NHL17 – Mustalista (muistakaa mainita konsoli)

  • 80 265
  • 347

WhySoSerious

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Florida Panthers
Oon pelannut jo monta sataa peliä, joista suurin osa ykkösdivarissa. Syncroajia on tullut vastaan noin kymmenen ja muutama lagipeli, joista en ole ehtinyt lähteä ekalla minuutilla tai peli on alkanut lagaamaan tämän jälkeen, vaikka yhteys oli alussa hyvä. Lisäksi on tullut vastaan muutama satunnainen "perseilijä", jotka esim. haluavat tappiotilanteessa vain tuhlata aikaa mahdollisimman paljon, mutta eivät yritä kuitenkaan syncrota. Suurin osa peleistä, arvioilta 80-90 %, on ollut hyvää vääntöä, vaikka tasoerossa voi olla suuriakin eroja suuntaan tai toiseen. Sitten on muutamia tyyppejä, joiden pelityyli ei itseä miellytä. Tässä syy on luonnollisesti täysin itsessäni, jos pelaaminen ei maistu. Lisäksi näitä voi ja on tullutkin raukkamaisesti väisteltyä, kun en ole enää jaksanut pelata kyseistä tyyppiä vastaan. Pelissä on paljon turhauttavia asioita, mutta aika harvoin syy pelinautinnon katoamiseen on ollut täysin vastapuolessa.
 

BigRedBob

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Florida Panthers, Miami Heat, Trevor Gillies
PS4: sitruunasaari87 on aito miespillu, joka lukitsee itsensä pakiksi ja minuutin jälkeen lähtee ja jättää koneen pelaamaan itsekseen. Varmaan elämä tekee tiukkaa, pitää grindaa coinssii kun mutsi laittoi rahahanat kiinni. Mäntäpätkä pyörimään (ALL MALE) ja sohvalle odottelemaan tuloksia. Hakkasin 10 maalia ja yritin ajella kaikki sen pelaajat paskaksi ajan kuluksi. Heikko esitys. Luiskan täytteeksi.
 
Suosikkijoukkue
Washington Capitals
Nyt tuli jälleen aito perseilijä vastaan xboxin puolella ykkösdivarissa nimittäin yritti syncrota todella kauan kun jostain syystä alotukset meni hänelle jatkuvasti ja kerkesi yrittää muutaman kerran. Epäonnistumisien jälkeen aloin hallita kiekkoa ja kaverilla meni hermot joten lähti pelistä. GT: AlexanderBvB01 ja joukkue Lucheck
 

Zigmund

Jäsen
Suosikkijoukkue
Minnesota Wild
Hauska pelit oli taas pienen tauon jälkeen, kun vastaan tulee moramake ensimmäiseksi syncroilee ja seuraavaksi tommyzacate, Kaljalaatikko joukkue nimeltään.. Kiekkoa vaan katsomoon ekan erän jälkeen, kun mennään parin maalin johtoon ja viedään peliä. Koitti saada kiekkoa jonkun aikaa ennenku hajos pää totaalisesti ja alko taklailee mun botteja ja hakkaa niitä mailalla seuraavat pari erää voi voi näiden kanssa.
 
PSN: Crunchy1986
Joukkue: EHC Essen West

Meni 5-0 johtoon ja 5-2 tilanteessa pasko housuun ja alkoi kuluttamaan aikaa. Oli kyllä aika huono siinä, kun kuitenkin 5-4 asti sain kavennettua, sitten loppui aika kesken.
 

Snoga

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
PSN: mrkboyyy

Onnistui synkron vääntämään compissa 20 sekuntia ennen loppua. On nämä vaan aina yhtä säälittäviä kun tulevat vastaan. Sijalla 37. löytyi compissa ja eihän sieltä nyt tietenkään uskalleta yhtä tappiota ottaa vastaan.

