Ilmoitukset

Nimimerkki Eric Rooslind on viime aikoina kirjoittanut vinon nipun turhia ja provosoivia viestejä, joten passitimme hänet viikon ajaksi jäähyboksiin rauhoittumaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

NHL17 – Mustalista (muistakaa mainita konsoli)

Viestiketju osiossa 'Peliluola' , aloittajana lake79, 09.10.2016 klo 11.49.

 1. Antsku Jäsen

  Mustalle listalle tämä säälittävä suomijonne (PS4)
  ps-id: ruottalainen12
  joukkue: Nisti 88

  Joukkueen nimi jo kertoo kaiken, vaikka tätä kaveria ei pelilahjoilla ollut siunattu jaksoi kunnolla pelata 2 erää. Kolmannessa alkoi kiekko katsomoon ja veskan pois rämpytys.

  Sai viskattua katsomoon kiekon katsomoon 5-6 kertaa, erä tuntui ikuisuudelta. Näitä säälittäviä synkrojia on tullut mutta kukaan ei ole onnistunut sitä minua vastaan tekemään, toimiiko edes tämän vuoden versiossa?
   
 2. Bourque#77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  LA Kings|Big Bad Bruins |NUFC |FC Barcelona|KTP
  DoxxTheFoxx synkrosi mut,tilanne 2-0 mulle ja n. 10min pelattu.
   
 3. Götze Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers & Borussia Dortmund
  Ps4 ja miknight88. Ressukka yritti 4-0 tilanteessa syncroa, ei onnistunut. Pelin jälkeen tuli mielenkiintoista viestiä, sanojen ja lauseiden muodostaminen ainakin englannin kielellä tuotti niin ikään suuria vaikeuksia.
   
 4. WhySoSerious Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, Florida Panthers
  PSN: Kaheli89 joukkueella Design Hoi syncroaa myös.
   
 5. voittamaton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers
  Nonii! "Vihdoinkin" munkin kohdalle napsahti eka syncrooja, PSN CluDDer2 ja joukkue TeamRappio. Aloitti ton pelleilyn ekan erän puolessa välissä kun menin 2-0 johtoon ja luovutti kun tokaa erää oli mennyt 5 minuuttia. Hyvin toimi toi ettei paina mitään pelikatkoilla!
   
 6. voittamaton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers
  Lainaus:
  Voi vitun vittu, heti kun menin kehumaan niin heti seuraavana päivänä sitten tulee ryssä vastaan kuka onnistukin siinä tempussa, eli ei näköjään täysin varma taktiikka toi uusintojenkaan kattominen ole... ja psn oli Lara_9568 joukkue SKA NEVA
   
 7. Mosku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lieksan hurtat
  PS4 nimimerkki naniJani aloitti synkroamisen 1-0 maalin jälkeen....vittu mikä räkänokka.
   
 8. Kouhia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Siellä se on etusivulla jo. Kannattaa tsekata lista läpi, ennen kuin ryntää peliin. Säästyy monelta harmilta.
   
 9. WhySoSerious Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, Florida Panthers
  PSN: duffydoc12 joukkueella Finnishsniper77 syncroaa.
   
 10. Spitfire Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, SJS
  PSN: JyriJarvenpaa joukkueella KetsuppiPullo alkoi viskomaan kiekkoa katsomoon ja rämppäämään maalivahtia edestakaisin toisen erän lopussa 5-0 maalin jälkeen. Samaa pelleilyä koko kolmas erä kiekon saadessaan. Viimeisellä minuutilla sitten rage quit kun ei syncroaminen onnistunut.
   
 11. Ronikki73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  PSN: P_Schulze4... Ihme jäbä, alotti syncron ekassa erässä, kun tilanne oli 0-0 ja ja vielä runkku onnistu tokassa erässä saamaan läpi...
  Kyllä tämä peli on kiva :sarcasm:
   
 12. Glassjaw Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Gamertag: Kalja Lokki aloitti synkrot kolmannen erän alussa 2-1 tilanteessa, en skipannut katkoja ja otin itsekin molarin pois mutta onnistui kuitenkin 20 sekuntia ennen loppua. Pelin jälkeen laittoi vielä viestiä: "vituttaako" jonka jälkeen mä lauoin muutaman totuuden kaverille ja ilmeisesti raportoi meikäläisen :D. On nää vaan niin säälittäviä tapauksia.
   
 13. WhySoSerious Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, Florida Panthers
  PSN: ramijtii joukkueella Mhut1 myös syncrolistalle.
   
 14. king of the jungle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, #87
  https://www.reddit.com/r/NHLHUT/wiki/players_to_avoid
  Linkissä on Redditin vastaava lista synkroajista.
  Kyllä näitä synkroilijoita tulee nykyään sen verran paljon, että itsekin pitää tätä Jatkoajan ja Redditin listaa auki pelaillessa ja etsii sitten ennen peliä löytyykö vastustajan nimeä. Löydätte helposti kyseisen nimimerkin, jos se listoilta löytyy sillä kun painatte Ctrl+F, niin avaa hakupalkin johon voi alkaa kirjoittaa nimeä, niin alkaa näkymään värillisenä tekstinä jos löytyy vastaavuuksia.
   
 15. Spitfire Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, SJS
  PSN: LasarinLandeskog joukkueella Gfrtfc yritti synkroamista pelin puolivälistä lähtien, kun pääsin 2-1 johtoon.
   
 16. voittamaton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers
  En kyllä osaa sanoo yrittikö syncroa tosissaan vai mitä, mutta PSN: solomanki joukkue: Vellu77 alkoi veskaa laittelemaan vaihtoon ja takasin kun sain jäähyn kolmannessa erässä, teki samaa myös pari kertaa mun maalin jälkeen pelikatkoilla ja koko viimeisen minuutin rämppäsi veskaa pelin kulkiessa. Oli kyllä niin paska pelaaja, että ei välttämättä ole koko syncroamisesta kuullutkaan...
   
 17. lake79 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Suomi, Pahalampi, Penguins
  Lainaus:
  PS4?

  Lista päivitetty.
   
 18. Bourque#77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  LA Kings|Big Bad Bruins |NUFC |FC Barcelona|KTP
  Lainaus:
  Juu unohtui se mainita,eli ps4.
   
 19. Pordinard Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Matt Generous
  PS4 gt: KanaMieli joukkueen nimi: Kauluspaita, syncroa yritti.
   
 20. Snoga Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  PSN: Jubu_
  Joukkue: HC Kumpparit

  Yritti säälittävästi puolitoista erää synkroa hakea siinä onnistumatta. Pelikin oli vain 4-2 mulle, joten ihan kusessa kaveri ei ollut, mutta eipä näköjään usko itseensä riittänyt. Redditin listalta tämä kaveri jo löytyykin, mutta lisätään nyt tännekin.
   
 21. Fox Danger Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Trauman Lukko 16-17
  PSN: PIRANYA68
  Joukkueen nimi: KUZNYA

  Sain tehtyä johtomaalin 3-2, kun peliä oli jäljellä n. 1min.
  Sen jälkeen alkoi yrittää syncroa siinä kuitenkaan onnistumatta.
  En painanut hidastuksia pois enkä vaihtanut kentällistä taukojen aikana.
   
 22. Les Crusher Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Ducks
  Ei syncroa, mutta ohjain pöydälle ekassa erässä 4-1 -maalin jälkeen.

  qeers85 joukkueellaan KasiD

  EDIT: PS4
   
  Viimeksi muokattu: 16.05.2017 klo 11.39
 23. Śmierć Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NY Islanders & Frans Nielsen + Karhu HT
  Käyttäjä Aamuviok (PS4) lähti johtoasemassa kolmannessa erässä jokaisen aloitusvoiton jälkeen omaan päähän pyörimään, mistä vasta lähti pikkuhiljaa ylöspäin. Ei pahinta mahdollista, mutta en suosittele myöskään.
   
 24. Stockton Finest Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Winnipeg Jets
  Mulla ois niin monta EASHL sparrauspeli perseilijää tälle listalle, mutta jätän kuitenkin nimet kertomatta. En ymmärrä miks noit sparrauspelejä pitää pelata, jos ei kiinnosta edes vähää alusta mikään muu kuin perseily? Kaverit kelaa olevansa niin hyviä että pystyvät tulemaan itse koko kentän läpi, eivätkä suostu hyödyntämään botteja vaikka ne olisivat täydellisessä paikassa one-timerille. Kaikista naurettavempia ovat ne tapaukset jotka aluksi pelaavat hyvin, mutta yhden virheen tullessa loppuu motivaatio ja alkaa sooloilu joka ei ikinä johda mihinkään. Eikö ois helpompi vaan lähteä ja antaa muiden taistella voitosta? Erityisesti vituttaa noi ns. kovat pelaajat, jotka ovat hyvässä joukkuessa, mutta siitä huolimatta heillä on tarve tulla sparrauspeleihin sooloilemaan ja pilaamaan muiden ihmisten pelit. Näistä kavereist ei oo ikinä mitään hyötyä joukkueelle ja niiden kanssa häviää joka ainut kerta.

  Itse olen pelaaja joka ei lähde tuomitsemaan ketään levelin tai minkään tommoisen perusteella. Oon sitä mieltä että mulla on ihan yhtä hyvät mahollisuudet 1 levelisen kuin vaikkapa 50 levelisen kanssa. On tullu nähtyy niin paljon korkealevelisiä perseilijöitä et nykyään melkee toivoo saavansa mielummin 1 lvl puolelleen. Ja vaikka se 1 levelinen tekis paljon virheitä niin se on mulle ihan ok, yritän paikkailla niitä ja opettaa omalla esimerkillä heistä parempia pelaajia. Mun hermot ei vaa kestä sitä jos jengiin eksyy sankari jonka ainoa tavoite on yrittää itse maaleja.
   
 25. king of the jungle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, #87
  Wirginito Xboxilla.

  Tappiolla ja kiekkoa katsomaan, jossa sitten ilmeisestikin onnistui. Itselläni loppui mielenkiinto juosta karkuun, kun voitti jokaisen aloituksen meikäläisen paskan yhteyden takia ja peli kerkesi kulua aina viisi sekuntia. Jätin sitten ohjaimen pöydälle ja ilmeisesti oli jossain kohtaa saanut pelin poikki. Yli erän verran siinä meni.

  Hauskinta tässä on nyt se, että sain sitten vittu bännit Xboxilta kielenkäytön takia. Laitoin tälle sankarille viestin, että "I feel sorry for you. You are a good player but you act like a fucking child. People like you are the cancer of this game."
  Joo tiedän, ehkä meni itselläkin vähän tunteisiin ja videopelihän se vain on mutta toinen peli putkeen, kun saa taistella näitä syncropellejä vastaan, joilla on helvetin kova jengi täynnä TOTY-kortteja neloskenttään asti ja joista olet repimässä kovan taistelun jälkeen voittoja, niin pistää vituttamaan.

  Ilmeisesti sitten tuosta meikäläisen viestistä laittoi raporttia Microsoftille ja sain tosiaan kahden päivän bännit. Uskomatonta.