NHL16 – Hockey Ultimate Team

  • 211 445
  • 1 561

Bourque#77

Jäsen
Suosikkijoukkue
LA Kings|Big Bad Bruins |NUFC |FC Barcelona|KTP
Yhden kerran kävin hakemassa kiekkoa maalin takaa, kaveri kiersi maalin ja meni takaisin. Tuota voidaan toistaa vaikka koko erä ilman, että saan kiekkoa ryöstettyä. Jatkossa rupean itse harrastamaan samaa sillä jos se kelpaa minulle niin saa kelvata vastustajallekin.
Jep,et saa kiekkoa riistettyä,koska taktiikka,ei bugi. Karvaus täysille ja ohjaat pelaajan menemään maalin taa,vaihdat toiseen pelaajaan ja menet toiselta puolelta. Ja ei,en missään nimessä pidä tuota maalintakana PYÖRIMISTÄ millään tapaa asiallisena,todella vittumaista pelaamista,mutta kyllä siinä kiekon saa pois,viimeistään niin,että karvaukset täpölle ja otat veskan ohjaukseen. CPU takuulla saa karvattua kiekon jos vastustaja ei lähde hyökkäämään.
 

Kuubextra

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokkolan Hermes
Yhden kerran kävin hakemassa kiekkoa maalin takaa, kaveri kiersi maalin ja meni takaisin. Tuota voidaan toistaa vaikka koko erä ilman, että saan kiekkoa ryöstettyä. Jatkossa rupean itse harrastamaan samaa sillä jos se kelpaa minulle niin saa kelvata vastustajallekin.

Karvaatko yhdellä hyökkääjällä kerrallaan? Meneppä kaikilla hyökkääjillä rintamana vaihtaen koko ajan. En muista tuollaista kenenkään harrastavan kun se johtaa varmuudella kiekon menetykseen ja näin myöskin vastustajan maalipaikkaan.
 

Kafrom

Jäsen
Paras taktiikka on vaan mennä täysiä päälle. Nimimerkillä 30-40 taklausta joka pelissä.
Samat. Paukutan joka pelissä kevyesti tuon 30-40 kertaa, ihan sama vaikka tulisi pelissä turpaan. Pääasia tehdä itse pari maalia ja tehdä vastustajan pelaamisesta vaikeaa. Statseissa tuo yliaggressiivinen pelityyli ei vielä tappioiden muodossa kyllä näy.
 

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
Itse paukutin sekopäisenä ennen taklauksia GMC-liigojen aikaan, mutta tuo takiikka ei ollut ihan se paras mahdollinen kun usein pääsi ennakoimalla tuon aika helposti meikästä ohi. Niistä ajoista vähän rauhoittanut menoa, mutta vieläkin tulee kyllä oltua fyysinen. Ei vaan se kalpa-miekkailu oo mun jääkiekkoa, paitsi joskus spämmään ihan vittuillakseni, kun menee hermo siihen vastustajan tekemänä. Toki vertailu GMC-liigoihin on sinänsä huono, kun en enää pelaa jatkumona samoja kasvoja vastaan jotka oppivat hetkessä meikän menon.
 

Kafrom

Jäsen
Ei herranjumala näitä suomijonneja, terveiset vaan Weazlielle jos sattuu lukemaan jostain syystä.

Ei paljoa huvita pelata tuollaisia vastaan, kun pelikirja koostuu yhdestä sivusta; sido aloituksissa, hakkaa tattia ihan saatanan kovaa ja mene kulmaan suojaamaan kiekkoa, R2 löytyy siinä vaiheessa ohjaimesta kun pitää päästä syöttämään se onetimer - muutoin haetaan etukulmaa. Pakeilla pelinavaamiset sikseen, hakataan vähän tattia ja tullaan suoraan alueelle. Syöpää sanon minä.
 

Niksi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tiedät sen paremmin. Vai tiedätkö sittenkään?
Steen - Little - Wheeler
Ladd - Scheifele - Ehlers
Komarov - Barkov - Granlund
Domi - Helm - Stafford

Myers - Byfuglien
Määttä - Trouba
Enström - Harrison

Pavelec
Mason
Pitkään tuolla porukalla (Masonin tilalla Luongo) tuli pelattua muutama kuukausi. Nykyään saan jäälle hieman erinäköisen jengin:

Steen - Kopitar - Wheeler
Ladd - POTG-Scheifele - MOV-Ehlers
POTG-Perry - TOTW-Barkov - MS-Jokinen
TOTW-Komarov - Helm - TOTW-Stafford

Myers - Byfuglien
Karlsson - TOTW-Stuart
TOTW-Martinez - TOTW-Trouba

Varlamov
Luongo

Perryn ja Jokisen lisäksi Martinez tuli keräilypakoista, muuten on erikoiskortit rahalla ostettu. Vaan kummasti korttivaihtojen jälkeen on maalintekeminen ollut varsinkin kolmoskentällä tuskaa. Barkovin tehot 27 peliin 1+3 ja -8, vaikka pelaakin ylivoimaa, sentään Jokinen on ollut hieman parempi 27 peliin 3+8 ja -1. Perryn tehot puolestaan 30 peliin 16+4 ja +4. Vähän hämäräksi jää miksi mulla Barkov on ihan paska, kun muut päivityt ykkös- ja kakkossentterit vetää paremmin tehoja. Kopitarilla 36 peliä tehoin 10+6 ja 3, Scheifele 57 peliä tehoin 13+19 ja -3. Kulta-Domi veti pelistä toiseen 0+0 tehoja ja miinusta tuli lähes joka pelissä., jonka jälkeen vaihdoin Komaroviin. Pitäisiköhän lyödä pronssi-Domi takaisin kentälle?

Täällä puhuttiin 1-4 taktiikasta, jota itse kyllä suosin mielelläni. Sit back ja conservative (& 2-3) on mulla toiminut kaikista parhaiten. Välillä taklaan kaikkia liikkuvaa ja ihmettelen, kun vastustaja saa pelin aikana viidellä laukauksella 2-3 maalia. 8) Alivoimalla heitän pääsääntöisesti kiekon päätyyn (myös tappioasemassa), mutta totta kai yritän lähteä hyökkäykseen, jos mahdollisuus tulee. Anteeksi jos pelaan liian puolustusvoittoisesti. 8)

Kysymys! Miksi välillä joku HUT-peli saattaa olla välillä täysin arcadea ja toisessa pelissä huomattavasti hidastempoisempi peli. Onko tämä se kuuluisa tasoitus? Vai luulenko vain?
 
Viimeksi muokattu:

Kafrom

Jäsen
Kysymys! Miksi välillä joku HUT-peli saattaa olla välillä täysin arcadea ja toisessa pelissä huomattavasti hidastempoisempi peli. Onko tämä se kuuluisa tasoitus? Vai luulenko vain?
Olen itse miettinyt usein ihan samaa, välillä tosiaan peli tuntuu todella hitaalta ja sitten seuraavassa matsissa ukot menevät 2x kovempaa.

Nash - Giroux - TOTW-Eichel
JVR - Kesler - Hossa
Neal - O'Reilly - TOTW-Abdelkader
Sharp - Koivu - Gratton (:D)

Kronwall - TOTW-Byfuglien
IPOTG-Provorov - Voynov
Seabrook - J.Johnson

Schneider
Bernier

Otan mielelläni suosituksia vastaan tuohon kolmosketjun laitaan Nealin paikalle, mieluiten siis joku vahvarakenteinen hyökkääjä.
 

Ålemao

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers & Pelicans
Nyt tais tulla ennätys, peli velivenäläistä vastaan. Oma sijoitus 800 joukossa, kaveri 19000. Perus marchandit siel ykköses. Vedot 43-8 ja loppulukemat 4-5. Nää on poijjaat niitä hetkiä ku miettii miks tätä pitää pelata...
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Mitäköhän EA:n kiekkojumalia sitä on tullut palvottua oikein, kun peli kulkee aivan pirun hyvin ja joku 15 pelin voittoputki päällä. Oma maalivahtikin seisoo päällään juuri oikeilla hetkillä. Parin päivän aikana nousin kakkosesta ykkösdivariin häviämättä peliäkään ja nyt on ykkösdivarissakin viisi peliä jo voitettuna.

Ainoa mikä ärsyttää näissä korkeammissa divareissa on samantyyliset vastustajat. Aloituksissa sidotaan ja sitten mennään kulmiin hieromaan suojausnapin kanssa jäähyjä kalastellen ja takatolppaa etsien. Nämäkin on oppinut jo puolustamaan hyvin pois, mutta kyllä se vastustaja sen yksi-kaksi pakollista saa silti tehtyä näitä kautta. Onneksi itse saa tehtyä sen neljä tai viisi siihen vastineeksi.
Tuossa muutamassa viestissä puhuttiin tuosta taklaamisesta ja pakko vähän kehua itseäni. Suoraan rakastan taklaamista ja joka pelissä niitä tulee sellaiset 30-40 ja vastustajalla, jolla yleensä pelaajat on niitä pieniä vikkeliä hiiriä niin taklauksia on joku maksimissaan kymmenen. Peliälyä ja tietoisuutta on tullut sen verran, että käytännössä aina tietää minne se vastustaja tulee seuraavaksi kääntymään. Voit ottaa sen pakin jo omasta päästä haltuun, kun vastustaja tulee vasta keskialueen yli ja tiedät tasan tarkkaan minne se tulee kääntymään milläkin hetkellä. Jos ei muuten niin muilla pelaajilla vähän ohjaat sinne omaan haluamaasi suuntaan, kunnes tulet ja ajat täysillä vastapalloon. Siitä sitten kiekonriisto ja vastahyökkäykseen.
Suosikki taktiikkani on se, kun annat vastustajan tulla kiekon kanssa ja pidät itse sitä alinta omaa pelaajaasi hallussa omalla alueella. Vastustaja lähtee laitaa kohti kiertämään ja ohittamaan omia tekoälyn pelaajiasi ja tulet ikäänkuin heidän takaa sillä isolla pakillasi täysin puskista. Yleensä ne pari omaa on vielä siinä aivan lähellä, niin kiekonriisto tulee todella usein ja siitä vastahyökkäys ylivoimaisena.
Omasta pakistosta löytyy ainakin kokoa harrastaa tätä leikkiä. Subban, Burns, Bufyglien, Hedman. Juuri sitä silmällä pitäen hommattu. Hoituu fyysinen peli, mutta silti löytyy kiekollista taitoa ja laukaisuvoimaa viivalle.

Mitään tiettyä pelityyliä en osaa itsestäni keksiä. Se on vähän sellaista vastustajan mukaan mukautumista. Harvoin tulee sitä kulmarallia suojausnapin kanssa harrastettua. Enkä oikeastaan ikinä käytä mailannostoa, ehkä senkin voisi joskus kunnolla opetella, niin ehkä helpottaisi vielä vähän puolustamista lähitilanteissa. Aika paljon kiekon kierrättämistä ja pakilta vetoja viivasta. Niistä ohjureita ja ripareita sisään.
Onkohan se nyt vasen triggeri ja tatti toiseen suuntaan, niin tekee sen mailaharhautuksen, jossa nostaa mailan vastustajan ohi. Toimii muuten ihan helvetin hyvin niin tekoälyyn, kuin ihmispelaajiin. Laidasta nouset ja tuon teet, niin pirun usein sitä onkin jo molken kanssa kaksistaan läpi, kun se pakki jäi ihmettelemään mistä se oikein tuli ja minne meni.

Viimeisin matsi oli kyllä huikea trilleri. Minuutti ennen loppua johdin 3-2. 52 sekuntia ennen loppua vastustaja tasoittaa viivavedolla, tästä 11 sekuntia ja pääsee ylivoimahyökkäykseen tehden onetimerilla maalin. Puoli minuuttia jäljellä ja meikäläinen häviöllä. Aloitusvoitto ja sentterillä viivan yli ja samantien lämäri. Pomppaa molken yli maaliin. Voitan taas aloituksen, laiturille kiekko ja laitaa pitkin kohti hyökkäysaluetta. Teen tuon aiemmin mainitsemani harhautuksen ja pääsen läpi. Molkke kahville ja voittomaali, kun kellossa on kolme sekuntia jäljellä. Huikea tunteiden vuoristorata tuli alle minuutin sisällä koettua.

Yksi asia mitä olen pitkään ihmetellyt on se, että eikö jengi yhtään roolita joukkueitaan? Siellä näkee niitä samoja Gaborikkeja pelaamassa alivoimaa todella monella. Joo, onhan se nopea kaveri ja läpiajojen yms. mahdollisuus on isompi, mutta todella heikot puolustusarvot löytyy myös. Itselläni on neloskenttä kunnon jarrukenttä, joissa kaikilla on vähintään 89 puolustusarvo. Kovia pelaajia toki, mutta nimenomaan puolustuksen kautta heidät jengiin hommasin ja hyvin homma toimii. Paljon ei av:lla kolise omissa ja tarvittaessa ihan hyvin kerkeää lähtemään ylöspäin tilaisuuden tullen, vaikka se nopeus ei olekaan se 90.
Zuccarello-Gaborik on yksi AV-pari, jolle tulee naureskeltua. Näitäkin aika paljon löytyy ja siinähän pelaavat. Helppo itselle, kun nuo pikkuväkkärät lentävät seinille ja otan totaalisen ylivoiman maalinedessä jne.
Sitten sitäkin pitää ihmetellä, että jengi laittaa johonkin ylivoimakenttään Sharppia tai Nyqvistia sentteriksi. Itselläni löytyy kakkossentteri jengistä Bergeron, jolla on pelin parhaat aloitukset (95), niin se on lähes satavarma aloitusvoitto ja kiekonhallinta sen jälkeen. Luulisi joidenkin ykkösdivarissa pelaavien tajuavan, että ehkä sillä laiturilla ei ole kovinkaan hyvät aloitusstatsit.
Jos jotain pelaajaa kannattaa suositella, niin juuri Bergeronia. Pelin paras aloittaja ja aivan mahtava puolustussuuntaan osaten kuitenkin myös tehoilun hyökkäyspäähän. Giroux ja Bergeron on kyllä sellainen kärkiketjujen sentterit, joista en hetkeen luovu.

Brett Hull on muuten aivan peto. 97 laukaukset on aikamoisia kuteja.
 

zelro

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
MS Vanek (88) - Pavelski - Zetterberg
Okposo - Thornton - MOV Ennis
Kreider - Johansen - Neal
Domi - Backes - TOTW Doan

Byfuglien - Kronwall
MOV Streit - Faulk
Barrie - Seabrook

Schneider

Laitetaas omakin tiimi näkyville kun kerta muutkin, vaikka uudelleenrakennus on käynnissä. Käytännössä maalit tehdään 1. ja 2. kentillä, 3.-4. ketjut tekee mitä pystyy. Domi lähtee seuraavana ja nelosen vasempaan laitaan pitäisi löytää joku iso ja hyvin puolustava laituri. Nelosesta on siis tarkoitus tehdä puhdas jarrukenttä. Myös Neal on tarkoitus korvata jossain vaiheessa, samoin Okposo. Periaatteessa Okposon voisi pudottaa Domin tilalle neloseen, sillä mielestäni herra pelaa hyvin myös omassa puolustuspäässä. Vai mitä sanoo raati? Tilalle olen miettinyt esim Nashia tai Voracekia.

MOV Ennis on muuten kohtalainen pelaaja, mutta liian pieni. Vauhtikaan ei aivan riitä, eli myös sille osastolle pitäisi saada kokoa. Tuota 88 over all MS Vanekia pitää kyllä kehua, sillä veto on parempi kuin esim basic Crosbylla. Ja ei ole edes kallis, LPS taitaa PS4:llä olla 40k-50k. Muutenkin tuo ykkönen tuntuu toimivan todella hyvin. Pavelskilla ja Zetterbergillä on kohtalaisesti nopeutta ja ennen kaikkea käsiä, Vanek hoitaa sitten ampumisen. Vaikka ei tuota Zetterbergin rannarikaan tarvitse hävetä.

Oma pakisto tuntuu toimivan ihan hyvin. Streit lähtee todennäköisesti vaihtoon ja tilalle tulee Burns, vaikka laukaus ja ennen kaikkea syöttövarmuus onkin aivan huippuluokkaa. Schneider on vakiinnuttanut paikkansa maalilla. Pelaa kohtalaisen varmasti ja helppoja maaleja ei viime aikoina ole tullut. Katsotaan kun saan MOV Tohvelin myytyä, että paljonko on käytettävissä jälleenrakennukseen. Todennäköisesti 150-170k.

Sitten kun rosteri on saatu kuntoon niin kemiat heitetään sataseen ja lähdetään urakalla tavoittelemaan paikkaa ensin kolmosen kautta kakkosdivariin ja sieltä aina ykköseen. Tulee olemaan pitkä ja kivinen tie.
 
Viimeksi muokattu:

marse

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Taas tapahtuu mielenkiintoisia. Torstaina pelasin vitosdivisioonan loppuun ja voitin tittelin toiseksi viimeisessä ottelussa. Tänään kun tulin takaisin, on vitosdivisioonaa taas kaksi ottelua jäljellä ja piste matkaa mestaruuteen. Pelaajien sopimukset ovat kyllä vähentyneet sen viimeisen matsin verran. Onneksi olen jo tuhlannut noususta ja tittelistä tulleet kolikot ja nähtävästi saan ne vähintään tasurilla uudelleen.
 
Suosikkijoukkue
Leijonat, Oulun Kärpät
P.Sharp - Mi.Granlund - F.Forsberg
M.Grabner - R.Nugent-Hopkins - J.Eberle
A.Gogliano - V.Filppula -J.Silfverberg.
J.Skinner - B.Richardson - T.Tatar

H.Lindholm - S.Vatanen
M.Vlasic - D.Wideman
T.Krug - A.McQuaid

O.Pavelec (D.Kuemper)

Tuolta näyttää allekirjoittaneen tämänhetkinen kokoonpano. Tällähetkellä 5.divisioonaa louhitaan ja joukkueen kokonaistilastot näyttävät lukemia 28-5-1.

Tänään tuli useaan otteeseen kirottua huonoa tuuria pakka-avauksien kanssa, kunnes sieltä napsahtaa D.Keith (arvo noin 170 000 coinsia) ja Flashback B.Richards (realistinen arvo siinä 400 000 - 500 000 coinsin luokassa). Enpä kiroa enää :) Tänä viikonloppuna EA muuten tarjoaa "Happy Hourit" eli coinsit voitoista maksellaan kaksinkertaisena. Hyviä pelihetkiä!
 

Kuubextra

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokkolan Hermes
Nyt tais tulla ennätys, peli velivenäläistä vastaan. Oma sijoitus 800 joukossa, kaveri 19000. Perus marchandit siel ykköses. Vedot 43-8 ja loppulukemat 4-5. Nää on poijjaat niitä hetkiä ku miettii miks tätä pitää pelata...

Tämän takia kaikki nousee yleensä sukkana I-divisioonaan. Ranking kun hivuttautuu 2000 paremmalle puolelle alkaa loppumaan ne jatkuvat "supertähti vs tulokas"-pelit ja joutuu hankkimaan parempia pelaajia.

Normaali online-versukset toimii samalla periaatteella ja tätä voi vaikka testata kaverin kanssa. Uudella acoountilla pelaavalta ei voi ottaa kiekkoa pois mailalla. En sitten tiedä onko HUT:ssa näin isoa eroa, voi olla.
 

Ålemao

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers & Pelicans
Tämän takia kaikki nousee yleensä sukkana I-divisioonaan. Ranking kun hivuttautuu 2000 paremmalle puolelle alkaa loppumaan ne jatkuvat "supertähti vs tulokas"-pelit ja joutuu hankkimaan parempia pelaajia.

Normaali online-versukset toimii samalla periaatteella ja tätä voi vaikka testata kaverin kanssa. Uudella acoountilla pelaavalta ei voi ottaa kiekkoa pois mailalla. En sitten tiedä onko HUT:ssa näin isoa eroa, voi olla.
Se on vaän suht raivostuttavaa että mitä huonompi kokoonpano vastustajalla sitä varmemmin peleissä käy juuri noin. En sit tiedä onko ihan oma juttuni mutta aika yleistä itsellä. Miten voi veskarille olla vaikeampi torjua Brandon Bolligin kuti kuin Tarasenkon :D isot pojat puhuu Ea avusta....
 

A Siente

Jäsen
Olipas vittumaisia nuo Philadelphian home 4 ja home 5 pelipaidat (nhlguides). Eihän noissa ole mitään eroa. Kerrankin oli tuuria ja sain ostettua oikein. No jos nyt tarkempaa katsoo tietokoneen ruudulta, niin toinen on aavistuksen kirkkaampi, mutta telkan kautta näyttää aivan samalle.
 

oxymoron

Jäsen
Olipas vittumaisia nuo Philadelphian home 4 ja home 5 pelipaidat (nhlguides). Eihän noissa ole mitään eroa. Kerrankin oli tuuria ja sain ostettua oikein. No jos nyt tarkempaa katsoo tietokoneen ruudulta, niin toinen on aavistuksen kirkkaampi, mutta telkan kautta näyttää aivan samalle.
Itse huomasin pienen eron siinä vaaleassa kuvioinnissa, jota on sitä P-logon mustaa taustaa vasten. Toinen ulottuu hieman ylemmäs, on ns. vähän laajemmalla alueella. Vinkiksi vain muille, jotka saman vittuilun kanssa taistelee

En ole katsonut onko eroa muualla, mutta itse olen tuota neliöllä korostettua aluetta tuijotellut paitojen erottamiseksi
 

Liitteet

  • philly.jpeg
    philly.jpeg
    63,6 KB · kertaa luettu: 346
Viimeksi muokattu:

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
Katsokaa ne erot viimeisestä myydystä hinnasta. Sen näkee kun painaa "lähetä treidiehdotus" vai mikähän se kohta oli. Sen kautta katsoin itse erot noille paidoille.
 

Apassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Teki mieli hankkia kovuutta nelosketjuun ja siirsin sinne TOTW Spezzan ja TOTW Kreiderin sekä ostin, kun halvalla sain, J.Scottin all stars kortin. Nyt on sitten nelosessa taklaukset 99 , 91, 93. Samaan aikaan ostin sitten kolmosen keskelle N.Bäckströmin. Hauska sinänsä, että katselin 12 pelin jälkeen tehopisteet, niin J.Scottilla 3+2 ja N.Bäckströmillä 1+5. On sentään Bäckström jotain kakkossyöttöjä napsinut, mutta muuten ollut kyllä vaisu. Menee vaihtoon, kun saan coinsseja kerättyä enemmä. Scottilla en ole päässyt vielä kunnolla hämmentämään. Todella painava veto kaverilla kyllä. Pitäs päästä tappelmaan.
 

Thombson

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Pistetäämpä omaakin tiimiä tänne.

Foligno - Sedin - Ennis
Gaudreau - Bergeron - Kutcherov
Zuccarello - Mi Granlund - Yakupov
Abdelkader - Boyle - Reaves

Bouwmeester - Bieksa
Hamhuis - Trouba
Phaneuf - Ekblad

Luongo/Lehtonen
Gibson

Ykkösen oikeaan laitaan pitäisi saada joku hieman jykevämpi kaveri, kokeiltu jo Iginlaa, Forsbergia ja Toffolia aiemmin. Bure olisi haaveena mutta maksaa 300k liikaa. Suosituksia max 20k hintaluokassa? Bieksan tilalle pitäisi myös saada jotain laadukkaampaa.
 

Apassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ykkösen oikeaan laitaan pitäisi saada joku hieman jykevämpi kaveri, kokeiltu jo Iginlaa, Forsbergia ja Toffolia aiemmin. Bure olisi haaveena mutta maksaa 300k liikaa. Suosituksia max 20k hintaluokassa? Bieksan tilalle pitäisi myös saada jotain laadukkaampaa.

Pelaat nyt urakalla tänään, kun tuplacoinssit ja ostat vähän kalliimman. Jos 20K.hon on pakko saada, niin oletko kokeillut Gustav Nyquistia
 

Thombson

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Pelaat nyt urakalla tänään, kun tuplacoinssit ja ostat vähän kalliimman. Jos 20K.hon on pakko saada, niin oletko kokeillut Gustav Nyquistia

Tänään ja eilen änäri ollut päällä aamusta iltaan ja annan bottien pelata Puolaa vastaan pronssitiimillä. Käy vaan erätauolla nappaamassa pelin takas käyntiin. Eilen sain Bergeronin grindattua näin.
 

Ribals

Jäsen
Varmaan täällä tämä ollutkin, mutta pelaajia kannattaa käydä vertailemassa hutplaza.net sivustolla. Tuolta näkee pelaajien piilostatseja ja saa vähän infoa, mitä pelkän kortin statsit eivät näytä.
 

Turri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers, HIFK, Braehead Clan
Varmaan täällä tämä ollutkin, mutta pelaajia kannattaa käydä vertailemassa hutplaza.net sivustolla. Tuolta näkee pelaajien piilostatseja ja saa vähän infoa, mitä pelkän kortin statsit eivät näytä.

Tahan liittyen on varmaan ihan patevaa mainita, etta nuo piilostatsit eivat ole 100% oikein. Kukaan ei ymmartaakseni saa HUT-korttien tarkkoja statseja tietoonsa (pl. EA tietysti), joten sivut kuten HUT Plaza ja HUTdb listaavat lahinna suuntaa antavat statsit, varsinkin kun kyseessa on erikoiskortit. Muistelisin etta nuo peruskortit eli esim. kultainen Ovechkin pitaa aika hyvin paikkansa, mutta vaikka viimeisin TOTW97 Ovechkin ja sen statsit onkin sitten enemman tai vahemman vain +6 joka statsiin verrattuna tuohon perus 91ovr kultakorttiin. Tasta kertoo myos se, etta HUT Plazan ja HUTdb:n statsit saattaa hieman vaihdella. Halusin vain mainita taman, kun esimerkiksi Maddenin puolella MUThead.com kaiketi saa korttien tiedot ja myos viimeiset myyntihinnat suoraan EA:lta (tai suoraan konsolin kautta, kuitenkin oikeeta pelitietoa saavat), mutta NHL:n puolella naita tietoja ei ole saatavilla.

Mutta ei siina, erittain kaytannollisia sivustoja, joita kaytan ihan jatkuvasti itse. HUTdb:lla on myos katevat MS ja TOTW trackerit. Ehdottomasti kannattaa tutustua ja kayttaa.


Pistin oman jengini likoon kun tuli voitettua D1 titteli tuossa viikko sitten. Rahaa on kiinni parissa kalliimmassa kaverissa, niin yritan nyt muutaman kokoelman saada kasaan ja odottelen TOTY-viikkoja. Talla hetkella 33 pakkaa keratty, DET ja MTL vain noita kalliimpia jatkia vailla valmiit niin sit onkin sopivat 50 pakkaa odottamassa kun Gostisbeheren TOTY (toivottavasti) tulee ulos. Siina onkin hyva aika pitaa pieni tauko HUTista.
 

zelro

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
@Turri eikö nuo pelaajien statsit perustu tuohon EA:n pelaajakuvaan? Menet NHL:n alkuvalikkoon -> mukauta -> kokonpano -> muokkaa pelaajaa -> NHL -> etsit pelaajan ja painat R3. Aukeaa ikkuna, jossa näkyy pelaajan tarkemmat statsit.

Tietysti en tiedä, että miten paikkansa pitäviä nuo on. Esim Getzlaf on hutissa overall 90 mutta HUTin ulkopuolella 92. Muuten statsit ovat Getzlafilla täysin identtiset HutHQ:n kanssa, mutta ainoastaan aloituksissa HutHQ ilmoittaa arvoksi 80 kun taas NHL ilmoittaa arvoksi 89. Onko tämän takia HUTin kokonaisuus 90 eikö 92? Verrattuna esim Eichelillä oli kolme statsia HutHQ:ssa -1 heikompi. Eli veikkaan noiden olevan kohtalaisen tarkkoja.
 

Apassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Pistin oman jengini likoon kun tuli voitettua D1 titteli tuossa viikko sitten. Rahaa on kiinni parissa kalliimmassa kaverissa, niin yritan nyt muutaman kokoelman saada kasaan ja odottelen TOTY-viikkoja. Talla hetkella 33 pakkaa keratty, DET ja MTL vain noita kalliimpia jatkia vailla valmiit niin sit onkin sopivat 50 pakkaa odottamassa kun Gostisbeheren TOTY (toivottavasti) tulee ulos. Siina onkin hyva aika pitaa pieni tauko HUTista.

Mulla olisi nyt NHL-jengeistä keräämättä Washington, Pittsburgh ja Chicago. Niihin eivät aikanaan massit riittäneet. Nyt jos myisin kaikki pelaajat pois, niin saisin kasaan riittävän määrän ostaa joukkueet yksi kerrallaan. Näistä saisi 33 kultapakkaa ja varmaan joku osumakin pitäisi tulla. Pitää oikeasti varmaan harkita tuota juttua. Ihan siedettävän joukkueen saisin kasaan noista ilmaispelaajistakin. Rakastunut vain muutamiin pelaajiini, niin ei viitsisi myydä, mutta pitää nyt katsoa. Koska nämä TOTY kortit alkavat tulemaan?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös