No ei Kaukosäädin ihan yksin tuon näkemyksensä kanssa ole. Hockey Fightsilla tappelun äänet menevät Rypien 73.4%, Valabik 14.5% ja tasapeli 12.1%. Kyllähän tuo Rypille meni selvästi minunkin mielestä (ilman värilasejakin).
Itse en jaksa edes nykyään katsoa noita äänestystuloksia hockefights.comilta.. Kohta allaan olla jo samalla tasolla tuollakin palstalla joissan tappeluissa keskustelun osalta kuin Youtuben kommenteissa.No ei Kaukosäädin ihan yksin tuon näkemyksensä kanssa ole. Hockey Fightsilla tappelun äänet menevät Rypien 73.4%, Valabik 14.5% ja tasapeli 12.1%. Kyllähän tuo Rypille meni selvästi minunkin mielestä (ilman värilasejakin).
Selvä.Hockeyfightsin äänestykset ovat vitsejä, siellä tappelut voittaa ne joilla on eniten faneja. Ja Canucks-faneja on paljon.
Ei tuo sata nolla ollutkaan. Mutta Rypien sai hänelle alussa nauraneen Valabikin polvilleen suojaukseen ja paidan pään yli vedettyä tilanteeseen, josta ei ollut muuta keinoa päästä pois kuin tuomareiden väliin tulo. Kyllä tuo siis mielestäni selvästi Rypienille meni. Lopussa Rypien toki hakkasi villisti Valabikin takaraivoa, kun toinen oli vetäytynyt täysillä suojaukseen. Eipä siinä paljon muutakaan voinut lyödä.Daespoo kirjoitti:Ei tuo ollut mikään sata-nolla voitto todellakaan Rypienille, monet antavat hänelle ääniä vain siksi että hän on pienikokoinen mutta tappeluissa ei ole mitään golffin handicap-systeemiä.
Etu?Orman Mollis kirjoitti:*(en tykkää itse tästä termistä [*edge] mutta ei oikein kunnon suomenkielistä vastinetta meinaa löytyä)
*(en tykkää itse tästä termistä mutta ei oikein kunnon suomenkielistä vastinetta meinaa löytyä)
Ja kuten tuolta voidaan katsoa, juuri Hockeyfightissa Rypien oli äänestetty häviämään Eagerille, Reichille, Commodorelle ja Murraylle. Mutta onko niin, että Chicagolla, NY Islandersilla, Carolinalla ja San Josella on enemmän faneja kuin Vancouverilla?
Ei tuo sata nolla ollutkaan. Mutta Rypien sai hänelle alussa nauraneen Valabikin polvilleen suojaukseen ja paidan pään yli vedettyä tilanteeseen, josta ei ollut muuta keinoa päästä pois kuin tuomareiden väliin tulo. Kyllä tuo siis mielestäni selvästi Rypienille meni
Tuo "pienikokoisuudesta pisteitä" on ihan pelkästään sinun analyysisi. Rypien on selvinnyt ihan ilman mitään handicap-systeemiä paremmin tappeluissa kuin esimerkiksi Canucksin isompi tappelija Darcy Hordichuk samoja vastustajia vastaan.
En osaa sanoa sivuston suurimmista ihmeellisyyksistä, sillä ainakin Canucks-pelaajien tappeluäänestykset käyvät pääsääntöisesti yksiin (voittojen ja tappioiden kanssa) omien havaintojeni kanssa - nuo mainitut Rypienin äänestystulokset tästä yhtenä esimerkkinä. Mutta varmasti noita ihmeellisyyksiäkin on. Voisitko valaista minulle jonkun todella ihmeellisen tuloksen?Ei tietenkään, puhuin nyt yleisesti hockeyfights.comista jonka käyttäjistö on aika kevyttä asiantuntemukseltaan ja äänestysten tulokset ovat monesti todella ihmeellisiä. Vanhempi Fried Chicken's oli huomattavasti analyyttisempi, varsinkin 90-luvun lopussa/2000-luvun alussa, tosin hieman sisäänpäin lämpimäpi.
Maailmankatsomuksessa? Ei tässä kai siitä sentään ole kyse? Mielestäni Rypienin loppu oli vain vahvempi kuin Valabikin alku. Voihan tuon toki turhana huitomisenakin nähdä halutessaan, mutta ei tuo Valabikin toimintakaan kovasti kehuja kerää. Heti kun hän jäi alakynteen, kaveri veti polvilleen ja tuomarit tulivat väliin. Ilman tuomareiden nopeaa toimintaa... no, se jää jokaisen omien päätelmien varaan.Daespoo kirjoitti:No tässä meillä on sitten aika suuri ero maailmankatsomuksessa, minä en hirveästi anna pisteitä turhasta huitomisesta, en edes vaikka paita on saatu vastustajan pään yli. Monille pelkkä käsien heiluttaminen riittää voiton antamiseen.
Ehkä pitää, jos he eivät ole katsoneet noiden kahden tämän hetkistä kuntoa riittävästi. Jos asiaa taas kysytään Canucks-faneilta tai muuten joukkuetta seuraavilta, niin kyllä Rypien on selvinnyt tappeluissa etenkin tällä kaudella paremmin kuin Hordichuk. Hordichukilla on tietysti kokemuksen vuoksi mainetta enemmän kuin Rypienilla, joka on vasta aloittanut kunnolla NHL:ssä.Daespoo kirjoitti:Ymmärrät varmaan että tilastollisesti tuolla ei ole yhtään mitään väliä ja jos asiaa kysytään ns. asiantuntijoilta niin 9/10 pitää Hordichuckia kovempana tappelijana?
Kun olet tehnyt kerran näitä huomioita, niin saisiko tähän myös oikeita esimerkkejä sinun mielestäsi tasureiksi menneistä tappeluista, jotka on äänestetty Rypienille?Daespoo kirjoitti:Rypien saa sympatiapisteitä noissa äänestyksissä pienen kokonsa takia eli voittaa äänestyksissä tasureita vaan sen takia että antaa tasoitusta kokonsa puolesta. Tämä siis ihan omana huomionani.
En osaa sanoa sivuston suurimmista ihmeellisyyksistä, sillä ainakin Canucks-pelaajien tappeluäänestykset käyvät pääsääntöisesti yksiin (voittojen ja tappioiden kanssa) omien havaintojeni kanssa - nuo mainitut Rypienin äänestystulokset tästä yhtenä esimerkkinä. Mutta varmasti noita ihmeellisyyksiäkin on. Voisitko valaista minulle jonkun todella ihmeellisen tuloksen?
Voihan tuon toki turhana huitomisenakin nähdä halutessaan, mutta ei tuo Valabikin toimintakaan kovasti kehuja kerää. Heti kun hän jäi alakynteen, kaveri veti polvilleen ja tuomarit tulivat väliin. Ilman tuomareiden nopeaa toimintaa... no, se jää jokaisen omien päätelmien varaan.
Jos asiaa taas kysytään Canucks-faneilta tai muuten joukkuetta seuraavilta, niin kyllä Rypien on selvinnyt tappeluissa etenkin tällä kaudella paremmin kuin Hordichuk. Hordichukilla on tietysti kokemuksen vuoksi mainetta enemmän kuin Rypienilla, joka on vasta aloittanut kunnolla NHL:ssä.
Kun olet tehnyt kerran näitä huomioita, niin saisiko tähän myös oikeita esimerkkejä sinun mielestäsi tasureiksi menneistä tappeluista, jotka on äänestetty Rypienille?
Selvä. Ei kaiveta.Näistä esimerkeistä tulee sellaista juupas-eipäs leikkiä joka ei hirveästi keskustelua edistä joten en nyt viitsisi lähteä niitä kaivamaan, sanottakoon se että usein tappelijan maine (joko negatiivinen tai positiivinen) vaikuttaa tulokseen paljon. Esim. Brashear kärsii tästä, samoin Stortini.
Tottahan se on, että turha lähteä jossittelemaan mitä olisi voinut tapahtua. Mutta tuo tappelun loppu kuvaa joka tapauksessa tuon matsin kulkua ja kertoo siitä, kumpi oli lopussa ottajana. Valabik vei matsia alussa lievästi (ei hänkään osumilla voi hirveästi kehua) isompana. Sen jälkeen Rypien tiivisti tapansa mukaan tahtia, tekniikka alkoi jälleen toimia, Valabik ei saanut enää yhtään iskua ja Valabik jäi telineisiin (vaikka sitten huitomisella, mutta jäi kuitenkin) pystymättä tekemään enää mitään muuta kuin vetämään itsensä matalaksi ja lopulta jäihin tuomareiden tullessa väliin.Daespoo kirjoitti:Tässä päästään asian ytimeen. Huitominen ei juuri mitään saanut aikaan eikä Valabikaan vakuuttanut (joka ei ole yllätys, kaveri on lähempänä McKennaa kuin Charaa tappelutaidoissa), se että vetää polvilleen ja se mitä olisi ehkä tapahtunut ilman tuomareita on mielestäni irrelevanttia. Se mitä tapahtui kertoo sen että puhutaan Rypienin edusta, ei mistään selvästä voitosta.
Jos kortin mukaan mennään, niin onhan Hordichuk ottanut tosiaan kovempia kavereita vastaan tappeluita tähän mennessä kuin Rypien. Hän on vain hävinnyt nuo pari (pari pahasti) Canucksin paidassa ottamaansa matsia ehkä Parrosta ja Stortinia lukuun ottamatta, mutta on hän kuitenkin tapellut - vaikkakin ihan liian harvoin. Tuossa mielessä hänet voi leipoa näistä kahdesta kovemmaksi. Samoja vastustajia vastaan Rypien on pärjännyt paremmin ja tehnyt muutenkin parempaa jälkeä (tapellut enemmän, ottanut mielestäni "parempia voittoja" 'ei raskaansarjan edustajista').Daespoo kirjoitti:Esität väärän kysymyksen koska Rypienin kortti on paljon kevyempi kuin Hordichukilla joka ottaa matsia esim. McGrattanin kaltaisia topheavyjä vastaan. Eli jos Canucks-fanit vastaavat että Rypien on parempi niin joko he ovat tyhmiä, eivät ymmärrä kysymystä tai kysymys on väärä.
Eagerin iskut menevät tuossa aika pitkälle ohi/takaraivoon (taitaa tulla vain yksi osuma), mutta voitto hänelle kättään parantelevasta Rypienista. Ehkä tuossa tosiaan nuo suosikkipisteet näkyivät jonkin verran, mutta selväksi voittajaksi Eager kuitenkin äänestettiin. Ei tuossa siis ainakaan minun mielestä mitään suurta vääryyttä nähty, kun selväksi voittajaksi (51% - 17%) äänestettiin kuitenkin omastakin mielestäni tuon tappelun voittaja.Daespoo kirjoitti:Yhtenä esimerkkinä tarjoan Eager-Rypien tappelua jonka peräti 17% arpoi Rypienille joka on aika posketonta.
http://www.hockeyfights.com/fights/89081
Olen huomannut.Daespoo kirjoitti:Lyhyesti sanottakoon vielä että Rypien on alkanut saamaan Peverley-mallista fanboy-hypeä joka vituttaa huolella.
Tottahan se on, että turha lähteä jossittelemaan mitä olisi voinut tapahtua. Mutta tuo tappelun loppu kuvaa joka tapauksessa tuon matsin kulkua ja kertoo siitä, kumpi oli lopussa ottajana.
Jos taas ihan puhtaasti selviä osumia lasketaan, alussa aktiivisempi Valabik vei jopa voiton tuon "puolikilpikonnamaisen" loppunsa vuoksi. Periaatteessa hänelle siis riitti yhdenlaisen näkökannan mukaan, että sai alkuun pari osumaa (joilla ei ollut Rypille merkitystä) ja veti sen jälkeen itsensä kuoreen kun jäi selvästi ottajaksi.
Jos kortin mukaan mennään, niin onhan Hordichuk ottanut tosiaan kovempia kavereita vastaan tappeluita tähän mennessä kuin Rypien.
Eagerin iskut menevät tuossa aika pitkälle ohi/takaraivoon (taitaa tulla vain yksi osuma), mutta voitto hänelle kättään parantelevasta Rypienista. Ehkä tuossa tosiaan nuo suosikkipisteet näkyivät jonkin verran, mutta selväksi voittajaksi Eager kuitenkin äänestettiin. Ei tuossa siis ainakaan minun mielestä mitään suurta vääryyttä nähty, kun selväksi voittajaksi (51% - 17%) äänestettiin kuitenkin omastakin mielestäni tuon tappelun voittaja.
Sillä, että joku Boogey taklaa Crosbya ei ole mitään tekemistä pelkäämisen kanssa. Ilmeisesti et kyennyt sisäistämään mitä tuossa tapahtui. Lue ne edelliste viestit ajatuksen kanssa. Derek tiesi mitä hän tuolla taklauksella aiheuttaa. Mitään pelillistä hyötyä siittä ei juuri sillä hetkellä ollut (Wildin hyökkäys käytännössä tyrrehtyy kun laituri jäättä paikkansa ja viivalle jää painoton alue).
Ymmärrän toki. Voittajan valinnassa ei ole olemassa yhtä faktaa, joten totta kai siellä on olemassa useita (ja varmasti jokaisen mielestä yhtä oikeita) mielipiteitä.Sitten varmaan ymmärrät miksi aika moni tuomitsee matsin tasuriksi ja/tai antaa edun Rypienille?
Suosikkijoukkueella ei ole tässä merkitystä (no sen verran on, että en kirjoittelisi tänne näin innokkaasti, jos kyse olisi jostain muusta kuin Canucks-pelaajasta). Syyn miksi annan voiton Rypienille, olen jo kertonut. Onko se sitten selvä voitto vai ei, se riippuu mihin sen "selvän" rajan vetää. En sano, että tuo olisi mennyt 100-0 tai 80-20 Rypienille, mutta 60-40 on mielestäni jo selvä (nyrkkeilyssä selvä on jo esimerkiksi 119-109).Daespoo kirjoitti:Pointtihan tässä oli se että sinä annat selvän voiton suosikkijoukkueesi pelaajalle käsien heiluttelun perusteella.
Tämä on pelkkä olettamus. Monen mielestä hänen olisi jo pitänyt hävitä esimerkiksi selvästi isommalle Stortinille (191cm, 103kg / Rypienin 180cm 77kg vastaan), mutta Rypien on voittanut hänet kahdesti peräkkäin. No, Stortini ei ole todellinen huipulla oleva raskassarjalainen, mutta on hänkin kuitenkin ottanut erää joitakin raskassarjalaisia vastaan tasapäisesti tai jopa voitokkaasti.Daespoo kirjoitti:Raskaansarjan kavereita vastaan Rypien on todennäköisesti pulassa.
Kieltämättä kun peräti 17% laittaa Rypienin voitolle, niin ongelma on syntynyt. Onneksi tuossakin tapauksessa tappelun voittaja on äänestetty siten kuin se mielestäni kuuluu - aivan kuten muissakin Rypienin tappeluissa tähän mennessä.Daespoo kirjoitti:Se kertoo Hockeyfights.comin äänestysten ongelmasta ja miksi niitä ei voi käyttää minään "todisteena". Jos 17% näkee Rypienin tuon tappelun voittajana niin se kertoo siitä kuinka paljon painoarvoa heidän äänilleen voi antaa.
Rypien saa sympatiapisteitä noissa äänestyksissä pienen kokonsa takia eli voittaa äänestyksissä tasureita vaan sen takia että antaa tasoitusta kokonsa puolesta. Tämä siis ihan omana huomionani.
Valabikin jäähyaition reaktioista päätellen (hoki sitä yhtäkin f-alkuista sanaa useampaan kertaan) voittajasta ei ollut epäselvyyttä.stunt cock kirjoitti:Rob Ray taisi aikanaan sanoa, että ainostaan tappelun osapuolet tietävät lopputuloksen aukottomasti.
1 vs 3 tilanteessa ei voi paljon muuta tehdä, kuin heittää kiekko päätyyn ja lähteä perään. Haastamalla kolmea pelaajaa tarjoaa vain helpon kiekon menetyksen, varsinkaan kun vauhtia hyökkäyksellä ei juuri ole.Toki jos lasket jokaisen 1vs3 -tilanteessa yksinäisen hyökkääjän päätykiekon heittämisen "hyökkäykseksi", niin ok, silloin tuossa tyrehtyy hyökkäys.
Ja pelillistä hyötyä taklauksella ei juuri sillä samalla hetkellä ollut, ei, mutta tuollaiset taklaukset vaikuttavat väkisinkin pelaajan loppupeliin. Välttämättä ei niin paljon aina, riippuu vähän pelaajasta, mutta vaikuttaa kuitenkin. Edelleenkään en ole ihan varma että mistä sinä koitat nyt vääntää tässä, mutta oma pointtini on se että Boogaard olisi taklannut Calgaryn (tai minkä tahansa muun joukkueen) pelaajaa tuossa tilanteessa olisi se sitten ollut vaikka Iginla tai itse Pumpkinhead.
Tarkoituksena taklauksella edelleenkin oli satuttaa vastustajaa ja viedä pelihaluja pois. Kiekkoa Boogaard ei niinkään tuossa miettinyt enää.
Tämä on pelkkä olettamus. Monen mielestä hänen olisi jo pitänyt hävitä esimerkiksi selvästi isommalle Stortinille (191cm, 103kg / Rypienin 180cm 77kg vastaan), mutta Rypien on voittanut hänet kahdesti peräkkäin. No, Stortini ei ole todellinen huipulla oleva raskassarjalainen, mutta on hänkin kuitenkin ottanut erää joitakin raskassarjalaisia vastaan tasapäisesti tai jopa voitokkaasti.
Tähän ei sitten kai kuitenkaan löytynyt esimerkkejä?
Valabikin jäähyaition reaktioista päätellen (hoki sitä yhtäkin f-alkuista sanaa useampaan kertaan) voittajasta ei ollut epäselvyyttä.
Tässä ei keskustella siittä, että Tekikö Boogaard oikein tai tekikö McGrattan oikein. Tässä keskustellaan siittä, mitä tilanteessa tapahtui ja miksi. Siitä meillä on erilainen käsitys.
Derek tiesi mitä hän tuolla taklauksella aiheuttaa. Mitään pelillistä hyötyä siittä ei juuri sillä hetkellä ollut (Wildin hyökkäys käytännössä tyrrehtyy kun laituri jäättä paikkansa ja viivalle jää painoton alue).
Yritä nyt jo ymmärtää että taklauksella ei aina haeta pelkästään suoraa hetkellistä hyötyä vaan sillä haetaan myös henkipuolen yliasemaa.
Juuri näin. Tätä olen yrittänyt tässä nyt sanoa jo monen viestin verran. Ilmeisesti verbaalinen lahjakkuus ei riittänyt tällä kertaa. Ja olen sitä mieltä edelleenkin, kuten varmasti myös arvon kanssakirjoittaja Daespoo, että Boogey olisi tuossa tilanteessa jokatapauksessa aivan varmasti ajellut Flamesin pelaajaa, aivan sama mikä nimi paidan selkäpuolta koristaisi.
Tähän ei sitten kai kuitenkaan löytynyt esimerkkejä?
Entä onko Stortini mielestäsi ainoa raskassarjalainen, joka pyrkii painimaan ja jonka tekniikka sopii Rypienille? Rypienin voittosarja hänestä on kuitenkin 100% ja ainakin omasta mielestäni siellä raskaassa sarjassa on muitakin pelaajia, joita vastaan Ryp pystyisi ottelemaan vähintään tasapäisesti (sekä iskijöinä, että pystypainijoina). Toki joissakin tappeluissa tulisi niitä mainitsemiasi ongelmia, mutta ei Ryp häviäisi välttämättä yhtään sen enempää McGrattanillekaan kuin Hordichuk hävisi tällä kaudella. Mielestäni tätä on mahdoton sanoa ennen kuin näkee.Stortini ei todellakaan ole hyvä esimerkki koska hän on sieltä heikoimmasta päästä vaikka hänelläkin on pari hyvää voittoa. Tyyliltään kuitenkin sellainen joka sopii Rypienille hyvin, Stortini pyrkii painimaan ja siten Rypienin ulottuvuuden puute ei haittaa pahemmin.
Niin, siis yksittäisiä pisteitä hänelle varmasti tulee ja tuo Eager-tappelu oli siitä esimerkkinä (tuossa tappelussa Eager sai tosin nähdäkseni tasan yhden osuman, Ryp yhden osuman ja Ryp vie maahanviennin - Eagerin takaraivoon/kypärään hakkaaminen oli kyllä tuon matsin aktiivisinta ja heikompana pelaajana Ryp yleensä häviää matsit, joissa enimmäkseen painitaan). Mutta kun kirjoitit, että hän voittaisi tasureita sympatiapisteillä, niin mitkä hänen tappeluistaan ovat mielestäsi sellaisia? Olet itse sanonut antavasi esimerkiksi tuosta Valabik-matsista Rypille voiton ("edun kautta", mutta kuitenkin), mutta onko siellä joku muu? Tuon Eager-tappelunhan hän hävisi, joten en ymmärrä sitä esimerkkinä (tai sitten en ymmärtänyt tuota kirjoittamaasi).Daespoo kirjoitti:Löytyi toki, esim. juuri tuo Eager-tappelu.
Ei ollut. Pelaajien ilmeistä ja eleistä voi lukea yhtä ja toista. Tuossa tilanteessa Valabikin ilmeistä pystyi lukemaan aika paljon (ei näy ilmeisesti tubeen laitetuilla videolla?).Daespoo kirjoitti:Tämähän taisi olla vitsi?
Entä onko Stortini mielestäsi ainoa raskassarjalainen, joka pyrkii painimaan ja jonka tekniikka sopii Rypienille?
ainakin omasta mielestäni siellä raskaassa sarjassa on muitakin pelaajia, joita vastaan Ryp pystyisi ottelemaan vähintään tasapäisesti (sekä iskijöinä, että pystypainijoina).
Mutta kun kirjoitit, että hän voittaisi tasureita sympatiapisteillä, niin mitkä hänen tappeluistaan ovat mielestäsi sellaisia? Olet itse sanonut antavasi esimerkiksi tuosta Valabik-matsista Rypille voiton ("edun kautta", mutta kuitenkin), mutta onko siellä joku muu? Tuon Eager-tappelunhan hän hävisi, joten en ymmärrä sitä esimerkkinä (tai sitten en ymmärtänyt tuota kirjoittamaasi).
Ei ollut. Pelaajien ilmeistä ja eleistä voi lukea yhtä ja toista. Tuossa tilanteessa Valabikin ilmeistä pystyi lukemaan aika paljon (ei näy ilmeisesti tubeen laitetuilla videolla?).
Riippuu tietysti siitä, kenet laskee raskaaseen sarjaan, mutta hyvänä päivänä uskoisin Rypin pystyvän vastaamaan Stortinin lisäksi esimerkiksi Andrew Petersille, Colton Orrille, David Kocille tai George Parrosille. Miksi? Koska Rypienilla on mielestäni tuon porukan paras tekniikka ja tekniikka vie useimmissa tapauksissa voiton koko-/voimaedusta. Rypienin kaltainen pienempi iskijä Cam Janssen ja hänen tappelunsa esimerkiksi Belakia, Stortinia tai Petersia vastaan käyvät juuri tästä esimerkkeinä.Ketäs nämä ovat?
Edelleen... miten tuo Eager-tappelu on kääntynyt mihinkään? Tappio on kääntynyt tappioksi? Vai hiertääkö sinua nyt edelleen se 17% äänistä, jotka Rypien sai? Sillä nyt ei ole kuitenkaan mitään merkitystä lopputuloksen kanssa, ja tuo tappelukin oli tuollainen "yhdellä keskinkertaisella iskulla mestaruuteen" -taistelu. Valabikia vastaan nuo prosentit ymmärrän. Minulta Ryp sai myös äänen, samoin kuin on(/olisi) saanut tässäkin keskustelussa melkein kaikilta. Ei siis mikään ihme, jos prosentit nousevat selviksi.Daespoo kirjoitti:Niin siis tarkoitin tällä sitä että Rypien saa yleisesti ottaen näitä sympatia pisteitä jotka saavat hänen rekordinsa näyttämään paremmalta. Eli tappiot kääntyvät tasureiksi, tasurit voitoiksi ja normivoitot muuttuvat rökälevoitoiksi. Esimerkkinä juuripa nuo Eager ja Valabik matsit joiden prosentit kertovat kaiken.
Anteeksi kovasti väärin kirjoitetut sanat ja hyökkäys näppisten kautta, jotka pistävät haukkomaan henkeä. Yritä kestää.Daespoo kirjoitti:Et voi olla tosissasi, siellä jäähyaitoissahan huudetaan jatkuvasti toiselle ja syynä voi olla tappeluun johtanut tilanne, tappelun aikainen teko tai esimerkiksi myöhästynyt lyönti tuomareitten tultua väliin, ottelun voittajan päätteleminen jäähyaitiohuutelun perusteella on aika kaukaa haettua. Huhhuh sentään, sen verran paksua tekstiä nyt joutuu lukemaan.