Veripelto

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Haha! Tuo Talbotin vastaus työsulun kestoon on aika savolaisen oloinen. Informaatiosisältö on huima. Toivon, että änärikausi jää väliin ja saadaan täällä Euroopassa nauttia kovista pelimanneista ja tältä osin mielenkiintoisemmasta kaudesta. Hyvä mauste.
 

Minor

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Työsulkuneuvottelut taisivat mennä taas jumiin, ainakin twitter-viestien perusteella eilen (perjantaina) neuvottelut päättyivät nokitteluun ja kiukutteluun. Kauden alkaminen joulukuun alussa vaikuttaa aika epätodennäköiseltä, niin kaukana osapuolet ovat toisistaan. Ellei nyt sitten jompi kumpi osapuoli tule yhtäkkiä järkiinsä.

KooKoon kannalta tämä tarkoittanee sitä, että Wingels nähdään kentällä Hokkia vastaan, jos vain ehtii Suomeen ja haluaa palata siihen mennessä. Ja mitä tulee niihin mysteerivahvistuksiin, joiden pituutta, leveyttä ja korkeutta on jo arvuuteltu, niin neuvotteluita kannattanee jatkaa. KooKoon marraskuun ohjelma on aika kova, mm. Hokki ja Jukurit vastassa, joten kaikki kädet tarvitaan.
 
Unfuck this clusterfuck now!

Igor Siperia

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Tommy palasi eilenä takaisin kuten oli sovittu.
Onko tämä nyt varma tieto, että Tommy Wingels olisi palannut takaisin Kouvolaan? KooKoon sivulla julkaistiin vain Nico Lehto, Joonas Valkonen ja Santtu Huhtala, mutta Wingelsistä ei mainittu mitään. Tosin Wingelsin osaltahan on aikaisemmin kerrottu, että hän pelaa KooKoossa niin kauan kunnes NHL taas alkaa.
 
Sitä saa mitä tilaa
Onko tämä nyt varma tieto, että Tommy Wingels olisi palannut takaisin Kouvolaan? KooKoon sivulla julkaistiin vain Nico Lehto, Joonas Valkonen ja Santtu Huhtala, mutta Wingelsistä ei mainittu mitään. Tosin Wingelsin osaltahan on aikaisemmin kerrottu, että hän pelaa KooKoossa niin kauan kunnes NHL taas alkaa.
On varma tieto. Viikonloppuna palasi kuten sovittu. Tommy Wingels pelaa Kouvolassa koko kauden, mikäli änäriä ei pelata.
 

Gameson

Jäsen
Kova hankinta Wingels on ollut ainakin pisteiden muodossa, mutta tekeekö hän myös kovaa työtä omaan päähän ja näyttääkö pelaaminen siltä, että ottaisi jopa tosissaan vai onko löysäilyä ollut ilmassa? Mikäli tulee koko kauden työsulku niin onhan Wingels vaarallinen pelaaja playoffeja ajatellen. Mielenkiinnolla odotellen seuraavaa Jukurit-Kookoo matsia!
 

Dynamite

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Kova hankinta Wingels on ollut ainakin pisteiden muodossa, mutta tekeekö hän myös kovaa työtä omaan päähän ja näyttääkö pelaaminen siltä, että ottaisi jopa tosissaan vai onko löysäilyä ollut ilmassa?
Tommy Wingelsin kohdalla ei ole puhettakaan mistään löysäilystä. Pelaa jokaisen vaihdon todella hyvällä asenteella. Osallistuu myös kiitettävällä tavalla oman pään pelaamiseen. Jotain kertoo myös tehotilasto (+/- tilasto), jossa Wingels on tällä hetkellä KooKoon toiseksi paras (13-4=9). Wingels on Jose Sharksin sopimuspelaaja, teki kaksivuotisen, yksisuuntaisen jatkosopimuksen, jonka yhteisarvo on 1,6 miljoonaa dollaria. Vaikka Wingels on pelannut hieman isommissakin ympyröissä, niin hänen otteissaan ei millään tavoin esiinny ylimielisyyttä. Kaikin tavoin erittäin hieno pelaaja ja ei todellakaan ole millään tavoin henkilökohtaisten pisteiden metsästäjä. Wingels on joukkuepelaaja isolla jiillä.
 

Gameson

Jäsen
Tommy Wingelsin kohdalla ei ole puhettakaan mistään löysäilystä. Pelaa jokaisen vaihdon todella hyvällä asenteella. Wingels on joukkuepelaaja isolla jiillä.
Sittenhän pitää täällä Mikkelissä alkaa toivoa, ettei tule koko kauden työsulkua. :) Hienoa tietysti, että pelaajat eivät tule vain höntsäilemään näihin alempiin sarjoihin!
 

Masambo

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Onko tämä nyt varma tieto, että Tommy Wingels olisi palannut takaisin Kouvolaan? KooKoon sivulla julkaistiin vain Nico Lehto, Joonas Valkonen ja Santtu Huhtala, mutta Wingelsistä ei mainittu mitään.
No ei mainittu myöskään Mikko Rämöstä, Jan-Mikael Juutilaisesta, Niklas Sirénistä, Olli Julkusesta, Mikko Alikoskesta etc. Pitäisikö kaikkien pelaajien sopimuksen noudattamisesta olla kotisivuilla uutinen...?
 

Zurbov

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
No ei mainittu myöskään Mikko Rämöstä, Jan-Mikael Juutilaisesta, Niklas Sirénistä, Olli Julkusesta, Mikko Alikoskesta etc. Pitäisikö kaikkien pelaajien sopimuksen noudattamisesta olla kotisivuilla uutinen...?

Ei tietenkään, mutta Wingelsin kohalla "poikkeustapaus". Elämme mielenkiintoisia aikoja....
 
Viimeksi muokattu:

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers
Wingels on joukkuepelaaja isolla jiillä.
Tämä nimenomaan on se osio, josta olen eniten yllättynyt(?) Wingelsin pelissä eli siis käytännössä siitä, että todella laittaa itsensä likoon joukkueen puolesta jokaisessa tilanteessa. Takakarvaa, taklaa, vääntää ja blokkaa vedon tarvittaessa. Juuri tämä "pelin sisällä oleminen" pistää eniten silmään, kun katsoo Wingelsiä jäällä, ei niinkään absoluuttinen taito, vaikka toki tässäkin on Mestikse kärkipäätä. Hyvät pisteetkin ovat mielestäni enemmän sellaisen oikea-aikaisuuden ja ratkaisun halun tulosta kuin komeiden kärkiveivien. Ehkä mallikkaimpana osoituksena ovat olleet ne muutamat tilanteet, joissa Tommy on ylivoimalla heittänyt näennäisesti vaarattoman laukauksen maalivahdin patjoihin, josta se kuin vahingossa pomppasi maalin edessä päivystäneelle mustaoranssipaidalle. Ensin ajattelin tässä olevan rutkasti tuuria mukana, mutta ukko piru toisti saman kuvion vähän ajan päästä lähes identtisenä. Taitoahan tuokin toki on, mutta ei ehkä sitä perinteistä kisskissälälähreshinne-kyykytystä.

Helposti voisi olettaa, että NHL-jannu on täällä vain pitämässä pelikuntoa yllä varoen loukkaantumisia ja takoisi siinä sivussa mukavat pisteet, mutta Wingelsin arvo KooKoolle on paljon noita sinällään mukavia tehoja syvemmällä.

- You can't spell Wingels without "win".
 
Jörnimisen jälkeen toiseksi parasta ajanvietettä taitaa olla Jatkoaikaan kirjoittaminen. Ja jos mä satun olemaan yksin, niin mä saatan tehdä niitä yhtä aikaa.

Igor Siperia

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Pitäisikö kaikkien pelaajien sopimuksen noudattamisesta olla kotisivuilla uutinen...?
No ei missään tapauksessa pidä, mutta Tommy Wingels nyt ei olekaan ihan tavallinen sopimuspelaaja KooKoolle. Fakta on, että Tommy lähti HCK-KooKoo pelin jälkeen suoraan Helsinki-Vantaan lentoasemalle ja sieltä edelleen Kaliforniaan. Tottakai KooKoon kannattajia kiinnostaa tieto, että onko Tommy tullut takaisin vai ei varsinkin kun NHL:n neuvottelut on edelleen kesken ja julkisuuteen ei paljon ole kerrottu, miten kyseiset neuvottelut ovat edenneet. Pääasia tietysti on, että Wingels on palannut Kouvolaan.
 
Sitä saa mitä tilaa
Tämä nimenomaan on se osio, josta olen eniten yllättynyt(?) Wingelsin pelissä eli siis käytännössä siitä, että todella laittaa itsensä likoon joukkueen puolesta jokaisessa tilanteessa. Takakarvaa, taklaa, vääntää ja blokkaa vedon tarvittaessa. Juuri tämä "pelin sisällä oleminen" pistää eniten silmään, kun katsoo Wingelsiä jäällä, ei niinkään absoluuttinen taito, vaikka toki tässäkin on Mestikse kärkipäätä.

Hyvät pisteetkin ovat mielestäni enemmän sellaisen oikea-aikaisuuden ja ratkaisun halun tulosta kuin komeiden kärkiveivien. Ehkä mallikkaimpana osoituksena ovat olleet ne muutamat tilanteet, joissa Tommy on ylivoimalla heittänyt näennäisesti vaarattoman laukauksen maalivahdin patjoihin, josta se kuin vahingossa pomppasi maalin edessä päivystäneelle mustaoranssipaidalle.[/I]
Myös tuo pelin hahmotus, rytmitaju ja Granlundmainen kanssapelaajien siirtojen lukeminen monta, monta vuoroa ennakkoon on nimenomaan sitä absoluttista taitoa. "Mestiksen kärkipäätä" on kuvaus hieman alakanttiin, kun on kuitenkin kyse pelaajasta jolla lähes kaikki ominaisuudet ovat ylivertaiset keneen tahansa muuhun mestispelaajaan verrattuna. Kova maalintekijä, taidokas pelinrakentaja, nöyrä kahden suunnan sentteri, fyysinen maalineduspelaaja, todella suuri esimerkki kaikille muille, koppipelaaja, rankkarispesialisti ja vaikka av-spesialisti kaikki samassa paketissa.
 

Putte

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Tommy Wingels, San Jose Sharks
Kova maalintekijä, taidokas pelinrakentaja, nöyrä kahden suunnan sentteri, fyysinen maalineduspelaaja, todella suuri esimerkki kaikille muille, koppipelaaja, rankkarispesialisti ja vaikka av-spesialisti kaikki samassa paketissa.
Erittäin hyvin kiteytetty. Voidaan hyvin sanoa, että Tommy Wingels on paras koskaan KooKoossa pelanneista pelaajista, vaikka eri aikakausien pelaajia on toisaalta turhaa ja vaikeaakin lähteä vertailemaan. Tommy Wingels on kuten mainitsit kaikilta ominaisuuksiltaan mestiksen paras hyökkääjä. Kyllähän tässä kädet ristissä saa toivoa, että NHL:n lakko kestäisi mahdollisimman pitkään. Ei haittaa vaikka koko kausi NHL:n osalta peruttaisiin.
 
Quod scripsi scripsi. Quot homines, tot sententiae.

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers
Myös tuo pelin hahmotus, rytmitaju ja Granlundmainen kanssapelaajien siirtojen lukeminen monta, monta vuoroa ennakkoon on nimenomaan sitä absoluttista taitoa.
Joo, tottakai kuten kirjoitinkin:

cottonmouth sanoi:
Taitoahan tuokin toki on, mutta ei ehkä sitä perinteistä kisskissälälähreshinne-kyykytystä.
tai ainakin oli tarkoitus, mutta Wingelsin kohdalla ne pienet jutut, jotka mies tekee oikein vaihdosta toiseen nousevat ainakin omiin silmiin enemmän esille kuin jatkuva kiekollinen dominointi "perinteisellä" taidolla.

"Mestiksen kärkipäätä" on kuvaus hieman alakanttiin, kun on kuitenkin kyse pelaajasta jolla lähes kaikki ominaisuudet ovat ylivertaiset keneen tahansa muuhun mestispelaajaan verrattuna.
No kieltämättä joo ja tässä hain juuri tuota klassista kiekollista taitoa, jossa tosin näyttävyys usein nousee tehokkuuden edelle. Wingels on Mestis-tasolla juuri sen takia niin kova seppä, että mainitusti kokonaisuus on erinomaisesti hallussa ja heikkouksia ei löydy, vaikka yksittäisillä osa-alueilla saattaa vastaavia tai jopa parempiakin pelaajia Mestiksestä löytyä. Se mikä erityisesti sitten nostaa jannun päätä pidemmäksi on juuri ns. pelisilmä, joka näkyy sekä omissa, että hyökkäyspäädyssä.

Toivon myös todella, että NHL-kausi peruuntuu ihan itsekkäästi KooKoo-näkökulmasta.
 
Jörnimisen jälkeen toiseksi parasta ajanvietettä taitaa olla Jatkoaikaan kirjoittaminen. Ja jos mä satun olemaan yksin, niin mä saatan tehdä niitä yhtä aikaa.

Masambo

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
No ei missään tapauksessa pidä, mutta Tommy Wingels nyt ei olekaan ihan tavallinen sopimuspelaaja KooKoolle. Fakta on, että Tommy lähti HCK-KooKoo pelin jälkeen suoraan Helsinki-Vantaan lentoasemalle ja sieltä edelleen Kaliforniaan. Tottakai KooKoon kannattajia kiinnostaa tieto, että onko Tommy tullut takaisin vai ei varsinkin kun NHL:n neuvottelut on edelleen kesken ja julkisuuteen ei paljon ole kerrottu, miten kyseiset neuvottelut ovat edenneet. Pääasia tietysti on, että Wingels on palannut Kouvolaan.
Fakta on myös, että tuo lähtö oli tiedossa jo kauan ja kirjattu Tommyn sopimukseen - samoin kuin reissulta palaaminen. Kenelläkään, joka on tämän ihmemiehen kanssa edes lauseen vaihtanut, ei varmasti ollut epäilystäkään, että jostain syystä olisi jättänyt sopimusta kunnioittamatta.
 

Igor Siperia

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Kenelläkään, joka on tämän ihmemiehen kanssa edes lauseen vaihtanut, ei varmasti ollut epäilystäkään, että jostain syystä olisi jättänyt sopimusta kunnioittamatta.
KooKoon peleissä käy keskimäärin reilut 2000 katsojaa ja huomattavasti suurempi joukko on muutoin kiinnostunut KooKoosta. Uskaltaisin sanoa, että edellä mainitusta joukosta kuitenkin vähemmistö on päässyt vaihtamaan edes lausetta Tommy Wingelsin kanssa. Kyllä itsekin käyn kaikissa KooKoon kotiotteluissa, mutta harvemmin minulla on ollut kunnia tai aikaa jäädä pelin jälkeen pelaajien kanssa keskustelemaan. Ei kai tuosta nyt sinullekaan mitään haittaa varmaan olisi ollut, jos TOmmy Wingelsin paluun kunniaksi olisi joku pieni juttu ollut tuosta KooKoon valovoimaisimmasta pelaajasta.
 
Sitä saa mitä tilaa

Masambo

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Ei kai tuosta nyt sinullekaan mitään haittaa varmaan olisi ollut, jos TOmmy Wingelsin paluun kunniaksi olisi joku pieni juttu ollut tuosta KooKoon valovoimaisimmasta pelaajasta.
Vähän ollaan ehkä sivuraiteilla, mutta menköön. Joo, aika hiljaista on seuran kotisivuilla ollut ja sikäli esimerkiksi Tommystä olisi ollut mukava lukea tauon aikana. Ei kuitenkaan sen takia, että mies noudatti sopimustaan, vaan ihan muuten vaan...

No, ollaan ainakin siitä samaa mieltä, että seuran valovoimaisin pelaaja on kyseessä.
 
Suosikkijoukkue
KK
Fakta on myös, että tuo lähtö oli tiedossa jo kauan ja kirjattu Tommyn sopimukseen - samoin kuin reissulta palaaminen. Kenelläkään, joka on tämän ihmemiehen kanssa edes lauseen vaihtanut, ei varmasti ollut epäilystäkään, että jostain syystä olisi jättänyt sopimusta kunnioittamatta.
Fakta on se, että kaikki ei tiedä Tommyn sopimuksesta hevon vittua eikä kaikki ole Tommyn kanssa vaihtanut sanaakaan. Ja fakta on se, että kun siitä työsulusta ei ole kuulunut mitään ja ihmisiä kiinnostaa tietää, onko mies palannut reissultaan. Mikä siinä on niin ihmeellistä? Kaikki kun ei ole noin saatanan perillä asioista.
 

Minor

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Wingelsin haastattelua Kouvolan Sanomissa (ei vielä verkkolehdessä). Muutamia poimintoja niiden iloksi, kenelle ei KS aamulla laatikkoon kolahda..

Käynti kotona oli ihan perhesyistä ja "nyt on taas tosi mukava pelata". Wingels myös toteaa, että jos NHL-kausi jää pelaamatta, niin mies pelaa mielellään kevääseen asti KooKoossa ja pyrkii auttamaan seuraa niin paljon kuin pystyy.

Mies palasi Kouvolaan hyvässä vireessä ja Juujärvi jatkaa: "Hän kyseli heti palatessaan joukkueen pelaajatilanteesta. Hän oli kiinnostunut joukkueesta, eikä omista asioistaan, Juujärvi kehuu Sharks-hyökkääjää.."

Mies heittäytyy vielä diplomaatiksi, kun kysytään Mestiksen tuomareiden tasoa.. "He tekevät parhaansa". 3 ottelun pelikielto tilanteesta, josta ei vihelletty edes jäähyä, jää ikuiseksi Suomi-muistoksi.

Hienoa puhetta mieheltä, jolla ei ole ollut mitään (tiettävästi) kontaktia edes Suomeen aiemmin. Wingels kehuu myös KooKoon (ja koko sarjan) taitotasoa.
 
Unfuck this clusterfuck now!
Hienoa puhetta mieheltä, jolla ei ole ollut mitään (tiettävästi) kontaktia edes Suomeen aiemmin. Wingels kehuu myös KooKoon (ja koko sarjan) taitotasoa.
Samaahan Dineenkin sanoi, että Mestiksessä mailankäsittelytaito on yllättävän hyvää, verrattuna ainakin yliopistosarjojen pienen kaukalon peliin jossa pyritään enemmän tilan voittamiseen.
 

Blackorange

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Mestis
Samaahan Dineenkin sanoi, että Mestiksessä mailankäsittelytaito on yllättävän hyvää, verrattuna ainakin yliopistosarjojen pienen kaukalon peliin jossa pyritään enemmän tilan voittamiseen.
Tuo tieto on erikoista verrattuna siihen että maajoukkueessa on totuttu näkemään vaan puukäsiä. Mitä helvettiä? Onko se vaan niin ettei viidestä miljoonasta löydy niitä helmiä vaikka taitotaso olisikin korkealla?
 
Playoffsissa ei hyvää virettä saa päälle nappia painamalla. Se pitää rakentaa jo runkosarjan aikana. Pitää olla kuuma joukkue oikeaan aikaan - Teemu Selänne
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy