NHL16 – Hockey Ultimate Team

  • 211 333
  • 1 561

Apassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kakkosdivariin päättyi oma HUT-taival. Ei mitään mielenkiintoa jatkaa. Keräsin joku 10 joukkuetta kasaan ja pakoista ei yhtään mitään järkevää. Vähän laitoin vielä rahaa kiinni ostopakkoihin, mutta joukkue ei parantunut mihinkään. Sellaisia 84-86 ukkoja 4-5 kentät ja pakkiparit täynnä + mv:t samaa tasoa. Kakkosessa tulee vastaan sitten sellaisia Datsyk-Zetterberg-Giroux-Karlsson-Gilmour ukkoa, että kun kiekon hyök. alueella harmittomassakin paikassa menetät, niin sitten tullaan ilman syöttöäkään läpi luistelemalla ja ei vaan ehdi mihinkään. Itse jos ylivoimahyökkkäykseen pääsee, niin takakarvalla tullaan takaa ohi. Joku 5 peliä jaksoin kakkosta tahkota ja sitten tuli mitta täyteen. Kesken pelin vaan ohjain pöydälle ja se oli siinä. Tähän HUT:iin sorruin, kun ei EASHL:ää voi lagin takia pelata. No nyt jäi VS pelit jäljelle ja kyllä sielu lepäsi, kun ei tarvinnut tuulimyllyjä vs taistella.
 

SamSal

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vilpas
Kamala tuuri bonuspakoista.
Keräsin Floridan ja niistä bonuspakoista Staal sekä Yandle.

Carolina oli melkein valmis Staalin myötä niin senkin keräsin loppuun.
Bonus pakoista. Ensin Varlamov, Del Zotto TOWT kortti.
Ja viimeisestä Crosby.
Aiemmin ei ole oikein tuuria korttien kanssa ollut. Nyt ei voi valittaa.
Vaihtaisin kyllä Crosbyn Sakiciin, jos vain voisi.
 

Mayday

Jäsen
Suosikkijoukkue
Buffalo Sabres
Oikein kiva kyllä, että sinä pahoitit mielesi. Miksiköhän näin tapahtui, kun olen ostanut pakkoja rahalla? Mitään laitonta en tee. Omasta mielestäni "oksettavampia" ovat esimerkiksi nuo pelaajat, jotka tekevät tuota bugihäviötä heti pelin alussa. Mutta kiitos, kun jaoit mielipiteesi. Mitenkään en tarkoittanut kehuskella tällä porukalla, vaan ihan jakaa muuten vaan. Enkä kyllä ole mitenkään "alistunut". Käytän vain keinoja, jotka ovat sallittuja.
Nimeomaan jaoin vain mielipiteeni en muuta, eikä se tarkoita sitä, että olisin mieltäni pahoittanut millään asteella. Bugihäviöt saa estettyä, joten en ainakaan itse koe niitä kuvottavimmiksi. Eikä siinä mitään, joukkueita pitää ja saakin jaella täällä ja niistä sitten pitäisi saada myös ilmaista oman mielipiteensä, kyllä saatoin ehkä vähän värikkäästi kommentoida, mutta en kyllä sanojani perukkaan.
 
Suosikkijoukkue
Flyers/RM
Olishan tuo minusta hyvä jos hutissa olis palkkakatto ja sais vähän järkee noihin ettei kaikki vois olla 90ovr äijiä ja seurauksena siitä pelitaidot ratkaisisi enemmän. Ei sillä aika lapasia ollu tähän asti vastaan tulleet ns paperilla kovat joukkueet. 3divarissa mennään 3-1-0 staseilla
EA:han siinä raha virtaa menettäisi
 

Mentos

Jäsen
Suosikkijoukkue
Provoviestit & Ylilyönnit
Olishan tuo minusta hyvä jos hutissa olis palkkakatto ja sais vähän järkee noihin ettei kaikki vois olla 90ovr äijiä ja seurauksena siitä pelitaidot ratkaisisi enemmän.
Tähän vahva sama. Mielestäni palkalla pitäisi olla tosiaan joku katto, että ultimaattiset superjoukkueet olisi mahdottomia ja joutuisi edes vähän pohtimaan, minkälaisen kokoonpanon sitä kasailee..
 

Bourque#77

Jäsen
Suosikkijoukkue
LA Kings|Big Bad Bruins |NUFC |FC Barcelona|KTP
Tähän vahva sama. Mielestäni palkalla pitäisi olla tosiaan joku katto, että ultimaattiset superjoukkueet olisi mahdottomia ja joutuisi edes vähän pohtimaan, minkälaisen kokoonpanon sitä kasailee..

Katto olisi hyvä mutta portaittain saisi mennä. Muutama eri sarja ja ylintaso ilman kattoa.
 

Larsson

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Jokerit
Jaha, nyt voin kertoa että vähän vitunmoi en tuuri kävi. Keräsin joukkueet Carolina, Florida ja Toronto. Koska olen päättänyt että joukkue kootaan ilmaispakkojen ukoilla, olen myynyt kaikki kolikoilla hommatut. Toronton jälkeen vedin pakasta 90ovr legendan, noin muuten aika heikkoa ollut palkintopakkojen anti. JVR meni takaisin jakoon ja tilillä 103000 coinsia. Päätin sitten ostaa jonki limited pakan, sellaisen oranssin 30 cards / 30 rare jina maksoi 90000 coinsia. Pitkään mietin kannattaako. Kannatiko? Pakan räjähdysanimaation jälkeen vasemmalla alanurkassa A.Ovechkin. Istuin about 5min miettimässä onko totta. Onko tää joku huonompi versio? Oli se ihan sitä itteään. Myyntiin ja tilille 950000 kolikkoa. Eipä oo ihan yhtä hauskaa ollut keräily enää, kun ei hinnalla oikeen oo enää väliäkään. Palkintopakoista koottu joukkue kun on, niin parhaat pelaajat juuri tuo Robitaille, Koivu, Simmonds ja Crawford maalilla.
 

HeroForSale

Jäsen
Suosikkijoukkue
Punapaitaiset
Nuorissa on tulevaisuus!
6. divaria aloitellaan seuraavalla kokoonpanolla:

M.Stone - E.Kuznetsov (A) - E.Lindholm
F.Forsberg (C) - M.Granlund - T.Wilson
M.Domi - S.Bennett - J.Drouin
J.Armia - J.Lehterä - L.Draisaitl

O.Määttä (A) - S.Jones
S.Vatanen - A.Ekblad
J.Jokipakka - M.Dumba

Veskana kuka milloinkin. Vehanen on pelannut hyvin ja saanutkin kiitoksena kohtuullisesti vastuuta.

Joukkueen palkka vähän päältä 26 miljuunaa. Kemiat on ihan päin helvettiä, mutta mahtaako niillä oikeasti olla mitään väliäkään?
Alotuspakasta pamahti B.Burns, mutta Pöörnssiä en peluuta ennen kun se kampaa naamansa. Ovechkinille löytisi paikka kyllä heti joukkueesta jos pääsisin siihen käsiksi, mutta muuten mennään näillä niin pitkälle kuin päästään. Mikä ei todennäköisesti ole kauhean pitkälle.
 
Itsellä on karmea tappioputki päällä. Tilastot oli ennen tätä viikkoa jotain W50 L17, nyt W55 L50. En tiedä mikä tuossa tökkii. Olen vaihdellut taktiikoita, kokoonpanoja ja hankkinut uusia pelaajia, mutta ei vaan onnistu. Vastaavasti vastustajat kävelevät maalin eteen ja maalivahti imuroi melkein kaiken. Itse pääsen enää laitaa pitkin hyökkäysalueelle, mutta siihen keinot sitten loppuvatkin sumpun edessä. Tai jos paikan saakin, niin kaverin molari vetää unelmapelin. Tai jos saan tehtyä viisi maalia, oma maalivahti imuroi 8.

Puolustaminen on muuttunut jotenkin vaikeammaksi. Alkupeleissä sain hyvin pidettyä vastustajat poissa maalipaikoilta ja tekoäly tuki. Nyt tuntuu, että tekoälyn ohjaamat ukot seisovat paikoillaan tai säntäävät koko ajan tielle. Mitään sumppuakaan en saa tehtyä, tuntuu että omalle alueelle pääsee kuka vain mitenkin hiihtäen kun itse en pääse millään kaverin sumpusta läpi. Pakit tuntuvat väsyvän todella herkästi eikä luisteluvoimaa löydy mihinkään. Taklauksissakin mennään vain raiteita pitkin ohi vaikka onkin ihan selvä laitataklauksen paikka.

Korttionni sen sijaan suosii. Alkupakoistahan pärähti mm. Kopitar, Kronwall ja Myers. Sen jälkeen on tullut Krejciä, Seabrookia, TOTW Coylea, Monaghania yms. Toki ne kirkkaimmat puuttuvat, mutta viime kauden lotto arpoi kortteja tasoa coach Ivansky x 83. Hyvin saanut palkintopakoista rakennettua tiimin, maalivahteja olen joutunut ostamaan - melkein ihan sama tosin kuka siellä imuroi.
 

vormisto

Jäsen
Suosikkijoukkue
#LetsGoPens
Kyllähän tässä joku tasotusgeneraattori on... Mitä paskemmat ukot vastustajalla ni omat ei saa enää syöttöjäkään kiinni ja maalivahti imuroi kaiken. Sitten kun näitä kovia ukkoja vastustajalla ni kas omatki ukot on taas hyviä. Ei vaan jaksas uskoo et pelkkää placeboo.. Eilenki jonny hokkey paineli oem:n ja subbanin taklauksista läpi horjahtamatta ja poket ei osunu millään. Vastustajalla osuu sitten 9/10. Ice tilt? En tiiä. Vituttaa.
 

sajuki

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Eipä oo pakkatuuria osunu kohdalle..

11 halvinta nhl tiimiä kerättynä ja ainoat yli 85 kaverit ovat Thornton ja Sharp...

Sen lisäksi deluxe/rub pakoista tuli Lundqvist ja sitäkään ei voi edes myydä..

Kannattaakohan noita muita enää ees keräillä tällä tuurilla..

Jospa jatkais taas itte pelin ja erityisesti puolustamisen opettelua..

Recordit on luokkaa 70+ voittoa ja 100+ tappiota Siihen lisäksi noita jatkoaikatappioita melkoinen läjä..

Vitos ja kutosdivarin välillä tulee poikkoiltua

Maalin parin palejähän nuo tappiot yleensä ovat mutta kun ei vaan tunnu saavan niitä vapaita äijiä siitä maalin edestä kiinni sitten milllään..

Millaisilla taktiikoilla pelailette?


Joukkoe näyttää seuraavanlaiselta ja nuo suomalaiset ovat tuolla edelleen mukana roikkuneet..

Granlund(A)-Koivu(C)-Hagelin

Bödker-Filppula(A)-Vrbata

Yakupov-Thornton-Sharp

Gogliano-Helm-Kucherov


Fowler-Voynov

Brodin-Meyers

Vlasic-Vatanen

Lundqvist-Halak
 
Viimeksi muokattu:

Fernando

Jäsen
Suosikkijoukkue
los serranos
Täällä kanssa 11 joukkuetta avattu. Parhaimmat kortit ovat 2x Brent Burns ja Roman Josi. Sitä riemua kun sain toisen BB:n. Meinasi itku tulla. Eipä voinut sanoa "kun sieltä ei kumminkaan mitään tule" kun tulikin ja ihan hyväkin, mutta vittu toistamiseen!
 

Bourque#77

Jäsen
Suosikkijoukkue
LA Kings|Big Bad Bruins |NUFC |FC Barcelona|KTP
Täällä kanssa 11 joukkuetta avattu. Parhaimmat kortit ovat 2x Brent Burns ja Roman Josi. Sitä riemua kun sain toisen BB:n. Meinasi itku tulla. Eipä voinut sanoa "kun sieltä ei kumminkaan mitään tule" kun tulikin ja ihan hyväkin, mutta vittu toistamiseen!

Onneksi ei ole itselle vielä osunut noissa yli 85 ovr korteissa ikinä samoja. Vituttaisi suunnattomasti.

Tosin sitten on tullut näitä itselle "turhia" kortteja; Zetterberg, Crawford, Holtby, Josi...

Heittämällä vaihtaisin nuo Lindrosin legendaan,Kopitariin,Carteriin tj.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Täällä myös ollut aivan paska tuuri palkintopakkojen kanssa. Onkohan tässä nyt ne viisi-kuusi halvinta jengiä kerättynä, joista ne pakat saatuna. Olin parin viime jengin kohdalla jättänyt avaamatta ne ja tänään sitten innoissani availin 11 minikultaa. Odotukset olivat kovia, että kyllä tosta pakkamäärästä nyt edes yksi helvetin kova kortti pamahtaa. Tuli Cam Fowler(86) ja Jonas Brodin(85) kaksi kertaa. Pari hyvää kulutuskorttia ja that's it. Pistää miettimään jaksaako sitä muutaman kultapakan takia enää ruveta jengejä kokoilemaan etenkin kun ne halvimmat jengit on jo tosiaan tullut kerättyä ja alkaa lopuissa jo olemaan useampia niitä monen kymmenentuhannen pelaajia.

Kaveri vielä laittoi kuvaviestiä, kun sai kuudesta avaamastaan minikullasta Paciorettyn ja Stamkosin. Tasan ei käy onnen lahjat...

NHLGuides.net

Tuossa on muuten hyvä sivusto noiden pakkojen keräilyä varten. Näkee hyvin esimerkiksi pelipaidat ja niiden erot ja voi helposti merkata itselleen minkä on jo ostanut. Ei tarvitse niitä paitojen sävyeroja suurennuslasin kanssa tuijotella televisiosta, kun voi merkata itselleen ylös. Sama juttu tietysti pelaajien kohdalla. Säästyy turhilta ostoksilta.
Ennen otin kynää ja paperia esiin, mutta helpompaa kun voi vain heittää raksin ruutuun.
 
Viimeksi muokattu:

ADX_03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Tampa Bay Lightning
Mikä suomalaisten yhteyksissä on vikana? Suurinpiirtein AINA, kun pelaa jotain suomalaista vastaan niin on helvetillinen lagi
 

Thombson

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Mikä suomalaisten yhteyksissä on vikana? Suurinpiirtein AINA, kun pelaa jotain suomalaista vastaan niin on helvetillinen lagi

Muutamilla lagittajilla joilta kysynyt on ollut kaikilla Sonera Viihde. Sen palvelureitittimen takaa ei nettipelit oikein toimi jos ei ole pyytänyt operaattoria siltaamaan 4 porttia.
 

Mahola

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Hc Andersen, Valencia CF
Tais oma hut-urakka tyssätä myös hetkeksi. 9 joukkuetta kerättynä ja palkintopakoista on tullut ihan ok käyttöpelaajia mutta ei mitään merkittävää apua kalliiden joukkueiden keräämiseen. Pacioretty on jonkinmoinen apu mutta Subban ja Price maksaa sen verran että ei mitään toivoa kerätä Canadiensiakaan. Muutaman pakan olen sortunut ostamaan rahalla ja niistäkään ei ole muuta iloa ollut kun toinen Sedineistä jonka avulla sai koko hut-keräilyn alkuun. Ei oikein houkuttele kairata pelaamalla satoja tuhansia coinseja.
 

Ribals

Jäsen
Hienosti meni äsken 12 ottelun voittoputki poikki. Kauhea lagi ja en pystyny lopun ylivoimalla tekemään yhtään mitään kun pätki niin helvetisti. No, ei auta mikään. Statsit nyt 46-3-3 eli oikein hyvin mennyt ja joukkue näyttää omaan silmään todella hyvältä. Kolmosdivarissa mennään nyt ja saldona neljä voittoa ja yksi tappio.
 

Peteliuz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs & Syracuse Bulldogs
Päivitellääs hieman omaa HUT-rosteria:

MacKinnon-Sakic-Landeskog
D.Sedin-H.Sedin-Gaborik
Oshie-Johansen-Hudler
Steen-Stastny-Nyqvist

Suter-Ekblad
Barrie-E.Johnson
Giordano-Hamilton

Bishop
(Varlamov)

Pakkoja on tullut ostettua parisenkymmeniä kiekoilla ja rahalla, ihan siinä toivossa että sieltä lävähtäisi jälleenmyyntiä varten isompia kaloja. No, eräästä 30kpl erikoispakasta tuli sitten Sakic, MacKinnon ja Bergeron, jonka myynnillä alkoi saamaan keräyksen vauhtiin. Palkintopakoista ei mainittavia suuria staroja ole tullut. Johansenin sain treidin kautta, kun itsellä oli E.Kane myynnissä ja joku tarjosi Johansenia vaihtokaupassa.

Joukkueista kerättyinä ovat Arizona, Boston, Buffalo, Calgary, Carolina, Colorado, Florida, NJ, Toronto, Vancouver ja All-Starsit. Seuraava etappi ois CBJ josta puuttuu enää Bobrovski. Sitä ei nyt vähään aikaan hankitakaan, ennen kuin on saanut pelattua ~20 peliä, koska kiekkosaldo taitaa olla n. 5000 tällä herkellä.

Kakkosdivarissa painetaan ja saldo näyttää tällä hetkellä 60-26-4. Hieman harmaita hiuksia aiheuttaa Soneran kaapeliyhteys, jonka takia n. kymmenen tappiota on tullut kun yhteydet servereille katkeaa ja pätkäisee välillä livestä kokonaan palatakseen n. 20s kuluttua takaisin onlineen.
 

Flyingbird

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO Hockey, Mestis, SJS
No nyt! Monesti on tullut kirottua huonoa pakkaonnea, mutta nyt on kerranki flaksi alkanu käymään. Kolmen päivän sisään joukkueita keräämällä on tullut Robitaille, Giroux, Johansen, Luongo, Burns, Andersen, Foligno ja Spezza.

Kentälliset näyttää nyt siis tältä:

Giroux-Couture-Robitaille
Coyle(TOTW)-Johansen- Ennis(TOTW)
Simmonds-Spezza-JVR
Neal-Koivu-Tatar(TOTW)

Faulk-Giordano
Barrie-Garrison
Burns-Hamhuis

Andersen(Miller,Luongo)

Eilen vielä pelasin suhteellisen nimettömällä jengillä, kun ainoastaan peluutin pakoista saatuja pelaajia. Päätin nyt laittaa todellisen All-starsin kokoonpanoksi ja mukavan näkönen jengi siitä tuli.
 

Thombson

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Ensimmäisen kerran kävi edes vähän tuuri pakan kanssa. Totw Yandle tuli 25k pakasta. Myymällä saa vissiin 60-80k.
 

dexter__35

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Anaheim Ducks, sekä paikalliset.
Ei tuo pakkaonni kyllä nyt käy yhtään... Yhtään pakkaa en rahalla ole ostanut, mutta avattu nyt 40-50 ja yli 85ovr olevia olen saanut vain Kronwallin ja Ellisin(TOTW). No tullee tauko vähäksi aikaan kun ohjaimen joutuu lähettämään takaisin hajonneen vasemman tatin takia. Hankaloittaa muuten huomattavasti kun tatti toimii miten tahtoo, sen takia lähinnä yksinpeliä Supertähtiliigassa 1.divariin tullut pelattua, eli kerännyt helppoja puckseja.
 

Jonisti

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers, Kalpa, Україна
Voiko Ea:lle ja/tai sonylle laittaa raporttia näistä mulkuista, jotka kaataa ton pelin painamalla starttia alkuun? Merkataan tappioks. Nimimerkki mafiaperhe teki sen just, joten välttäkää. Vituttaa huolella nuo. Sais ip bannia antaa noille jumalauta!
 

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
Minkähän päivityksen NHL latasi next genillä? En nyt nopealla haulla löytänyt EA:n foorumilta, sivuilta tai Twitteristä uutista tuosta.
 

Bourque#77

Jäsen
Suosikkijoukkue
LA Kings|Big Bad Bruins |NUFC |FC Barcelona|KTP
Pieni purkautuminen näistä kokoelmien keräämisistä:

Nyt olen viimeisen viikon aikana kerännyt näitä puuttuvia kokoelmia,high end päästä. Eli Los Angeles,Ny Rangers,St.Louis,Anaheim,Detroit,NY Islanders sekä Dallas.Näistä vajaasta 70 pakasta tullut pelkkää paskaa.Ihan vitun naurettavaa kuraa.Paras kortti ollut 86ovr Gaborik. Loput 85 ovr. kuraa.Iso nippu valmentajia.Huvittavinta näissä vielä se,että saman joukkueen kerätyistä pakoista tulee sama pelaaja kahteen kertaan.Ei mitään järkeä.Myös Tampa Bayn areena on tullut 4 kertaa.Vittu jee.Enää on keräämättä Tampa,Penguins,Capitals ja Chicago eikä todellakaan ole mitään mielenkiintoa alkaa edes yrittää niitä saada täyteen.

Parhaat pakoista tulleet ilmaiskortit: Lucic,Zetterberg,Gaborik,Crawford,Holtby,Josi,Simmonds,Ladd,Jagr,Koivu,Marleau,Faulk. Ja nämä kaikki tulleet ennen siis näitä viimeistä n. 70 ilmaispakkaa.Selvästi EA päättänyt,että joukkueeni on valmis tältä osin...

Jengi tällä hetkellä:

Benn - Seguin - Shaw
Gaudreau - J.Staal - Zuccarello
Teräväinen - Barkov - Pulkkinen
Ott - Gaustad - Clifford

Josi - Doughty
Klingberg - Boychuk
Vlasic - Rielly

Lehtonen

Tällä jengillä on nyt jo useampi viikko menty ja 2. ja 3. divarissa heilutaan ees taas.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös