NHL20 – yleinen keskustelu

  • 280 257
  • 1 529

K.A.H

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
@K.A.H thanks. Kyllä tää tästä. Muistu vaan elävästi mieleen kuinka turhauttava peli tää välillä on.

Sitten vielä semmonen vinkki että vastustajaa ei missään nimessä kannata päästää ylivoimahyökkäyksiin 2vs1 tai 3vs2. Eli pidä huoli siitä että aina on molemmat pakit ottamassa vastaan hyökkäystä. Ja vaikka yhdellä hyökkääjällä vielä luistella alas pakkien tueksi. Eikä kannata hakea mitään pommeja, koska ne on helppo väistää, vaan pysyä taas sen kiekon ja maalin välissä ja koittaa vaikka pokella tökkiä kiekkoa pois.
 
Suosikkijoukkue
Puolueeton lätkänseuraaja
Itse olen kyllä vahvasti kallistumassa World of Chel-pelitilan ystäväksi. Aiemmin minulla oli ennakkoluulot tämän pelitilan pipolätkä- ja show-meininki NHL Threes-pelejä kohtaan mutta varsinkin jälkimmäisen NHL Threes Eliminator-pelimuotoon olen viimeaikoina tykästynyt. Toki EASHL:n oikeat lätkäpelit 6 vs 6 ovat parasta ja tietty omassa jengissä eikä drop-in-peleinä mutta mielestäni EA on onnistunut NHL:n puolella näissä show-meininki-pelimuodoissa joihin pipolätkänkin voisi niputtaa. FIFAssa minusta Volta on täysi vitsi mutta NHL:n ja jääkiekkoon yleensä show-meininki (ja kaikenlaiset vaihtoehtoiset pelimuodot) sopivat jotenkin paremmin kuin futikseen. Arvoin pitkään futiksen puolella FIFAn ja PESin välillä päätyen lopulta jälkimmäiseen johtuen monista syistä mutta yksi merkittävä oli PESin merkittävästi parempi gameplay ja se että mukana ei ole Voltan kaltaisia huteja. HC Jatkis ja EASHL on nyt tosin ykkösjuttuni ja koko World of Chel on nousemassa siihen sarjaan. HUTia pelaan kyllä jonkun verran mutta vähemmän kuin ennen. Futispelit ovat nyt taka-alalla ja keskittyminen 6 vs 6-pelimuotoon oli yksi merkittävä syy miksi siirryin lopulta FIFA-pelaajasta NHL-pelaajaksi. Mielestäni myös moninpeli sopii paremmin jääkiekkopeliin koska futiksen puolella on vaikea saada kasaan oikeaa 11 vs. 11-peliä ja kaikki ne oikeassa joukkueessa pelaamani pelit Pro Clubsissa ovat olleet esimerkiksi 6 vs. 5 tai 5 vs. 5-tyylisiä joissa botteja on vähemmän toki mitä 1 vs. 1:ä mutta kuitenkin 11 vs. 11 pelejä tai edes 10 vs. 10 on vaikea saada kasaan Pro Clubsissa. Siksi minusta tämäntyyliseen pelimuotoon jääkiekko on parempi. PESiä pelaan full manualeilla lähinnä esim. FIFAan nähden kehittynyttä tekoälyä vastaan ja joskus onlinena mutta enemmän pelaan nyt NHL:ä ja World of Chel-pelitilassa nimenomaan. FIFAn ja Pro Clubsin kohdalla tilanne toki voi muuttua jos löytyy jotakin kautta hyvä porukka mutta pelkät drop-init eivät kiinnosta. FUT ei myöskään ole tarpeeksi mielenkiintoinen pelimuoto enää minulle ja pidän enemmän NHL:n pelaamisesta sekä futiksen puolella PESistä eikä vähiten erinomaisen gameplayn osalta. NHL:ä on siis löytynyt omalta kohdaltani uusi juttu miksi sitä on todella hieno pelata ja täytyy sanoa että EA on tehnyt hienon työn World of Chel-pelitilan osalta omasta mielestäni. NHL19:a en kunnolla päässyt siihen sisälle kun vastuksia ei löytynyt tarpeeksi vaivattomasti drop-in-peleistä ja sen verran myöhään pääsin kunnolla sisälle NHL19:a että oli enää pari kuukautta tämän uuden version julkaisuun. FIFAa oli kiva pelata Weekend Leaguessa muunmuassa mutta välillä on virkistävää löytää jotakin uutta ja innostavaa.
 

Frostbite

Jäsen
Suosikkijoukkue
Оулун Кäрпäт, Фц Барцелона, РоПС, Rive Kanerva
HUTissa weekday haasteet tehty ja palkintona 6 kpl fantasy hockey collectible kortteja joita ei voi myydä. Mitä niillä tekee?
 

Noutolokku

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
Odotat että saat 10 noita ja seteissä rakennat niistä kultakeräilykortin
Jonka voit laittaa settiin ja saat pakan missä on nuita fantasypelaajia. Joiden arvot nousevat maalien ja molareilla voittojen myötä.
 

lasaleiko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Vai että on Panarinin ensimmäinen peli... Mikäköhän koodauksessa menee vikaan kun aina näitä löytyy joka vuosi.
Niinpä. ITsellä tuossa alkukauden aikana ovat sellaiset nimet kuin Mikko Koivu ja Justin Abdelkader tehneet kauden ensimmäisen maalinsa, juuri vielä minun joukkuetta vastaan pelatessaan. Enhän muuten tietäisi, kuvittelin molempien jo muutaman maalin tehneen.
 

jake styles

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Kyllä tuo poke ja mailannosto onnistuu takaapäinkin jos on hyvä pelaaja. Välillä oikein ihmetyttää ja pitää pelin jälkeen kelata hidastuksia miten helvetissä vastustaja saa meikältä kiekon pois niin kaukaa takamatkalta, itelle tulee samantien jäähy jos edes etäisesti yritän vastaavaa. Kai se on se ajoitus tai jotain, mutta ihmetyttää. Olet kirkkaasti ohi vastustajan pelaajasta ja kuuluu vaan *klik* ja kiekko jää vastustajalle. Turhauttaa, mutta arvostan myös niitä jotka ton osaa jäähyttömästi.

Tarkoitit tässä varmaan ihmisvastustajia, mutta tämä on yksi iso asia mikä pelissä ärsyttää tekoälyä vastaan pelatessa. Tasona all-star ja AITiton sliderit käytössä. Muuten ihan hyvät sliderit, mutta koneen karvausaktiivisuus mun kenttäpuoliskolla ja tuo takaapäin kiekon riisto n. 80 % tapauksista on kyllä raivostuttavia realismin tappajia. Ehkä tohon voisi slidereilla jotenkin vaikuttaa, tai sitten vaan tiputtaa tason Prolle, mutta siinä saattaa vaan mennä liian helpoksi koko peli.

Toinen asia on nuo purut alivoimalla. R1 + oikea tatti ylös. Mutta tosi jännä juttu että purku lähtee riittävän korkeana ainoastaan silloin kun edessä ei ole yhtään vastustajaa. Jos on, niin purku lähteekin rinnankorkuisena ja vastustajan ukkohan kaappaa tämän lähes joka kerta. Melkein siis parempi yrittää purkua aina jäätä pitkin laukausnapilla, mutta aika vaikea vaan hallita suuntaa mihin se lähtee. Ja laidan lähellä kun yrittää lämärillä purkaa niin ainakin puolet kerroista ukko huitaisee ohi kiekosta.
 

Nashpre

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK:n sairastupa, HIFK, Liverpool FC
Mikähän tossa on kun haeut CHEL pelejä yleisesti niin pelaat ehkä yhen pelin tunnissa, loput tunnista haet sitä peliä.
Sama ongelma oli edellisessä versiossa, eikö tota nyt voi oikeasti laittaa kuntoon.
Vai onko oikeasti niin että pelaajia ei muka linjoilla juurikaan (koskaan) ole?!?!?!?
 
Suosikkijoukkue
Ässät
Mikähän tossa on kun haeut CHEL pelejä yleisesti niin pelaat ehkä yhen pelin tunnissa, loput tunnista haet sitä peliä.
Sama ongelma oli edellisessä versiossa, eikö tota nyt voi oikeasti laittaa kuntoon.
Vai onko oikeasti niin että pelaajia ei muka linjoilla juurikaan (koskaan) ole?!?!?!?
Niin, tuo Drop-in pelien hakusysteemi ja nämä pukukopit on tosiaan kaksi vuotta ollut ihan paska. Eli sekin vaikeutta pelien löytämistä.

Lisäksi EA-sahaa oksaa altaan sillä, että se luo tuonne CHEL puolelle niin helvetisti erilaisia formaatteja, jotka jakavat jo ennestään pientä pelaajamäärää useisiin eri osiin. Kutos droppeihin ei oikein löydy enää pelaajia, niin monet jättävät ne suoraan väliin ja pelaavat ennemmin 3vs3 tai 1vs1vs1 tai jotain vastaavaa... Ja sitten kun vielä toisten klubeissa voi pelailla ihan vain vierailijana, niin monet pelaavat klubipelejä satunnaisten kaverien kanssa.

CHEL puoli muuttuisi kertaheitolla paremmaksi, kun sinne tehtäisiin vain kaksi pelimuotoa klubi ja sparri. Ja molemmat kuuden pelaajan hallipelejä samanlaisilla säädöillä. Riittäisi sparreissakin pelaajia...
 
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Auttakaahan taas tietämätöntä: miten tuossa seuratilassa saa lisäbudjettia esim. noihin hallin korjauksiin? Vessat on ihan läävä-kunnossa, mutta budejtissa ei saa ruuvattua kuin hiluja hallin ylläpitoon. Kertyykö tuonne rahaa tyyliin kotipelien jälkeen tms, jolla voi sitten esim. korjata ne em. perkeleen vessat?

Ps. rosteripäivityksiä odotellessa, koskahan lie tulevat.
 

olkikuukkeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Carolina Hurricanes, NHL:n suomalaiset
Jotenkin suhteettoman paljon ärsyttävät nuo pakolliset hidastukset erien ja jopa pelinkin loppuun. Kenen saatanan idiootin idea on ollut, että nuo ovat jotenkin hyvä juttu? En kai voi olla yksin tässä asiassa? Pitäisi floodata EA täyteen jotain palautetta, että nuo poistettaisiin seuraavassa päivityksessä.

Tuntuu myös, että momentum on paljon vahvemmin ja selvemmin mukana tässä pelissä kuin aikaisemmissa painoksissa. Itsellä 7-2 takaa-ajosta kolmannesta erästä voittoon-peli takana ja vastaanottavanakin osapuolena olen ollut monesti. Maalin jälkeisissä vaihdoissa painottoman puolen puolustaja ei yksinkertaisesti yritäkään pitää takatolppasyöttöä vaan lähtee luistelemaan eteenpäin vastustajan lähestyessä maalia. Tietenkin epätoivoisesti pitää yrittää rämpyttää sitä pelaajaa haltuunsa, mutta saat sen vasta siinä vaiheessa kun syöttö on mahdotonta estää. Tämä sama tilanne on toistunut ainakin 15 kertaa itsellä ja useilla eri taktiikoilla, ei voi olla sattumaa.

"Momentum" toteutuu ilman mitään avusteitakin, joten miksi tällaista pitää olla. Pilaa monia tasaisia pelejä kun pelit lähtevät tasaisen taistelun tuoksinassa yhtäkkiä lapasesta kun toinen rykäisee kolmessa minuutissa viiden maalin johdon. Aivan todella ärsyttävää kun pelituntuma on muuten mielestäni parempi kuin koskaan ennen.
 
Viimeksi muokattu:

Nelfor

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Jotenkin suhteettoman paljon ärsyttävät nuo pakolliset hidastukset erien ja jopa pelinkin loppuun. Kenen saatanan idiootin idea on ollut, että nuo ovat jotenkin hyvä juttu? En kai voi olla yksin tässä asiassa? Pitäisi floodata EA täyteen jotain palautetta, että nuo poistettaisiin seuraavassa päivityksessä.
Jep. Mahdotonta ymmärtää, että miksi niitä ei voi ohittaa, jos jokainen mukana oleva pelaaja niin haluaa.
 

Apassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tuntuu myös, että momentum on paljon vahvemmin ja selvemmin mukana tässä pelissä kuin aikaisemmissa painoksissa. Itsellä 7-2 takaa-ajosta kolmannesta erästä voittoon-peli takana ja vastaanottavanakin osapuolena olen ollut monesti. Maalin jälkeisissä vaihdoissa painottoman puolen puolustaja ei yksinkertaisesti yritäkään pitää takatolppasyöttöä vaan lähtee luistelemaan eteenpäin vastustajan lähestyessä maalia. Tietenkin epätoivoisesti pitää yrittää rämpyttää sitä pelaajaa haltuunsa, mutta saat sen vasta siinä vaiheessa kun syöttö on mahdotonta estää. Tämä sama tilanne on toistunut ainakin 15 kertaa itsellä ja useilla eri taktiikoilla, ei voi olla sattumaa.

"Momentum" toteutuu ilman mitään avusteitakin, joten miksi tällaista pitää olla. Pilaa monia tasaisia pelejä kun pelit lähtevät tasaisen taistelun tuoksinassa yhtäkkiä lapasesta kun toinen rykäisee kolmessa minuutissa viiden maalin johdon. Aivan todella ärsyttävää kun pelituntuma on muuten mielestäni parempi kuin koskaan ennen.

Itse nyt tuonne TOP100 listalle vs peleissä itseni raahannut. Huomaa hyvin ne pelit, joissa alemman rankin pelaajia vastaan tuo momentum on niin selkeästi vastustajan puolella alusta asti. Se saattaa kestää 1 tai 2 erää. Siinä vaiheessa se vahinko on jo monesti tapahtunut.

Miten ilmenee:

-Vastustajan AI-pelaajat osallistuvat aktiivisesti peliin, eli tekevät kiekonriistoja ja katkovat sekä tukkivat syöttölinjoja.

-Vastustajan pelaajat ovat ihan betonia, eli kiekot eivät mene läpi niin mistään. Viime pelissä vastustajan hyökkääjät katkoivat mailalla onetimer-lämärit viivasta niin, että kiekko jäi lapaan.

-Kaksinkamppailukiekot menevät kaikki vastustajalle. Häviät vaikka niin sanotusta vahvemmasta positiosta ja suurin osa vastustajan maaleista tulee sitten näistä jatkuvista kaksinkamppailutappioista,

AIna käyn katsomassa vastustajan rankingin pelin jälkeen ja aina nämä ovat sitten alemman rankingin pelaajia. Heikompia vastaan vielä pystyt hoitamaan sen, mutta kun vastassa onkin sitten vaikka vähemmän pelannut pelimies, niin kusessa olet. Lisäksi tiedän, että osa pelaajista aloittaa tasaisin väliajoin uudella accolla.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Alkaa olemaan sen verran monta peliä takana Franchise Modessa, että jos sitä raapustaisi pelistä yhteen plussia ja miinuksia.

+ Pelattavuus aiempaa paremaa mielestäni selvästi, aiempaa versiota ei jaksanut pelata paljon, mutta tätä on tullut ihan kivasti pelattua.
+ Maalivahdit ovat mielestäni pelanneet pääosin realistisesti, toki joskus näkee kulmalaukauksissa haparointia, että etunurkka aukeaa ihmeen helpolla tms.
+ Laukaukset ovat nyt hienosti toteutettu mielestäni.
+ Valmentajat ovat kauan toivottu kiva lisä (joskaan ei oikeat siitä puolestaan miinus, toivottavasti ensi vuonna sitten oikeat valmentajat pelissä mukana).
+ Tilastot (nyt pelaajan treidatessa näkee tilastoista suoraan mitä pelaaja on saanut aiemmassa seurassa aikaan ja mitä uudessa). Tämä on muuten varmaan se ainut asia missä änäri on fifaa edellä, fifassa kun tilastointi on ihan hirveetä paskaa kun ei näe mitä pelaaja sai menneellä kaudella aikaan jne.
+ Botti osaa laittaa hyökkääjiä pelaamaan viivaan ylivoimalla (toki välillä näkee hieman kummallisia ratkaisuja näissä siitä miinusta).

- Otteluiden ympärillä ei ole mitään fiilistä, kaikki grafiikat tuntuvat menevän niin nopeasti ruudulta pois ettei niitä edes kerkeä näkemään, sisääntulot puuttuvat kokonaan, animaatiot vihellysten jälkeen pelaajien juhliessa maalia, mennessä boksiin, tapellessa jne. ovat surkeasti tehty ei siis mitään uutta.
- Maalibiisit puuttuvat!
- Otteluita ennen olisi kiva nähdä sarjatalukkoa, tuloksia aiemmista keskinäisistä, ketjut, loukkaantuneet pelaajat jne
- Yleisö edelleen sama kuin viimeiset kymmenen vuotta, epämääräistä melua vain.
- Rangaistuslaukauskilpailut voisi saada jotain uutta eloa, läpiajoihinkin voisi keksiä jotain uutta realistisempaa, nyt pelaajat vain lusitelevat mokkea päin pääsääntöisesti eikä noita rankkareita ole itsekään edes kiva ampua kun semmoinen sulavuus puuttuu.
- Erikoistilanteet on ihan hirveää kuraa, botti painaa alivoimalla syöttöralleja päälle hyökkäysalueella ja omissa botin alivoimanelikko/-kolmikko pelaa ihan järkyttävän agressiivista peliä hakien taklauksia viivapelaajiin jne. Ei ole mitenkään mielekästä pelata ylivoimaa eikä alivoimaa, ylivoimalla omat pelaajat pyörivät kuin mitkä vailla mitään järkeä ja taktiikoita on liian vähän valittavissa, olisi edes kiva päättää kuka niistä omista pelaajista sinne maalinedustalle menee!
- Maalinedustapelaamisen voisi kehitellä uusiksi kokonaa.
- Botin pelaamisessa tulisi olla enemmän suoraviivaisuutta, järkyttävät syöttörallit vähemmäksi ja enemmän vetoja ja suoria tilanteiden rakentelua, keskialueen yli soisi botin tulevan myös nopeammin ja jos tie on tukossa niin hanakkaammin kiekkoa päätyyn ja perään eikä mitään minuutin pyörimistä keskialueella.
- Laitapelaamiseen jotain uutta, tuo sitominen ainakin erilaiseksi kun nyt botti nappaa perästä miehen laitaan kiinni ja rännikiekkoihin voisi tulla enemmän haastetta ja niin, että rännikiekon voisi pelata ykkösellä sinisen yli tai sitten pakki onnistuu pitämään kiekon hyökkäysalueella.
- Miksei botti osaa ottaa aikalisää? Muutenkin botin pitäisi osata laittaa kärkiketjuja kehiin viimeisillä minuuteilla hakiessa tasoitusta.
- Jäähyihin johtavat animaatiot voisi keksiä uusiksi, tuo kamppi varsinkin näyttää niin typerältä erityisesti johonkin paikoillaan olevaan pelaajaan. Loukkaantumiset aidommiksi just esim. jos lentää laitaa päin ja tässäkin animaatiot kuntoon eikä niin, että pelaaja pyörii jäänpinnassa kyljeltä toiselle ja seuraava kuva on kun ontuu koppiin.
- Nuo areenatoiminnot ovat niin turhat kun eivät A) missään näy ja B) budjetit ovat niin helvetin pienet, että kaiken joutuu laittamaan arenaa varten.
- Scouttaaminen on jotenkin epäselvää, pitäisi olla selkeämpää tuo.
- Jenkkien yliopistosarja olisi kiva saada peliin, joka vuosi sieltä kuitenkin tulee näitä pelaajia mallia Jack Hughes, Joel Farabee, Kasper Björqvist jne. jotka sitten puuttuvat pelistä (paitsi Hughes).
- Miksi huippuprospecteilta mallia Anton Lundell, Lucas Raymond jne. puuttuvat kuvat? Ei luulisi olevan liian suuri vaiva lisätä kuva peliin.
- Miksei Gusev löytynyt edes Venäjän maajoukkueesta?
- Omistajien tavoitteet ovat omituisia, palkkiot sitten aivan naurettavia vielä joilla ei tee yhtään mitään.
- Valikot edelleen niin saatanan jumiset!!!

Loppuun kysymys, että toimiiko tuo palkanpidätys tässä pelissä lainkaan? Olen kyllä yrittänyt tehdä treidejä joissa botti pidättäisi palkkaa, mutta aina on kieltäytynyt eikä koskaan mene nuo ehdotukset läpi. Herännyt vaan epäillys, että voivatko edes mennä läpi? Tuntuu botti mainitsevan asiasta hyvin pienessäkin palkanpidätyksessä.

Sekin kiinnostaisi myös tietää, että voiko pelaaja pyytää tässä pelissä treidiä?
 

K.A.H

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Itse nyt tuonne TOP100 listalle vs peleissä itseni raahannut. Huomaa hyvin ne pelit, joissa alemman rankin pelaajia vastaan tuo momentum on niin selkeästi vastustajan puolella alusta asti. Se saattaa kestää 1 tai 2 erää. Siinä vaiheessa se vahinko on jo monesti tapahtunut.

Mä en ole vs peleissä huomannut mitään momentumia. Tilastot 36-5-3. Liihottelen nyt 21 ottelun voittoputkessa, ja siinä on tullut vastaan kaikentasoisia pelaajia. Huonoimmilla sijoituksilla olevat pelaajat on tullut pääsääntöisesti voitettua helposti, ja sitten kovempia kavereita vastaan on saanut kyllä tosissaan vääntää tiukkoja matseja. Sitten taas HUT:n puolella on aina ollut ihan selkeät momentumit, ja siksi en siihen pelimuotoon jaksa enää edes koskea. Joskus siellä voittaa tekemättä mitään ja toisinpäin.
 

Apassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Mä en ole vs peleissä huomannut mitään momentumia. Tilastot 36-5-3. Liihottelen nyt 21 ottelun voittoputkessa, ja siinä on tullut vastaan kaikentasoisia pelaajia. Huonoimmilla sijoituksilla olevat pelaajat on tullut pääsääntöisesti voitettua helposti, ja sitten kovempia kavereita vastaan on saanut kyllä tosissaan vääntää tiukkoja matseja. Sitten taas HUT:n puolella on aina ollut ihan selkeät momentumit, ja siksi en siihen pelimuotoon jaksa enää edes koskea. Joskus siellä voittaa tekemättä mitään ja toisinpäin.

Mulla se alkoi siinä vaiheilla, kun alkoi top 100 lähestyä, eli siinä 200:n paremmalla puolella. Siihen mennessä ei mitään ongelmaa. Eikä se ole joka pelissä. Itse häviän 8:sta pelistä keskimäärin yhden. Sitten en yhtäkkiä saa yhdessä pelissä lainkaan hippaa 50/50 pelaajasta. Kiekonriiston tekeminen on aivan järjettömän työn takana ja vastaavasti edes vastustajan lähelle meneminen riistää kiekon pois.
 

Abdel

Jäsen
Minkälaisilla joukkueilla muut palstalaiset tahkoavat HUT: ia? Oma joukkue alla, 3.divarissa painetaan atm.

Leon Draisaitl * - Max Domi - Prime Zack Kassian
Jake Debrusk * - Logan Couture * - Jordan Eberle *
David Perron - Elias Lindholm - Prime Nick Foligno
Brayden Point - Sean Couturier - Brock McGinn *

Loan Chris Pronger - John Klingberg
Torey Krug * - Filip Hronek
Mark Borowiecki - Ryan Pulock

Tuukka Rask
Curtis McElhinney

Synergioista päällä Arm Day, Do Your Dekes ja Rock Solid.

Saa myös jakaa omia kokemuksia eri pelaajista, kenestä tykännyt ja kenestä ei. Omia esimerkkejä ainakin, että Laine on jotenkin hirveän kankealiikkeinen tässä ja sen takia ei kauaa joukkueessani viihtynyt. Krugilla ja Klingbergillä on taas erittäin nautinnolista pelata, ja Couture tuntuu olevan aina oikeassa paikassa mitä tulee maalintekoon.

* = Saatu seteistä ReRolleista.
 

Kafrom

Jäsen
Minkälaisilla joukkueilla muut palstalaiset tahkoavat HUT: ia?
Shanahan-Hertl(86)-Malkin
Ovechkin-Brind'Amour(86)-Rantanen
PT-Panarin-Barkov-Kuznetsov
Fleury(86)-Kopitar-Hall

Doughty-Coffey
Burns-Salming
Pietrangelo-Hedman

Gibson (86)

Synergioista en välitä, enkä ole edes katsonut onko yksikään päällä.
 

K.A.H

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Mulla se alkoi siinä vaiheilla, kun alkoi top 100 lähestyä, eli siinä 200:n paremmalla puolella. Siihen mennessä ei mitään ongelmaa.

No, katsotaan jos itse nousen yhtä korkealla niin iskeekö momentum. Voihan olla että meneillään oleva voittoputki on vaan omalla puolella oleva momentum. Tuntuu kyllä että tässä änärissä pärjää hyvin kun vaan puolustaa todella tarkasti eikä ota mitään riskejä. Pitää huolen että pelin alla on 2-3 ukkoa jatkuvasti niin voittoja tulee.
 

Apassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Miten tuo toimii EASHL 6vs6 peleissä, kun jotkut seurat hakevat yksittäsiin peleihin täytepelaajia, niin mistä ne niitä kaivavat? Onko joku sivusto, jonne ilmottaudutaan vai onko itse pelissä joku toiminto? Huvittaisi noita 6vs6 pelailla, ei niin vakavalla tahdilla. Kaikissa seuroissa melkein missä pelaillut, niin pitää viikko etukäteen ilmoittaa aikataulunsa. Ei sovi vuorotyötä tekevälle kahden lapsen isälle.

Tiedän sen drop in toiminnon, jossa 6 random pelaajaa samalle puolelle, mutta ei sellasta totaalirandomia jaksa. Kukaan ei syötä kelleen ja pakit menee kärjessä.
 

Barney

Jäsen
Miten tuo toimii EASHL 6vs6 peleissä, kun jotkut seurat hakevat yksittäsiin peleihin täytepelaajia, niin mistä ne niitä kaivavat? Onko joku sivusto, jonne ilmottaudutaan vai onko itse pelissä joku toiminto? Huvittaisi noita 6vs6 pelailla, ei niin vakavalla tahdilla. Kaikissa seuroissa melkein missä pelaillut, niin pitää viikko etukäteen ilmoittaa aikataulunsa. Ei sovi vuorotyötä tekevälle kahden lapsen isälle.
Liity pleikkarin puolella "NHLGamer" -communityyn, niin sitä kautta löytyy varmastikin peliseuraa.
 

Swatti

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Inter Milan
Jos noista synergioista ei välitä, niin kannattaa katsoa jos sattuu omistamaan SP:n omaavaa valmentajaa. On vissiin tämän vuoden halutuin synergia, niin sain omani myytyä 35 kilolla pois.
 

5hole

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ducks, VGK, Savolaiset, Jokerit, Cogliano, RD
Oma joukkue tällä hetkellä: (*merkillä olevat ei kaupattavia)

Ovechkin(86)-Stamkos*(84)-Tarasenko(84)
Huberdeau*(83)-Petterson(83)-Pavelski(82)
Cogliano(78)-Kopitar*(83)-Oshie*(81)
Teräväinen*(82)-DeBrincat*(82)-Arvidsson(81)

Hedman(84)-Laaksonen*(83)
Josi(83)-Barrie*(83)
Gostisbehere*(82)-Klingberg*(82)

Holtby(83)
Dubnyk*(82)

Näistä nyt nostettava nopeuden puolesta esiin Cogliano(yllätys) ja DeBrincat. Alivoimalla aika tappava kaksikko polkemaan karkuun.
9-divarin onlinessa oikeastaan vain pelannut, muuten haasteita ja kokoonpanotaisteluita. Tarkoitus lähinnä kerryttää kassaa, kohta erikoiskortteja kuitenkin tulee niin menee muuten ostot "hukkaan". Jos nyt malttaisi paremmin toteuttaa kuin aiemmin...
Tarasenko, Cogliano ja Hedman ainoat huutokauppojen kautta ostetut.
 

Nelfor

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Shanahan-Hertl(86)-Malkin
Ovechkin-Brind'Amour(86)-Rantanen
PT-Panarin-Barkov-Kuznetsov
Fleury(86)-Kopitar-Hall

Doughty-Coffey
Burns-Salming
Pietrangelo-Hedman

Gibson (86)

Synergioista en välitä, enkä ole edes katsonut onko yksikään päällä.
Tässä on aika hyvin kiteytetty se, miksi en koske nykyään HUTiin pitkällä tikullakaan.

Mielestäni tuon tason joukkueen kasaan saaminen pitäisi olla käytännössä mahdottomuus. Nyt se on kuitenkin arkipäivää.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös