NHL19 – yleinen keskustelu

  • 190 672
  • 705

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
”Tietojen noutaminen epäonnistui, yritä myöhemmin uudelleen” tulee kun yrittää mennä pelamaan esimerkiksi World of Chel. Ollut ongelma jo ilmestymisestä lähtien. Missä mättää?
Oletko kysellyt EA Help Chatista?

EA kusi näemmä HUT:n setit uusimmalla päivityksellään. Menee setteihin, mutta ruudulla näkyy tyhjää. Toivottavasti korjaus tulee pian, noin ainoa asia joka meikää kiinnostaa NHL-pelissä tällä hetkellä, on nuo.
 

Poro24

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Kyllä jonkun JVG:n naamoja mallinnetaan peliin, mutta esim. Rantasella joku saatanan lihakauppias naamana. Kertoo kyllä kaiken EA:sta, keskitytään aivan epäolennaisiin turhuuksiin.
Tämä laittoi itseänikin ottamaan päähän. Kymmenen vuoden ajan EA on jaksanut mallintaa vaan kourallisen naamoja peliin. Joka vuosi suurin osa huippupelaajistakin jää ilman oikeaa pärstää. Ja nyt EA päättää mallintaa peliin kaksi räppäriä. Aikaa ja resursseja siis näköjään olisi, mutta ne käytetään mielummin noin. Kiitos paljon, rahoille vastinetta.

Kolmosvaraus Jesperi Kotkaniemi 18vee näyttää muuten tässä pelissä noin 40 vuotiaalta metsurilta. Mutku JVG on tärkeämpi.
 

mountainsnake

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Itel taso suel 600 hujakoilla, ja vastustajat selvästi koventuneet.en säädä mitään taktiikoita vaan pelailen aina oletuksilla.

Salaisuus menestykseen on laukoa paljon, saat momentumia ukkoihin ja kohta sun pelaajat reagoi ja liikkuu 2x paremmin kuin vastustajan pelurit. Lisäksi taklaan keskimäärin 15-20 kertaa perus online matsissa. En ole vielä uusinta päivitystä testannut, mutta edellinen vei peliä väärään suuntaan, eikä botit tehneet yhtään mitään, mites uusimman kanssa?

E: tai sitten kuvittelen, mutta erittäin vaffa korrelointi menestykseen laukomisella on. Tekoäly tekee pelistä "momentumin" kanssa pahimmillaan turhauttavan
 

lätkämies

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Columbus Blue Jackets
Tämän vuoden painos on kyllä saanut ensimmäistä kertaa pohtimaan koko sarjan peluun lopettamisen. Peli on nykyään semmoista vemputusta ettei enään tunnu siltä konsolilätkältä mitä se oli esim 2010- 2015. Tuolloin oli syöttelyllä merkitystä ja maalipaikoista osui kiekkoihin. Nykyään taitaa olla paras tapa suojata ja painaa rannarilla etuyläseen.

Itseäni ärsyttää pelissä suunnattomasti tuo pelaajien osumatarkkuus suoraan syötöstä. On se kumma kun joku Kucherov ei osu suoraan syötöstä kiekkoon kuin kerran kymmenestä. Ymmärtäisin ettei aina voi osua, mutta kyllä lähtökohdan tulisi olla se että kiekkoon osuu useammin kuin sutii ohi.

Myöskin tuntuu että maalipaikalla ei ole tässä pelissä minkäänlaista merkitystä. Voit järkätä vaikka syötellen +10 ns. tuhannen taalan paikkaa, silti sisään menee ehkä kaksi. Sitten vastustaja tekee 2 maalia jollain lehmäntussauksilla tyyliin puolesta kentästä.. Kyllä siinä maku pelaamisesta menee nopeaan.

Kiekonhaltuunotto on myös ihmeellisen kökköä. Varsinkin irtokiekkoa ei usein voi ottaa nopeastia haltuun vaan siihen on olemassa kaksi vaihtoehtoa: A) pelaaja kiettää kiekkoa ympäri ja ei saa sitä millään haltuun tai B) pelaaja saa kiekon haltuun, mutta hidastaa vauhtinsa täyteen nollaan. Varsinkin tuo A kohta aiheuttaa harmaita hiuksia. En ymmärrä että miksi ihmeessä kiekon ympärillä pitää vetää jotain pirun sadetanssia että sen saa haltuun. On se kumma että NHL-tason pelaajat eivät osaa kiekkoa ottaa hallintaansa.

