Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

NHL17 – Mustalista (muistakaa mainita konsoli)

Viestiketju osiossa 'Peliluola' , aloittajana lake79, 09.10.2016 klo 11.49.

 1. lake79 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Suomi, Pahalampi, Penguins
  Juu kyllä tuo HUT on karmeaan suuntaan mennyt. Kyllä @Ronikki73 ihan oikeassa on. Mutta jos skippaa kaikki vähänkään suomijonnelta vaikuttavat (nikki) vastukset ja ruotsalaisiakin varovasti vastaan, niin silloin pelaaminen on siedettävää.
   
 2. WhySoSerious Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, Florida Panthers
  Oon pelannut jo monta sataa peliä, joista suurin osa ykkösdivarissa. Syncroajia on tullut vastaan noin kymmenen ja muutama lagipeli, joista en ole ehtinyt lähteä ekalla minuutilla tai peli on alkanut lagaamaan tämän jälkeen, vaikka yhteys oli alussa hyvä. Lisäksi on tullut vastaan muutama satunnainen "perseilijä", jotka esim. haluavat tappiotilanteessa vain tuhlata aikaa mahdollisimman paljon, mutta eivät yritä kuitenkaan syncrota. Suurin osa peleistä, arvioilta 80-90 %, on ollut hyvää vääntöä, vaikka tasoerossa voi olla suuriakin eroja suuntaan tai toiseen. Sitten on muutamia tyyppejä, joiden pelityyli ei itseä miellytä. Tässä syy on luonnollisesti täysin itsessäni, jos pelaaminen ei maistu. Lisäksi näitä voi ja on tullutkin raukkamaisesti väisteltyä, kun en ole enää jaksanut pelata kyseistä tyyppiä vastaan. Pelissä on paljon turhauttavia asioita, mutta aika harvoin syy pelinautinnon katoamiseen on ollut täysin vastapuolessa.
   
 3. BigRedBob Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Florida Panthers, Miami Heat, Trevor Gillies
  PS4: sitruunasaari87 on aito miespillu, joka lukitsee itsensä pakiksi ja minuutin jälkeen lähtee ja jättää koneen pelaamaan itsekseen. Varmaan elämä tekee tiukkaa, pitää grindaa coinssii kun mutsi laittoi rahahanat kiinni. Mäntäpätkä pyörimään (ALL MALE) ja sohvalle odottelemaan tuloksia. Hakkasin 10 maalia ja yritin ajella kaikki sen pelaajat paskaksi ajan kuluksi. Heikko esitys. Luiskan täytteeksi.
   
 4. TheKing8Hockey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Washington Capitals
  Nyt tuli jälleen aito perseilijä vastaan xboxin puolella ykkösdivarissa nimittäin yritti syncrota todella kauan kun jostain syystä alotukset meni hänelle jatkuvasti ja kerkesi yrittää muutaman kerran. Epäonnistumisien jälkeen aloin hallita kiekkoa ja kaverilla meni hermot joten lähti pelistä. GT: AlexanderBvB01 ja joukkue Lucheck
   
 5. Zigmund Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Minnesota Wild
  Hauska pelit oli taas pienen tauon jälkeen, kun vastaan tulee moramake ensimmäiseksi syncroilee ja seuraavaksi tommyzacate, Kaljalaatikko joukkue nimeltään.. Kiekkoa vaan katsomoon ekan erän jälkeen, kun mennään parin maalin johtoon ja viedään peliä. Koitti saada kiekkoa jonkun aikaa ennenku hajos pää totaalisesti ja alko taklailee mun botteja ja hakkaa niitä mailalla seuraavat pari erää voi voi näiden kanssa.
   
 6. sinnepäinsä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sun faijas hakkuu
  PSN: Crunchy1986
  Joukkue: EHC Essen West

  Meni 5-0 johtoon ja 5-2 tilanteessa pasko housuun ja alkoi kuluttamaan aikaa. Oli kyllä aika huono siinä, kun kuitenkin 5-4 asti sain kavennettua, sitten loppui aika kesken.
   
 7. Snoga Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  PSN: mrkboyyy

  Onnistui synkron vääntämään compissa 20 sekuntia ennen loppua. On nämä vaan aina yhtä säälittäviä kun tulevat vastaan. Sijalla 37. löytyi compissa ja eihän sieltä nyt tietenkään uskalleta yhtä tappiota ottaa vastaan.

  Edit: En viitsi tuplia pistää, mutta tulipahan taas törmättyä synkroojaan. PSN: Latezkin8

  Edit2: Mikähän synkromagneetti meikäläisestä on tullut nimittäin nyt tuli jo päivän kolmas synkroaja vastaan :D PSN: itsTyper
   
  Viimeksi muokattu: 25.03.2017 klo 15.15
 8. RinkMasterJay Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, NY Rangers
  pelimies_98 PSN4

  Syncroa yritti melkein koko kolmannen erän. Hyvin näyttää toimivan nuo ohjeet, millä sen voi välttää.
   
 9. Stoll Jäsen

  Psn: Santava6

  Runkkari pelasi paikkalukituksella, ei ehkä mustalle listalle mutta omasta mielestä jos jengi on täynnä heroja muutenkin niin munaa pitäisi löytyä sen verran että itse pelaisi.
   
 10. Eskelarit Jäsen

  Kyllähän sen tietää kun pelit kovenee (eliitti-poffit ja comppi) niin synkroojia rupee taas löytymään. PS4 konsolina.

  Ensimmäisenä tuli JOONA--21 elitepoffeissa vastaan, joka perusteli sillä, että peli antaa mahdollisuuden ko. touhuun, joten miksi ei käyttäisi sitä..

  Toisena ValVe0204, joka tuli compissa vastaan Suomitiimillä. Ajattelin jo pelin alussa laittaa viestin, että komiaa kun jaksaa vääntää comppia pelkillä Suomi-äijillä. No ekaa erää 7min jäljellä, 3-0 taulussa ja alkoi synkroomaan. No laitoin heti sitten kesken peliä viestiä jo, kävi sitten kaventamassa mun tyhjään rysään ja jatkoi synkroomistaan. Luistelin koko toisen erän karkuun jäähy-yrityksiä ja lopussa sai kiekon ja veto upposi, joten 3-2 taululla ja tää rupes pelaamaan tosissaan taas kiekkoa :D Poljin siinä karkuun aika pitkään ja kävin tempasemassa 4-2, niin alkoi taas yrittämään synkroa. Puttasin vahingossa 4-3 omiin siirretyn boksin aikana ja silti jatkoi vaan synkron yrittämistä.

  Nyt viimeisenä tuli vielä vastaan Raphalsky69 joka kolmannessa erässä sai tuplaboksit ja yritti synkroa kerran. Ei onnistunut ja jäi loppuajaksi seisomaan paikalleen.

  Kaks viimeisintä tuli peräkkäin vastaan. Etin 2h 30min pelejä, nää kaks sankaria tuli vastaan koko aikana. Tai tuli tää compin top5 Larkin_71, mutta ei kyllä kiihottanut lähteä pelaamaan NA-yhteyttä vastaan.
   
 11. Eskelarit Jäsen

  Lacibrunoking synkroo ps4.

  edit, kuten synkroo myös ICEtime17

  edit2. ja niin synkroo RunkkaavaMies_
   
  Viimeksi muokattu: 29.03.2017 klo 02.03
 12. Bourque#77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  LA Kings|Big Bad Bruins |NUFC |FC Barcelona|KTP
  Lainaus:
  Meinasit saada hyvät pelit aikaan tollasen nickin omaavan sankarin kanssa?
   
 13. Eskelarit Jäsen

  Lainaus:
  Tervetuloa Compin ihmeelliseen maailmaan ja top25, siellä pelataan vähänkään kaikkia vastaan, jotka ees suostuu pelaa kärkiäijiä vastaan.
   
 14. voittamaton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers
  Tää Competitive Seasons on kyllä ihan käsittämätöntä paskaa. 90% vastaan tulevista pelaajista karkaa joko kun näkee veskan statsit (n.80-30-1) tai sitten on niitä ketkä on tullut jo vastaan, jotka on koko pelin hakenut pelkkiä bugimaaleja ja joita vastaan ei yllättäen huvita pelata.

  Ja sitten kun pääsee peliin tulee näitä jo mainittuja bugisankareita ja omassa päässä pyöriviä jonneja, viimeisimpänä jullee31 joukkueella Hc Lieto.
   
 15. king of the jungle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, #87
  ReadyJam5914715 Xboxilla.

  Kiekkoa katsomoon kun ei ressukka pärjää. Laitoin vielä viestiä perään, että otin videota ja lähetin EA:lle johon vastasi vaan naureskellen, että kohta pitäisi olla 50 bännit jo tulossa mutta eipä ole ikinä näkynyt.

  Ikävä kyllä oikeassahan nuo on. Eipä paljon ole EA tehnyt tämän bugin korjaamiseksi tai ongelman ratkomiseksi ja yksi isoimmista asioista mikä tässä pelissä vituttaa. Päivästä toiseen, vuodesta toiseen.
   
 16. TheKing8Hockey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Washington Capitals
  Djurgarden IF niminen joukkue syncroaa boxin puolella ja gt | Elmz |
   
 17. king of the jungle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, #87
  Datsperi Xboxilla.

  Rassukka alkoi 4-1 tilanteessa viskomaan kiekkoa katsomoon ja loppupeli menikin sitten karkuun luistellessa. Onneksi ei peli kaatunut vaikka aika useasti sai sen kiekon sinne heitettyä. Katsoin rauhassa animaatiot ja otin omaa maalivahtia pois, niin se näytti ainakin tässä toimivan.
   
 18. Kouhia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  PS4

  Kalle_95_ joukkueella Fc Somali

  Synkroa 5-2 maalin jälkeen, hetken jaksoi kikkailla tuloksetta, jonka jälkeen itse poistui paikalta. Videopätkää löytyy myös, mutta mihin näistä voi ilmoittaa ja onko siitä mitään hyötyä?

  Ja kiitos vaan kaikille täällä vinkkiä jakaneille. Pelikatkot katsottiin pitkään ja hartaasti, kun kaveri yrittää erroria saada aikaiseksi.
   
 19. jjoni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  PS4

  PSN: Soodavesi Joukkue: FASERB

  Perus synkroa yritti, kun oli ensimmäisen 10 minuutin jälkeen 3-0 tappiolla. Erän verran sitä jaksoi tuloksettomasti yrittää ennen poistumistaan. Ilmeisesti tosiaan toimii tuo, ettei painele mitään katkoilla ja antaa hidastusten pyöriä.
   
 20. Kouhia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Ja listan jatkoksi voidaan lisätä Heisenberg48100, joukkue Pisterohmut2. Pelin loppusekunneilla yritti syncroa, huonolla menestyksellä. Lisäksi joukkue täynnä legendoja yms. jonka ainut tapa hakea maalia on kulmasta syöttö maalin eteen one-timerin toivossa. Pari kertaa siinä onnistuikin.

  Mikä vittu siinä on, että nämä pellet ovat aina suomalaisia?
   
 21. Jomppa_Koo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vedonlyönti
  PS4: ringo60starr

  Tein 1-0 johtomaalin toisessa erässä, jonka jälkeen saapui viesti "fucking lucky id". Sen jälkeen otti moken pois ja yritti heittää kiekon katsomoon siinä onnistumatta. Onnistui kuitenkin lisäämään johtoni lukemiin 2-0 tyhjään maaliin. Poistui toisella erätauolla. Vetänyt 1vs1 peleissä saldolla 184-1058-24. Tämä siis sieltä ja on muistaakseni ensimmäinen tällainen joka on tullut vastaan omalla kohdallani, ainakin NHL17-pelissä.
   
 22. Kuubextra Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes
  Hyvin alkoi comppi viidellä voitolla ja sitten kuudennessa tulikin synkroaja. Pikku mokan tein ja sai tehtyä synkron 5-2 tilanteessa. Prkl!

  PSN: bluestars145
  Joukkue: Hockeyking29
   
 23. Fox Danger Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Trauman Lukko 16-17
  On tämä hauskaa.
  Ensimmäiseksi tänä aamuna:

  PSN: Firm_belieber69
  joukkuella: Anul expedition.
  Reilu 2 min pelattu ja mun yhteys katkesi. Katsoin kaverin viimeisimmät pelit ja kas kummaa, pelkkiä voittoja pelien katketessa n. 2 min kohdalla.
  Tällä hetkellä compissa 39.sijalla.


  Seuraava peli:

  PSN: Mad-budchers1983
  Toisen erän alussa siirryin 4-2 johtoon, jolloin alkoi synkrottaminen. Kaksi kertaa ampui kiekon katsomoon ja peli tilttasi.
  Koitin kyllä noita edellämainittuja kikkoja katsomalla kaikki tauot sekä ottamalla omaa maalivahtiakin pois, mut taisi olla sen verran kokenut synkroaja, jotta onnistui siinä nopeasti.
   
 24. sinnepäinsä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sun faijas hakkuu
  Psn: GT-FINLAD
  Joukkue: Suomitinnut

  Yritti lopussa synkrota. Ei onnistunut. :)
   
 25. BigRedBob Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Florida Panthers, Miami Heat, Trevor Gillies
  PSN: KonrGtav joukkue: STSsanok

  Puolalainen vajakki alkoi välittömästi yrittämään syncroa jouduttuaan tappiolle. Ei onnistunut, reppana.