pelasi Suomen poikamaajoukkueissa ja omisti kaksi passia syntymästään, Suomen ja Englannin. Valitsi Englannin maajoukkueen miesten peleihin. Ensimmäinen virallinen aikuisten maaottelu ratkaisee tässä tapauksessa tilanteen.

  Tapaus Eremenko jr:
  Syntyi Neuvostoliitossa, muutti Suomeen ollessaan seitsemän, sai passin siis vasta 2003. Mutta sai sen ennen kuin yhtään ottelua oli pelattu minkään maajoukkueen paidassa oli siis käytännössä samassa tilanteessa kuin Carl Jenkinson. Valitsi välittömästi Suomen.

  Mutta jääkiekossa ns.kääpiömaiden taso nousee välittömästi tuollaisten hankintojen avulla. Kaikki nyt tietää että Bailenilä ole tänä päivänä mitään mahkua päästä Jenkkien rosteriin mutta samalla tietävät kuinka tajuttoman hyvä jätkä toi on kun katsotaan esm.Euroopassa pelaavia jenkkipakkeja niin onhan tommonen heti vahvistus sinne Valko-Venäjälle.
   
 5. Juhaht Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kuvailemattomat linkit
  Tietysti vähän kyseenalaista lähteä huoraamaan diktatuuriin vain siksi, että saa pelata maaotteluita, mutta jokainen tavallaan.
   
 6. Emil Assarsson Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Ska, Florida
  Näköjään tullu lähdöt Dinamo Minskistä, tuleeko takaisin Tapparaan?
   
 7. Oijennus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Tuskin.
  Ei taida olla tarvetta tällä hetkellä ylivoimapakille, kun kokoonpanossa on Rantakari ja Kemiläinen.
   
 8. Apheu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Näyttää elite prospectsin mukaan olevan loukkaantuneena? Olisi aivan huippuvahvistus, mutta vaikea nähdä, että ei menisi kovempiin liigoihin kuin Liiga tai pysyisi KHL:ssä. Ja tosiaan rightin hyökkäävä pakki on Tapparassa tällä hetkellä se, mitä oikeastaan vähiten tarvitaan. Silti, kyllä Bailen otettaisiin ilomielin vastaan.
   
 9. chauron Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Barkov, Donskoi, Aho, Laine, Puljujärvi
  Loukkaantunut ja eiköhän Minsk päästänyt siksi menemään koska oiskohan kausi ohi. Pääsee potemaan kotiin. Yleensä purku tulee kysymykseen kun ei enää kaudelle saa takaisin.
   
 10. Kirveellä töitä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen TAPPARA
  Lainaus:
  Kotiiin? Eikös se ole nykyään valko- venäläinen...
   
 11. forrest Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Bailen palasi kaukaloon 6. joulukuuta, joten ei ole kyse loukkaantumisesta, vaan taloudellisista syistä eli ei vaan ole varaa maksaa palkkaa, kertoo Minskin pamppu: Павел Бурба прокомментировал расторжение контракта с Ником Бэйленом
   
 12. Emil Assarsson Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Ska, Florida
  Växjö nappas, ei tullut liigaan.
   
 13. Divarijyrä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomi, Tappara, Kotarit
  Mistä Växjö repii massit noihin pelaajiin? Leino,Palola,Kiiskinen,Bailen, Murphy..