Tekoälystä on sanottu kaikki varmaankin jo, mutta jatketaan nyt silläkin. Ei voi sanoa kuin käsittämätöntä paskaa. Tänäänkin pelailin huttia ja tuli eteen seuraava tilanne: Maalinedustalle tulee irtokiekko. Vastustajia ei lähimainkaan. Viivalta nousee Letang. Näyttää siltä, että Letang pääsee lyömään irtokiekon tyhjään maaliin. Mitä Letang tekee? Letang vetää metriä ennen kiekkoa liinat kiinni ja lähtee vaihtoon.

Vaihtoonmenokin on tekoälylle kyllä varsinaista taidetta. Esim jokunen peli sitten samainen Letang lähti kesken YV myllyn vaihtoon. No ei siinä jos nopeasti vaihtaisi. Mutta mitäpä tekee Letang nyt? Letang luistelee alaspäin ja pysähtyy keskiympyrään miettimään vaihtoon menoa. Letang lähtee sittenkin takaisin kohti hyökkäysaluetta. Kun Letang lähtee takaisin kohti hyökkäysaluetta välähtää Letangilla. Letang luistelee sittenkin vaihtoon, mutta kävelyvauhdilla. Letangin vaihtoonmeno vei siis YV ajasta pelinaikaa 30-40 sekuntia.

Hutissa myöskin eräs raivostuttava seikka on loukkaantumiset. Näissä pelaajat jäävät aina keräilemään aivan naurettavan pitkäksi ajaksi, ja sitten ovatkin jo seuraavassa vaihdossa jäällä. Ei tämä nyt perkele mitään jalkapalloa ole.

Aikamoista tuubaa, mutta täytynee vielä ainakin jouluun painella änäriä ja sitten joululomalla keskittyä vaikkapa RDR2 peluuseen kun on aikaa kunnolla.
 

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
@lätkämies Ota videota näistä esimerkeistä ja pistä EA:n foorumille ja miksei muuallekin.
 

strapat

Jäsen
Suosikkijoukkue
Devils, TB, PattU, Jokerit
Tuolta katsoon miten tätä peliä kuuluis pelata, ja mieliä pahoittaa:
Twitch (nhlgamerin twich IS CUP menossa)
Ratkaisupelejä vielä ainakin jäljellä.
 

Nelone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Minnesota Wild
Tuolta katsoon miten tätä peliä kuuluis pelata, ja mieliä pahoittaa:
Twitch (nhlgamerin twich IS CUP menossa)
Ratkaisupelejä vielä ainakin jäljellä.

Kyllähän tuolta nousee nuo kaikki elementit pinnalle, mitä monet tässä pelissä vihaavat. Onhan tuo pelin rytmittäminen, kiekon suojaus ja pelin heikkouksen käyttö myös oma taiteenlajinsa. Nuo ovat myös niitä syitä, miksi itsellä ei riitä Hutissa kakkosdivaria ylemmäs. Hattua täytyy kuitenkin nostaa kavereille, tekevät sen mitä voittoon tarvitaan ja muutamalle jää hieman taskurahaakin tästä.
 

BigRedBob

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Florida Panthers, Miami Heat, Trevor Gillies
Siis hyi saatana tuollaiselle voi mitään hattua nostaa. Oksettavaa epäjääkiekkoa eikä tuollaisesta saatavaa rahaa voi pitää yhtään sen kunniallisemmin ansaittuna, kuin esim. huoraamalla saatu raha.
 

Bacon

Jäsen
Kauhean vähän on tullut tätä änäriä tahkottua, mutta sen mitä tämän päivän noita SM-skaboja tuijottanut niin pari asiaa paistaa pahasti silmään. Taaksepäin luistelu ihan liian ylivoimainen ase. Eihän nyt kukaan pysty kääntyilemään ja suojaamaan kiekkoa tuolla tavalla. Toinen on sitten liian sulavat käännökset pelaajilla. Yhdellä ja samalla pelaajalla voit pyöriä loputtomiin ja tehdä kivoja pikku käännöksiä ilman, että menetät juurikaan vauhtia. Jokainen pelaaja omaa yliluonnolliset kyvyt luistella.
 

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
Tuli katsottua turnaus. Kummalisesti kyllä kunnon selostaja saa nyky-NHL:nkin viihdyttäväksi. Olin silti hiton tyytyväinen ettei Kretzki tai Doumi päässyt finaaliin tuolla hiton epäjääkiekollaan. Muiden peliä vielä jotenkin pystyi arvostamaan, mutta etenkin Kretzkin pelaaminen oli kaikkea sitä mikä itseni pudotti pois pelaamisesta. Oikea voitti, ei jäänyt epäselvyyttä siitä. Lisäksi ihan oikea vastus oli finaalissa.

Mutta eikö tuollaisiin voisi nyt oikeasti saada sääntöä, ettei kaikilla ole yksi ja sama "OP" jengi. Nipsulle täysi arvostus, kun pelasi suosikkijoukkueellaan Torontolla. Aivan kaikilla muilla oli Penguins.
 

Apassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Mikähän tässä nyt on. En meinaa löytää vs peliä sitten millään enää. Kelaa kelaa ja kelaa ja kun löytää, niin yleensä keltaisella tai jopa punaisella yhteydellä. EASHL-peleistä tiputtaa mut veke. Ennen ei ikinä. Mitään nettiasetuksia tms. en ole muuttanut.

Nyt kun sain pelin, niin vastassa joku vasplad, joka ottaa omaa maalivahtia pois ja tekee omia maaleja. Mulla ohjain pöydällä ja johdan toisen erän alussa 8-1. Huoh. Ja se alotti sen pelin alusta. Pitäs varmaan hoitoon saada toi kaveri.
 
Viimeksi muokattu:

adolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat & Haminan Palloilijat
Pelisarjan entisenä suurkuluttajana ja pitkästä aikaa pelin hankkineena joudun vaan nöyrästi toteamaan tuon teko"älyn" suhteen, että ei tuolle ole näköjään versiosta 12 tai 13 (joka on viimeinen omistamani änäri) eteenpäinkään vielä tehty yhtään mitään. Pelaajat ryntäilee päättömästi sinne tänne, ei tule auttamaan kulmaväännöissä ja sitten vielä tuosta mailapuolustamisesta on tehty näköjään ihan vitullisen ylivoimainen ase. Laitoihin sitominen on edelleen jotenkin todella tyhmästi toteutettu. Tai se onnistuu liian helposti.

Maalit saa edelleen näköjään kahdella tavalla pääasiassa tehtyä. Eli onetimer maalin läheltä poikittaissyötöstä tai sitten tohon kaarien väliin kun pääsee pienen sivuttaisliikkeen säestämänä ja siitä lämäri tai säbäranne ylänurkkaan.

Tuolta Onlinen puolelta varmasti löytyy sitten rahoille vastinetta.
 
Viimeksi muokattu:

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
Laitetaas lainaus:
"Hey everyone,

Before the holidays begin, we just wanted to provide everyone with an update around NHL 19, and more specifically the feedback we have been hearing around the gameplay.

Over the past few months, we have been seeing a lot of people on all channels asking for us to revert to Beta tuners as they enjoyed the game better during that time frame. While we believe that the current gameplay has a lot of improvements from launch, we also recognize that there could be areas of gameplay that you preferred better in the past.

As a result, in mid-January we are going to be rolling back to the Beta Tuner for a limited time to get your feedback on what you like/dislike about the Beta Tuner compared to the current gameplay tuner. Please note that this will undo some of the positive changes that we’ve seen from the community, so you’ll be seeing some of the following occur again:
Poke checks will be more sensitive and cause more tripping penalties
AI goaltending performance will be different
The ability to drop your stick
Increase in incidental contact strength (bumps)
Decrease in penalties from stick lifts

After we change back from the tuner, we will be posting a feedback survey to gather your thoughts, likes, and dislikes on the Beta tuner.

While it is a little while until the tuner goes live, we wanted to provide you with an update as we know how passionate you are about the product. Once we get closer to the date of the tuner, we will provide an update with more information and details on what is happening, when it’s happening, and what you can expect.

Thank you for your dedication and feedback throughout NHL 19 and we hope everyone has a happy holidays!

- The EA SPORTS NHL Team"

JU-MA-LAU-TA. Tässä oli syy miksi en vielä peliä myynyt, kuin joku pieni toivo takaraivossa oli vielä, että EA palauttaa pelin edes lähelle betaa. Kahteen kuukauteen en ole pelannut pelin peliä kentällä, mutta tammikuussa täytyy kyllä sitten hakata senkin edestä.

Kerrankin hattu päästä EA:n suuntaan.
 

adolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat & Haminan Palloilijat
HUT:ssa ihan ensimmäisiä pelejä pelaan 10. divaria ja vastaan tulee joukkue jossa pelaa ainakin: Laine, Forsberg, Gretzky, Crosby, Ovechkin, Kucherov, Klingberg, Ristolainen, Gostisbehere, Robitaille, Hischier... ja ketäköhän vielä unohdin. Pelkkiä staroja kuitenkin koko joukkue täysi.

Miten tuollainen on mahdollista? Poika vähän vingutellut visaa?
 

Apassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
HUT:ssa ihan ensimmäisiä pelejä pelaan 10. divaria ja vastaan tulee joukkue jossa pelaa ainakin: Laine, Forsberg, Gretzky, Crosby, Ovechkin, Kucherov, Klingberg, Ristolainen, Gostisbehere, Robitaille, Hischier... ja ketäköhän vielä unohdin. Pelkkiä staroja kuitenkin koko joukkue täysi.

Miten tuollainen on mahdollista? Poika vähän vingutellut visaa?

Voi hyvin olle sekin ja/tai kaveri on toisen profiilin perustanut ja siirtänyt joko pelaajat tai kolikot uudelle profiilille, että pääsee uudella joukkueella pelaamaan helppoja pelejä 10 divarista lähtien.

800 euroa on ennätys mitä mulle on myönnetty joukkueen rakentamiseen. Jotkut varmasti enemmän.
 

mountainsnake

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Laitetaas lainaus:
"Hey everyone,

Before the holidays begin, we just wanted to provide everyone with an update around NHL 19, and more specifically the feedback we have been hearing around the gameplay.

Over the past few months, we have been seeing a lot of people on all channels asking for us to revert to Beta tuners as they enjoyed the game better during that time frame. While we believe that the current gameplay has a lot of improvements from launch, we also recognize that there could be areas of gameplay that you preferred better in the past.

As a result, in mid-January we are going to be rolling back to the Beta Tuner for a limited time to get your feedback on what you like/dislike about the Beta Tuner compared to the current gameplay tuner. Please note that this will undo some of the positive changes that we’ve seen from the community, so you’ll be seeing some of the following occur again:
Poke checks will be more sensitive and cause more tripping penalties
AI goaltending performance will be different
The ability to drop your stick
Increase in incidental contact strength (bumps)
Decrease in penalties from stick lifts

After we change back from the tuner, we will be posting a feedback survey to gather your thoughts, likes, and dislikes on the Beta tuner.

While it is a little while until the tuner goes live, we wanted to provide you with an update as we know how passionate you are about the product. Once we get closer to the date of the tuner, we will provide an update with more information and details on what is happening, when it’s happening, and what you can expect.

Thank you for your dedication and feedback throughout NHL 19 and we hope everyone has a happy holidays!

- The EA SPORTS NHL Team"

JU-MA-LAU-TA. Tässä oli syy miksi en vielä peliä myynyt, kuin joku pieni toivo takaraivossa oli vielä, että EA palauttaa pelin edes lähelle betaa. Kahteen kuukauteen en ole pelannut pelin peliä kentällä, mutta tammikuussa täytyy kyllä sitten hakata senkin edestä.

Kerrankin hattu päästä EA:n suuntaan.


Ihanaa! Eilen kokeilin 2 matsia, molemmat yli hitaita tänään sama homma, molemmat överi hitaita. Sellasta vitun pullataikinassa pelaamista! Pokejäähyt täysille, taklauksiin ja vauhtiin sama voima kuin pelin julkaisuhetkellä, ja tekoälyn supersyötönkatkot minimiin, aijai. Ja tietysti tekoälylle vähän aktiivisuutta Mutta maistui niin paskalta, ja nyt kun taso kolistellut lähemmäs 700 kuin 600 onlinessä, niin tekoälyn virhe tai veskan imurointi, ja ottelu on ohi. Pelin alussa syyskuussa tontteja tuli jatkuvasti molempiin päihin, ja peli oli paljon viihdyttävämpää.

EA, tuokaa ryminä,vauhti ja kovuus takaisin, kiitos! Pelit, missä molemmilla yli 20 vetoa on harvinaisuuksia, ja niistäkin suurin osa siniviivan taskusta ranteella.

Yksi mikä harmittaa on se, että hyökkäyksissä vedot pysähtyy liian usein omiin pelaajiin
 

rockingspade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
EASHL kerho hakee maalivahtia ja yhtä kahta kenttäpelaajaa. Saadaan tällä hetkellä 6vs6 pelejä aikaiseksi liian harvoin, pari uutta miestä toisi hyvän aktiivisuus boostin. Laittakaa yksityisviestiä niin jutellaan lisää!
 

Schadowan

Jäsen
Ennen jaksoin tehdä listaa, mitä pitäisi pelistä korjata, jotta oltaisiin lähellä optimaalista peliä. NHL13 oli jo todella lähellä, sen jälkeen tuli vielä NHL14 vanhalla genillä, joka oli jo merkittävästi huonompi peli.

Sitten uusi gen, jota olen vihannut from day 1. "Diagnoosin" tekeminen veisi aikaa mutta @lätkämies tuossa kiteytti aika hyvin ainaki osan ongelmista. Fakta on se, että pelissä on aivan liikaa epäkohtia, jotka eivät vain rajoitu gameplayhin, vaan myös pelimuotoihin, muoviseen kokonaisfiilikseen, rajoituksiin (onko rosterit, musiikit viekäkään muokattavissa fiksusti?) jne. Tämä tarkoittaa sitä, että yhdessä vuodessa peliä ei enää korjata, ja epätoivoa lisää vielä se, että EA tykkää keskittyä joka vuosi enemmän ja enemmän täysin epäolennaisiin asioihin.

Kahta viimeisintä NHL:ää en ole pelannut muutamaa tuntia enempää yhteensä - nopea oma kokeilu+aktiivisempien pelaajien kommentit ovat riittäneet vakuuttamaan, että mikään ei varsinaisesti ole muuttunut.

Seuraavan mahdollisuuden voisi antaa frostbiten yhteydessä.
 

5hole

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ducks, VGK, Savolaiset, Jokerit, Cogliano, RD
Onko teille "Ones" pelimuodossa tullut vastaan janareita jotka syöttelevät keskenään ja pelaavat jommallekummalle voiton?
 

heavylutaa18

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saimaan Pallo, Seattle Kraken
Onko teille "Ones" pelimuodossa tullut vastaan janareita jotka syöttelevät keskenään ja pelaavat jommallekummalle voiton?
No ei kyllä ole. Jo on taas kaikenlaisia Mikki Hiiriä liikenteessä jos tommoiseen ryhtyvät.
 

Spitfire

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, SJS
Onko teille "Ones" pelimuodossa tullut vastaan janareita jotka syöttelevät keskenään ja pelaavat jommallekummalle voiton?

Meinaatko tilannetta jossa kaksi häviöllä pelaavaa syöttelevät keskenään? Esim 3-2-1 tilanteessa pelin lopun lähestyessä 1 maalin tehnyt alkaakin auttamaan tuota 2 maalia tehnyttä? Ainakin itse olen tuollaisessa tilanteessa joskus avustanut tilanteen tasoihin ja siten jatkoajalle. Jatkoajalla onkin sitten itsellä vielä mahdollisuus hakea voittokin tekemällä kolme maalia ennen kuin toiset tekevät yhtään. Muutaman kerran onnistunut kääntää matsi, jossa itsellä on varsinaisella peliajalla paljon paikkoja muttei mikään mene, jatkoajalla vielä voitoksi avustamalla vastustajat keskenään tasoihin.

Sellaisiin en ole törmännyt jotka systemaattisesti pelaisivat sovitusti 2vs1 tyylisesti.
 

Bunder

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Coyotes, Thrashers
Vieläkään ei pelissä ole mitään kunnon sucker punchia. Ärsyttävää kuinka HUT:ssa vastustajilla kaikenmaailman Gretzky ja muut kukkakeppilegendat pujottelevat taitoluistelumaisesti kentällä ja en voi omassa rosterissani olevilla Domeilla ja Gilliesillä pistää näitä kylmäksi kun osan ajasta heillä on hylkivä magneettikehä ympärillä.
Olisi kiva jos gooneilla voisi ottaa kovemmat otteet käyttöön. Eli esim. kysyminen sijaan aloittaa se tappelu, halusi vastustaja sitä tai ei.
 

Kultaranne#27

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, KuPS
Vasta eilen tuli kokeiltua kausitilaa ensimmäistä kertaa NHL19:ssä. Onko Liigassa kultakypäröiden osalta joku bugi, vai miksi ihmeessä parhailla pistemiehillä on mustat potat päässä?

Eihän siitä ole kuin pari kolme vuotta, kun EA palautti kultaiset kypärät takaisin pelisarjaan. Ihmetyttää, mikäli nuo on jälleen otettu tarkoituksella pois.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös