Ilmoitukset

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Nick Bailen – ylivoiman ykköspakki

Viestiketju osiossa 'Tappara' , aloittajana Borre, 06.09.2013 klo 22.33.

 1. Wrathchild Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara & Detroit Red Wings
  Miten Halme vs Tabacek yms liittyy Baileniin? Tappara osiossa on liian vähän ketjuja, kun näitä pitää täällä vääntää.. Hyvä että on keskustelua, mutta pitäskö avata oma ketju?
   
 2. Apheu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  No onpahan Bailen kankeahkon loppusyksyn jälkeen äitynyt huimaan vireeseen tässä muutaman viimeviikon aikana. Ja nyt alkavat hyvät otteet näkymään myös tulostaululla. Tämän viikon saldo; kaatoi maaleillaan HIFK, antoi loistavan syötön Palolalle läpiajoon joka ratkaisi KalPa pelin ja lisäksi nappasi vielä tänäänkin tehopisteen Lappeenrannasta.

  Seitsemän viime peliä, tehot 2+5=7 ja tehotilastokin muutaman pykälän plussan puolella.

  Bailen saa nyt vastuuta, jota hän tarvitsee pelatakseen vahvuuksillaan. Rautakorpi piti häntä mielestäni liian pienellä peliajalla loppusyksystä, koska Palolan YV-kenttä hoiti ylivoimat lähes kokonaan ja Bailenin viisikolle jäi harmittavan vähän ylivoima-aikaa. Tämä varmaan heijastui sitten 5-5 -peliinkin, joissa esiintyi haparointia liian vähäisen vastuun seurauksena. Peleissä, joissa Bailen tuntuu olevan kentällä kokoajan, hän on aivan loistava. Avaukset lähtee ja osaa sopivissa määrin nousta hyökkäyksiin mukaan, mutta osaa myös tarvittaessa tehdä suunnanmuutoksen ja ehtiä puolustamaan tilannetta. Viime viikkoina tämä on toiminut hyvin.

  Jotenkin tuntuu, että nyt on opittu liigan tavoille ja itseluottamus noussut. Näyttää nyt niin hyvältä kentällä, että en ihmettele, vaikka suunnilleen sama tahti säilyisi loppukauden. Tuskin ihan tuota piste per peli, mutta tasaisesti luulisi onnistumisia tulevaisuudessakin tulevan.
   
  Viimeksi muokattu: 11.01.2014 klo 23.59
 3. Kaivanto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Polk High, ämmät, neekerit, Brian Oldfield
  Bailenin voi sanoa lähestulkoon dominoineen viivaa joissain harjoitusmatseissa ja kiekolliset avut ovat ilmeiset, joten pisteputki ei sen kummempi yllätys ole. Hyvä näin yhtä kaikki, Larssonin liittyessä joukkueeseen kävi mielessä, että näinkö Rautakorven kärsivällisyys loppuu. Se tiedetään, että Rautakorven luottamus menetetään yleensä vain kerran.

  Bailenille tulee edelleen kummallisia aivopieruja, niin kuin hän unohtuisi silloin tällöin ajattelemaan pillua tai jotain pariksi sekunniksi kesken pelin ja joutuisi yllätetyksi housut kintuissa. Toki nuo ovat vähentyneet päivä päivältä. Katsotaan, missä asti ollaan keväällä.
   
 4. Borre Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  12 edellistä peliä 4+9=13. Huikea itseluottamus kaverilla tällä hetkellä ja kiekolliset ratkaisut lähes poikkeuksetta oikeita. Jatkosopimusuutinen olisi kiva.
   
 5. Stevie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Bailen alkaa lunastaa odotuksia. Kiekollinen huippupakki. ylivoimalla kuitenkin ratkaistaan ne tärkeimmät pelit. Ei muuta kun jatkosopparia kouraan ja nopeeta !
   
 6. oudoumoudou Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Nyt jos koskaan olis aika tehdä sopparia ellei jo oo jossain laatikossa. Kaveri alkaa löytään paikkansa ja tehojakin mukavasti jo syntynyt.
   
 7. Virveliä kainaloon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ken-André Olimb, Zoul Armiia
  Tännekö saa tulla ylistämään?

  Bailen—just tällä hetkellä liigan paras puolustaja, kädet alas. Omissa peli lähes virheetöntä, ja ylöspäin mennessä neljäntenä hyökkääjänä. Itseluottamus korkealla ja laukausten laatu noussut huimasti alkukauden rääpäisyistä. Tällä tahdilla jos jatkaa loppukauden, niin pakkien pistepörssin voitto on tosiasia.

  Jatkosopimusta vaan miehelle kouraan, potentiaalia on kasvaa vielä nykyisestäkin.
   
 8. Heatley Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Pittsburgh, Pelicans, Porvoon Butchers
  Wtf? Miks meikäläisen liigapörssin ykköspakki ei ollut kokoonpanossa Ässiä vastaan? Vammaa taustalla?
   
 9. Borre Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Otteluennakossa kerrottiin, että sai pikkuvamman eilen ja siksi sivussa. Ensi viikolla pitäisi palata kokoonpanoon.
   
 10. Heatley Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Pittsburgh, Pelicans, Porvoon Butchers
  Lainaus:
  Kiitän!
   
 11. lego Jäsen

  Nostetaanpa ylös. Kerta kaikkiaan huikeaa finaalisarjaa Bailen pelaa, on mielestäni ollut jopa Tapparan paras pelaaja tähän mennessä. Ei sula kiekollisena vastustajan paineen alla, syötöt napsuu sadalla prosentilla lapaan ja viivasta lähtee joka kerta sellainen veto, että maalivahti saa paskat housuissa odottaa mitä tapahtuu.

  Tämän kaverin jatkosopimus on toivottavasti kauden jälkeen seuran prioriteettilistalla nro 1. Uskomaton pelaaja.
   
 12. 3156155 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Kyllähän tämä Bailen hankintana on aivan todellinen kultakimpale! Aivan huikea pelaaja jonka edesottamuksia on upea seurata. NCAA:ssa hyvää jälkeä ja sitten vain 9 AHL -matsia ja Tappara teki todellisen haun joten onnea tästä kaverista. Kaveri on vasta 24 -vuotias ja huikea tulevaisuus edessä toivottavasti saatte pidettyä on nimittäin hienoa seurata Bailenin otteita.

  Bailenillä on myös veli Eric Bailen 26 -vuotias RW 173 cm 83 kg, joka ampuu myös oikealta! Pelailee kyllä jossain NCAA 3:ssa enkä tiedä yhtään minkälainen sarja on kyseessä. :D
   
 13. Arsi Haakana Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lahen Pelicans
  Lainaus:
  Tää Bailenin veli on kyllä lopettanut uransa 5 vuotta sitten ja nuo NCAA 3:sen pelaajat eivät pärjäisi edes Mestiksessä.
   
 14. Sabaton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Stars, Spurs, Werder Bremen, Real Madrid
  Taitaa Bailen olla paras pienikokoinen hyökkäävä puolustaja liigassa sitten Sami Vatasen ja Lee Sweattin (jos työsulkuvahvistuksia ei lasketa). Noussut tämän vuoden puolella sellaiselle tasolle, ettei taida miehen pitäminen olla mahdollista, valitettavasti. Aina voi toivoa, mutta ei ole huhuja jatkosopimuksesta kuulunut ja näillä näytöillä on varmasti kiinnostusta niin idässä kuin lännessä. Uskomaton pelimies ja miehen skoutanneille peukkua.
   
 15. masaman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  FC Hiekkaa Vaginassa
  Onhan toi beileni iha huikee. Lukko-sarjassa sanoin, että Lukon ainoa sauma olis ollut se, että Baileni oli saanut 4 matsia bannia siitä Koivisto- casesta. Ja kun tuli vimoseen matsiin kentälle, niin koko tappara oli kaks pykälää edellisiä pelejä parempi.

  Vielä ei voi Lee Sweattiin vertailla, koska kannu puuttuu, mutta ei se kaukana ole.

  Tällä hetkellä Tapparan tärkein mies Metsolan ohella.
   
 16. Stevie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Bailen on kyllä nyt kovassa vedossa. Aina vaarallinen kiekon kanssa viivalla ja toimittaa sen maalille. Taitaa joku KHL-seura napata kaverin ensi kaudeksi, ei auta mikään.
   
 17. Tuborg Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  En kyllä ymmärtänyt yhtään Iltalehden artikkelia, jossa puhuttiin Tappara-flopista. Lukaisin jutun ja puhuttiin Bailenista! Jos tämä kaveri on floppi, niin flopit otetaan mielellään Kärppiin. Oli yksi pahimmista pelaajista kentällä, näin Kärppänäkökulmasta katsoen. Aina vaarallinen.
  Tähän artikkeliin viittasin:
  Tappara-floppi selitteli surkeuttaan: | SM-liiga | Iltalehti.fi
   
  Viimeksi muokattu: 28.04.2014 klo 02.16
 18. Borre Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Parhaan puolustajan palkinto meni ansaitusti Lasse Kukkoselle, mutta yhtä ansaitusti Bailen valittiin All Stars-kentälliseen toiseksi pakiksi. Mahtava avaus ammattilaisuralle. Bailen on pelaaja, jonka uraa tulee seurattua jatkossa suurella mielenkiinnolla.

  Vähän ohi aiheen, mutta menköön: Tappara on nyt kahdella perättäisellä kaudella löytänyt yliopistosarjoista loistavan pelimiehen. Luulisi, että katseet on suunnattu myös ensi kautta varten samaan suuntaan.
   
 19. McJokke Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Sharks, Pelaajat: Joe Thornton,Ron Hextal
  Bailen odotetusti KHL:ään Dynamo Minskiin. Hienot muistot miehestä jää ja kaikkea hyvää miehen uralle toivoo. Menee Tapparassa olleiden ulkkaripakkien listalla aivan sinne kärkeen Andre Benoitin ja Derek Mayerin kanssa.
   
 20. Sabaton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Stars, Spurs, Werder Bremen, Real Madrid
  Odotetusti Bailen poistuu joukkueesta. Jotenkin sitä lapsenomaisesti uskoi, että josko mies vielä kauden täällä pelaisi, mutta tämähän se loogisin vaihtoehto oli. Onnea Bailenille KHL:ään, ei välttämättä tarvitse viipyä tuossakaan liigassa kuin kauden ennen kuin NHL kutsuu. Samanlaista skouttausta Tappara kaipaa ensi kaudeksikin.

  Kohtuu vaikuttavan pelaajanipun saisi Tappara kasattua tämän tai viime kauden jälkeen lähteneistä: Bailen, Mäntylä, Koskiranta, Barkov, Nieminen, Lucenius, Umicevic...
   
 21. Hirvonen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Olisihan Bailenin mielellään täällä pitänyt, mutta minään suurenan yllätyksenä lähtö ei tullut. Nick oli ehdottomasti yksi suosikeistani menneellä kaudella vaikka alkukaudesta olikin hankalaa. Pääsin myös todistamaan paikan päältä Nickin ainoaa Mestis-visiittiä, jonka jälkeen homma lähti lentoon myös Tapparan puolella. Eiköhän meille löydetän myös ensi kaudeksi tällainen nuori kehityskelpoinen yliopistopeluri, à la Connolly ja Bailen. Hyvät jatkot Nickille joka tapauksessa, uskon miehen menevän urallaan vielä pitkälle!
   
 22. Hirvonen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
 23. peterra Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Täytyy kyllä nauraa jo, että valkovenäjä on keksinyt ehkä maailman kätevimmän tavan nostaa maajoukkueensa tasoa :D Bailen ehkä realisoi samoin kuin monet muut, että päästäkseen edustamaan Yhdysvaltoja olympialaisiin täytyy mennä ehkä hieman erilaisen mankelin ja taitotestin lävitse kun mies olisi ykköspuolustaja melkosen monen muun maan rosterissa.

  Ja tuon jatkoajan threadin mukaan saa pelata uuden maansa nutussa aikaisintaan keväällä 2017.
   
 24. Porvoon Kärppä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
 25. Porvoon Kärppä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Eikös tämä sama temppu ole ollut esim. yleisurheilun puolella ja käsittääkseni futiksessakin arkipäivää jo pitkään noissa öljysheikkien maissa.