Edit: En viitsi tuplia pistää, mutta tulipahan taas törmättyä synkroojaan. PSN: Latezkin8

Edit2: Mikähän synkromagneetti meikäläisestä on tullut nimittäin nyt tuli jo päivän kolmas synkroaja vastaan :D PSN: itsTyper
 
Viimeksi muokattu:

Stoll

Jäsen
Psn: Santava6

Runkkari pelasi paikkalukituksella, ei ehkä mustalle listalle mutta omasta mielestä jos jengi on täynnä heroja muutenkin niin munaa pitäisi löytyä sen verran että itse pelaisi.
 

Eskelarit

Jäsen
Kyllähän sen tietää kun pelit kovenee (eliitti-poffit ja comppi) niin synkroojia rupee taas löytymään. PS4 konsolina.

Ensimmäisenä tuli JOONA--21 elitepoffeissa vastaan, joka perusteli sillä, että peli antaa mahdollisuuden ko. touhuun, joten miksi ei käyttäisi sitä..

Toisena ValVe0204, joka tuli compissa vastaan Suomitiimillä. Ajattelin jo pelin alussa laittaa viestin, että komiaa kun jaksaa vääntää comppia pelkillä Suomi-äijillä. No ekaa erää 7min jäljellä, 3-0 taulussa ja alkoi synkroomaan. No laitoin heti sitten kesken peliä viestiä jo, kävi sitten kaventamassa mun tyhjään rysään ja jatkoi synkroomistaan. Luistelin koko toisen erän karkuun jäähy-yrityksiä ja lopussa sai kiekon ja veto upposi, joten 3-2 taululla ja tää rupes pelaamaan tosissaan taas kiekkoa :D Poljin siinä karkuun aika pitkään ja kävin tempasemassa 4-2, niin alkoi taas yrittämään synkroa. Puttasin vahingossa 4-3 omiin siirretyn boksin aikana ja silti jatkoi vaan synkron yrittämistä.

Nyt viimeisenä tuli vielä vastaan Raphalsky69 joka kolmannessa erässä sai tuplaboksit ja yritti synkroa kerran. Ei onnistunut ja jäi loppuajaksi seisomaan paikalleen.

Kaks viimeisintä tuli peräkkäin vastaan. Etin 2h 30min pelejä, nää kaks sankaria tuli vastaan koko aikana. Tai tuli tää compin top5 Larkin_71, mutta ei kyllä kiihottanut lähteä pelaamaan NA-yhteyttä vastaan.
 

voittamaton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers
Tää Competitive Seasons on kyllä ihan käsittämätöntä paskaa. 90% vastaan tulevista pelaajista karkaa joko kun näkee veskan statsit (n.80-30-1) tai sitten on niitä ketkä on tullut jo vastaan, jotka on koko pelin hakenut pelkkiä bugimaaleja ja joita vastaan ei yllättäen huvita pelata.

Ja sitten kun pääsee peliin tulee näitä jo mainittuja bugisankareita ja omassa päässä pyöriviä jonneja, viimeisimpänä jullee31 joukkueella Hc Lieto.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
ReadyJam5914715 Xboxilla.

Kiekkoa katsomoon kun ei ressukka pärjää. Laitoin vielä viestiä perään, että otin videota ja lähetin EA:lle johon vastasi vaan naureskellen, että kohta pitäisi olla 50 bännit jo tulossa mutta eipä ole ikinä näkynyt.

Ikävä kyllä oikeassahan nuo on. Eipä paljon ole EA tehnyt tämän bugin korjaamiseksi tai ongelman ratkomiseksi ja yksi isoimmista asioista mikä tässä pelissä vituttaa. Päivästä toiseen, vuodesta toiseen.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Datsperi Xboxilla.

Rassukka alkoi 4-1 tilanteessa viskomaan kiekkoa katsomoon ja loppupeli menikin sitten karkuun luistellessa. Onneksi ei peli kaatunut vaikka aika useasti sai sen kiekon sinne heitettyä. Katsoin rauhassa animaatiot ja otin omaa maalivahtia pois, niin se näytti ainakin tässä toimivan.
 

Kouhia

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
PS4

Kalle_95_ joukkueella Fc Somali

Synkroa 5-2 maalin jälkeen, hetken jaksoi kikkailla tuloksetta, jonka jälkeen itse poistui paikalta. Videopätkää löytyy myös, mutta mihin näistä voi ilmoittaa ja onko siitä mitään hyötyä?

Ja kiitos vaan kaikille täällä vinkkiä jakaneille. Pelikatkot katsottiin pitkään ja hartaasti, kun kaveri yrittää erroria saada aikaiseksi.
 

jjoni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
PS4

PSN: Soodavesi Joukkue: FASERB

Perus synkroa yritti, kun oli ensimmäisen 10 minuutin jälkeen 3-0 tappiolla. Erän verran sitä jaksoi tuloksettomasti yrittää ennen poistumistaan. Ilmeisesti tosiaan toimii tuo, ettei painele mitään katkoilla ja antaa hidastusten pyöriä.
 

Kouhia

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ja listan jatkoksi voidaan lisätä Heisenberg48100, joukkue Pisterohmut2. Pelin loppusekunneilla yritti syncroa, huonolla menestyksellä. Lisäksi joukkue täynnä legendoja yms. jonka ainut tapa hakea maalia on kulmasta syöttö maalin eteen one-timerin toivossa. Pari kertaa siinä onnistuikin.

Mikä vittu siinä on, että nämä pellet ovat aina suomalaisia?
 
PS4: ringo60starr

Tein 1-0 johtomaalin toisessa erässä, jonka jälkeen saapui viesti "fucking lucky id". Sen jälkeen otti moken pois ja yritti heittää kiekon katsomoon siinä onnistumatta. Onnistui kuitenkin lisäämään johtoni lukemiin 2-0 tyhjään maaliin. Poistui toisella erätauolla. Vetänyt 1vs1 peleissä saldolla 184-1058-24. Tämä siis sieltä ja on muistaakseni ensimmäinen tällainen joka on tullut vastaan omalla kohdallani, ainakin NHL17-pelissä.
 

Kuubextra

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokkolan Hermes
Hyvin alkoi comppi viidellä voitolla ja sitten kuudennessa tulikin synkroaja. Pikku mokan tein ja sai tehtyä synkron 5-2 tilanteessa. Prkl!

PSN: bluestars145
Joukkue: Hockeyking29
 

Fox Danger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Trauman Lukko 16-17
On tämä hauskaa.
Ensimmäiseksi tänä aamuna:

PSN: Firm_belieber69
joukkuella: Anul expedition.
Reilu 2 min pelattu ja mun yhteys katkesi. Katsoin kaverin viimeisimmät pelit ja kas kummaa, pelkkiä voittoja pelien katketessa n. 2 min kohdalla.
Tällä hetkellä compissa 39.sijalla.


Seuraava peli:

PSN: Mad-budchers1983
Toisen erän alussa siirryin 4-2 johtoon, jolloin alkoi synkrottaminen. Kaksi kertaa ampui kiekon katsomoon ja peli tilttasi.
Koitin kyllä noita edellämainittuja kikkoja katsomalla kaikki tauot sekä ottamalla omaa maalivahtiakin pois, mut taisi olla sen verran kokenut synkroaja, jotta onnistui siinä nopeasti.
 

BigRedBob

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Florida Panthers, Miami Heat, Trevor Gillies
PSN: KonrGtav joukkue: STSsanok

Puolalainen vajakki alkoi välittömästi yrittämään syncroa jouduttuaan tappiolle. Ei onnistunut, reppana.
 

Antsku

Jäsen
Mustalle listalle tämä säälittävä suomijonne (PS4)
ps-id: ruottalainen12
joukkue: Nisti 88

Joukkueen nimi jo kertoo kaiken, vaikka tätä kaveria ei pelilahjoilla ollut siunattu jaksoi kunnolla pelata 2 erää. Kolmannessa alkoi kiekko katsomoon ja veskan pois rämpytys.

Sai viskattua katsomoon kiekon katsomoon 5-6 kertaa, erä tuntui ikuisuudelta. Näitä säälittäviä synkrojia on tullut mutta kukaan ei ole onnistunut sitä minua vastaan tekemään, toimiiko edes tämän vuoden versiossa?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös