NHL16 – Hockey Ultimate Team

  • 211 743
  • 1 561

BigRedBob

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Florida Panthers, Miami Heat, Trevor Gillies
Samaa manausta tietysti, mutta mikä järkeä tässä on kerätä coinsseja esim. uusia kulta paketteja varten?! Vedät 15-20 peliä ja saat paketista max 82-84 tason rivimiehiä..samaa paskaa ollut aikaisempinakin vuosina. Eihän sitä nyt kaikista paketeista mitään helmiä tarvitse tulla, mutta edes jonain vuonna.
Ei mitään järkeä. Jos aikoo jotain saada, niin pitää ostaa pakkoja oikealla rahalla, mahdollisimman kalliita erikoispakkoja vielä, eikä sittenkään ole takeita mistään. Yksi poikkeus toki tässäkin, viime viikolla ajattelin ostaa huvikseni coinseilla yhden 8950(?) pakan ja olin jo pistämässä pelaajia pikamyyntiin, kunnes huomasin Taylor Hallin. Mutta siinä se kolikkopakkojen osalta.
 

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
Itse ostan joka vuosi n. 20 eurolla "starttipaketteja" ja alan rakentamaan huttia siitä. Päiväcoinsit muutamalla eri tilillä talteen joka päivä ja pelejä alle + keräyksiä mielellään voitolla keräten. Kaikki coinsit säästöön, eikä ensimmäistäkään pakkoihin, paitsi ehkä pariin pronssipakkaan joskus todella harvoin.

Sama taktiikka toiminut joka vuosi ja nytkin alkaa olla kivasti kolikoita HUT:ssa.
 

pakki3000

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Minun mielestä pelaamalla ansaitut coinssit ja etenkin nouseminen ylempiin sarjoihin pitäisi palkita paremmilla ja harvinaisemmilla pelaajilla, mutta joo toki turhahan tätä on toivoa, kun rahaa taotaan ihmisten ostamilla pakoilla.
 

Kulkija

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Pitää tänne asti tulla nauramaan viimeisille vastustajille. Nickit vaihtuivat, mutta pelityyli oli lähes identtiset. Hyökkäykset koostuivat nopeasta ja pitkästä syötöstä laiturille, jolla haetttiin joko etuyläkulmaa tai sitten mentiin kulmaan pyörimään ja odottamaan, että menisin iholle. En mennyt vaan pidin syöttölinjan takatolpalle kiinni ja kumpikin peli päättyi minulle 3-0. Luulisi nyt jotain muutakin kokeilevan, jos ei puoleen peliin asti ole yksikään läpisyöttö mennyt lävitse.
 

JPriest

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Eilen katosi kaikki pisteet 4 divarissa ja divari alkoi alusta. Tänään ei päästä koko huttiin sisälle joten eiköhän tämä ollut tässä. Pitäköön tunkkinsa. 17 jää varmasti kauppaan.

Myös pelaajien soppareita uusiessa heittää vähän väliä tietoja ei voitu noutaa ja heittää pihalle.
 

Kulkija

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Itselläkin oli tuossa hieman ongelmia noiden soppareiden kanssa, kun ei millään meinannut toimia, vaan jatkuvalla syötöllä tuota tietoja ei voitu noutaa. HUT:sta lähteminen eikä änärin eikä konsolin uudelleenkäynistäminen auttanut. Ainut keino, millä sain sopimuksen laitettua onnistuneesti, oli korvata kyseinen pelaaja toisella ja tämän jälkeen sitten sama pelaaja takaisin kokoonpanoon. Tulipa myös noustua tänään 1. divariin. Jokainen divari on ensimmäisellä kerralla voitettu ja ainoastaan 4-2 divarit jäivät jokainen pisteen päähän mestaruuksista.

Kokoonpano on seuraavanlainen


P.Sharp-M.Granlund-C.Neely
C.Hagelin-M.Koivu-J. Van Riemsdyk
J.Abdelkader-D.Helm-J.Eberle
S.Hartnell-E.Staal-J.Ward

A,Greene-J.Faulk
A.Edler-A.Edblak
D.Hamhuis-M.Green

Bobrovsky

Ei tuolla mitään nimimiehiä ole, mutta omaan silmään mielyttää tällä hetkellä. Jatkuvasti tuo hieman muuttuu ja pyrin saamaan tutkapareja löydettyä. Maalissa on Bobrovsky ollut alusta asti ja parisen helppoa mennyt, mutten pelannut aivan mahtavasti.
 

Wilderness

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Minnesota Wild
Mitäs vittua. Johdan 2-0 kunnes kaveri ilmeisesti lopettaa. Tuli vain teksti: Yhteys muihin pelaajiin on katkennut. Sain siitä lopulta 2pistettä, mutta sain myös tilastoihin siitä tappion. Miten tää on mahollista?

Tähän mennessä tilastoihin merkitty kaksi tappiota, joista toinen tuli pelin kaatumisesta ja toinen tästä. Mukavaa

E. No nyt se on sitten muuttunut voitoksi. Kuitenkaan puckseja en saanut tai sitten ne tulevat joskus.
 

Glassjaw

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Haluaisko joku lainata Bobrovskya, ainoo joka puuttuu Columbuksesta. Kolikot mulla on aivan loppu, mutta voin Johansenin myynnin jälkeen maksaa vaivanpalkkaa. Xbox Onella pelailen.

Edit. Bobrovsky hommattu
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
HIFK
EI jumalauta tätä peliä! Eilen päätin pelata ensimmäisen pelin yli kahteen viikkoon. Tullut ainoastaan sen kahden viikon aikana käytyä nopeasti HUT:ssa, jotta saa päiväcoinsit tilille. Eilen sitten illalla ihan fiiliksissäni kävin ostamassa pari uutta pelaajaakin alempiin kenttiin ja lähdin pelaamaan yksinpelikautta.
Ensimmäinen peli, reilu minuutti pelattuna ja uusi pelaajani Landeskog kolaa vahingossa maalivahdin. Tästä sitten automaattinen tappelu, jonka jälkeen pelaan koko pelin alivoimalla. EA Sports, it's in the game!
Ehkä tuon olisi voittanut, jos olisi oikeasti jaksanut taistella, mutta ensimmäisen erän 1-3 tappioaseman jälkeen jätin ohjaimen pöydälle ja kävin vain erätauoilla laittamassa pelin jatkumaan. Päättyi 1-13.

Ehkä sitten taas parin viikon päästä jaksaa yrittää uudestaan...
 

Ålemao

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers & Pelicans
Onhan tää kyllä aivan järkyttävää paskaa. Koita tässä taas kokoelmia keräillä ku välillä näyttää ihan mitä sattuu. Yhtä jengiä kerätessä näytti33/33 mut ei menny läpi, noh pikamyin yhen ja yritin ostaa takas ni herjaa kaksoiskappaletta. Joskus auttaa pleikkarin sammutus joskus ei. Ja miten helvetissä toi soppareiden uusiminenki voi olla niin vaikeeta, vähä väliä heitää pihalle :D noh, hetken hermo tauko ja sit uudestaa itteään kiusaamaa.
 

Flyingbird

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO Hockey, Mestis, SJS
Sattuipa taas hassua. Ottelu oli jo ratkennut voitokseni ja olin jo lopettanut pelaamisen viimeisillä sekunneilla kun vastustaja pääsee yksin läpi. Pakkini sitten heittäytyy ja tyylipuhtaasti vie jalat alta vastustajalta joka komeasti kampituksesta lentää maalivahtiani päin. Kiekko jäi pelattavaksi ja vastustaja laittoi tyhjiin. Mitä sitten tapahtui? Tuliko maali? Rankkari? Jäähy? Ei mitään näistä. Vastustajan maali hylättiin ja peli jatkui keskialueelta. Eli jos kaveri ei olisi laukonut olisi tullut rankkari. Onneksi ei ratkaissut mitään.
 

Turri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers, HIFK, Braehead Clan
Josko itsekin laittaisi taman hetken kokoonpanon:

Simmonds-Giroux (A)-Voracek
Steen-Couturier (C)-Wheeler
Abdelkader-Bjugstad-Hudler
Tatar-Jenner-Gallagher

TOTW90 Hedman-Myers
MS Gostisbehere (A)-Boychuk
Brodin-Ekblad

Bishop-Mason

Kaikki muut pelaajat, paitsi Flyersin jatkat (Giroux, Voracek, Simmonds, Couturier, MS Ghost, Mason) ja Myers on kokoelma-pakoista, paitsi Hedman on joulun ilmaispakasta ja Bishop palaavan pelaajan ilmaispakoista. Joten ei oo ihan nappiin nuo kokoelma-pakat menneet (talla hetkella 12 joukkuetta kerattyna tayteen, viimeisimpana Winnipeg, jonka 9 pakkaa tuottivat hienosti parhaana pelaajana 83ovr Patrik Eliasin ja arvokkaimpana korttina Tampa Bay Lightningin areenan). Tarkoituksena olisi yrittaa viela muutama joukkue joihin on varaa (lahinna Colorado, Columbus, Boston, San Jose) ja jos en yhtaan 88ovr tai korkeampaa kaveria saa, niin en kylla jaksa tuhlata aikaani noihin viimeisiin kokoelmiin. Tarkoitus olisi nyt hieman parantaa joukkuetta ennen kuin lahden pyrkimaan tuolta 6.divarista kohti karkea ja 1./2. divaria, tosin kylla tuolla joukkueella jo sinne luulisi paasevan, mutta haluan saada uudet kaverit kokeiluun ja opetteleen pelaan niilla ennen kovimpia peleja. Aikeissa paivittaa seuraavat pelipaikat:

Simmonds-Giroux (A)-Voracek
LW2-C2-Wheeler
Steen-Couturier (C)-Hudler
Abdelkader-C4-Gallagher

TOTW90 Hedman-Myers
MS Gostisbehere (A)-RD2
Brodin-Ekblad

Bishop-Mason

Onko kenellakaan mitaan erityisia ehdotuksia? LW2 ruutuun mielellaan leftin kaveri (eli edes hieman parempi kuin Steen) ja C2 ruutuun joku, joka osaa aloittaa edes paremmin kuin Couturier ja osaisi myos jollakin tasolla tehda pelia. Talla hetkella coinseja on ehka sellaset 50k, mutta lisaa tulossa kun saan myytya, joten budjetti ehka lahempana 100k luokkaa noille muutoksille yhteensa. C4 ruutuun haettaisiin vain hyvaa aloittajaa ja alivoima-pelaajaa, joka ei maksa hirveasti, hyvana esimerkkina Jordan Staal (joka ei kuitenkaan kay Penguins-taustansa takia), eli vastaavaa kaveria olisi hakusessa. RD2 pitaisi korvata Boychuk ja puolustava puolustaja, mieluusti right, kun Ghost on left, niin saa katisyydet kuntoon. Jos nyt pelityylia pitais jotenkin kuvailla, niin pyrin avaan pelia nopeesti, etta saisi 2-1 tai 3-2 hyokkayksia ja hyokkayspaassa jos saan pelin pyoriin, niin yleensa laukaukset lahtee puolustajalta tai oikeesta laidasta syottelyn paatteeksi. En ainakaan myonna hakevani pelkastaan one-timereita ja bugiranteita vaan muitakin maaleja tilaisuuden mukaan, mutta jos nyt vihu jattaa Voracekin yksin b-pisteiden valiin seisoon pitkaks aikaa, niin kylla se latty sinne loytaa ja one-timerilla sisaan.

Kiitoksia jo etukateen, jos joku jaksaa vaivautua antamaan vinkkeja.
 

dexter__35

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Anaheim Ducks, sekä paikalliset.
12 ottelun voittoputkessa ja nousu nyt 1divariin. Yhtään peliä ei noissa tosin ollut jossa vastustaja olisi ollut edes yhtä hyvä. Pari kertaa useamman maalin takaa toki nousin, mutta vastustajan maalit ollu lähinnä niitä perusliruja. Ihan hyvin joukkueella jossa vain kaksi pelaajaa ja toki veskari yli 85 ovr...
 

Flyingbird

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO Hockey, Mestis, SJS
Heh. Muksu näpytteli Boxin ohjainta ja rämpytti A-näppäintä. Teki siinä ohessa sitten Movember H.Sedinista(89) tarjouksen 86000 ja se meni vielä läpikin. Toivottavasti osoittautuu hintansa arvoiseksi:)
 

Andji

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kulloinkin minkäkin liigan hallitseva mestari
Sattuipa taas hassua. Ottelu oli jo ratkennut voitokseni ja olin jo lopettanut pelaamisen viimeisillä sekunneilla kun vastustaja pääsee yksin läpi. Pakkini sitten heittäytyy ja tyylipuhtaasti vie jalat alta vastustajalta joka komeasti kampituksesta lentää maalivahtiani päin. Kiekko jäi pelattavaksi ja vastustaja laittoi tyhjiin. Mitä sitten tapahtui? Tuliko maali? Rankkari? Jäähy? Ei mitään näistä. Vastustajan maali hylättiin ja peli jatkui keskialueelta. Eli jos kaveri ei olisi laukonut olisi tullut rankkari. Onneksi ei ratkaissut mitään.
Meikäläiselle kävi samanlaisesti tänään, kun pelasin kaveria vastaan playoffeja. En muista kellä olin läpi, mutta kaveri heittäytyi jalkoihin, liu'uin maalivahtia päin ja kiekko liukui maaliin. Ylhäällä luki "siirretty rangaistus". Tuomari siinä sitten heti levitteli käsiään rivakkaan tahtiin ja kohtapa oltiinkin keskialueella ottamassa aloitusta. Voisi vituttaa, jos kiinnostaisi tarpeeksi. Tämän pelin heikkouksien takia en osaa arvostaa NHL16-pelin Suomen mestaruuden voittoa kovinkaan korkealle.
 

Turri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers, HIFK, Braehead Clan
Omiin kokemuksiin perustuen suosittelisin C2 paikalle Kopitaria. Todellinen monitoimimies ja sopii tilanteeseen kuin tilanteeseen. Lisäksi myös vahva aloittaja ja Kopitarin hinta heiluu vajaan 60k tienoilla. Halvempi vaihtoehto Kopitarille olisi Pavelski, mutta pienemmän kokonsa vuoksi ei aivan yllä Anzen tasoon. Pavelski taitaa irrota marketplacesta alle 40k hintaan.

Pavelski kavikin mielessa, mutta jostain syysta Kopitar ei tullut edes mieleen. Pitaakin vahan vertailla kavereita, mutta Kopitar kylla vaikuttaisi hyvalta valinnalta, ehka astetta paremmalta kuin Pavelski ja nimenomaan koodinimi "monitoimimies" kuulostaa melkein taydelliselta. Ja todennakoisesti Kopitar astuisi sitten suoraan myos ykkosylivoiman sentteriksi, etta saadaan Giroux laidalle pyorittamaan pelia, aivan kuin oikeassa elamassakin.

LW2-paikalle oiva haku voisi olla Marleau. Tuulennopea rightin laituri ja kuin luotu maalintekoon. Marleaun heikkoudet puolestaan löytyy puolustuspäästä, sillä on välillä todella pahasti tuuliajolla, kun vastustaja lyö myllyn päälle. Kanukkilaituri maksaa vajaat 10k.

Eikos Marleau ole lefti? Tosin, leftia siihen rooliin kaipasinkin, ettei silla niin valia. Mutta jos ketjun toiset osat ideaalitilanteessa olisi Kopitar-Wheeler, niin ehka sinne yksi puolustuspaan hasardi mahtuu. Ja ehka taytyy vain oppia puolustamaan sen verran, ettei tule mitaan myllyja omaan paahan.

C4 sopii Koivun Mikko ja enemmän kuin paremmin. Hyvä aloittaja ja alivoimapelaaja. Myös iso koko ja ulottuvuus auttaa puolustuspelaamisessa, mutta samalla hieman kankeahko Koivu on. Koivu maksanee 3-4k.

Koivu voisikin toimia ihan hyvin. Mietin vain kun tuohon neloseen halusin lahinna jotain melko puhdasta alivoima/puolustavaa-sentteria, etta meneeko Mikon hyokkayspaan avut aivan hukkaan herrojen Abdelkader ja Gallacher kanssa, kun peliaikaa tulee se 7min. Noh, pidetaan Mikko kuitenkin mielessa kun kyttailen diileja tuolta huutokaupasta, jos vaikka ottaisin kokeiluun.

Gostisbeheren tilalle Kris Letang, jos Flyers-kannattajan ylpeys kestää. Loistava liike ja rightin puolen pakkina laukoo hyvin. Letangilla pystyy helposti tuomaan peliä omasta päästä hyökkäysalueelle ja jopa viimeistely onnistuu. Krisillä hintaa on n. 20k.

Eli Kopitar, Marleau, Koivu ja Letang. Tuo nelikko maksanee reilut 90k ja jos peli ei heillä toimi, saa ne myös kaupattua suht helposti.

Gostisbehere ei ole kylla lahdossa nailla nakymin yhtaan minnekaan. Tuo 87ovr Milestone-kortti on sen verran hyva hyokkayspaahan, etta jos vaan saa vahankaan tilaa laukoa, niin kiekko on melkein varmuudella maalissa. Voi olla, etta osaan vain itse pelata tuolla niin hyvin, mutta tuon rookie-upgraden jalkeen, Gostisbeheren tehot ollu 7 ottelussa 6 maalia ja 13 syottoa, etta se vain toimii. Letang oli Hedmanin luottokaveri NHL15-pelissa mulla melkein koko kauden, etta ei sinansa ongelmaa miesta hankkia, mutta mieluusti kokeilisin muita vaihtoehtoja, jos vaikka saisi uutta verta jaalle.

Mutta koko ehdotetusta nelikosta suuri kiitos! Etenkin Kopitarin olemassaolon muistuttamisesta, ehka hieman havettaa, etta koko herra unohtui omista hahmotelmista taysin.
 

Flyingbird

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO Hockey, Mestis, SJS
Koivu voisikin toimia ihan hyvin. Mietin vain kun tuohon neloseen halusin lahinna jotain melko puhdasta alivoima/puolustavaa-sentteria, etta meneeko Mikon hyokkayspaan avut aivan hukkaan herrojen Abdelkader ja Gallacher kanssa, kun peliaikaa tulee se 7min. Noh, pidetaan Mikko kuitenkin mielessa kun kyttailen diileja tuolta huutokaupasta, jos vaikka ottaisin kokeiluun.

Jordan Staal. Pelannut omassa nelosessa huikean hyvin. Ottaa joukkueessani kaikki tärkeät aloitukset, pelaa AV:t ja siinä sivussa 0,5 pojoo per peli. Nyt päivitin Staalin tuohon TOTW versioon minkä pitäisi olla vielä pari napsua parempi. Innolla melkein odotan kun pääsee seuraavaksi pelaamaan. Ja tosiaan TOTW Staal maksaa noin 20k ainakin Xonella, joten ei hirveästi kuluta puckseja.
 

Turri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers, HIFK, Braehead Clan
Jordan Staal. Pelannut omassa nelosessa huikean hyvin. Ottaa joukkueessani kaikki tärkeät aloitukset, pelaa AV:t ja siinä sivussa 0,5 pojoo per peli. Nyt päivitin Staalin tuohon TOTW versioon minkä pitäisi olla vielä pari napsua parempi. Innolla melkein odotan kun pääsee seuraavaksi pelaamaan. Ja tosiaan TOTW Staal maksaa noin 20k ainakin Xonella, joten ei hirveästi kuluta puckseja.

Jordan Staalhan olisi aika mahtava valinta, mutta kuten aikaisemmassa viestissa kun apuja kyselin, niin mainitsin etta mies ei Penguins-yhteydestaan joukkueeseeni tieta loydy. Voi olla, etta mikali parempaa vaihtoehtoa ei loydy, niin ehka pitaa noyrtya Jordan hankkimaan...
 

Flyingbird

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO Hockey, Mestis, SJS
Jordan Staalhan olisi aika mahtava valinta, mutta kuten aikaisemmassa viestissa kun apuja kyselin, niin mainitsin etta mies ei Penguins-yhteydestaan joukkueeseeni tieta loydy. Voi olla, etta mikali parempaa vaihtoehtoa ei loydy, niin ehka pitaa noyrtya Jordan hankkimaan...

Kappas. Enpäs enää muistanut aikaisemmasta kirjoituksesta. Tuli vielä mieleen että Hanzal ja Dubinsky ovat myös kohtuu hyviä ja halpoja miehiä neloskentän sentteriksi/av-miehiksi.
 

A Siente

Jäsen
Jaahas, ei näköjään enää pidä tuo nhl.guidesin checklist paikkansa. Oli Edmontoniin lisätty toinen 100K arvoinen pelaaja. Ihan kiva ylläri kun just ja just sai Hall:n ostettua. Taitaa siis kokoelmat olla tältä erään tässä. Vähintään 230 peliä pitäis pelata että sais coinssit kasaan.
 

dexter__35

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Anaheim Ducks, sekä paikalliset.
Jaahas, ei näköjään enää pidä tuo nhl.guidesin checklist paikkansa. Oli Edmontoniin lisätty toinen 100K arvoinen pelaaja. Ihan kiva ylläri kun just ja just sai Hall:n ostettua. Taitaa siis kokoelmat olla tältä erään tässä. Vähintään 230 peliä pitäis pelata että sais coinssit kasaan.
Kukas kallis sinne on lisätty?
 

dexter__35

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Anaheim Ducks, sekä paikalliset.
Joo aivan kun sille tuli se päivityskortti... onneksi sain itse juuri ennen sitä keräiltyä Edmontonin pois...
 

Ötökkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Panthers, Lentävä maalivahti
HUT jäänyt nyt kokonaan pelaamatta. Uskomattoman paskaa tuuria ollut korttienkin kanssa - jotain 82 äijää vaan pukkaa max.

Netissä katselin kun Lakko availi 200e edestä FUT pakkoja. Ihan samaa paskaa näyttää sielläkin olevan.
 

Apassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
HUT jäänyt nyt kokonaan pelaamatta. Uskomattoman paskaa tuuria ollut korttienkin kanssa - jotain 82 äijää vaan pukkaa max.

Netissä katselin kun Lakko availi 200e edestä FUT pakkoja. Ihan samaa paskaa näyttää sielläkin olevan.

Mulla oli ekalla kerralla ihan sama juttu. En saanut ilmaispakoista mitään. Sitten tein uuden accon ja siirsin kaikki rahat, jotka olin saanut toiselle accolle. En tehnyt ensimmäiseen viikkoon mitään muuta, kun availin pakkoja. Saldona: M.Modano, J.Carter, TOTW E.Larsson, M.Duchene, V.Hedman, TOTW Leddy, D. Sedin, L.Couture, M.Giordano, Mov Ennis, TOTW Bonino. Kaiken lisäksi kruununa AHL-hopeapakoista J.Quick ja T.Oshie. Esim. Sentteriosaston olisi voinut kasata pelkästään ilmaisukoista, mutta hankin TOTW Spezzan kolmosen keskelle fyysiseksi av-mieheksi, mutta on ottanut kyllä roolia monella muullakin tapaa. Karmea lämäri.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös